|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Twój optymizm jedynie wobec niego zadziwia mnie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2193 |
Konto usunięte
|
A to tak a'propos adoratora.
To nie myliłam się, on jest naprawdę niesamowity. Nawet dużo nie pogadał, bzykać się chciał. Oznajmił, że to był dla niego naprawdę ciężki okres i sobie nawet nie wyobrażam jak bardzo. Nie chciałam słuchać, to zaproponował, że będzie mnie błagał. ![]() Wcześniej jak pisaliśmy i zapytałam, co mu się stało z profilem, to powiedział, że usunął, bo mu się opis skasował i i tak nie było sensu trzymać. Przywrócił go w dokładnie tej samej formie jakieś 20 sekund po moim, powtórzonym trzeci raz, żeby się ode mnie odwalił (bo mnie to błaganie wcześniej zabiło). Wlazłam sobie, żeby sprawdzić, czy mogę go na wszelki wypadek zablokować, jakby mi się miało rzucić na mózg w przyszłym roku i jak weszłam, to nadal wisiało, że profil usunięty - zanim sprawdziłam, czy usunięty da się zablokować, był już z powrotem, w dokładnie tej samej formie co wcześniej. Heh. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2194 | |||
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze mi życzysz. ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2195 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kto Ci tak powiedział i pod jakim kloszem Tyś się chował, że nikt Twojego czytania nie gnoił? Cytat:
Uspokój się, ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2196 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem co się ze mną stało, w liceum czytanie ze zrozumieniem jeszcze mi wychoziło. Czasem nosem pójdzie jak jest zbyt mocny wysięk. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2198 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Uroiłem sobie, że mam zły musk i jak będę czytał, to nie zrozumiem tego tak dobrze jak inni, którzy wszystko perfekcyjnie odbierają i czytają po 20 wersów jednocześnie - jest prawie, prawie... Cytat:
Cytat:
OMG, ktoś wrzucił na youtube moją ulubioną piosenkę Brathanków. A tyle razy miałam ochotę sobie zapuścić jako soundtrack wizażowy... ech. Ach. Och. Ulubioną z dwóch. ![]() Brzmi jak maksyalna siara, muszę sobie koniecznie ustawić jako dzwonek w telefonie ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Czy Sułtan szpresien si ingleze? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2199 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nikogo. Przed studiami miałem swój pierwszy raz. Zapowiada się smutkowy. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2201 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Niespecjalnie, ale sentyment mam. ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- Cytat:
To, że żądał tłumaczeń to pewny dowód na to, że jest leniwy, a to nie jest taki znowu szokujący news... ---------- Dopisano o 03:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Jest wyjątkowy, a ja mam wąską specjalizację. ![]() Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-04-19 o 01:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2202 |
on tired little feet
|
Mój chomik ma nową zabawę.
Napycha w siebie jak najwięcej ziaren, po czym biegnie wypluć je do plastikowego kołowrotka. I zaczyna w nim biegać. Grzechocze już od 1,5h. Kill me.
![]() |
#2203 |
on tired little feet
|
Co za koszmar..
![]() |
#2204 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2205 | |
Zakorzenienie
|
odgrzebać zawsze warto, wrzucaj.
Cytat:
ja za to przez przypadek zrobiłam kotce płukankę nerek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
Konto usunięte
|
Jak to się robi przypadkiem?
Ja raz wrzaskami kota, nieprzypadkiem szorowanego na zewnątrz i od środka zaalarmowałam całą okolicę. Myślałam, że ktoś zadzwoni do tozu, ale nie, sąsiedzi mieli luz. ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Ale już Twoja znajomość języka na nim nie zrobiła żadnego wrażenia. Pewnie nie tędy ta logika biegła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2209 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Porąbało mi się, nevermind. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2210 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to dlatego, że ją wtedy też widział. jak zobaczył moje włosy i fragment ucha, to też się zaczął zachwycać na moment, ale przypomniałam mu szybko, kim jestem i przestał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2212 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z moich ulubionych to było patrzenie na to jak Ona (z szacunkiem!) się załatwia w kuwecie w momencie, kiedy w całym cholernym mieście nie było kuwety, do której by się zmieściła. Dupa w kuwecie i 2/3 kota zapierającego się na dywanie. I tak ponad miesiąc, bo "duże kuwety" na allegro były też na 2/3 kota, nie na całego. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie miała baba kłopotu ![]() ![]() ![]() z kuwetami mam inny problem. kot 4kg, więc rozmiar standardowy, ale ona mogłaby być archeologiem ![]() ![]() trza było w zdjęciach tym alabastrem zarzucić, by zrobił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2214 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie kryta nie wchodzi w rachubę, bo musiałabym chyba beczkę 500-litrową zamontować, żeby ona się zmieściła i obróciła w środku. Drugie boi się krytych i uwielbia kopać. A trzecie osrałoby się ze strachu jakby miało skorzystać z kuwety w obecności kotów 4 i 6 razy większych od niej, zwłaszcza, że poznała jej stosunek do małych kotów. Przypominam, że proponowałam rozkładówkę i że był tą wizją zachwycony jak nie przymierzając skierowaniem na kolonoskopię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pod tym względem bardzo się cieszę, że mam tylko jedną sztukę. poza tym teoretycznie powinny mieć po kuwecie na kota + 1 ![]() oeesu, nie księżniczkuj. jakbym ja proponowała, to też by nie chciał. trzeba było na żywioł, wrzucić i czekać, czy łyknie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2216 |
BAN stały
|
Dlaczego homar ma podpis pod wiadomościami, a pod postami nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2217 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zresztą w ogóle Szczur nr 2 to tak przypadkiem. Nie znoszę kociąt i szczeniąt, są obrzydliwe. To miała być dorosła, szurnięta kotka, a skończyłam z syfiastym kocięciem, które non stop się darło i uspokajało tylko jak trzymałam między nogami. Jak zaginęła, to się w pierwszym odruchu ucieszyłam, bo jej nie lubiłam. A potem wczołgiwałam się w każdą dziurę na osiedlu i budowie obok, przeczuwając, że jak tylko znajdę najgłębszą i najciemniejszą, to to cholerstwo tam właśnie będzie. No i było. Potem okazało się, że nie rośnie, bo jest chora, ale nikt mi nie umiał powiedzieć na co właściwie. Prawdopodobnie dlatego, że to jakiś nieudany pomiot syberyjski. Miała podejrzenie białaczki, kosztowała mnie czy koła i lubi się wydzierać, bo stoję a powinnam siedzieć i ją głaskać, albo śmiem nie być w łóżku o ustalonej godzinie. Zresztą wali jej co w tym łóżku robię, dzięki czemu mam na koncie kilka trójkątów z kotem, który najpierw odstawia desant, a potem przy probie przełożenia wpija się pazurami jak kleszcz i jest gotów walczyć o to, że się nie ruszy. Co nie jest jeszcze takie najgorsze, bo jak ten kot wp*ernicza się na brzuch, żeby się ułożyć do snu i zasypia to to jest coś, na czym ta Zevowa obsesja mogłaby urosnąć. Przynajmniej tyle dobrze, że jest szurnięta. Nie zniosłabym zrównoważonego kota. Cytat:
![]() Ojej, jaki piękny! ![]() ![]() ![]() Może dlatego, że od momentu ustawienia opisu nie napisał jeszcze żadnego postu? Mam wrażenie, że jak ustawiałam pierwszy raz, to naodświeżałam się stron jak prawdziwa intelektualistka i nic, a pojawił się dopiero po poście. I kto to tak leci na germanów? Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-04-19 o 14:58 Powód: wstawka o kotach na froncie |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
Konto usunięte
|
Twoje przekonanie i absolutna pewność w tej kwestii nieodmiennie mnie zadziwia. Nie wiem skąd się ona bierze, sama tworzyłaś te wszystkie posty, komentarze, artykuły?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2219 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2220 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak to mówią, bez rozerwania nie ma ruchania ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
Pewnie dlatego, że jest młodsza. A żeby mu genitalia uschły. Albo skurczyły się do rozmiaru skromny TŻ, to by go już żadna nie chciała ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.