|
|
#2191 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
napislaam cos ale przenioslam w bezpieczne miejsce
|
|
|
#2192 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
i masakrycznie mi się przy tym woda do nosa leje czego nienawidzę ![]() 2. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.ni mom ![]() Cytat:
jakbyś taką Dodą była to by od razu skakały ![]() 2.ale joga to raczej bezruch ![]() 3. ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2194 |
|
grozi wypollizowaniem
|
czy wiecie moze gdzie mozna sciagnac za free cos jak szablon kartki swiatecznej? zeby było mozna cos dodac swojego...chodiz mi o ekartke ofkors...nawet nie wiem jak tego szukac...
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) że dają ją tylko na skórę bo bardzo wysusza.A Natur Vital robi mi takie sztywne dosć wlosy ( a ja lubię miękkie jak u dziecka ). Dlatego nie używam zbyt często, raz na kilka tygodni..
|
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Miałam mówić dobranoc zamykać kompika ale who am i kiddin? Przeciaż i tak nie zasnę.
![]() Najpierw adrenalina z bólu i hormonów. Teraz adrenalina z radości że mam powera. Poza tym picie nocą earl greyi nie pomaga szczególnie na sen. Ale no nie mam ochoty na żadne meliski. Jutro zabiegany dzień poza domem. W czwartek od bladego świtu też (z dziadkiem do lekarzy, nie do orzechów Póki co energia jest no ale na ile starczy? ![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Cytat:
Aczkolwiek Aga pono użyła jej dopiero kilka razy, a problem się ciągnie dłużej. Oby jednak był prozaiczny i zewnętrzny.
|
|
|
|
|
#2197 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 1. 2. ![]() Cytat:
Też w metalu robi ![]() 2. No dyć napisałam, że książkę wyciągnęłam, to się poruszałam przy jej wyciąganiu, bo musiałam ze 3 kg innych wyjąć ![]() 3. ![]() Cytat:
Ale takich stron jest sporo. Znacie w Warszawie jakiegoś dobrego neurologa? ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Cytat:
Od tygodnia na prochach usypiających jadę, bo już nie wyrabiałam ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2198 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dzień dobry...?
Znad jajec ze szczypiorkiem
|
#2199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam w lidlu olej z orzecha laskowego w dobrej cenie, ale nie wiem, czy taki spozywczy bedzie dobry do włosów, czy zbyt przetworzony (brak info czy rafinowany, jak tłoczony itp) w końcu wiele lat fryzjera nie widziały ![]() Nie tesknią ![]() Cytat:
![]() własnie skończyłam drożdżową i łopianowa otworzyłam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-09 o 09:43 |
||
|
|
|
#2200 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W ciąży badałam tsh co miesiąc ![]() Cytat:
![]() Łapcie moją piłkę :
|
|||
|
|
|
#2201 |
|
Piers do przodu
|
Ewciu jaka piękna vintydż bombka świąteczna
Miłego dnia Baru - szarości za oknem ciąg dalszy snad kawy No 2
|
|
#2202 | |
|
Panaroja
|
so tu tak pusto
![]() Cytat:
w metalu znaczy ślusarz-spawacz ?![]() 2.aaaaaa , trzeba było tak od razu ![]() 3. 4. ![]() snad gigafqrva na tle hormo - jak dziś kogoś nie zabiję albo się nie rozryczę to będzie dobrze
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2203 |
|
Nindżopesz
|
Ewuś, jaka fajna fota
Macham znad nowej pomadki Średnio-ciemna śliwka w sam sedes czyli NYX Devil's Food Cake KTG znooowu w normie, mam przyjść w pt, nudaaa
|
|
|
|
#2204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Bombkowa ![]() Cytat:
![]() Szczel se pingwinka. To dobrze robi http://www.groj.pl/Gra/1920/Wystrzel_Pingwina/ 12.12 lub 13 w niedzielę to dobre daty
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#2205 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
a so to?
![]() to nie działa na zasadzie oblepiania i nabłyszczania silikonami? :. Bo takie olejki i jedwabie itp mam i zawsze po umyciu nakładam i fajnie mi robią W środe ide do denta, chyba jednak będzie kanałówka na święta, bo ząb dokucza, niech specjalista rzuci okiem i obada ![]() Red
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-09 o 16:08 |
|
|
|
#2207 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
dziewczyny! mam dziwme moze pytanie,moze ktoras z Was jest w temacie, otóż:
-jakie jest zapatrywanie wegetarian, osob o eko-stylu zycia, obrońców zwierzat itd na uzywanie wyrobów z wełny? ktos sie orientuje? ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- ewusia ale fajna focia ! oczywiscie nie bylabym soba gdybym nie miala krytycznych uwag -usunełabym tego obrazka z tła
|
|
|
#2208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tez bym usunęła ale TŻowi się nie chciało ![]() zdjęcie jest do domowego archiwum a nie na wystawę więc obleci i z obrazem
|
|||
|
|
|
#2209 |
|
Nindżopesz
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2210 |
|
grozi wypollizowaniem
|
znaczy sie redziątko zaczyna otwierac drzwi
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- yyy to jest jakis zart? czy to serio? https://wizaz.pl/Fryzury/TREND-broka...m_campaign=NYT
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2212 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. ta obsypana na czubku nawet spoko ale przedziałki straszne. Hmm, nie pomyślałam w porę i już za późno
|
|
|
|
|
#2213 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ewuś, super
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-12-09 o 17:28 |
|
|
|
#2215 | |||
|
Panaroja
|
Ty nie narzekaj , Ty się ciesz że w normie
![]() Cytat:
![]() 2. 3. on mi tylko pikuje w dół i wbija się w śnieg i nie mogię nic z nim zrobić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------
|||
|
|
|
#2216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie miał silikonów, był na olejkach i świetnie nabłyszczał. Był w żółtym opakowaniu takim jak spray do mycia okien, tylko mniejszym ![]() Uważaj z jedwabiem. Jedwab działa do pewnego momentu. Później zaczyna wysuszać i włosy robią się matowe. Cytat:
Natomiast weganie - nie, bo ponoć oni cierpią, gdy owieczkom przekuwane są uszy a baranki są kastrowane ![]() Za to wszyscy znajomi "pro-eko" namiętnie chodzą w "ekologicznych skórach", które nie dosyć, że są z odpadków skóry, to i z PCV rozkładającego się kilkaset lat A "ekologiczne futra" to już szczyt hipokryzji ![]() Wśród weganek zrobiła się moda na podpaski wielokrotnego użycia i kubeczki menstruacyjne. Teraz tylko czekam jak będą własnymi odchodami nawozić sałatę i ją wcinać. Razem z tasiemcami i inszymi żyjątkami. Bo E. coli w ekologicznej sałacie i marchewce w Polsce to "norma" ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Raz klikasz żeby pingwinek spadł, a drugi klik w Yeti zaraz po tym, to on się zamachnie i go walnie. I bidak jak trafi na minę, to skika dalej.
|||
|
|
|
#2217 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no z ta skórą to jest trudna sprawa, bo ja znam wegetarian ktorzy chodzą tylko i wyłacznier w naturalnej skórze-dla mnie to hipokryzja, nie zjem zwierzatka bo to moj przyjaciel ,ale nowe auto to tylko z tapicerką skórzaną ofkors
|
|
|
#2218 |
|
Piers do przodu
|
Dla mnie to jest taka sama hipokryzja jak z kupowaniem sztucznej biodegradowalnej przez 200 lat choinki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2219 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dziewczeta,
,myske i mysle i wycciagam wnioski rózne i aby skonfrontowac moje prxemyslenia z rzeczywistoscia maam do Was kilka pytan, byłoby super gdyb y wam sie chcialo odpowiedziec ![]() 1. czy wiesz co to jest fotografia lifestylowa? 1a-jesli tak to czy wydaje ci sie ze jest sens zatrudniac fotografa aby wykonała takie fotografie dla Twojej rodziny? 2. czy myslalas kiedykolwiek o zatrudnieniu fotografa aby wykonal reportaż z porodu? lub słyszalas ze ktos o tym myslał? czy wiedzialas ze jest taka możliwość? czy to jest fajny pomysł czy głupi? ![]() każde spostrzezenie w temacie mile widziane ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- no własnie,ale ja w sumie nie wiem jak sie jednoznacznie odnisc,bo jak ktos jest eko wegatarianinem i fogle to w sumie w czym ma chodzic zeby było zgodnie z pogladami? w prawdziwej skorze z przyjaciela czy plastikowej rozkladajacej sie tysiac lat ekoskorze?
|
|
#2220 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ojej, nie, nigdy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

już widze, ze to bedzie mój ulubiony styl, na plecach jest najłatwiej, ale nie cierpię jak nie widze gdzie (lub na kogo
) płynę

i bólu guowy i oleju konopnego 

Nawet jak będą za darmo ubrania rozdawać, to tam już nie wejdę.
) na kogoś, kto może coś tam kupić. A bardzo miły pan powiedział, że jak znajdę odpowiedni dla siebie fason - a przymierzyłam kilka i przyznał mi rację, że faktycznie nie dla mnie one, co jest ewenementem, bo zazwyczaj panie w sklepach wychwalają jak to się w danym ciuchu super wygląda - to są w stanie uszyć długość taką, jaką będę chciała 

Używam aloesowego Natur Vital o od niedawna drożdżowej Agafii (na razie ze 4 razy użyłam).