![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
Przykro mi ![]() Ad ogarniania - można pracować dwunastkami i piętnastkami ponad 200h w miesiącu i mieć świeży dwudaniowy obiad tylko do podgrzania w lodówce. Zupa max 2 dni ta sama. I jeszcze można przy tym wyskoczyć w weekend na koncert. Nie starcza mi jeszcze czasu na hennowanie brwi, co Mursz i Neska dziś mogły zaobserwwac i trochę jeszcze mało czasu na sen, ale może sie uda zoptymalizowac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |||||
BAN stały
|
No pacz, a niby prawda jest nudna i nieciekawa (czy jakoś tak)
![]() Cytat:
![]() Hahaha, ale śmiechy! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Reszta ---> ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
To wcale nie jest prawda, tym człowiek więcej kompensuje. Nie twierdzę, że się nie da, bo się da, tylko wszystko jest kosztem czegoś, plus przetasowanie priorytetów. No taki jest lajf po prostu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie młoootkieeem! ![]() ![]() --- Jeszcze ad sinupret życia (a raczej jego nieprzewidywalności), rodzice jadą dzisiaj na pogrzeb ich dalszej znajomej, kobieta spadła ze schodów tak nieszczęśliwie, że po paru dniach zmarła w szpitalu na skutek urazu głowy. W czerwcu skończyłaby 89 lat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Syf, mimo mojego 7krotnego mycia, jest tak przeolbrzymi, że mam na to wyjechane niczym taki tró squatter. ![]() Aaaaaaaaaaaaaa, i dziś dostałąm mokrą szmatą w pysk - otóż małż mi oznajmił, że przy tapetowanku u mamusi mej, on WYKUJE w murze miejsce na kable, bo tak ŁATWIEJ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Weeeeź ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-19 o 00:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
--- Ktoś narzekał już na pogodę? ![]() ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2016-05-19 o 00:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od jutra idzie ciepło, zluzuj majty. Abo se sprawdzaj na interii pogodę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Sija! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
Czy jest na sali Tru i Ju?
Co z weekendem? jakiś zlocik w planie? ![]()
#2200 | |
Nindżopesz
|
Gryszard! Myślałam, że mnie przekierowało do jakiegoś starego Baru
![]() Cytat:
2. ano, wkurzyły mnie iglaki bo przyrost roczny prawie żaden, wkurzyły pnącza bo zamiast zarosnąć wszystkie okna, to wypuszczają jeden długi, żałosny pęd. Wkurzyły tawuły, bo niby ładnie, ale po zimie trzeba ciąć i znowu startujemy od mikrego krzaczka. A kwiatki są banalne w obsłudze, rozrastają się elegancko. Obecnie mam fazę na kwiatki "polno-wiejskie" (przetacznik, aksamitki, uczep, szałwia, niezapominajki itp.) i "☠☠☠☠☠☠☠nik" w skrzynkach (fotki soon), ale nawrzucałam też dużo milion bellsów bo szybko rosną ![]() 3. a te irysy to w ogrodzie czy w donicach? Też bym kciała ale obawiam się czy urosną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() |
#2202 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niii, irysy only w ogrodzie ![]() Ja jestem bardziej zielona niż kwiatkowa, iglasta - wkurzają mnie osy, pszczoły i inne komary - choć ta kreskówka genialna ! "Film o pszczołach". Ale jak piszesz, wcale to w praktyce nie je takie łatwe. ![]() Iglaki chyba też najlepiej rosną w gruncie. Chciałam jakąś kosodrzewinkę na taras do donicy, ale obawiam się, że podzieli los cyprysika ![]() Małżu właśnie looknął na Behcia - mówi, że no jakby był mój! ![]() No nic - pojechał po wałek do malowania, ale jest po kilku kawach, i uwaga ma adrenalinę! więc dziś normalne tempo, zatem murszę spadać. ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-19 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Może i można, ale tak mi się jakoś wydaje, ze dyskretne przeżuwanie czegokolwiek nie powoduje zwracania uwagi przez osoby postronne. Wiesz, ze mną jeździ pociągiem taka pani, "na oko" 50+, w Płochocinie wsiada. Co prawda żuje bez otwierania ust, ale robi to tak obrzydliwie (policzki jej latają jak u chomika), ze ja na jej widok zmieniam przedział. Zresztą, co to za zwyczaje, żuć gumę w miejscu publicznym?! I jeszcze odzywka "może pani swoje zdanie zachować dla siebie" - no po prostu szczyt dobrego wychowania - babsztyl żuje gumę a na zwrócenie uwagi tak reaguje (ma zamiar zareagować) ![]()
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2016-05-19 o 10:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Nindżopesz
|
Ale pafon, nie zauważyłam
![]() Eee, przesadzasz, powinnaś mieć limuzynę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Ale skoro nie mam wyjścia i poruszam się komunikacją miejską, nic nie poradzę, ze wiele zachowań ludzkich mnie drażni. I nie zamierzam tego ukrywać.
![]() |
#2207 |
Mother of Cats
|
Gryszard! Wszelki duch!
![]() ![]() Rejcz, mój TŻ ma tak samo powolność we krwi (choć wcale wielki nie jest) - sprzątanie w jego wykonaniu wygląda tak: weźmie szmatę, pomyśli, przetrze trzy półki, stanie, pomyśli, przetrze stół, stanie, wpadnie w zadumę, przetrze go jeszcze raz, skończy przecierać, usiądzie, potoczy wzrokiem... itd., itp. Szlag mnie trafia na miejscu. A wychodzenie do pracy wygląda toczka w toczkę jak u Ewusi ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Red, balkon ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale to raczej tylko kobiety tak potrafią Ja od kiedy mam Dida to potrafię 5 rzeczy na raz zrobić, bo wiem że czas mi się nie rozmnozy ![]() Cytat:
![]() Fotki obejrzę jak będę przy kompie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Nindżopesz
|
Dziękuję! Aaale czy ja wieeem
![]() Cyknęłam resztę, zielenina musi się jeszcze rozrosnąć bo trochę bidnie po stronie ławki... Metaloplastyka pewnie nikomu się nie spodoba, ja lubię takie babciowe klimaty ![]() Dobra, idę gotować ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2016-05-19 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2212 | ||||||
Panaroja
|
snad zielonej cherbaty
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no fłaśnie ? Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie sprzedają takie wielofunkcyjne lodówki? ![]()
![]() |
#2214 |
Panaroja
|
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Też jestem zdolna: wczoraj robiłam pasztet (fasolowy) i w "międzyczasie" herbatę - w ostatniej chwili powstrzymałam się przed wlaniem wrzątku do misy z gotową już masą pasztetową ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
niecnotliwa dziewica
|
Pani z Płochocina jest charakterystyczna i jej żucie widać z połowy peronu, więc zazwyczaj mam tę minutę, żeby przejść do innej części pociągu, jak ją widzę. Co nie zmienia faktu, ze żucie gumy przez osobę dorosłą w miejscu publicznym uważam za niekulturalne.
A już podawanie tego jako przykład bycia "młodzieżowym" rozśmieszyło mnie do łez ![]()
#2217 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Z przyjemnością korzystałabym z takiego balkonu ![]() A ja idę sprawdzać, czy wyszło mi ciasto, czy jednak zakalec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Baru , masz pozdrowienia od Karkki , która nie może się zalogować ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Piers do przodu
|
Gryszardzie przykro mi
![]() A ja żuję gumę publicznie ![]() ![]() Redzia piękny balkon ![]()
#2220 | |
BAN stały
|
Se mła!
![]() Fuuu! ![]() No wiesz, skoro na rynku są dostępne kuchenki gazowe z zamontowaną w nich zmywarką (takie 3 w 1, bo jeszcze piekarnik, o ile mnie pamięć nie myli), lodówka z funkcją grzania nie wydaje się wcale czymś dziwnym ![]() Cytat:
![]() To podświadomość dała znać, że organizm minerałów potrzebuje, nie białka ![]() Taki kot jak Rysio zdarza się tylko raz w życiu, ech... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.