DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-23, 10:46   #2191
lily92920
Zakorzenienie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Przemyśl

Dr. Hanasiewicz
Byłam u niej na pierwszej w życiu wizycie, poszłam głównie po tabsy. Super miła pani, wesoła, uśmiechnięta, bardzo delikatna. W gabinecie panuje czystość, poczekalnia jest miła.
Pani doktor przyjmuje prywatnie. koszt wizyty to 70 zł.
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 11:18   #2192
olina852
Raczkowanie

Gorzów Wlkp.

dr Zdzisław Jóźwiak- przesympatyczny,umiejacy rozladowac stres, ginekolog-poloznik-seksuolog. mila atmosfera, jest lekarzem klinicysta, nie "zdziera" nie wiadomo jakiej kasy, a gdy przychodzi do leczenia zapisuje leki na "studencka" kieszen- skuteczne ale nie koniecznie najdrozsze z dostepnych- co juz raz mnie u innego gina spotkalo;/

dr Witold Rybski- w zasadzie jak wyzej, ma moze nieco swobodny kontakt z pacjentka, tzn lubi subtelnie poflirtowac co nie kazdej musi odpowiadac, ale ogolnie bardzo dobry, mily lekarz

dr Jarosław Maj-polecam serdecznie na pierwsza wizyte- zero stresu, ma bardzo duzo mlodziutkich pacjentek- pozniej juz niekoniecznie, ale to moje zdanie
Stary 2009-06-24, 18:30   #2193
hegena1989
Przyczajenie

Witam,
a czy była ktoraś z Was u dr. Wójtowicz (lublin,sanitas)? właśnie w piątek mam wizyte bo chce zaczac brac tabletki anty...
I mam jeszcze jedno pytanie otóż wizyta jest bezpłatna NFZ i czy jeśli skieruję mnie na badania krwi itd to będę musiała już płacić czy pokryje to NFZ?
hegena1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 23:40   #2194
raspberry1
Przyczajenie

lily92920
A nie wiesz gdzie dr Hanasiewicz przyjmuje prywatnie?
raspberry1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 18:43   #2195
KATJA87
Raczkowanie

ŁÓDŹ
Ja polecam dr. Raczkowską, przyjmuje w lux-medzie na milionowej. Niewiem ile bierze ale jest dobrym ginekologiem kontroluje stan pacjentki w razie potrzeby zleca badania odpowiednio dobiera chormony. Przez Ciąże chodziłam do dr. Iwanek na ul. Rewolucji na narodowy fundusz zdrowia, ale za każde zwolnienie wołała dobre wino...:/ Ciąże prowadziłam również u dr. Opinca przyjmuje na Kościuszki, cena:80 zł w tym usg. Z prowadzenia ciąży byłam zadowolona- albo inaczej, nic mnie nieniepokoiło Natomiast byłam na kilka wizyt u dr. Surkonta z tego co wiem do bierze kupe kasy. Ja byłam zadarmo bo pracodawca mi opłacał. Nie miałam do niego zastrzeżeń. Sumienie wykonywał swoje obowiązki. Lekarz nie jest od tego by się uśmiechać i słodzić pacjentkom tylko od leczenia i prowadzenia, zlecenia badań kiedy trzeba i wypisania recept jakich trzeba. Pozdrawiam!
KATJA87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 22:45   #2196
16Gosia16
Przyczajenie

Ja mam 16 lat i chyba bd musiała wybrać sie do ginekologa w lodzi.Zna ktoś panią która przyjmuje na NFZ?To bd moja pierwsza wizyta i bardzo sie jej boje
16Gosia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 15:15   #2197
Yui
Raczkowanie

GG do Yui

Wałbrzych

Polecam doktora Bojarskiego, wizyta prywatnie kosztuje 80 zł.
Yui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 12:06   #2198
kasssikk19
Zadomowienie

Warszawa czy mogę prosić o namiary do dr Agnieszki Hoffman ? Podobno dobra doktor ? Gdzie przyjmuje i jak ktoś posiada to kontakt nr telefonu bądź coś w tym stylu
kasssikk19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 18:30   #2199
mmarta132
Przyczajenie

Olsztyn

dr Kopczyński - Przychodnia Jaroty ul. Wilczyńskiego.
mmarta132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 10:09   #2200
dorzynka
Raczkowanie

GG do dorzynka

CIESZYN- Bohenek - przychodnia Akademicka UŚ- NFZ

15.02.10 - 2 latka

Studia- stypendium naukowe !! haha!! (:

26,27,28.11-> Armwrestling -> Starogard Gdański <chlip> Łukaś <papa>

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200802153240.html
dorzynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 11:29   #2201
Lisiunia
Raczkowanie

Włocławek- Jacek Magnowski . Bardzo uprzejmy i dokładny. Wizyta kosztuje 70 zł.

Powiedz coś miłego 3 osobom dziennie

Edytowane przez Lisiunia
Czas edycji: 2009-07-20 o 19:40
Lisiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 15:32   #2202
forumkowiczka
Zadomowienie

Ja natomiast polecam dr Krystynę Kazimierczak ze Strzegomia. Przyjmuje ona jedynie w środy między godziną 15:30 a 17:00. Wizyta kosztuje 50-70zł.
forumkowiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 15:45   #2203
ojejka89
Zadomowienie

a ja troche z innej beczki ze tak powiem... ;p pisze tutaj w razie gdyby ktos szukal pomocy dla kogos dla babci/cioci/mamy itp (oby nie siebie) u ktorej rozpoznano nowotwor szeroko pojetych spraw kobiecych.
wczoraj wyszlam ze szpitala KLINICZNEGO W GDANSKU (mialam tam robiona laparoskopie) i przypadkiem dowiedzialam sie ze jest to najlepsza placowka w Polsce pod wzgledem leczenia nowotworow. Profesor ktory tam leczy (niestety nie znam jego nazwiska, jednak wszystkie pacjentki przyjete do kliniki ginekologii sa przez niego badane) jest znany takze za granica, do gdańska przyjezdzaja ludzie z calej Polski, z Warszawy, Krakowa, Lublina itp.. rowniez w Niemczech ten profesor jest uzanawany za najlepszego specjaliste w Polscie w sprawach ginekologiczno-onkologicznych. Nasluchalam sie tylu pochwal na temat metod leczenia stosowanych przez profesora ze musialam tu napisac... Jako jeden z niewielu stosuje po operacji usuniecia nowotwora tzw 'second look' czyli drugi zabieg brzuszny sprawdzajacy, stosuje takze inny rodzaj chemii dootrzewnowej, ktora mniej niszczy organizm. Nawet pacjentki ktore mialy rodzine w Niemczech i konsultowaly sie z tamtejszymi specjalistami zostaly odeslane wlasnie do szpitala klinicznego w Gdansku, Niemieccy specjalisci rowniez potwierdzaja opinie na temat profesora. Podobno Gdansk przoduje w leczeniu nowotworow, Poznan uczy sie od kogos z zagranicy, a Warszawa od Poznania. Uslyszalam wiele historii o kobietach zupelnie wyleczonych z nowotworow, wiec dziewczyny, jesli ktos u was w rodzinie bedzie potrzebowal takiej pomocy, to uderzajcie do Gdanska. Oczywiscie szpital nie jest szpitalem prywatnym, ale opieka, lekarze, pielegniarki sa na najwyzszym poziomie, jak rowniez wiedza i metody leczenia profesora.
ojejka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 14:33   #2204
szafirowa
Rozeznanie

czasm jak trzeba , to się pojdzie gdziekolwiek , ale jezeli chodzi o preferencje- nie chodze do kobiet , wydają mi się mało konkretne , zanudzone na śmierć, czasem odosi się wrazenie - żę są specjalnie NIEdelitkatne ... i wogole.. także ogolem polecam facetow- ginekologów .
a kolejne polecenie to - prywatnie , wtedy kazdy będzie w miarę miły i rzeczowy XD
zresztą , zalezy pewnie od tego jaki ma lekarz dzien , u niektorych od charakteru wizyt
[ prywatnie/NFZ]

a jezeli chodzi o konkrety , to np :słyszalam negatywne opinie na temat dr Rzypa, torun
a po wizycie u niego oceniam pozytywnie
szafirowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 12:08   #2205
Sarrai
Wtajemniczenie

Warszawa
dr. MATKOWSKI

Tak jak wcześniej ktoś tu napisał: przyjmuje w czwartki w prywatnej przychodni Medokin na Ursynowie (metro Stokłosy).
Super, super, super lekarz - kompetentny a przy tym jaki dokladny!!!
Mimo, ze wizyta standardowa kosztuje 65 zł, to studentki mają 10% zniżki.
Ja poszłam po receptę (dostałam na 3 opakowania) to miałam badanie normalne - w rezultacie dostalam skierowanie na usg piersi i cytologię.
Pan Matkowski powiedzial, ze abym mniej zapłaciła za wizytę wypisze mi, ze przyszłam tylko po receptę - w rezultacie ZA 3 RECEPTY ZAPŁACIŁAM tylko 30 ZŁOTYCH!!
to jest dośc niespotykana śmieszna kwota jak na prywatne przychodnie w Warszawie.
Uważajcie natomiast na panią Żaboklicką przyjmującą w ww. przychodni - od niej trzymać się szerokim łukiem, wyjątkowo niesympatyczna baba
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 14:37   #2206
Madziulla83
Przyczajenie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )

Hej. Ja rowniez poszukuje ginekologa tzn Pania ginekolog. Zalezaloby mi aby byl to lekarz na kase chorych w Krakowie oczywiscie. Jesli ktos ma jakies namiary bede bradzo wdzieczna pozdrawiam!
Madziulla83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 15:19   #2207
1K8
Przyczajenie

Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

zdecydowanie polecam gienia ktory prowadzil moja ciążę Dr. Zbigniew Saczko z wrocławia.Super facet, świetny lekarz!
1K8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 23:23   #2208
Katarinek
Przyczajenie

Exclamation Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

A czy zna któraś z was jakiegoś godnego polecenia z Gdańska

90 kg 06.2013

80 kg 12.2013
Katarinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 10:14   #2209
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katarinek Pokaż wiadomość
A czy zna któraś z was jakiegoś godnego polecenia z Gdańska
od tego jest opcja: przeszukaj ten wątek... Proszę: http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=17633010

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 11:20   #2210
ita83
Wtajemniczenie

IRLANDIA

Szukam dobrego ginekologa z okolic Dublina. Ma ktos jakies informacje?? Dziekuje
ita83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 10:30   #2211
ita83
Wtajemniczenie

Przeszukałam forum znalazłam jeden namiar na ginekologa z Dublina, pani Anetta Sempka - do tych ktorzy tez szukaja niestety pani juz nie przyjmuje w Dublinie - przeniosła sie do Golway.

Pozdrawiam
ita83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 12:17   #2212
laleczka1988
Przyczajenie

Witam
Polecam doktora Maletke przyjmuje w Mińsku Mazowieckim i w warszawskim szpitalu na Solcu.
Mily, mądry, delikatny, uśmiechnięty, można z nim pożartować, a zarazem bardzo dokładny. Zrobił mi cytologie, zlecil badania na krew, próby wątrobowe.... i przepisal swietne tabletki Podczas okresu wczesniej mdlalam, dorobilam sie jakiegos tam wstrząsu, zygalam dalej niz widze. A tu za jego sprawą taki cud
Czasem jak wchodzę do gabinetu to mam go normalnie chęć uściskac
laleczka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 19:59   #2213
gosiek678
Raczkowanie

czy jakis przyjmuje we Wroclawiu w sobote bez wczesniejszego zapisania?! to pilna sprawa !!
gosiek678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 11:49   #2214
dziewcze22
BAN stały

Poszukuję dobrego ginekologa z Chorzowa lub okolic!!!!!!!!!!!!
Pomóżcie!!!!!!!!!!
dziewcze22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 11:56   #2215
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Cytat:
Napisane przez dziewcze22 Pokaż wiadomość
Poszukuję dobrego ginekologa z Chorzowa lub okolic!!!!!!!!!!!!
Pomóżcie!!!!!!!!!!
to przejrzyj wątek

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 15:30   #2216
dziewcze22
BAN stały

Wątek przeglądałam............. ...i akurat o Chorzowie to nic nie znalazłam
dziewcze22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 11:09   #2217
lovegood
Raczkowanie

Z mojej strony mogę polecić doktora Janusza Janowskiego (z Warszawy). Przyjmuje w centrum Multi-Med na Okopowej oraz na Waryńskiego. Jest bardzo miły, szczery, wszystko dobrze tłumaczy i moim zdaniem zawsze leży mu na uwadze dobro i komfort pacjentki. A przede wszystkim to świetny specjalista, który wie, co robi. Wyleczył mnie z nadżerki farmakologicznie (za pomocą Solcogynu), mimo że dwóch poprzednich lekarzy uznawało, iż to bez sensu i od razu chcieli przeprowadzać elektro- lub kriokoagulację, które są kosztowne... Jakoś się jednak udało i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dlatego też jeszcze raz wszystkim polecam doktora Janowskiego.
Stary 2009-07-20, 20:17   #2218
madzia2306
Zakorzenienie

ja osobiście gorąco polecam doktora Jerzego Surówkę jest wspaniałym ginekologiem, miłym i sympatycznym dokładnie wszystko tłumaczy co i jak gdy robi badania. przyjmuje on w Częstochowie w przychodni przyszpitalnej przy szpitalu na PCK jak i w samym szpitalu.gorąco polecam i pozdrawiam
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 20:47   #2219
Fuxia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gosia_Szymonek Pokaż wiadomość
CZĘSTOCHOWA

Pytałam Was ostatnio dziewczyny o dobrego ginekologa z Częstochowy. Jestem już po wizycie. Wybrałam ostatecznie Pana Marka Korna. Poczytałam na gazecie conieco i poradziłam się dwóch Pań z mojego otoczenia.

GORĄCO POLECAM! Miły, profesjonalny, wszystko wytłumaczy, o wszystko zapyta. Ja byłam prywatnie. Wizyta 80 zł., cytologia 20 zł. W gabinecie ma USG, którego na dodatek używa Także czuję się dogłębnie zbadana i spokojna, że wszystko u mnie OK.
Przyjmuje w podwórku za KFC w alejach a pracuje w szpitalu na Parkitce.
Pozdrawiam.

ja tez chodze do tego lekarza, jest swietny
Co prawd nie mam zadnych powaznych problemow ze zdrowie, no moze z wyjatkiem nawracajacych stanow zapalnych cewki moczowej. Jako pierwszy lekarz zauwazyl ze moze to miec zwiazek ze stanem pochwy, a poniewaz mieszkam w Anglii i jestem w Polsce dwa razy w roku, powiedzial ze przy nastepnej wizycie bede miec badanie czystosci pochwy, czego zaden lekarz nigdy mi nie robil, jak dla mnie perfekcyjny jest. Byc moze dlatego ze jest lekarzem prywatnym i moze sobie pozwolic na zrobienie wszystkich badan, a nie to co w przychodni ze musza sie ograniczac za wszystkim
Stary 2009-07-21, 00:35   #2220
Werona 123
Przyczajenie

Red face Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Kalisz. Witam wsztskich Mam bardzo pilne pytanko .Znacie może jakąś dobrą i miłą Pani ginekolog z Kalisza Wielkopolskiego któą można polecić??? Z góry dziekuję)
Werona 123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości