|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Przemyśl
Dr. Hanasiewicz Byłam u niej na pierwszej w życiu wizycie, poszłam głównie po tabsy. Super miła pani, wesoła, uśmiechnięta, bardzo delikatna. W gabinecie panuje czystość, poczekalnia jest miła. Pani doktor przyjmuje prywatnie. koszt wizyty to 70 zł. |
|
|
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
Gorzów Wlkp.
dr Zdzisław Jóźwiak- przesympatyczny,umiejacy rozladowac stres, ginekolog-poloznik-seksuolog. mila atmosfera, jest lekarzem klinicysta, nie "zdziera" nie wiadomo jakiej kasy, a gdy przychodzi do leczenia zapisuje leki na "studencka" kieszen- skuteczne ale nie koniecznie najdrozsze z dostepnych- co juz raz mnie u innego gina spotkalo;/ dr Witold Rybski- w zasadzie jak wyzej, ma moze nieco swobodny kontakt z pacjentka, tzn lubi subtelnie poflirtowac co nie kazdej musi odpowiadac, ale ogolnie bardzo dobry, mily lekarz dr Jarosław Maj-polecam serdecznie na pierwsza wizyte- zero stresu, ma bardzo duzo mlodziutkich pacjentek- pozniej juz niekoniecznie, ale to moje zdanie
|
#2193 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
a czy była ktoraś z Was u dr. Wójtowicz (lublin,sanitas)? właśnie w piątek mam wizyte bo chce zaczac brac tabletki anty... I mam jeszcze jedno pytanie otóż wizyta jest bezpłatna NFZ i czy jeśli skieruję mnie na badania krwi itd to będę musiała już płacić czy pokryje to NFZ? |
|
|
|
#2194 |
|
Przyczajenie
|
lily92920
A nie wiesz gdzie dr Hanasiewicz przyjmuje prywatnie? |
|
|
|
#2195 |
|
Raczkowanie
|
ŁÓDŹ
Ja polecam dr. Raczkowską, przyjmuje w lux-medzie na milionowej. Niewiem ile bierze ale jest dobrym ginekologiem kontroluje stan pacjentki w razie potrzeby zleca badania odpowiednio dobiera chormony. Przez Ciąże chodziłam do dr. Iwanek na ul. Rewolucji na narodowy fundusz zdrowia, ale za każde zwolnienie wołała dobre wino...:/ Ciąże prowadziłam również u dr. Opinca przyjmuje na Kościuszki, cena:80 zł w tym usg. Z prowadzenia ciąży byłam zadowolona- albo inaczej, nic mnie nieniepokoiło Natomiast byłam na kilka wizyt u dr. Surkonta z tego co wiem do bierze kupe kasy. Ja byłam zadarmo bo pracodawca mi opłacał. Nie miałam do niego zastrzeżeń. Sumienie wykonywał swoje obowiązki. Lekarz nie jest od tego by się uśmiechać i słodzić pacjentkom tylko od leczenia i prowadzenia, zlecenia badań kiedy trzeba i wypisania recept jakich trzeba. Pozdrawiam!
|
|
|
|
#2196 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam 16 lat i chyba bd musiała wybrać sie do ginekologa w lodzi.Zna ktoś panią która przyjmuje na NFZ?To bd moja pierwsza wizyta i bardzo sie jej boje
|
|
|
|
#2197 |
|
Raczkowanie
|
Wałbrzych
Polecam doktora Bojarskiego, wizyta prywatnie kosztuje 80 zł. |
|
|
|
#2198 |
|
Zadomowienie
|
Warszawa czy mogę prosić o namiary do dr Agnieszki Hoffman ? Podobno dobra doktor ? Gdzie przyjmuje i jak ktoś posiada to kontakt nr telefonu bądź coś w tym stylu
|
#2199 |
|
Przyczajenie
|
Olsztyn
dr Kopczyński - Przychodnia Jaroty ul. Wilczyńskiego. |
|
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
CIESZYN- Bohenek - przychodnia Akademicka UŚ- NFZ
_________________________ _________ 15.02.10 - 2 latka ![]() Studia- stypendium naukowe !! haha!! (: 26,27,28.11-> Armwrestling -> Starogard Gdański <chlip> Łukaś <papa> http://suwaczki.slub-wesele.pl/200802153240.html |
|
|
|
#2201 |
|
Raczkowanie
|
Włocławek- Jacek Magnowski . Bardzo uprzejmy i dokładny. Wizyta kosztuje 70 zł.
Edytowane przez Lisiunia Czas edycji: 2009-07-20 o 19:40 |
|
|
|
#2202 |
|
Zadomowienie
|
Ja natomiast polecam dr Krystynę Kazimierczak ze Strzegomia. Przyjmuje ona jedynie w środy między godziną 15:30 a 17:00. Wizyta kosztuje 50-70zł.
|
|
|
|
#2203 |
|
Zadomowienie
|
a ja troche z innej beczki ze tak powiem... ;p pisze tutaj w razie gdyby ktos szukal pomocy dla kogos dla babci/cioci/mamy itp (oby nie siebie) u ktorej rozpoznano nowotwor szeroko pojetych spraw kobiecych.
wczoraj wyszlam ze szpitala KLINICZNEGO W GDANSKU (mialam tam robiona laparoskopie) i przypadkiem dowiedzialam sie ze jest to najlepsza placowka w Polsce pod wzgledem leczenia nowotworow. Profesor ktory tam leczy (niestety nie znam jego nazwiska, jednak wszystkie pacjentki przyjete do kliniki ginekologii sa przez niego badane) jest znany takze za granica, do gdańska przyjezdzaja ludzie z calej Polski, z Warszawy, Krakowa, Lublina itp.. rowniez w Niemczech ten profesor jest uzanawany za najlepszego specjaliste w Polscie w sprawach ginekologiczno-onkologicznych. Nasluchalam sie tylu pochwal na temat metod leczenia stosowanych przez profesora ze musialam tu napisac... Jako jeden z niewielu stosuje po operacji usuniecia nowotwora tzw 'second look' czyli drugi zabieg brzuszny sprawdzajacy, stosuje takze inny rodzaj chemii dootrzewnowej, ktora mniej niszczy organizm. Nawet pacjentki ktore mialy rodzine w Niemczech i konsultowaly sie z tamtejszymi specjalistami zostaly odeslane wlasnie do szpitala klinicznego w Gdansku, Niemieccy specjalisci rowniez potwierdzaja opinie na temat profesora. Podobno Gdansk przoduje w leczeniu nowotworow, Poznan uczy sie od kogos z zagranicy, a Warszawa od Poznania. Uslyszalam wiele historii o kobietach zupelnie wyleczonych z nowotworow, wiec dziewczyny, jesli ktos u was w rodzinie bedzie potrzebowal takiej pomocy, to uderzajcie do Gdanska. Oczywiscie szpital nie jest szpitalem prywatnym, ale opieka, lekarze, pielegniarki sa na najwyzszym poziomie, jak rowniez wiedza i metody leczenia profesora. |
|
|
|
#2204 |
|
Rozeznanie
|
czasm jak trzeba , to się pojdzie gdziekolwiek , ale jezeli chodzi o preferencje- nie chodze do kobiet , wydają mi się mało konkretne , zanudzone na śmierć, czasem odosi się wrazenie - żę są specjalnie NIEdelitkatne ... i wogole.. także ogolem polecam facetow- ginekologów .
a kolejne polecenie to - prywatnie , wtedy kazdy będzie w miarę miły i rzeczowy XD zresztą , zalezy pewnie od tego jaki ma lekarz dzien , u niektorych od charakteru wizyt [ prywatnie/NFZ] a jezeli chodzi o konkrety , to np :słyszalam negatywne opinie na temat dr Rzypa, torun a po wizycie u niego oceniam pozytywnie
|
|
|
|
#2205 |
|
Wtajemniczenie
|
Warszawa
dr. MATKOWSKI Tak jak wcześniej ktoś tu napisał: przyjmuje w czwartki w prywatnej przychodni Medokin na Ursynowie (metro Stokłosy). Super, super, super lekarz - kompetentny a przy tym jaki dokladny!!! Mimo, ze wizyta standardowa kosztuje 65 zł, to studentki mają 10% zniżki. Ja poszłam po receptę (dostałam na 3 opakowania) to miałam badanie normalne - w rezultacie dostalam skierowanie na usg piersi i cytologię. Pan Matkowski powiedzial, ze abym mniej zapłaciła za wizytę wypisze mi, ze przyszłam tylko po receptę - w rezultacie ZA 3 RECEPTY ZAPŁACIŁAM tylko 30 ZŁOTYCH!! ![]() to jest dośc niespotykana śmieszna kwota jak na prywatne przychodnie w Warszawie. Uważajcie natomiast na panią Żaboklicką przyjmującą w ww. przychodni - od niej trzymać się szerokim łukiem, wyjątkowo niesympatyczna baba
|
|
|
|
#2206 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
Hej. Ja rowniez poszukuje ginekologa tzn Pania ginekolog. Zalezaloby mi aby byl to lekarz na kase chorych w Krakowie oczywiscie. Jesli ktos ma jakies namiary bede bradzo wdzieczna
pozdrawiam!
|
|
|
|
#2207 |
|
Przyczajenie
|
zdecydowanie polecam gienia ktory prowadzil moja ciążę Dr. Zbigniew Saczko z wrocławia.Super facet, świetny lekarz! |
|
|
|
#2208 |
|
Przyczajenie
|
A czy zna któraś z was jakiegoś godnego polecenia z Gdańska
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
od tego jest opcja: przeszukaj ten wątek... Proszę: http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=17633010
|
|
#2210 |
|
Wtajemniczenie
|
IRLANDIA
Szukam dobrego ginekologa z okolic Dublina. Ma ktos jakies informacje?? Dziekuje |
|
|
|
#2211 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeszukałam forum znalazłam jeden namiar na ginekologa z Dublina, pani Anetta Sempka - do tych ktorzy tez szukaja niestety pani juz nie przyjmuje w Dublinie - przeniosła sie do Golway.
Pozdrawiam |
|
|
|
#2212 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Polecam doktora Maletke przyjmuje w Mińsku Mazowieckim i w warszawskim szpitalu na Solcu. Mily, mądry, delikatny, uśmiechnięty, można z nim pożartować, a zarazem bardzo dokładny. Zrobił mi cytologie, zlecil badania na krew, próby wątrobowe.... i przepisal swietne tabletki Podczas okresu wczesniej mdlalam, dorobilam sie jakiegos tam wstrząsu, zygalam dalej niz widze. A tu za jego sprawą taki cud ![]() Czasem jak wchodzę do gabinetu to mam go normalnie chęć uściskac
|
|
|
|
#2213 |
|
Raczkowanie
|
czy jakis przyjmuje we Wroclawiu w sobote bez wczesniejszego zapisania?! to pilna sprawa !!
|
|
|
|
#2214 |
|
BAN stały
|
Poszukuję dobrego ginekologa z Chorzowa lub okolic!!!!!!!!!!!!
Pomóżcie!!!!!!!!!! |
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2216 |
|
BAN stały
|
Wątek przeglądałam............. ...i akurat o Chorzowie to nic nie znalazłam
|
|
|
|
#2217 |
|
Raczkowanie
|
Z mojej strony mogę polecić doktora Janusza Janowskiego (z Warszawy). Przyjmuje w centrum Multi-Med na Okopowej oraz na Waryńskiego. Jest bardzo miły, szczery, wszystko dobrze tłumaczy i moim zdaniem zawsze leży mu na uwadze dobro i komfort pacjentki. A przede wszystkim to świetny specjalista, który wie, co robi. Wyleczył mnie z nadżerki farmakologicznie (za pomocą Solcogynu), mimo że dwóch poprzednich lekarzy uznawało, iż to bez sensu i od razu chcieli przeprowadzać elektro- lub kriokoagulację, które są kosztowne... Jakoś się jednak udało i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dlatego też jeszcze raz wszystkim polecam doktora Janowskiego.
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
ja osobiście gorąco polecam doktora Jerzego Surówkę jest wspaniałym ginekologiem, miłym i sympatycznym dokładnie wszystko tłumaczy co i jak gdy robi badania. przyjmuje on w Częstochowie w przychodni przyszpitalnej przy szpitalu na PCK jak i w samym szpitalu.gorąco polecam i pozdrawiam
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez chodze do tego lekarza, jest swietny Co prawd nie mam zadnych powaznych problemow ze zdrowie, no moze z wyjatkiem nawracajacych stanow zapalnych cewki moczowej. Jako pierwszy lekarz zauwazyl ze moze to miec zwiazek ze stanem pochwy, a poniewaz mieszkam w Anglii i jestem w Polsce dwa razy w roku, powiedzial ze przy nastepnej wizycie bede miec badanie czystosci pochwy, czego zaden lekarz nigdy mi nie robil, jak dla mnie perfekcyjny jest. Byc moze dlatego ze jest lekarzem prywatnym i moze sobie pozwolic na zrobienie wszystkich badan, a nie to co w przychodni ze musza sie ograniczac za wszystkim
|
|
#2220 |
|
Przyczajenie
|
Kalisz. Witam wsztskich
Mam bardzo pilne pytanko .Znacie może jakąś dobrą i miłą Pani ginekolog z Kalisza Wielkopolskiego któą można polecić??? Z góry dziekuję )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

Natomiast byłam na kilka wizyt u dr. Surkonta z tego co wiem do bierze kupe kasy. Ja byłam zadarmo bo pracodawca mi opłacał. Nie miałam do niego zastrzeżeń. Sumienie wykonywał swoje obowiązki. Lekarz nie jest od tego by się uśmiechać i słodzić pacjentkom tylko od leczenia i prowadzenia, zlecenia badań kiedy trzeba i wypisania recept jakich trzeba. Pozdrawiam!

06.2013