Wrześniówki 2016 <3 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-30, 11:05   #2191
Lea_ny
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki 2016 &lt;3

Cytat:
Napisane przez aisot Pokaż wiadomość
Kobiety moje kochane, jaka książkę poradnik polecacie na teraz? Coś o ciąży? Gdzieś gdzie jest masa i informacji?
O, muszę obczaic książkę, którą mąż mi kupił 3 lata temu licząc, ze zajde w ciążę od razu. Może w końcu się przyda
Przejrze ja potem i napiszę Ci czy warta uwagi
Stary 2016-01-30, 11:07   #2192
aisot
Rozeznanie

Dot.: Wrześniówki 2016 <3

Podobno w oczekiwaniu na dziecko to jakaś super hiper książka. Idę zobaczyć co to.
aisot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 11:11   #2193
Samarinda
Zadomowienie

Cytat:
Podobno w oczekiwaniu na dziecko to jakaś super hiper książka. Idę zobaczyć co to.
Mi też lekarz o tej książce wspominał (autorka nazywa się Murkoff).
. /Sting

Samarinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 11:11   #2194
Polta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez weselna01 Pokaż wiadomość
Widziałam pulchne klepsydry i one miały największe szanse na bycie wziętymi modelkami XL I to je zwykle sie pokazuje w pismach dla pań w dziale "moda dla puszystych" Bo tylko przy takiej figurze są zachowane zawsze proporcje.

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Was też tak wzdyma? Rano wyglądam normalnie a potem przez cały dzień mam wzdęcia i na koniec już faktycznie wyglądam, jakbym była w ciąży Męczy zwłaszcza w nocy. Można brać espumisan czy lepiej nie? Macie jakieś własne patenty?
Niby tak. Ale moje 110 w biuście chętnie bym komus w czesci oddala szczególnie przy ciazowej perspektywie wzrostu...
Polta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 11:14   #2195
Samarinda
Zadomowienie

Ja też jestem wzdęta okropnie, co bym nie zjadła. Ale brzuch ciążowy zdecydowanie czuję, zwłaszcza jak się schylam.
. /Sting

Stary 2016-01-30, 11:14   #2196
Manddy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Samarinda Pokaż wiadomość
No właśnie boję się, że mój papug będzie dziecko budził...
Mam te same obawy. Rano potrafi się drzeć jak tylko ptaki za oknem zaczną świergotać. W lecie będzie przekichane.
Wariat potrafi nawet w nocy dać pokaz jak np. w tv usłyszy ptaki. A jego głos potrafi aż w mózgu wiercić. Ja się już przyzwyczaiłam ale z dzieckiem będzie inaczej

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
To właściwie bardziej jest to monolog skoro tylko papugę słychać no to kiedyś sobie taka mewke kupie. A latwo oswoić?
Raczej nie Tzn. lubi jak się do niego mówi, popisuje się, jak do niego mówię to coś tam "szepcze" pod dzióbkiem Ale, żeby np. wziąć go na rękę to nie ma szans.

Cytat:
Napisane przez milako Pokaż wiadomość
Mam to samo. W ciagu dnia brzuch puchnie. Ja popijam czerwona herbatę i jest troche lepiej. Czytałam, ze czerwona mozna pic w ciazy.
O, to będę musiała czerwonej spróbować. Kiedyś piłam i mam jej jeszcze nawet sporo ale ostatnio jakoś odeszła w zapomnienie. Dzięki za podpowiedź i przypomnienie
Manddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 11:16   #2197
Polta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Manddy Pokaż wiadomość
Mam te same obawy. Rano potrafi się drzeć jak tylko ptaki za oknem zaczną świergotać. W lecie będzie przekichane.
Wariat potrafi nawet w nocy dać pokaz jak np. w tv usłyszy ptaki. A jego głos potrafi aż w mózgu wiercić. Ja się już przyzwyczaiłam ale z dzieckiem będzie inaczej

Raczej nie Tzn. lubi jak się do niego mówi, popisuje się, jak do niego mówię to coś tam "szepcze" pod dzióbkiem Ale, żeby np. wziąć go na rękę to nie ma szans.

O, to będę musiała czerwonej spróbować. Kiedyś piłam i mam jej jeszcze nawet sporo ale ostatnio jakoś odeszła w zapomnienie. Dzięki za podpowiedź i przypomnienie
Moze dziecko tez sie szybko przyzwyczai
Polta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-30, 11:17   #2198
Samarinda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Manddy Pokaż wiadomość

Mój papug jest straszny pieszczoch, uwielbia być głaskany i noszony na ramieniu. Ale w lecie - przecież 4:30 rano to jest idealna pora na pobudkę i jest naprawdę głośny. Zresztą w dzień przecież dziecko też śpi, a jemu się dziób nie zamyka. I potrafi naśladować karetkę, co jest chyba najgłośniejsze w całym repertuarze

Z tą rooibos to dobry pomysł - chyba nie zawiera kofeiny, nie? Odkąd zrobiłam pierwszy pozytywny test, odstawiłam kawę zupełnie. Piłam trochę zielonej herbaty za to, ale nie więcej, niż 2-3 kubki dziennie.
. /Sting

Edytowane przez Samarinda
Czas edycji: 2016-01-30 o 11:20
Stary 2016-01-30, 11:19   #2199
aisot
Rozeznanie

Kupiłam ja bez wahania! To encyklopedia!!!
Stary 2016-01-30, 11:22   #2200
Samarinda
Zadomowienie

Cytat:
Kupiłam ja bez wahania! To encyklopedia!!!
Dobrze widzę? Ponad 600 stron za 45 zł?
. /Sting

Stary 2016-01-30, 11:23   #2201
slowikowa25
Zadomowienie

Kurde tez bym sobie te ksiazke kupila, ale musze czekac do momentu az bede w Polsce czyli do swiat... poki co zostaja mi pdf-y..

10.09.2016- Córka Lena
08.01.2019- Syna Janek
slowikowa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 11:30   #2202
Samarinda
Zadomowienie

Wysłałam Małża po zakupy, coś długo nie wracał. Przyniósł frezje i tulipany
. /Sting

Stary 2016-01-30, 11:32   #2203
slowikowa25
Zadomowienie

Pozazdroscic małża! Moj sie nie domysli. Pozatym caly czas jest przekonany ze kwiatkow i tak mam juz za duzo ( 6 orchidei).

10.09.2016- Córka Lena
08.01.2019- Syna Janek
Stary 2016-01-30, 11:34   #2204
Lea_ny
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki 2016 &amp;lt;3

Cytat:
Mój papug jest straszny pieszczoch, uwielbia być głaskany i noszony na ramieniu. Ale w lecie - przecież 4:30 rano to jest idealna pora na pobudkę i jest naprawdę głośny. Zresztą w dzień przecież dziecko też śpi, a jemu się dziób nie zamyka. I potrafi naśladować karetkę, co jest chyba najgłośniejsze w całym repertuarze

Z tą rooibos to dobry pomysł - chyba nie zawiera kofeiny, nie? Odkąd zrobiłam pierwszy pozytywny test, odstawiłam kawę zupełnie. Piłam trochę zielonej herbaty za to, ale nie więcej, niż 2-3 kubki dziennie.
To moje koty też uważają, że 5 rano, to idealna pora na pobudke i ganianie się oraz wchodzenie wszędzie tam, gdzie można coś zrzucić

Chociaz z tego co czytam, to dla wielu małych dzieci to również idealna pora na pobudke i zabawę, więc może się zgraja
Stary 2016-01-30, 11:44   #2205
Samarinda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez slowikowa25 Pokaż wiadomość
Pozazdroscic małża! Moj sie nie domysli. Pozatym caly czas jest przekonany ze kwiatkow i tak mam juz za duzo ( 6 orchidei).
Na samym początku związku (7 lat temu) powiedziałam mu jakie kwiaty lubię i że fajnie by było raz na jakiś czas dostać. Zapamiętał

Wczoraj powiedzieliśmy rodzicom. Spodziewałam się łez wzruszenia, ale byli bardzo weseli
. /Sting

Stary 2016-01-30, 11:48   #2206
ttuska
Rozeznanie

Cytat:
A to jest seria gdzie 2 część jest o pierwszym roku życia dziecka? jak tak to widzialam te ksiazki moja ciocia je ma, ale dopóki się nie przyznam to ich nie mogę pożyczyć

Edytowane przez ttuska
Czas edycji: 2016-01-30 o 11:49
ttuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 11:50   #2207
kasia_wroc
Zadomowienie

Cytat:
Melduję się w gronie jabluszek.. od zawsze od wszystkich slyszalam ze brak mi tyłka, ale nogi to mam do pozazdroszczenia. Ok, ale brzuch nadrabia :/ po mnie tez juz widac ciaze, o ile na poczatku bylo wzdecie to teraz juz mam +5 cm w samym brzuchu. Spodni nie dopinan, a to dopiero 10tydz. Jade w tym tyg na sklepy dresiarskie zmienie lekko stylowe :P
Czuje tez ze zmniejszyl (a moze ma mniej miejsca) mi sie żołądek, bo np. dwie kanapki na sniadanko to bylo zawsze dla mnie ok, teraz ledwo dojadam, albo zostawiam. No i wiekszosc czasu chodze z uczuciem najedzenia, mimo ze nie pochlaniam duzych porcji. Aaaa i co najdziwniejsze w jednej minucie najedzona do syta, a e nastepnej burczy mi w brzuchu i musze koniecznie cos zjesc. I wez badz tu madra. :P

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Boooooze, ile ja bym dala za serek wiejski z Lidla <szloch>
mam podobnie. muszę jeść często ale mało bo inaczej mnie zapycha. a dziś mam dzień ogórków ;-)
Stary 2016-01-30, 11:57   #2208
chrupa
Zadomowienie

Trochę was musiałam nadrobić kobitki

Cytat:
Dzień dobry
A ja się przewracam z boku na bok w nocy i ciągle się budze kiedyś tak nie miałam. ...
zasnelam może po godzinie leżenia
Mam dokładnie tak samo! Niby wieczorem chce mi się spać, ale nie mogę się ułożyć, obracam się z boku na bok i nic. Aż zaczęłam owce liczyć :P
Dodatkowo budzę się w środku nocy, bo chce mi się pić, a jak się już napiję to znowu nie mogę zasnąć. A jak już zasnę to śpię do 10-11 :P I mam strasznie głupie sny. Nie wiem o której się budzę, bo mi się nigdy nie chce sprawdzać, ale podejrzewam, że koło 4/5.

Cytat:
Melduję się w gronie jabluszek.. od zawsze od wszystkich slyszalam ze brak mi tyłka, ale nogi to mam do pozazdroszczenia. Ok, ale brzuch nadrabia :/ po mnie tez juz widac ciaze, o ile na poczatku bylo wzdecie to teraz juz mam +5 cm w samym brzuchu. Spodni nie dopinan, a to dopiero 10tydz. Jade w tym tyg na sklepy dresiarskie zmienie lekko stylowe :P
Czuje tez ze zmniejszyl (a moze ma mniej miejsca) mi sie żołądek, bo np. dwie kanapki na sniadanko to bylo zawsze dla mnie ok, teraz ledwo dojadam, albo zostawiam. No i wiekszosc czasu chodze z uczuciem najedzenia, mimo ze nie pochlaniam duzych porcji. Aaaa i co najdziwniejsze w jednej minucie najedzona do syta, a e nastepnej burczy mi w brzuchu i musze koniecznie cos zjesc. I wez badz tu madra. :P
Mi też się żołądek skurczył, ale prawie nic nie jadłam przez 2 tygodnie więc miał prawo.

Cytat:
Napisane przez Polta Pokaż wiadomość
To mój powinien mnie wychwalac, bo spokojna jestem i wpływu hormonow na nastrój nie odczuwam.
Hehe, zaraz mojemu tak powiem

Cytat:
Jesli chodzi o zzwierzeta to mnie sie piesel marzy, no ale najpierw mieszkanie musimy kupic
Ja mam 2 psiaki Przyciskam męża, żeby je wytrenował żeby na spacerach nie ciągneły bo niestety nie chodzą ładnie przy nodze. A potem na spacer z dzieckiem to by można i psa wziąć przecież, niech skorzysta. Ale jak mi taki szarpnie to nie dam rady z psem i wózkiem na raz.
One też uważają, że jak pobudka to 6:00 rano. W sumie są do takiej pory spacerów przyzwyczajone, ale jak się pora przeciąga, np. w weekend to jeden daje upust frustracji i od 6:00 jest piszczenie pt. "a gdzie mój spacer??". Potrafi też w ciągu dnia popiskiwać i wyć trochę jak jej się nudzi (mam psa i sunię - i to sunia taki piszczak).
Z drugiej strony udało nam się je od początku po przeprowadzce nauczyć, że nie wchodzą na górę, więc siedzą tylko na dole. Nie ma problemu że pakują się do łóżka i nie będzie problemu, żeby np na górze dziecko sobie raczkowało czy się bawiło, a one będą po paszczy lizać

Cytat:

Was też tak wzdyma? Rano wyglądam normalnie a potem przez cały dzień mam wzdęcia i na koniec już faktycznie wyglądam, jakbym była w ciąży Męczy zwłaszcza w nocy. Można brać espumisan czy lepiej nie? Macie jakieś własne patenty?
Też mnie strasznie wzdyma. Nie rośnie mi przez to brzuch, ale boli I wzmaga mdłości. Też się zastanawiałam czy można espumisan i planuję zapytać w poniedziałek na wizycie - jak się dowiem to wam powiem
Na razie jedyny patent to delikatne masowanie.

Cytat:
Zazdrość
chrupa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 11:58   #2209
kasia_wroc
Zadomowienie

Cytat:
Na samym początku związku (7 lat temu) powiedziałam mu jakie kwiaty lubię i że fajnie by było raz na jakiś czas dostać. Zapamiętał

Wczoraj powiedzieliśmy rodzicom. Spodziewałam się łez wzruszenia, ale byli bardzo weseli
U mnie mój mąż też od czasu do czasu przynosi kwiaty. To takie słodkie

No to pięknie radość uzasadniona u mnie też było na wesoło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-30, 12:04   #2210
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chrupa Pokaż wiadomość

Mam dokładnie tak samo! Niby wieczorem chce mi się spać, ale nie mogę się ułożyć, obracam się z boku na bok i nic. Aż zaczęłam owce liczyć :P
Dodatkowo budzę się w środku nocy, bo chce mi się pić, a jak się już napiję to znowu nie mogę zasnąć. A jak już zasnę to śpię do 10-11 :P I mam strasznie głupie sny. Nie wiem o której się budzę, bo mi się nigdy nie chce sprawdzać, ale podejrzewam, że koło 4/5.

Mi też się żołądek skurczył, ale prawie nic nie jadłam przez 2 tygodnie więc miał prawo.

Zazdrość
No i to jest straszne później chodze taka niewyspana. Popołudniu też wystarczy że się położe i zgon czemu w nocy tak nie mam?
Mamy z TŻ wąskie łóżko teraz bo jesteśmy u teściów i to dodatkowo utrudnia spanie

Zjadlam jedną bułkę i więcej nie mogę

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2016-01-30 o 12:05
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 12:07   #2211
weselna01
Zadomowienie

Cytat:
Kobiety moje kochane, jaka książkę poradnik polecacie na teraz? Coś o ciąży? Gdzieś gdzie jest masa i informacji?
Konsultowałam się z matkami z wieloletnim stażem. Konkluzja: jedna książka o procesie ciąży, jedna ogólnie o pielęgnacji dziecka, jedna o odżywianiu w ciąży i podczas karmienia oraz ostatnia dopasowana do naszych przekonań wychowawczych, jak je umacniać i nie wpaść w przesadę. Więcej nie polecają, bo idzie zwariować. Popieram.

Mnie podoba się "Ciężarówką przez 9 miesięcy" ale nigdzie poza Allegro nie można jej teraz dostać a przebicie cenowe jest straszne (50zł w księgarni, 100zł na Allegro ). Widziałyście gdzieś?
Drugi tom to "Dzieciozmagania". Przeczytajcie fragmenty - zanosiłam się śmiechem przy każdej stronie. Rzetelna wiedza ale przekazywana na wesoło.
weselna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 12:08   #2212
slowikowa25
Zadomowienie

Cytat:

Zazdrość
No wlasnie, ja juz sie zaczelam zastanawiac czy to cos ze mna nie tak, bo mecze sie wieczorem do godziny zeby zasnac, a wszedzie slyszalam ze w ciazy to sie duzo spi. Znajome mi mowily ze spaly jak o poduszcze pomyslaly a tu takie cos..

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Moja mam juz pierwszy prezent dla fasolki kupila, a powiedzialam jej w dzien kiedy ujrzalam 2 kreseczki

10.09.2016- Córka Lena
08.01.2019- Syna Janek
Stary 2016-01-30, 12:09   #2213
weselna01
Zadomowienie

Cytat:
Weselna ja juz od rana mam ciazowe wzdecie:p
Współczuje . Polecasz coś na nie?

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Mam to samo. W ciagu dnia brzuch puchnie. Ja popijam czerwona herbatę i jest troche lepiej. Czytałam, ze czerwona mozna pic w ciazy.
Hmm hmm hmm... może spróbuję, oby nie stała jak zielona (smakuje mi jak zielsko, nie przekonałam się przez 1,5 roku).
Stary 2016-01-30, 12:09   #2214
slowikowa25
Zadomowienie

Cytat:
Współczuje . Polecasz coś na nie?
Niestety jeszcze nie znalazlam czegos co by mi pomoglo, nawet po mandarynce na sniadanie sie pojawia.

10.09.2016- Córka Lena
08.01.2019- Syna Janek
Stary 2016-01-30, 12:14   #2215
weselna01
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polta Pokaż wiadomość
Niby tak. Ale moje 110 w biuście chętnie bym komus w czesci oddala szczególnie przy ciazowej perspektywie wzrostu...
Oddaj w dobre ręce...męża

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:

Wszystko o moim: idziemy do teatru. Zauważył, że powinien kupić nam pomidory wracając z pracy

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:

..ale nie tak "na trolla" w myśl: "Będzie niezły ubaw patrzeć, jak teraz oni sobie radzą"?

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Też mnie strasznie wzdyma. Nie rośnie mi przez to brzuch, ale boli I wzmaga mdłości. Też się zastanawiałam czy można espumisan i planuję zapytać w poniedziałek na wizycie - jak się dowiem to wam powiem
Na razie jedyny patent to delikatne masowanie.
Fakt, masowanie ruchem wskazówek zegara, jeszcze plus oliwka to dodatkowe korzyści Tylko tego masowania muszę robić po kilka dziennie Kiedyś robiłam bańką chińską i bardzo pomagało, teraz nie wolno...
Stary 2016-01-30, 12:15   #2216
milako
Rozeznanie

Wrześniówki 2016 &lt;3

Asiaczek87- tez bym tak chciała spac ja mam problemy ze snem, tzn nie moge zasnąć, leze i wymyślam sobie jakies z D... problemy

Samarinda - piękna niespodziankę maz Ci zrobił z rana

Slowikowa - uwielbiam psy! Nawet miałam w lutym sobie sprawić pupila, ale zw jestem teraz unieruchomiona i leze, to przelozylam plan.

Weselna- jesli dobrze pamietam, jakis czas temu pisalas o ewentualnej zazdrości otoczenia na wieść o ciazy. Przyznałam sie mojej przyjaciolce, z ktora jestesmy blisko od podstawówki (od 6 klasy) i wiecie co? Od tygodnia sie do mnie wogole nie odezwala. Nawet nie wiecie jak bardzo mi przykro.
Aa! Zielonej herbaty chyba nie powinno sie pic w ciazy przez teine(tak samo jak czarno herbatę), bo podnosi cosnienie.

Edytowane przez milako
Czas edycji: 2016-01-30 o 12:16
milako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 12:16   #2217
aisot
Rozeznanie

Cytat:
Dobrze widzę? Ponad 600 stron za 45 zł?

Dokładnie! Ja kupiłam za 50 bo na miejscu a nie przez internet
Stary 2016-01-30, 12:22   #2218
asiaczek87
Zakorzenienie

U nas teście gratulacje, moja mama i rodzeństwo zaskoczeni ale pozytywnie
A moj ojciec mina jakbym przekreśliła sobie życie. Teraz może się cieszy, oglądał nawet USG, ale wielkiej radości po nim nie widac
Chyba tak to przeżywa na swój sposób.

Co do podarkow mam schowany spioszek i trzy sliniaczki kupilam kiedyś na prezent po czym stwierdzilam, że kupie cos innego
Spioszek kremowy w misie to pasuje na obie płcie

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Asiaczek87- tez bym tak chciała spac ja mam problemy ze snem, tzn nie moge zasnąć, leze i wymyślam sobie jakies z D... problemy
Tak miałam dzisiaj przed zaśnięciem widocznie uzupelniam braki popołudniu, ale później nie mogę się rozbudzić. Wczoraj zrobilam sobie kawe po 20 mało co pomogło.

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 12:24   #2219
milako
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie! Ja kupiłam za 50 bo na miejscu a nie przez internet

Mówicie o tej "W oczekiwaniu na dziecko"?
milako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 12:32   #2220
ttuska
Rozeznanie

Cytat:
No wlasnie, ja juz sie zaczelam zastanawiac czy to cos ze mna nie tak, bo mecze sie wieczorem do godziny zeby zasnac, a wszedzie slyszalam ze w ciazy to sie duzo spi. Znajome mi mowily ze spaly jak o poduszcze pomyslaly a tu takie cos..

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Moja mam juz pierwszy prezent dla fasolki kupila, a powiedzialam jej w dzien kiedy ujrzalam 2 kreseczki
Ja przed ciaza chodzilam spac ok 22 i budzilam sie o 6 rano tak mialam praktycznie od 2 lat, a teraz nie moge zasnac.. nawet jak jestem teraz chora to w dzien na 5 min nie zmruzylam oka
Cytat:
U nas teście gratulacje, moja mama i rodzeństwo zaskoczeni ale pozytywnie
A moj ojciec mina jakbym przekreśliła sobie życie. Teraz może się cieszy, oglądał nawet USG, ale wielkiej radości po nim nie widac
Chyba tak to przeżywa na swój sposób.

Co do podarkow mam schowany spioszek i trzy sliniaczki kupilam kiedyś na prezent po czym stwierdzilam, że kupie cos innego
Spioszek kremowy w misie to pasuje na obie płcie

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Tak miałam dzisiaj przed zaśnięciem widocznie uzupelniam braki popołudniu, ale później nie mogę się rozbudzić. Wczoraj zrobilam sobie kawe po 20 mało co pomogło.
Dlatego ja sie wole wstrzymac z pozytywnymi wiesciami, bo u mnie cala rodzina czeka na dzieciaka kazdy dogaduje, pyta i zyczy przy kazdej okazji moja mama jest podejrzliwa i aż się teraz dziwię, że się nie domyśla. 2 razu odmowilam alkoholu i kawy i nic

Dziewczyny macie jakiś sposób na suchy kaszel? Prawie pożegnała się z chorobą po tyg walka, a kaszel został i to taki, że wszystkie wnętrzności mnie bolą :/
ttuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości