![]() |
#2191 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli dziewczyna bierze tabletki (co w tym wieku byłoby wskazane chyba że istnieją zdrowotne powody by nie brała), i bierze je skrupulatnie nic się nie dzieje, to osobiście nie wierzę w opowieści: brałam wszystko ładnie a ciąża jest. Co do prezerwatyw plus globulki. Jeśli pęknie prezerwatywa jest jeszcze globulka. A osobiście w młodym wieku i takim zabezpieczeniu obserwowałabym jeszcze organizm i jeśli miałabym wątpliwość czy pewność czy to były dni płodne, a pękłaby gumka i zauważyłabym to po wytrysku, to poleciałabym po tabletkę PO. Trzeba sobie zdawać sprawę, że seks może nieść ze sobą odpowiedzialność wychowania dziecka i zrobić wszystko by tej odpowiedzialności uniknąć. Gdybym w tak młodym wieku zaczęła współżycie to na rzęsach bym stanęła, żeby zabezpieczenie było jak najlepsze. Obecnie mam 20 lat ciąża tragedią by nie była i poradzilibyśmy sobie z partnerem, ale ponieważ na razie nie chcę mieć dzieci to biorę tabletki. prezerwatywy plus globulki były niekomfortowe i nie czułam się pewnie.
... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ... Edytowane przez zagubiona89r Czas edycji: 2009-11-12 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() co do samego pierwszego razu, to już go opisywałam w tym wątku, tak więc nie będę pisać poraz drugi ![]()
59 - 58 -57 -56 - 55- 54- 53 Edytowane przez dazy Czas edycji: 2009-11-12 o 16:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Zadomowienie
|
Trochę OT, tak, mam super ginekolog
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
hehe z tym Bogiem to miala racje
mi prezentu nie sprawil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Przyczajenie
|
Mój pierwszy raz odbył się na sylwestra 2007/2008 u mojej koleżanki w domu. Miałam wtedy 16 lat. Ja w sumie nic nie czuła (może dlatego że byłam pod wpływem alkoholu), po wszystkim zobaczyłam tylko krew. Żałuje tego bardzo, bo co tu wspominac? Z chłopakiem po 2 miesiącach od tego zdarzenia się rozstałam.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Raczkowanie
|
Ja sie nie wstydze,ze jeszcze jestem dziewica... tylko po prostu ciezko dzis spotkac faceta, ktory bedzie w porzadku. Po prostu, ktory sie zakocha we mnie... a taki chyba sie jeszcze nie urodził. A jak byl to mi sie zdawało,ze cos On czuje..
![]() Edytowane przez It must been love Czas edycji: 2009-11-13 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2199 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2200 |
Przyczajenie
|
Witam mam 19 lat i wydaje mi się,że jestem najstarszą dziewica na ziemi, a mianowicie dziewczynki po 17, 16 lat tracą dziewictwo a u mnie nic. Ale to wszystko przez mojego faceta ja bardzo chce się z nim kochać, ale on mówi,że krępuje go kupienie prezerwatyw, za nie długo ma urodziny i się waham czy sama mu ich nie kupić. Dziewczyny poradźcie mi coś jak mam go namówić do kupna zabezpieczenia??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2202 |
Przyczajenie
|
No właśnie,ale chyba to facet zawsze chce pierwszy zaciągnąć dziewczynę do łóżka a nie odwrotnie. Także czuje się tak jakbym to ja była facetem a nie on. Chociaż w rozmowie z nim mówi mi,że bardzo chciałaby się kochać ze man, ale ma opór przed kupienie prezerwatyw.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
Sorry, ale rozwala mnie to, że ktoś mówi, że chce seks uprawiać, a wstydzi się gumek kupić
![]() ![]() Żenada. |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez lipale90 Czas edycji: 2010-09-11 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() miał 18 lat.
![]() |
#2208 |
Raczkowanie
|
Ja mój pierwszy raz przeżyłam mając 16,5 lat, a on 24. Jesteśmy ze sobą 3,5 roku
![]() Z tego co tutaj czytałam na forum doszłam do wniosku, że dziewczyny które przeżyły swój pierwszy raz z chłopakiem, później po jakimś czasie już z nim nie były..(w większości).. zastanawia mnie to czemu tak jest?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest to reguła wg mnie. Ja jestem z Tż 1,5 roku, uprawiamy seks, nie zapowiada się na rozstanie. Są tu także dziewczyny, które są ze swoim pierwszym już małżeństwem. Takie rzeczy to nie tylko w erze:P
![]() |
#2210 | ||
BAN stały
|
[QUOTE=AaNUsia1990;1528228 2]
Cytat:
Cytat:
i wiesz co jest wazne? zeby ten 1szy raz przezyc naprawde fajnie, byc wczesniej pewnym, ze sie tego cche - ale jesli chcesz byc pewna, ze ten ktos bedzie z Toba do konca zycia i nic sie miedzy wami nie zepsuje, a przy okazji jestescie religijni, yto poczekaj do slubu. i tyle. bo jak na razie nie wiem co Ty sobie wyobrazasz. to normalne, ze ludzie w dzisiejszych czasach maja po kilku partnerow seksualnych - a ktorys musi byc tym pierwszym.... Edytowane przez mParis Czas edycji: 2009-11-15 o 03:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | ||
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2212 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Przyczajenie
|
jestem z moim chłopakiem już trochę więcej jak rok. On chce się kochać a ja uważam że nie jestem na to gotowa mimo że mam 18 lat. To jest naszym problemem. On uważa że go wogóle nie rozumiem i jak bym była facetem to bym dopiero zrozumiała. Mam obawy tego pierwszego razu a on mi wcale w tym nie pomaga tylko stosuje szantaż emocjonalny. Stał się inny jestem mu obojętna. Nawet przestał ze mną rozmawiać tylko tak oschle jak byśmy byli dla siebie obcy. Mam teraz takie przypuszczenia że może teraz mu chodzi tylko o seks. Inaczej dla niego nie ma sensu nasz związek? Przecież powinien zrozumieć że nie jestem gotowa , że do tego muszą być gotowe obie strony. A jak wy uważacie mój sposób myślenia jest niepoprawny tak jak on uważa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do pierwszego to zaciągnęłabym go do apteki pod pretekstem kupienia zwykłej witaminy C i przy okazji (kiedy stałby obok) kupiła opakowanie prezerwatyw. Dała mu je i powiedziała żeby sobie zatrzymał na przyszłość. A seksu z nim nie uprawiała bo niedojrzały to człowiek jest, a co by było jakby (odpukać) pojawiła się ciąża? Co do drugiego to skoro jest tak perfidnie skupiony tylko na swoich majtkach to dałabym mu kopniaka (skoro rozmowa nie pomaga) i nie zamartwiała się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
in love with life
|
Facet, ktory wstydzi sie kupic gumki to nie facet, tylko dzieciak.
Edytowane przez MdM Czas edycji: 2009-12-25 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Raczkowanie
|
No więc, mój pierwszy raz był niedawno czyli ponad 3 miesiące temu. Znaliśmy się jakieś 4 miesiące. Ale gdy to zrobiliśmy nie byliśmy parą. Zrobiłam z nim to tylko raz . Bolało mnie strasznie , robiliśmy to w lesie i standardowo - na misjonarza
![]() To by było na tyle... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem mimo,ze nie uprawialam jeszcze seksu (22l ) uwazam, ze facet ktory wstydzi sie kupic prezerwatywy jest niedojrzały i nie szanuje Ciebie. Wystarczy chciec. A jemu widocznie sie nie chce i ma do tego podejscie olewajace.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Przyczajenie
|
A ja to bym chciała seks uprawiać, ale jak na razie nie jestem gotowa na jego ewentualne konsekwencje, tak myślę
![]() Aczkooolwiek przyznam się, iż z samokontrolą nieraz bywa kiepsko ![]() Trzymajcie kciuki, moje drogie, abyśmy się do odpowiedniego wieku dokontrolowali ![]() Edytowane przez yum Czas edycji: 2009-11-17 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybacz, ale nie mogłam się się nie uśmiechnąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.