![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49486983]Cudna ciuchcia!
Dziewczyny, myślicie coś o wakacjach? Nam się morze marzy, ale... szczerze mówiąc, chcę teraz z wyżywieniem. W nosie mam wakacje z gotowaniem.[/QUOTE] Jakie wakacje? Ja cisne tz, zeby chociaz na trzy dni dalo sie gdzies wyjechac jako zalegle tegoroczne wakacje a gdziez by tam przyszly rok... debrah jak slysze kolejna odmowe, to rzeczywiscie mam ochote gada udusic. Jest mi ciezko jak jeszcze nigdy dotad. |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem Meneq - ja od kilku lat przez pracę lub jej zmiany praktycznie nie mam wspólnego urlopu z Tż, co jest totalnie frustrujące. Ten obóz jest dla mnie mega ważny i muszę po prostu jakoś się tam doczołgać - ale nie znam jeszcze żadnych konkretów, a przeszkody dwie - moje praktyki - nie wiem kiedy wypadną , i własnie praca Tż
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
Debrah A to obóz z tego projektu o którym pisałaś? Zdecydowałaś się na wystąpienie w tv?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
Ja tez o wakacjach nie mysle... Ewentualnie do mnie do domu rodzinnego na drugi koniec PL.
Mielismy remont robic w przyszlym roku (burzenie scian, przenoszenie instalacji, itp), ale az sie boje za to zabierac... |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
Fewcia,
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Mala,odezwij się! Co się stało?
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tv Panorama dzwonili raz ale byłam w sklepie z płytami meblowymi ![]() Nie wiem czy się zdecydowałam, zobaczymy po rozmowie - jaka konwencja tego i czego oczekują. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
Silver co do przebijania uszu zgadzam sie w 100% z dziewczynami, ja sama mialam robione dopiero w gimnazjum
![]() Szajka my kupujemy mlodemu narzute na lozko w auta (pewnie z bajki cars bo kurcze sa najladniejsze i najbardziej dzieciowe ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2198 |
Konto usunięte
|
Lady, polecam ci hot wheelsy - moje wytrzymały już chyba 2 lata ciężkich bojów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49488685]Lady, polecam ci hot wheelsy - moje wytrzymały już chyba 2 lata ciężkich bojów
![]() ![]() Potwierdzam! My mamy w spadku po moimbracie kilka kartonikow i wiekszosc w bardzo dobrej kondycji! U nas tez faza motoryzacyjna, auta, tirki, autobusy tramwaje i oczywiscie pociagi! Mlody na mikolaja dostal czesc lidlowych drewnoanych torow, teraz dostal kolejne wszystko swietnie sie laczy, a dzidcko kilka godzin dziennie zajete zabawa, co chwile tylko przybiega i okrzykiem" wo rety mama,katastrofa kolejowa!" Bo mu sie 2 lokomotywy zderza, albo cos sie wykolei. mała zdrówka dla was, mam nadzieje, ze ńic powaznego. majulmi a dokad planujecie sie wybrac w styczniu? Ja mam termin na poczatek maja, wiec myslimy o sierpniu na mazurach, ale to wszytsko od pogody zalezy. meneq tule mocno. powiedz czy to, ze twoj tz nie mysli o urlopie to taki kulturowy standard czy on taki ambitny? hope przykro mi ze t. popsula ci swieta. |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty jak masz termin na początek maja to dokładnie, jeszcze sierpień czy wrzesień w Polsce powinna być pogoda a maleństwo już zdąży ciut podrosnąć, więc można gdzieś wyskoczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiem, ze prosilas o opis mojego zakoncżenia kp, obiecuje, ze jak tylko zasiade do komputera to opisze jak to u nas poszło ![]() Jak twoje samopoczucie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Na opis zakończenia kp czekam w takim razie ![]() A co do wakacji, styczeń a koniec lutego to akurat dla tych miejsc duża różnica i pod koniec lutego np na takiej Gran Canarii może być już wystarczająco ciepło do plażowania ![]() ![]() My się właśnie zastanawiamy czy nie zaczekać do lutego/marca na lepszą pogodę ale do końca stycznia jest ten plus że Julka leci za darmo. Dlatego będziemy patrzeć na bieżąco jeszcze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zatem juz trzymam kciuki, zeby wszystko sie ulozylo!! U nas urlop to jedno, ale nawet na co dzien sie mijamy. A lepiej nie bedzie ---------- Dopisano o 03:55 ---------- Poprzedni post napisano o 03:50 ---------- Cytat:
Nie, moj tz nie jest ambitny, daleko nu od tego. Ale inni nie biora, to on tym bardziej. W koncu wyrozniac sie nie mozna, zwlaszcza jak sie jest najmlodszym stazem. Tylko to juz jest trzeci rok jego pracy i trzeci bez porzadnego urlopu. Mamy niby dlugie weekendy, ale wtedy cala Japonia rusza w swiat i wtedy mu sie nie usmiecha nigdzie ruszac. No i tak jest beznadziejnie. Ja juz uzylam wszystkich argumentow, wylalam litry lez bezsilnosci, no ale ja to nie jego zas*ana praca ---------- Dopisano o 03:57 ---------- Poprzedni post napisano o 03:55 ---------- Cytat:
Sprawdz dobrze prognoze, bo 20st raczej nie spodziewalabym sie w styczniu |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
o kurcze piszecie o autkach a u nas poza malowaniem , graniem, czytaniem i jazda na rowezrE Leosia kompletnie nic nie interesuja.Zabawki mu sluza jedynie do tego by wywalac je z pojemnikow..
Myslicie jyz o wakacjach? ja cichutko marze o Sycyli ale raczej nie pojedziemy moj S dostal propozycje wyjazdu do usa i wiem ze jemu zalezy na tym wyjezdzie a to dosc kosztowne wiec kasa na dzieci pojdzie...kiedys sobie odbije ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
Planujecue wakacje my raczej nie mamy szans z dwójką maluchow choc wczoraj byl kuzyn z żona i chcieli jechac razem plus jeszcze kuzynka z mezem oni wszyscy sa 45+ dzieci maja duże i nianiek byloby kilka ale finansowo sie nie wyrobimy
I jeszcze moja swiadkowa dzwoniła ze na 11 kwietnia na slub zaprasza ale bede niecaly miesiac po porodzie wiec chyba odpada
#2207 |
Zakorzenienie
|
Silver dziękuję że pytasz
![]() Mała już lepiej, jeszcze troszkę leci z noska. Mówicie o wakacjach. My mieliśmy plany na ciepłe kraje Ale nasze oszczędności poszły w samochód więc nie wiem co będzie. aby razem ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Dzisiaj będziemy mieć miłych gości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() mala - co sie dzieje? Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-12-28 o 08:28 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
Tak tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Konto usunięte
|
Bawcie się dobrze
![]() Dorotka nas rozpieściła, przed 7 przyszła do nas i spała do 8:10! |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
|
A Dawid sie darl o 3 cos sie snic musiało..
Mala odezwij sie jak znajdziesz chwile... Fewciu zazdraszczam spotkania 😊 no i u nas tak samo oszczednosci w samochod poszły i ida... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
szaja powiedz mi Twoje dziewczynki bawia sie ze soba non stop? ja juz sie nie moge doczekac jak Marinka podrosnie Leos sie dp niej przrkonal caly czas mowi ze kocha siostrzyczke i ze musze dac jej cycusia.I juz jej nie bije
![]() fewcia ale Wam zazdroszcze spoykanka czekamy na fotki Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny w takim razie hot wheelsy beda
![]() Fewcia ale fajnie! Pietraszko totalnie rozregulowany po swietach, chpdzi spac roznie, 21-22 spi do 9, a wczoraj zasnal o 19 i.....spanie do 9.30 ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2215 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wiadomosc od MALEJ
![]() Przekaz prosze na forum ze Oskar ma (podobno bo nie wierze temu doktorkowi)zapalenie gardla. Dostalismy antybiotyk ale jest bardzo zle i nie ma poprawy. Ciezko oddycha i przelewa nam sie przez rece. Probujemy mu zalatwic wizyte domowa ale jesli sie nie uda wracamy na pogotowie. Maly jest jak roslina,jest z nim bardzo slaby kontakt. Mala |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Konto usunięte
|
Nawijko, odpisz jej by natychmiast jechali, niech nie czekają! i jeśli lekarze nie będą chcieli na oddział przyjąć ma żądać tego na piśmie! wystraszą się i od razu ich przyjmą, napisz jej proszę!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Zadomowienie
|
Co to się dzieje! Niech koniecznie jadą z Małym
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
Mala rany, trzymamy kciuki za Oskara!
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.