|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Szkoda dzieciaczków
![]() Passion, jeszcze do końca nie podjęta, ale czy pójdzie od maja czy od września, to i tak wypada już się rozeznać. Tai, kochany synek ![]() ![]()
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
Ewka dzięki za namiary! Rzeczywiście tanio
![]() Asia no co ty skierowanie?Już minęły te czasy,że rodzaca z kwitkiem odsyłali. My jechaliśmy 30km do szpitala ![]() Passion noooo ja strasznie chciałam wziąc M na sanki bo ona uwielbia jak się ją wozi, nosi naczymś/w czymś itp to sanki byłby czaaad ![]() ![]() Dziękujemy za mleczko to napisz ile kasy ci oddać za nie ![]() ![]() Monita a mebelki jakies dokupujecie? Wy macie łóżeczko z Ikei dobrze mapiętam? T'ai twój Jaś to jest numer ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
Takaya nie trzeba miec. Ale np w moim szpitalu jest remont oddzialu noworodkowego. I jakby miejscs nie bylo no to jak mnie wezma? A tak? Skierowanie mam to musza
![]() ![]() Kurcze P pojechal do pracy a ja zasnac nie moge ![]() Swoja droga... Mamy propozycje zeby na chwile przeniesc sie do Tesciowej. Mieszka w Rz tam gdzie bede rodzic i mamy blizej. Ale kurcze co ja tam bede robic. Tu mam swoje dlubanki tu sie czuje swobodnie a tak...? Boje sie tylko ze jak zostane w domu to nie bedzie mnie mial kto do szpitala zawiezc jak mnie zlapie :/ Nie wiem co robic :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
cześć,
co do chrzcin, to dla mnie wystarczą najbliżsi w sensie rodzice , rodzeństwo i chrzestni. Obejdzie się bez kuzynostwa, wujków czy ciotek ![]() ale co dom, co region , co głowa to inne podejście do sprawy ![]() Monitka, to powodzenia w szukaniu żłobka. macie cos już na oku? pochwal się pokoikiem ![]() Takaya, to masz podobnie to co my mieliśmy przy ząbkowaniu ![]() ![]() T'ai, kupę lat!!!!! To gadanie Maluchów jest megowe! my też mamy ubaw po pachy z Malego. Nieraz jak coś powie to paść ze śmiecu można ![]() Joasiunia, teraz to raczej nie trzeba skierowania mieć na poród. Szpital nie ma prawa odmówić Ci przyjęcia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
Hej.
T'ai hej, myślałam wczoraj o tobie, wpadaj kiedy masz chwilę ![]() Dell lepiej sie teraz czujesz w c niż w poprzednej ? Joasia a to ty w Rz bedziesz rodzic aaaa no widzisz. Glupi pomysl nie jest żebyście byli bliżej, albo może niech P wezmie kilka dni wolnego ?
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko,
czy lepiej.. hmmm, początki były gorsze ![]() ![]() ![]() a jak u Was starania? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
DELL a kiedy idziesz na zwolnienie?
Kuleczko wolnego nie dostanie bo kilka chlopa wzięło chorobowe i nie ma kto robic :/ Niby blizej ale kurczę nie ma to jak w domu. Nie wiem juz sama co lepsze... Heh wstaje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
co Wy z tym moim zwolnieniem
![]() wczoraj Kuleczka, dziś Joasiunia ![]() planuję pod koniec lutego, ale zobaczymy jak będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
Bo.sie martwimy o Was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
Takaya w prezencie
![]() Dużo napisaliście a z telefonu nie da się cytowac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
Passion dzis wychodzicie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
Joasia wiadomo że w domu lepiej bo jest się u siebie, no ale może warto dla mniejszego stresu
![]() Dell starania nie wiem ![]()
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2015-01-27 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
Asia w życiu!
![]() Dzisiaj. Miała znów krew pobrana. Czekamy na laryngolog a. I do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
Zakorzenienie
|
Z M. poszłam z końcem lutego
![]() ![]() dlatego mówię, że zobaczymy jak będzie tym razem..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
Passion ale co w zyciu bo nie kumam? No to fajnie ze dzis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
takaya 2 tyg temu mleka byly jeszcze tansze
bebilon 1 bylo az o 5zl tansze ![]() Asiu sama niewiem co lepsze ja tez sie martwilam kiedy my dojedziemy do szpitala jak by sie zaczelo bo ielismy 50km i trzeba bylo jechac przez miasto wiec o 15 to bysmy pewnie ze 2 godz jechali ![]() a ze mnie wzielo w nocy to zajechalismy w pol godz ![]() passion super ze dzis do domu ![]() hej ![]()
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
Passion, nareszcie do domku , co?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
Zakorzenienie
|
Dell powiem tak nie ograniczam się
![]()
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
Asia w życiu do tesciowej
![]() Moja dala w weekend znów popis ![]() No nareszcze ![]() Kuleczko szalonych star a n ![]() Ano Dell w imię pracy ryzykowaltsmy dzieckiem. Ja po pierwszym pobycie w szpitalu od razu wróciłam do pracy. Głupia jak but byłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Passion super że wychodzicie, a co M zrobiła ??
Nie dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
|
Ale szaleć można cały miesiąc
![]() ![]() Jak będę w domu to w klubie napisze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
No tak szaleć można cały czas
![]() ![]() Jadem na koncert w czwartek ![]()
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
accchhh Passion, nic nie mów... takie czasy!
![]() Kuleczka, szalej!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
passion czyli jak to tesciowa
![]() kuleczka kogo koncert?
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
Ewka Mrozu w Krk w klubie nocnym
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko szalejesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!
Dell, ja tez poszłam na zwolnienie coś tak jak Ty planujesz i pamiętam, że już mi baaardzo cięzko było. Musiałam odsapnąć z pół godziny rano po dotarciu do pracy, tak mnie te parę kroczków męczyło.... nie mówiąc już o wturlaniu sie na 1wsze piętro po schodach... niby nic, a w ciąży wyczyn ![]() ![]() ![]() Takaya, nie, mebli żadnych nie dokupujemy, tylko jakies drobiazgi, dodatki ![]() ![]() Co do żłobków, to mamy na oku 3 w okolicy. TŻ właśnie do wszystkich dzwonił i będziemy jutro oglądać. Kuleczko, może tak najlepiej właśnie? CZłowiek się nie stresuje i tak jakos natyralnie to wszystko wychodzi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Asia, co do porodu, to rzadko się jednak zdarza, że trzeba jechać juz od razu na sygnale. Jak odejdą wody, to trzeba dotrzeć w ciągu dwóch godzin, jak skurcze, to też się czeka aby się upewnić, czy to poród.... więc spokojnie będziesz miała czas powiadmoić męża.
"There is a crack in everything, that´s how the light gets in." Edytowane przez monita01 Czas edycji: 2015-01-27 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
Joasia no właśnie, a Tż ma blisko z pracy do domu, może w każdej chwili rzucić wszystko i lecieć do Ciebie ??
Moje firanki jeszcze nie przyszły, może dzisiaj jeszcze przyjdą, a jak nie to jutro i może krawcowa na piątek zrobi. To najpierw pierzecie, a później dajecie do skrócenia ?? Ja jak wypiorę firanki to je od razu wieszam mokre bo się szybko prostują i schną i ładnie pachnie przy okazji w mieszkaniu. Jaki kolor wzięliście ?? No to musicie oddać nadmiar ![]()
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2015-01-27 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.