Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-30, 14:32   #2191
SympatycznyAtrament
Nie-rudy lis

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Ale się mądrzy wszędzie ta ANR, dostaje powoli alergii jak widzę jej nick
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1438263116702.jpg (66,2 KB, 437 załadowań)
Dziś raczej nie wpadnę, bo umarłem.
SympatycznyAtrament jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 14:46   #2192
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SympatycznyAtrament Pokaż wiadomość
Co tam jest? Nie wyświetla mi się na telefonie.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 14:50   #2193
SympatycznyAtrament
Nie-rudy lis

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Co tam jest? Nie wyświetla mi się na telefonie.
Tasteofnovember stłukło się to koło - oświetlenie, wiec ANR juz musiała się wielce zdziwić na jakim statywie ona to trzyma, bo u niej to nawet się nie zachwieje, tak stabilnie stoi :P
Dziś raczej nie wpadnę, bo umarłem.
SympatycznyAtrament jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 14:51   #2194
roseplum
niepolubiecie

mnie poraża wręcz wrzutka o idealnym zyciu, ale i tak bardziej o tej niesamowitej organizacji czasu.\

Serio nie wpadłabym, że u nissiax można podziwiać cokolwiek innego niż np. urodę czy ogólne wyważenie.

Sympatyczna dziewczyna, która pracuje jako kosmetolog, kilka razy w tygodniu trenuje, je "czysto" (wg ustalonego planu) i wrzuca dwa filmiki w tygodniu, czsami mniej, odpisuje na komentarze.

Zawsze myślałam, że zachwyty "jak ona daje rade" to taka kokieteria, komplemenciarstwo mające sprawić by było jej miło (i nie ma w tym nic zdrożnego). Dla mnie te zachwyty są na poziomie jakby do tego miała sieć gabinetów kosmetycznych i uprawiała sport wyczynowo albo mówiła w sześciu językach i była oprócz pracy zawodowej na doktoracie. Podczas gdy nissiax nawet nie gotuje jakiś specjalnie wymyślnych potraw, nie zdradza się z jakimiś szczególnie złożonymi zainteresowaniami. Dla mnie zwykła, zadbana i lubiąca porządek kobieta...

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-07-30 o 14:54
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 14:56   #2195
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Tasteofnovember stłukło się to koło - oświetlenie, wiec ANR juz musiała się wielce zdziwić na jakim statywie ona to trzyma, bo u niej to nawet się nie zachwieje, tak stabilnie stoi :P
Aczkolwiek przeraziło ją? :-D

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 15:33   #2196
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Od jakiegoś czasu zastanawiam się czy te wszystkie alergie i atopowe zapalenia skóry itp. nie biorą się u dziewczyn od stosowania takiej ilości kosmetyków, czyli jakby nie patrzeć chemii...

Wcześniej mało która o czymś takim wspominała, a teraz połowa twierdzi że ma AZS np.

Może wyolbrzymiam, bo wszyscy używają kosmetyków, ale nie łudźmy się, większość kobiet spoza świata YT i blogów nie uzbierałaby co miesiąc tylu denek

Co o tym sądzicie?
Można mieć alergię od urodzenia ale mam wrażenie, że u niektórych to pojawiło się z czasem. Rozkminiam bo sama tak mam. Wcześniej było ok, po jakimś roku oglądania YT nagle pojawiły się u mnie problemy. Dlatego staram się patrzeć teraz bardziej na składy. Poza tym wiem, że jedna z blogerek po jakimś kosmetyku też nabawiła się choroby skóry, ale nie chciałabym wnikać która.
Wydaje mi się, że ta teoria to taki bulshit. Ja sama nie mam jakiejś masy kosmetyków. Praktycznie latami używam ulubieńców a od jakiegoś roku co chwile mam jakąś skórną alergię. To chyba naprawdę potrafi przychodzić z wiekiem, niezależnie od pielęgnacji i chemii.

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Tonik lawendowy babci M.: ocet jabłkowy i woda destylowana w proporcji 1:1, butelkę wypchać Czocherową lawendą = po dwóch tygodniach mieć tonik i się paćkać
Jak długo takie cudo trzymać? Tylko w lodówce? I ja mam kocu lawendę więc pewnie i na tonik przyjdzie czas. Tylko nie pamiętam z czym on miał sobie radzić.

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Otototo.

emenyx
Nie przeszkadza Ci to, że Nissiax jest idealna. Przeszkadza Ci Twoje własne życie.
O tak, w punkt! Dlatego ja np. nie pisałam, że mam za złe Nissiax formę i chęci, tylko sobie, że mnie się nie chce tak jak jej.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 15:34   #2197
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
nie umie się ładnie wysłowić
jej filmy są nudne jak flaki z olejem (pomijając, że stają się źródłem gifów zabawnych)
jak szusz pokazuje swoje codzienne zycie- to znaczy tyle, że jej życie jest nudne obrzydliwie
nie ma nic interesującego do powiedzenia
Ano to akurat prawda Ale podejrzewam, że życie większości youtuberek wygląda podobnie. Każdy ma te same problemy i obowiązki (pod warunkiem, że się nie jest dzieckiem miliardera albo prezydenta). Może dlatego szusz jest lubiana, bo widzki się z nią utożsamiają, nie wiem. Ja tam chciałabym się czasem tak nudzić i nic nie robić jak szusz Szczególnie gdy jest się poza domem od 7 do 20 na przykład, to czlowiek ma czasem dość nadmiaru obowiązków i czeka na weekend jak na wybawienie. Ale potem sobie myślę o masie innych osób z podobnym trybem życia do mojego i już mi lepiej

Cytat:
Przecież to oczywiste, że u Bigosi wszystko jest perfekcyjnie, baŁdzo dobrej jakości. No po prostu świetny produkt.

Mostly, zamawiałaś coś nowego z antipodes? Konczy mi się krem na dzień, pora zaczać poszukiwania.

Dziewczyny, poszłam do Biedronki po Top Chipsy, uchachana, że po roku czasu odwiedzam mój ukochany sklep, a te paczki są teraz takie małe Oszukali mnie

Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Czas edycji: 2015-07-30 o 15:37
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-30, 15:51   #2198
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
To istnieje ktoś, kto uważa zapach spiruliny za neutralny? Kupiłam sobie, bo pomyślałam, że będzie idealnym dodatkiem do maseczek, ale nie mogę - jak tylko otworzę pojemnik, mam odruch wymiotny.
Zapach spiruliny kojarzy mi sie z zapachem kaczek, ale tragedi nie ma. Maseczka ze spiruliny jest super dla mojej buzki Gorszy jak dla mnie jest zapach olejku herbacianego i oleju amla, bo sekunde powącham i juz bol glowy na pol dnia
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 15:51   #2199
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
mnie poraża wręcz wrzutka o idealnym zyciu, ale i tak bardziej o tej niesamowitej organizacji czasu.\

Serio nie wpadłabym, że u nissiax można podziwiać cokolwiek innego niż np. urodę czy ogólne wyważenie.

Sympatyczna dziewczyna, która pracuje jako kosmetolog, kilka razy w tygodniu trenuje, je "czysto" (wg ustalonego planu) i wrzuca dwa filmiki w tygodniu, czsami mniej, odpisuje na komentarze.

Zawsze myślałam, że zachwyty "jak ona daje rade" to taka kokieteria, komplemenciarstwo mające sprawić by było jej miło (i nie ma w tym nic zdrożnego). Dla mnie te zachwyty są na poziomie jakby do tego miała sieć gabinetów kosmetycznych i uprawiała sport wyczynowo albo mówiła w sześciu językach i była oprócz pracy zawodowej na doktoracie. Podczas gdy nissiax nawet nie gotuje jakiś specjalnie wymyślnych potraw, nie zdradza się z jakimiś szczególnie złożonymi zainteresowaniami. Dla mnie zwykła, zadbana i lubiąca porządek kobieta...

Tym bardziej, że ona nigdzie nie mówi, że jest idealna, nie wrzuca filmików motywujących 'kto jest ze mną', 'przyłączcie się', nie aspiruje na liderkę. Ba, ona nawet nie jest weganką! Przecież używa produktów odzwierzęcych i zastanawia się nad wróceniem do jedzenia miodu . Niektórzy twierdzą, że jest nudna, bo wolą bardziej przebojowe i głośne dziewczyny. A tu komentarze, że przedstawia się jako ideał
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 15:54   #2200
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
A tam, nie raz zdarzyło mi się wpisać normalne hasło w google a tam w grafice gołe tyłki

Ja kiedys szukalam zdjec palety the balm nude dude, ale wpisalam tylko nude dude...
Stary 2015-07-30, 15:54   #2201
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość

Tym bardziej, że ona nigdzie nie mówi, że jest idealna, nie wrzuca filmików motywujących 'kto jest ze mną', 'przyłączcie się', nie aspiruje na liderkę. Ba, ona nawet nie jest weganką! Przecież używa produktów odzwierzęcych i zastanawia się nad wróceniem do jedzenia miodu . Niektórzy twierdzą, że jest nudna, bo wolą bardziej przebojowe i głośne dziewczyny. A tu komentarze, że przedstawia się jako ideał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-30, 16:04   #2202
201607111004
Konto usunięte

Przez stary wpis na blogu Nissiax, męczę teraz filmiki z mandalami:
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 16:15   #2203
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
I to we vlogu powiedzieli? Gratuluje inteligencji
Tytul nastepnego vloga; okradli nas! Jak to sie stało
Stary 2015-07-30, 16:16   #2204
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Jak długo takie cudo trzymać? Tylko w lodówce? I ja mam kocu lawendę więc pewnie i na tonik przyjdzie czas. Tylko nie pamiętam z czym on miał sobie radzić.
Buteleczkę 50 ml zużywam w ciągu 2 tygodni, nie trzeba trzymać w lodówce. Stosuję jako najprostszy tonik nawilżająco-złuszczający (leciuuutko), można go odpimpować substancjami żeby był bogatszy, ale mi wystarcza czysta baza.

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52255041]ydal:

Mostly, zamawiałaś coś nowego z antipodes? Konczy mi się krem na dzień, pora zaczać poszukiwania.

[/QUOTE]

Nie planuję zakupów na razie, Hosanna tak mi zrobiła dobrze, że właściwie to mogę się niczym nie smarować. Myślałam nad serum z awokado w bazie, ale skład zbyt zbliżony do mojej mieszanki olejków. Lekki krem na dzień jest fajny, ale przy kombinacji: Hosanna + olej awokado lub serum z wit.C zupełnie nieprzydatny bo dublowany - wrócę do niego pewnie zimą. Drogie te towary, ale przy tym, jak ograniczają potrzebę kupowania czegokolwiek do twarzy - opłacalna ta zabawa. Daj znać, jak się na coś skusisz!
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 16:20   #2205
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez emenyx Pokaż wiadomość
dokladnie to mialam tez na mysli
jej foty na instagramie tez mnie czasami doluja.
Nissiax83 kreuuje swoj idelany wizerunek. Ja nie rozumiem, jak mozna byc az tak idealnym? Sa naprawde, az tak idealni ludzie ? Ja nie znam nikogo w moim otoczeniu, kto bylyby tak idealny. kazdy ma jakies wady.
Czy to wszystko tylko tak wykreowane ?`
Co myslicie?

Dlatego chyba polubilam susz, bo ona taka roztargniona

a ja znam wiele osób. Pojedyncze osobniki zachowują się "sekciarsko" ale większość po prostu robi swoje. Nie rozumiem kompletnie z czym Ty masz problem Nie chcesz, nie oglądaj. Włącz sobie grilla u Szusz, jedzenie Łobuzów i test irlandzkich słodyczy u Panny Joanny.

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Pewnie bardziej chodzi o to, że ona pracuje całymi dnami, długo dojeżdża, ma czas na jogę, bieganie, porządną pielęgnację, gotowanie wegańskich dań, youtuba i milion innych rzeczy.
A skąd wiadomo, że "pracuje całymi dniami"? Nissiax bardzo niechętnie mówi, jaki i kiedy pracuje, o jej ostatniej zmianie pracy można się było domyślić po tym, że zaczęła nosić kolorowe paznokcie gdzie długo musiała mieć neutralne kolory. Może pracuje dwa-trzy dni w tygodniu, a może 7, ale tego prędko się raczej nie dowiemy A poza tym, dziwne, że pani Bogusławy
nikt się nie czepia: jej pielęgnacja i makijaż jest chyba jeszcze bardziej czasochłonna niż u Nissiax, ma czas na pracę, rodzinę, zakupy, nagrywanie, ćwiczenia i też dobrą dietę. No i? A ja mam czas na siedzenie na Wizażu i się z nimi nie licytuję
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

Marta i Alan
uwielbiam tę dwojkę i ich vlogi

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
...i wychowywanie córeczki.
i gotowanie mężowi

Cytat:
Napisane przez _malami Pokaż wiadomość
Czy tylko mnie irytuje jak Aliss mówi : ziemniaczki, obiadek, śniadanko itp.? Ona robi filmy dla przedszkolaków czy co... [COLOR="Silver"]
też mnie to wkurza, ale fakt faktem, że jej filmy idą w dobrą stronę, zaczyna się coś dziać jeśli chodzi o montaż i jakość też składa vlogi codziennie (lub prawie codziennie) i nie zrzędzi jak szusz, wręcz przeciwnie - zainwestowała w sprzęt i widać, że lubi kombinować z montażem
Cytat:
Od jakiegoś czasu zastanawiam się czy te wszystkie alergie i atopowe zapalenia skóry itp. nie biorą się u dziewczyn od stosowania takiej ilości kosmetyków, czyli jakby nie patrzeć chemii...

Wcześniej mało która o czymś takim wspominała, a teraz połowa twierdzi że ma AZS np.
połowa? Ja nie kojarzę żadnej vlogerki z AZS

Cytat:

Nigdy nie zrozumiem, jak można wejść na taki level 'ustawiania' ludzi po swojemu, ona żyje dla siebie, nie dla ciebie. Dopóki ktoś nie szkodzi drugiej osobie to na kiego grzyba się tak emocjonować? Normalnie jak ciotka na weselu, którą widzę drugi raz w życiu, a 'wie najlepiej'.

Cytat:
milutka, nie ma co
Cytat:

no dokładnie, o czym my mówimy - ona nagrywa od 6 lat (!) i nie zrobiła ani jednego spotkania z widzami. Akurat Nissiax daleko do roli liderki.
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 16:32   #2206
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
kiedys filmiki Nissiax83 mnie motywowaly i cieszyly. A teraz widze, ze jestem po nich zdolowana bo, :
-nie biegam
-nie cwicze jogi
-jem mieso
-nie zjadam dziennie 2 kg bananow
-nie pije sokow warzywnych na snadanie
-nie wywalilam drogeryjunych kosemtykow, tylko uzywam co sie nawinie, a u niej wsz<ystko sprowadzane niewiadomo skad...i wszystko EKO i VEGAN
-nie zamowilam eko-pudelka....

Ja tam nissiax dalej lubie. Przynajmniej mozna sie u niej dowiedziec cos nowego, a nie tylko haule, denka, ulubiency i kosmetyki, ktore przewijają sie przez każdy kanal.
Stary 2015-07-30, 16:36   #2207
TheDocha
Dossisława I

[QUOTE=Ciemna163;52255570]
też mnie to wkurza, ale fakt faktem, że jej filmy idą w dobrą stronę, zaczyna się coś dziać jeśli chodzi o montaż i jakość też składa vlogi codziennie (lub prawie codziennie) i nie zrzędzi jak szusz, wręcz przeciwnie - zainwestowała w sprzęt i widać, że lubi kombinować z montażem
/QUOTE]

Dopiero niedawno przestała biadolic ile czasu poświęca na montaż, renderowanie i całą ta otoczkę pracochłonności jej produkcji video.

Ja ją cenię przede wszystkim za to, że bierze sobie rady widzów do serca i pracuje nad jakością swoich filmików.
Stary 2015-07-30, 16:37   #2208
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Tytul nastepnego vloga; okradli nas! Jak to sie stało
Grabież na Helu
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 16:50   #2209
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Dopiero niedawno przestała biadolic ile czasu poświęca na montaż, renderowanie i całą ta otoczkę pracochłonności jej produkcji video.

Ja ją cenię przede wszystkim za to, że bierze sobie rady widzów do serca i pracuje nad jakością swoich filmików.
a to sorki, ja zaczęłam ją regularniej oglądać od ok. dwóch tygodni.
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 16:59   #2210
akna1102
Zadomowienie

Moja ulubienica pani Bogusława

ulubieńcy lipca
https://www.youtube.com/watch?v=D8RbZKXeroI

strój dnia
https://www.youtube.com/watch?v=mkapaKpftKU
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 17:05   #2211
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Grabież na Helu
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 17:27   #2212
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
tak

Chociaż sa spiskowe teorie ze nie xd
Mi ciezko uwierzyc ze czlowiek, ktorego strac na najlepszych lekarzy, na leczenie sie w najlepszych szpitalach i na najlepsze lekarstwa umiera w wyniku jakis komplikacji po zabiegu. Jak widac dla smierci stan konta nie ma znaczenia... Ale teorie spiskowe to chyba zawsze sie pojawiaja

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
wiem, wiem, ze tlumacza to "chorbami", ale sorry, co one nagle wszystkie takie chore sa ?
Nie pisze, ze to zle, tylko, ze jedna za druga o tym samym beda mowic...
tak jak wczesniej byly kosmetyki MACA, potem paletki NAKED, a teraz wszystkie beda wegankami.... ta wspolzaleznosc mnie po prostu dziwi.
Nissiax akurat wspominala ze odkąd jest na diecie weganskiej to wyniki badan jej sie znacznie poprawily.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
dokladnie to mialam tez na mysli
jej foty na instagramie tez mnie czasami doluja.
Nissiax83 kreuuje swoj idelany wizerunek. Ja nie rozumiem, jak mozna byc az tak idealnym? Sa naprawde, az tak idealni ludzie ? Ja nie znam nikogo w moim otoczeniu, kto bylyby tak idealny. kazdy ma jakies wady.
Czy to wszystko tylko tak wykreowane ?`
Co myslicie?

Dlatego chyba polubilam susz, bo ona taka roztargniona
Bez przesady ze Nissiax kreuje sie na idealna Idealna tez nie jest, bo kazdy ma wady, a naturalne jest to ze ludzie pokazuja swoje zalety, a nie wady. Ma pokazac na instagramie ze jej obiad nie wyszedl zeby kogos nie dolowac?

Nie lubie argumentu bolu dupy, ale musze go przytoczyć. To ze komus nie chce sie zdrowo odzywiac czy ruszyc pupy nie znaczy ze inni maja sie z tym kryć. Nissiax pokazuje na instagramie jak zyje. Nie jest tez obowiazkowe obserwowanie jej

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość

Niee, tego juz przecież NIE ZDĄŻYŁA
https://www.youtube.com/watch?v=YFPm7Bxt_6k

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52254084]Ale żeście wsiadły na nią, czekam tylko na psychoanalizę dlaczego wizażance jest źle jej własnym życiem Już pierdyliard razy dyskutowano o idealnym życiu nissiax i zawsze kogoś to wkurzało, ale nigdy nikt nikomu nie napisał, że "przeszkadza ci twoje własne życie", no proszę Was [/QUOTE]
Jeszcze chyba nikt nie pisal ze go dołują zdjecia na instagramie Nissiax.
Stary 2015-07-30, 17:27   #2213
Cattivo
Wtajemniczenie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52254084]Ale żeście wsiadły na nią, czekam tylko na psychoanalizę dlaczego wizażance jest źle jej własnym życiem Już pierdyliard razy dyskutowano o idealnym życiu nissiax i zawsze kogoś to wkurzało, ale nigdy nikt nikomu nie napisał, że "przeszkadza ci twoje własne życie", no proszę Was [/QUOTE]

Jest różnica między powiedzeniem "Nissiax jest tak idealna, że aż nudna/nieautentyczna" (bo zwykle o to chodziło) a "czuję się gorsza gdy oglądam Nissiax". Jak ktoś zadowolony ze swojego życia może dołować się tym że je mięso czy że nie kupił pudełka z eko produktami, tylko dlatego, że jakaś youtuberka jest weganką i używa samych naturalnych produktów? Można pomyśleć "kurczę, ta Nissiax wygląda jak milion dolców, może coś jest w tym weganizmie, spróbuję", a można siedzieć przed ekranem i jojczeć jak to jesteśmy beznadziejni, bo szamiemy golonę. Jest różnica w podejściu.

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Mi ciezko uwierzyc ze czlowiek, ktorego strac na najlepszych lekarzy, na leczenie sie w najlepszych szpitalach i na najlepsze lekarstwa umiera w wyniku jakis komplikacji po zabiegu. Jak widac dla smierci stan konta nie ma znaczenia... Ale teorie spiskowe to chyba zawsze sie pojawiaja

Lekarze to jedno, organizm drugie. Nie wszystko da się kontrolować.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-07-30 o 17:29
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 17:28   #2214
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Ale przeciez ona sama napisala, ze czuje się gorsza gdy ogląda nissiax
Stary 2015-07-30, 17:28   #2215
smerffie
Zakorzenienie

Ja generalnie bardzo lubię Nissax. Sprawia wrażenie idealnej, ale moim zdaniem lepiej jest oglądać filmiki przygotowane merytorycznie niż śmietnik 'a nie wiem ile kosztowało, nie pamiętam. ...' kwestia weganizmu- nie popieram, nie podoba mi się, ale Agnieszka przynajmniej mówi o sobie i nikomu tego nie zarzuca (w przeciwieństwie do Mai, u niej mam wrażenie ze jest tylko jedna dobra droga, jak w sekcie. ..)

A co do Szusz- po dzisiejszym blogu to życzę jej żeby jej za*ebali coś z tej przyczepy. (Może jestem niedobra, chamski i w ogóle. .. )

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 17:33   #2216
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

A skąd wiadomo, że "pracuje całymi dniami"? Nissiax bardzo niechętnie mówi, jaki i kiedy pracuje, o jej ostatniej zmianie pracy można się było domyślić po tym, że zaczęła nosić kolorowe paznokcie gdzie długo musiała mieć neutralne kolory. Może pracuje dwa-trzy dni w tygodniu, a może 7, ale tego prędko się raczej nie dowiemy A poza tym, dziwne, że pani Bogusławy
nikt się nie czepia: jej pielęgnacja i makijaż jest chyba jeszcze bardziej czasochłonna niż u Nissiax, ma czas na pracę, rodzinę, zakupy, nagrywanie, ćwiczenia i też dobrą dietę. No i? A ja mam czas na siedzenie na Wizażu i się z nimi nie licytuję
Nissiax mówiła kiedyś że pracuje od pon do piątku, i ma jakąś dodatkową pracę w soboty, dlatego ma tylko niedzielę wolną i stąd tak mało filmów.
I wspominała, że bardzo długo zajmuje jej dojazd (ok. 1,5 h w jedną stronę z tego co pamiętam) i że wtedy odpowiada zwykle na komentarze.
Więc jeśli pracuje 8h + 3h na dojazdy to wcale tego czasu wolnego nie ma tak wiele.
Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam bo czasem mieszają mi się youtuberki, ale chyba nie tym razem
Stary 2015-07-30, 17:33   #2217
Arissable
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
No właśnie... Nie życzę im tego oczywiście, ale żeby potem nie płakali jak Ajgor Ignacy. (Było mi go żal, obrzydiwe skurczybyki go okradły.)
Może ja tam gówno wiem, niby byłam na Helu więcej razy niż Szuszka, ale może obracam się w za mało zamożnym środowisku bez powykręcanych paluchów od krojenia szczypiorku? W każdym razie, mam zupełnie inne spostrzeżenia niż oni, a wygłaszane przez nich tezy uważam za skończone kretyństwo. No tak, Tomkowi nie zabrał nikt telefonu z leżaka, to znaczy, że ZAMOŻNI NA HELU NIE KRADNO!

Szusz w ktorymś z volgów mówi o tym,że ukradli im samochód ( to było jakoś niedawno).
Pokazuje całą okolice, układ okien, mieszkanie, sprzęty
( podchodzi do okna w kuchni i mówi,że Tomek podjechał itd ) Cenne wskazówki dla włamywaczy.
Plus informuje z wyprzedzeniem,że nie będzie ich na weekend, w następnym tygodniu lecimy na Fuerte i nie będzie nas tydzień, zwierzaki są u rodziców także mieszkanie stoi puste. Także ten

Edytowane przez Arissable
Czas edycji: 2015-07-30 o 17:38
Arissable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 17:43   #2218
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość

A co do Szusz- po dzisiejszym blogu to życzę jej żeby jej za*ebali coś z tej przyczepy. (Może jestem niedobra, chamski i w ogóle. .. )
Jesteś.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 17:56   #2219
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
Nissiax mówiła kiedyś że pracuje od pon do piątku, i ma jakąś dodatkową pracę w soboty, dlatego ma tylko niedzielę wolną i stąd tak mało filmów.
I wspominała, że bardzo długo zajmuje jej dojazd (ok. 1,5 h w jedną stronę z tego co pamiętam) i że wtedy odpowiada zwykle na komentarze.
Więc jeśli pracuje 8h + 3h na dojazdy to wcale tego czasu wolnego nie ma tak wiele.
Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam bo czasem mieszają mi się youtuberki, ale chyba nie tym razem
To bylo wieki temu chyba ,ta jej praca w soboty? Ostatnio zajmowala sie medycyna estetyczna celebrytow, moze cos sie zmienilo od tamtego czasu, bo to w sumie jakis rok-poltora temu bylo.

LusiaPlotkara, mogl dostac skrzepu, to sie zdarza nawet u najlepszych lekarzy .
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 18:05   #2220
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Jesteś.
No pech ale oni aż się proszą. ....

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości