|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Nie-rudy lis
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX
Ale się mądrzy wszędzie ta ANR, dostaje powoli alergii jak widzę jej nick
![]()
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
Co tam jest? Nie wyświetla mi się na telefonie.
#2193 |
Nie-rudy lis
|
Tasteofnovember stłukło się to koło - oświetlenie, wiec ANR juz musiała się wielce zdziwić na jakim statywie ona to trzyma, bo u niej to nawet się nie zachwieje, tak stabilnie stoi :P
![]() |
#2194 |
niepolubiecie
|
mnie poraża wręcz wrzutka o idealnym zyciu, ale i tak bardziej o tej niesamowitej organizacji czasu.\
Serio nie wpadłabym, że u nissiax można podziwiać cokolwiek innego niż np. urodę czy ogólne wyważenie. Sympatyczna dziewczyna, która pracuje jako kosmetolog, kilka razy w tygodniu trenuje, je "czysto" (wg ustalonego planu) i wrzuca dwa filmiki w tygodniu, czsami mniej, odpisuje na komentarze. Zawsze myślałam, że zachwyty "jak ona daje rade" to taka kokieteria, komplemenciarstwo mające sprawić by było jej miło (i nie ma w tym nic zdrożnego). Dla mnie te zachwyty są na poziomie jakby do tego miała sieć gabinetów kosmetycznych i uprawiała sport wyczynowo albo mówiła w sześciu językach i była oprócz pracy zawodowej na doktoracie. Podczas gdy nissiax nawet nie gotuje jakiś specjalnie wymyślnych potraw, nie zdradza się z jakimiś szczególnie złożonymi zainteresowaniami. Dla mnie zwykła, zadbana i lubiąca porządek kobieta... Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-07-30 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
Aczkolwiek przeraziło ją? :-D
#2196 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mostly, zamawiałaś coś nowego z antipodes? Konczy mi się krem na dzień, pora zaczać poszukiwania. Dziewczyny, poszłam do Biedronki po Top Chipsy, uchachana, że po roku czasu odwiedzam mój ukochany sklep, a te paczki są teraz takie małe ![]() ![]() Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2015-07-30 o 15:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tym bardziej, że ona nigdzie nie mówi, że jest idealna, nie wrzuca filmików motywujących 'kto jest ze mną', 'przyłączcie się', nie aspiruje na liderkę. Ba, ona nawet nie jest weganką! Przecież używa produktów odzwierzęcych i zastanawia się nad wróceniem do jedzenia miodu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2202 |
Konto usunięte
|
Przez stary wpis na blogu Nissiax, męczę teraz filmiki z mandalami:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52255041]ydal: Mostly, zamawiałaś coś nowego z antipodes? Konczy mi się krem na dzień, pora zaczać poszukiwania. [/QUOTE] Nie planuję zakupów na razie, Hosanna tak mi zrobiła dobrze, że właściwie to mogę się niczym nie smarować. Myślałam nad serum z awokado w bazie, ale skład zbyt zbliżony do mojej mieszanki olejków. Lekki krem na dzień jest fajny, ale przy kombinacji: Hosanna + olej awokado lub serum z wit.C zupełnie nieprzydatny bo dublowany - wrócę do niego pewnie zimą. Drogie te towary, ale przy tym, jak ograniczają potrzebę kupowania czegokolwiek do twarzy - opłacalna ta zabawa. Daj znać, jak się na coś skusisz! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | |||||||
Kociara
|
Cytat:
a ja znam wiele osób. Pojedyncze osobniki zachowują się "sekciarsko" ale większość po prostu robi swoje. Nie rozumiem kompletnie z czym Ty masz problem ![]() Cytat:
![]() nikt się nie czepia: jej pielęgnacja i makijaż jest chyba jeszcze bardziej czasochłonna niż u Nissiax, ma czas na pracę, rodzinę, zakupy, nagrywanie, ćwiczenia i też dobrą dietę. No i? A ja mam czas na siedzenie na Wizażu i się z nimi nie licytuję ![]() uwielbiam tę dwojkę i ich vlogi ![]() i gotowanie mężowi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Dossisława I
|
[QUOTE=Ciemna163;52255570]
też mnie to wkurza, ale fakt faktem, że jej filmy idą w dobrą stronę, zaczyna się coś dziać jeśli chodzi o montaż i jakość ![]() ![]() /QUOTE] Dopiero niedawno przestała biadolic ile czasu poświęca na montaż, renderowanie i całą ta otoczkę pracochłonności jej produkcji video. Ja ją cenię przede wszystkim za to, że bierze sobie rady widzów do serca i pracuje nad jakością swoich filmików.
#2208 |
Zakorzenienie
|
Grabież na Helu
#2209 |
Kociara
|
a to sorki, ja zaczęłam ją regularniej oglądać od ok. dwóch tygodni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Zadomowienie
|
Moja ulubienica pani Bogusława
![]() ulubieńcy lipca https://www.youtube.com/watch?v=D8RbZKXeroI strój dnia https://www.youtube.com/watch?v=mkapaKpftKU |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
niepolubiecie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | ||
Konto usunięte
|
Mi ciezko uwierzyc ze czlowiek, ktorego strac na najlepszych lekarzy, na leczenie sie w najlepszych szpitalach i na najlepsze lekarstwa umiera w wyniku jakis komplikacji po zabiegu. Jak widac dla smierci stan konta nie ma znaczenia... Ale teorie spiskowe to chyba zawsze sie pojawiaja
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() Nie lubie argumentu bolu dupy, ale musze go przytoczyć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=YFPm7Bxt_6k ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52254084]Ale żeście wsiadły na nią, czekam tylko na psychoanalizę dlaczego wizażance jest źle jej własnym życiem ![]() ![]() Jeszcze chyba nikt nie pisal ze go dołują zdjecia na instagramie Nissiax. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |
Wtajemniczenie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52254084]Ale żeście wsiadły na nią, czekam tylko na psychoanalizę dlaczego wizażance jest źle jej własnym życiem
![]() ![]() Jest różnica między powiedzeniem "Nissiax jest tak idealna, że aż nudna/nieautentyczna" (bo zwykle o to chodziło) a "czuję się gorsza gdy oglądam Nissiax". Jak ktoś zadowolony ze swojego życia może dołować się tym że je mięso czy że nie kupił pudełka z eko produktami, tylko dlatego, że jakaś youtuberka jest weganką i używa samych naturalnych produktów? Można pomyśleć "kurczę, ta Nissiax wygląda jak milion dolców, może coś jest w tym weganizmie, spróbuję", a można siedzieć przed ekranem i jojczeć jak to jesteśmy beznadziejni, bo szamiemy golonę. Jest różnica w podejściu. Cytat:
Lekarze to jedno, organizm drugie. Nie wszystko da się kontrolować. Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2015-07-30 o 17:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
Ja generalnie bardzo lubię Nissax. Sprawia wrażenie idealnej, ale moim zdaniem lepiej jest oglądać filmiki przygotowane merytorycznie niż śmietnik 'a nie wiem ile kosztowało, nie pamiętam. ...' kwestia weganizmu- nie popieram, nie podoba mi się, ale Agnieszka przynajmniej mówi o sobie i nikomu tego nie zarzuca (w przeciwieństwie do Mai, u niej mam wrażenie ze jest tylko jedna dobra droga, jak w sekcie. ..)
A co do Szusz- po dzisiejszym blogu to życzę jej żeby jej za*ebali coś z tej przyczepy. (Może jestem niedobra, chamski i w ogóle. .. ) |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I wspominała, że bardzo długo zajmuje jej dojazd (ok. 1,5 h w jedną stronę z tego co pamiętam) i że wtedy odpowiada zwykle na komentarze. Więc jeśli pracuje 8h + 3h na dojazdy to wcale tego czasu wolnego nie ma tak wiele. Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam ![]() ![]()
![]() |
#2217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szusz w ktorymś z volgów mówi o tym,że ukradli im samochód ( to było jakoś niedawno). Pokazuje całą okolice, układ okien, mieszkanie, sprzęty ( podchodzi do okna w kuchni i mówi,że Tomek podjechał itd ) Cenne wskazówki dla włamywaczy. Plus informuje z wyprzedzeniem,że nie będzie ich na weekend, w następnym tygodniu lecimy na Fuerte i nie będzie nas tydzień, zwierzaki są u rodziców także mieszkanie stoi puste. Także ten ![]()
#BAKIRFRENCHBULLDOG https://instagram.com/bakirfrenchbulldog/ Edytowane przez Arissable Czas edycji: 2015-07-30 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
LusiaPlotkara, mogl dostac skrzepu, to sie zdarza nawet u najlepszych lekarzy . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.