![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Idę pograć w babingtona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.
Miszka, wiatmina c w pudrze, to nie dla mnie, za leniwa jestem. Aussie, jak masz zapasy, to faktycznie nie otwieraj tego serum. Ono ma trwałość 3 miesiące. Uklika, Paryża mi się zachciało po Twoich fotkach i opisie. Moje starsze dziecko stwierdziło, że Paryż jest piękny, że widziała tam mnóstwo pięknych miejsc, ale pierwsze wspomnienie na słowo Paryż, to brud w metrze. Ona z kolei kocha Barcelonę. Marzy aby tam jeździć co najmniej raz w roku i kiedyś - studiować w Barcelonie. Ja jestem wdzięczna za serial Wspaniałe stulecie. Nie widziałam wprawdzie żadnego odcinka, ale moi rodzice są fanami. Gdy leci ten serial, nie ma możliwości, aby nawiązać z nimi logiczny kontakt. Miszka, nie testowałam żadnego nowego podkładu. Muszę skończyć to co mam. Ten M. Jacobs mnie ciekawi. Z pharmaceris miałam filtr 50 wybielający, przeciw przebarwieniom. Kleiło się to okrutnie i w ten sposób zraziłam się do filtrów tej firmy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Gang Iren
|
Kama przykro mi. Nie mogę zrozumieć jak można zrobić coś takiego.
#2194 |
Zadomowienie
|
Wiedziałam, że miałam coś ważnego jeszcze napisać i Gosia przypomniała mi - co.
Kama, przyłączam się do "życzeń" dla tych s.......Głęboko wierzę, że zło (tak samo, jak dobro) powraca i że "oliwa zawsze sprawiedliwa". Mam nadzieję, że wcześniej, czy później, przekonają się o tym. |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
Kamlisa- mi też smutno z powodu kotów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Przyczajenie
|
Co do "Wspaniałego stulecia" - muszę stwierdzić, że moi znajomi również szaleją na punkcie tego serialu. Sama przyznam , że po obejrzeniu kilku odcinków, mnie też troszku wciągnęło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Zadomowienie
|
Wątek kotów rzeczywiście przygnębiający. Nie rozumiem pobudek takich ... (trudno nazwać ich ludźmi).
Mam próbkę podkładu Marc Jabobs, dam znać jak się spróbuje. W Douglasie polecono mi jako pielęgnujący podkład - nowy Clarins. Z kolei w MAC-u poprosiłam o próbkę bazy pod podkład prep+prime, bo ma spf 50, może się sprawdzi jako filtr pod makijaż? Tylko muszę wybrać z którym podkładem ją przetestować, bo na pewno współgra z tymi MAC-owymi, a takiego akurat nie posiadam. Uklika - rzeczywiście najmilej wspominam miejsca, gdzie piękno architektury przenika się z jakimiś walorami naturalnymi - morze, góry ... Zwykle ciągnę właśnie w takie miejsca w czasie wakacji. Stolice - to na krótszy wypad. |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
Jacobs jest kapryśny.Raz wygląda mistrzowsko,a raz średnio.Mam kolor bisque.A Ty Dircik?
Z Mac-lubie fix(podkład).Nie solo,ale jako dodatek do retuszu.Uważam ,że godzien uwagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogień na twarzy jakiego nie miałam jeszcze chyba nigdy po niczym innym. Uprzedzam ten na noc- tylko punktowo i najlepiej na jakiś łagodzący krem (tak ponoć stosuje moja koleżanka), ale i tak ten specyfik mocno daje skórze w kość. Wrażliwej czy suchej cerze raczej nie polecam. A już naczynkowa jak u mnie- lepiej trzymać się od tego cuda z daleka.
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
Wieje strasznie
![]() ![]() ![]() Miss- no proszę, dzięki za ostrzeżenie. Chociaż w zasadzie ja z tych gruboskórnych. Nie wiele mnie rusza ![]() Beata- kupiłaś zwierciadło? będziesz próbować? |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Konto usunięte
|
Aussie,
ja miałam już te kremy Daxa...Mimo żem wrażliwiec ![]() Krzywdy mi nie zrobiły, kupię na szyje, jak gazetę dopadnę. Zwłaszcza że dawno Zwierciadła nie kupowałam... ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Na filtrowym dziewczyny polecają ten pharmaceris hydrolipidowy..Także - balsam do ciała używany na twarz, ponoć można w pakietach kupić. Ja się na razie wstrzymam, bo ten ducray nie jest zły i chce przetestowac tę nowość dermedic.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
Miszka, jak pisałam - Arden kupiłam w listopadzie ubiegłego roku, w tkmax, w cenie bardzo zachęcającej
![]() ![]() ![]() Filtry Eisenberga oglądałam, ale cena kompletnie do mnie nie przemawia ![]() U mnie słonce, deszcz, grad i nieustannie wichura ![]() Aktualnie nie mam otwartej witaminy C, to jak przyjdzie serum - zacznę je ![]() ![]() Czemu ludzie mordują koty? BO im przeszkadzają. Chodza bezczelnie i próbują się przymilic. Kopią. Sikają. Bo ludzi sobie wmawiają, ze to roznosiciele chorób i alergenów - tak na wszelki wypadek lepiej zabic - i jeszcze mieć czyste sumienie ![]() A potem narzekanie - ze myszy łąza po altankach, szczury...I wtedy pułapki, albo znowu trucizny. Ale szczury sa mądrzejsze od kotów...I nie wierza w ludzi, którzy im daja jedzenie. Jest mi tym bardziej przykro, bo to nie były po części koty dzikie, nieufne. teść chodził, niezależnie od pogody, dzień w dzien. znał je jak swoje, one biegły do niego z oddala, ocierały się, witały...Tesc strasznie przezywa. Koty przetrwały zime, psy, wszytsko - a wymordowano je pod pozorem karmienia. Tesciowa uwielbia Wspaniałe stulecie ![]() ![]() ![]() Dzis pierwszy odcinek 5 sezonu Gry o tron, tak dla przypomnienia ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-04-13 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zadomowienie
|
Znacie to http://www.makeupalley.com/product/s...nts-%28Face%29 ? Kupilam w Paryzu, zobaczymy czy to takie cudo jak mowia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Zadomowienie
|
Miszka - mam do przetestowania nieco ciemniejszy odcień MJ - 32 czyli light beige, ale ja do bladolicych nie należę.
A jak się objawia kapryśność Marca - od razu widać po nałożeniu, czy coś się nie zgrało, czy po jakimś czasie na skórze "wariuje"? Kama - 99 zł to aktualna cena spf 15 Arden z TKMaxx. Edytowane przez dircikowa Czas edycji: 2015-04-13 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten chłodny aczkolwiek słoneczny poranek
![]() ![]() Za tydzień w poniedziałek rano młody wyjeżdża na 5-cio dniową wycieczkę. No i mam zonka ...po pierwsze ile dać mu kieszonkowego i po drugie jakie ubrania mu spakować. Kawa kochane ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 |
Rozeznanie
|
Witam sie i ja pieknym "Ciao". Musze sprawdzic dostepnosc i cene tego Arden. Strasznie mnie Kama swoja recenzja na niego nakrecilas.
Faktycznie aussi nie wiadomo jakie rzeczy dziecku spakowac tak kaprysna jest pogoda. Ilana piekny projekt zmiana pracy. Trzymam kciuki, powodzenia, niech Ci sie ulozy po Twojej mysli. A jak gra na saksie ? Jest ciag dalszy z panem z lotniska ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, słuszna uwaga Amelia
![]() ![]() Kamlisa- doszła już przesyłka? |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
Tak, Aussie, dziś doszła
![]() ![]() Dircik, tkmaxy maja to do siebie, ze oferta jest płynna i rozna w roznych. Za 100 bym tego filtra nie kupiła, bo nie czytałam recenzji, a filtry jeszcze mam, chomik ze mnie. A ceny sa rozniaste - za 70 był filtr juveny, ale spf 30 i go kupiłam, a ponad 200 krem...no nie pamiętam, Beti tez o tym wspominała, jakiejś drogeryjnej firmy, obie się zastanawiałyśmy, czy "0" przez pomyłke nie dostawili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Konto usunięte
|
Dircik,
tu masz zestaw, jak bardzo pragniesz tej arden ![]() http://allegro.pl/elizabeth-arden-8-...763848216.html To był, Kama, roc, za niemal 300 zł, ciekawe, czy ktoś kupił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
Kamlisa- to się cieszę, że przesyłka doszła
![]() ![]() Ciśnienie chyba skacze, bo ból głowy nie chce mnie niestety upuścić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Gang Iren
|
Dobry wieczór
![]() ![]()
#2212 |
Zakorzenienie
|
zestaw interesujacy, dziewczyny które chca kupic ten filtr - powinny byc zadowolone
![]() Dzis zaczełam testowac timeless, pierwsze wrazenia pozytywne.bezbarwna woda o zabójczej wydajnosci, nie wiem, czy do zuzycia przez 3 miesiace chyba ze w opcji rodzinnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Hej dziołszki.Wczoraj jazda po towar,dziś dzień upiększania.Uzupełnianie rzęs -czasochłonne ...Tym razem zaszalałam i wziełam z końcówkami granatowymi(widoczne w słońcu)i po raz pierwszy w życiu zrobiłam hybrydę na pazury.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
Kama to serum masz?Ile płaciłyście?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
Miszka, chyba to
![]() Hybryda to wygoda, ale bardzo dużo zależy od jakości ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-04-14 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zadomowienie
|
Beata - bardzo dziękuję za znalezienie tego zestawu
![]() Miszka - piękne muszą być takie rzęsiska. Moja poprzednia (pierwsza w życiu) hybryda wytrzymała 3 tygodnie !!! i jedynym defektem wizualnym był po prostu odrost, zresztą nie był jakiś wielki a kolorek paznokci był bardzo stonowany więc nie rzucał się w oczy. Zachęcona rezultatem nałożyłam drugą, tym razem w odważniejszym kolorze. Muszę przyznać , że naprawdę podoba mi się to rozwiązanie. Żadnych odprysków, paznokcie idealne przez cały czas a nie trzeba na nie uważać. Moja kosmetyczka pracuje na firmie Shellac. Zdjęcie to jednak przyłożenie wacików z acetonem na każdy paznokieć, odczekanie i zdjęcie lakieru. Kama - a jak Tobie to robią bezacetonowo? |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
Miszka- serum kosztowało 125zl. Ale teraz może to być nieco inna kwota, bo płatność w USD.
Szaro się dzisiaj zrobiło...filtry niepotrzebne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Gang Iren
|
Sprawdziłam to serum u mnie 25f. Może kiedyś zaszaleję i kupię. Na razie próbuję zużyć mazidła które mam w zapasach
![]()
#2219 |
Zakorzenienie
|
Dircik, moja hybryda nie wżera się w płytke. owszem, trzyma spokojnie 2-3 tygodnie, na stopach 1,5 miesiąca, do kolejnego pedicure
![]() ![]() ![]() A ta hybryde mam ze 2 lata, schodzi powoli, powoli gestnieje, ale nadal absolutnie do uzytku. moja kosmetyczka kupiła po mnie te lakiery, bo jest zachwycona ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-04-15 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki.
Co tak cichutko ? Ja właśnie zamierzam popracować, ale nie bardzo mi się chce. Muszę Wam napisać, że coraz bardziej lubię Chantarelle. Kończy mi się tonik peptydowy, przedwczoraj dostałam tonik dla cery mieszanej, obydwa są świetne. Dostałam też próbki kremów z kwasami na noc (jeden z kwasem migdałowym, drugi - z salicylowym). Też bardzo fajne. Dobrze, że oni mają wszystkie kremy w słoiczkach, bo czuję, że popłynęłabym. ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Beata, jak będziesz miała okazję, przeczytaj Mroczny zakątek. Ciekawa jestem Twojej opinii. Dawno nie czytałam tak przygnębiającej i mrocznej książki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.