![]() |
#2191 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - cz. 10
Dopiero udało mi się zobaczyć Tosie - taka śliczna! I rzeczywiście nie wygląda na wcześniaka. Wciąż nie mogę w to uwierzyć, że w moim brzuszku też mieszka taka panienka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
dzięki jeszcze raz moonunit
![]() Polly chyba jakoś rano się odzywała, a i nieznajoma coś dawno nic nie pisała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- ja też już odpływam... te wątkowe emocje ![]()
#2193 |
Zakorzenienie
|
Codziennie rano i wieczorem kolejno odlicz
![]() Ale bez jajec ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- A mi sie w ogole spac nie chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Raczkowanie
|
Ale śliczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Raczkowanie
|
Po tych dzisiejszych emocjach chyba nie zasnę.. Ciągle myślę co jeszcze muszę zrobić, czego nie mam.. Też tak macie, że nie możecie się powstrzymać przed oglądaniem ubranek, pieluszek itp? Ja ponieważ muszę leżeć, całe dnie spędzam na olx i allegro - to już chyba obsesja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
Misia, Ty nie masz tych muslinowych?
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Kakusiana ja mam muslinowe ale nie z baby ono. I w sumie wiele się nie różnią od tetrowych, trochę delikatniejsze, ale nie to co super miękkie bambusowe...
#2197 |
Raczkowanie
|
Wlaśnie czytałam że bambusowe szybko tracą swoje właściwości a muslinowe z każdym praniem są bardziej miękkie.. Strasznie mi szkoda że nie mogę pochodzić po sklepach, po dotykać.. Ogólnie chętnie bym poszła na zakupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny to ja się tylko zamelduję, że żyję
![]() Dzisiaj cały dzień lataliśmy po sklepach. Odwiedzili Nas też moi rodzice. Moja mama nakupowała mi pełno pięknych ciuszków ![]() Moooniaaaa - Tosia śliczna, widać jeszcze zmęczona porodem ale dojdzie na pewno do siebie. ![]() Idę już spać. Dobranoc kobietki. ![]()
#2199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2200 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
Zakorzenienie
|
No i ja juz wreszcie lecę bo oczy się zamykają. Niech żadna jutro nie próbuje rodzic! Parę dni najlepiej przerwy by się przydało, żeby opanować emocje
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2202 |
Zadomowienie
|
ja jeszcze dokupuje ostatnie rzeczy dla mnie i małej
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio słabo śpię ![]() Dobranoc mamuśki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Raczkowanie
|
A polecacie jakieś konkretne firmy tych bambusowych?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Raczkowanie
|
Ok, już nie zagaduje. Śpijcie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
Ja tez się zaraz kładę spać.
Ale dzisiaj ciotka tz mi dowaliła.. Widziałam ja 3 raz w życiu. Pierwsze co powiedziała ze mnie w pierwszym momencie nie poznała bo sie bardzo zmieniłam.. pogratulowała ciąży i pyta czy wiemy już czy dziewczynka czy chłopczyk.. Mowie, ze dziewczynka a ona "mh, widać, tak się zmieniłas.. Ja tez jak byłam z Basieńką (swoją córka) w ciąży to bardzo zbrzydłam, miałam okropna cerę i wszyscy mi mówili że tragicznie wyglądam... No tak, dziewczynka wyciąga jednak urodę od matki...." Byłam w takim szoku.. Mowie Wam :| nic przyjemnego. I nie mówiła tego złośliwie, bardziej tak neutralnie i raczej nie chciała mi zrobić przykrości bo to fajna kobietka jest. Ale komplement za☠☠☠isty jednak... Mnie tam się nie wydaje żebym się zmieniła, trochę mi się ostatnio (ostatni miesiąc) cera zmieniła.. Widziałam się z nią pierwszy raz w ciąży. Zresztą z tesciowa widuje się średnio raz na tydzień/dwa i za każdym razem mi mówi ze się zmieniam na twarzy. Ja tego nie widze, a powiem wam że że strachu przed krytyka nigdy nie pytam czy zmieniłam się na plus czy minus.
#2207 |
Zakorzenienie
|
Dark nie no cioci to tylko pogratulowac taktu
![]() Niektorzy ludzie maja w sobie cos takiego ze dyplomacja nie jest im znana ![]() Moja znajoma ostatnio wyleciala O MASZ JUZ TAKI BRZUCH WIDOCZNY ![]() No dziwne mega ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
Misia, ja od teścia co raz słyszę "ooo juz widać brzuszek".. mysle sobie "no coś Ty facet, w 9 miesiącu?"
![]() A ta ciotka to pewnie nie chciała przykrości sprawić, ale pojechała mi równo ![]() Za to moja mama i babcia i rodzina z mojej strony mówią, że wyglądam kwitnąco i ze mi służy. Pewnie się nade mną lituja i tak mówią, żeby mi przykrości nie robić haha :-P ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Teraz się z tego śmieje bo przecież nie mam wpływu na to czy i jak się zmienia moje ciało albo twarz.. No ale dowalic zawsze można :-P
#2209 |
Zadomowienie
|
ja w ciągu ostatnich tygodni spuchłam jakoś i też kiepsko wyglądam, no i znowu cera mi się trochę pogorszyła - jak na początku - ale raczej nie trafiam na złośliwych ludzi - mówią że wyglądam ładnie a jak w rozmowie coś wspomnę że spuchłam to wtedy: - not tak widać
![]() spokojnej nocy drogie mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
Rany, to jest takie niesamowite
![]() ![]() ![]() ![]()
#2212 |
Raczkowanie
|
Chyba nikt.. Tylko spać nie można..
U mnie cała rodzina już jest raczej znudzona moją ciążą.. Poległam już w sierpniu i wtedy to nie powiem - wszyscy dzwonili, pytali co chwilkę jak się czuje, nawet teściowa parę razy mnie odwiedziła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Nie przejmuj się. Ja co prawda mam fajną cerę i nie puchnę ale mam wielki brzuch. Na co moja babcia mówi "ja też z Ewą byłam taka gruba"
![]()
![]() |
#2214 |
Zadomowienie
|
Nawet sobie nie wyobrazacie jak kobieta potrafi okropnie chrapac
![]() ![]() Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
#2216 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Mam nadzieje,ze wszystkie spędzilyscie miły walentynkowy weekend ![]() Moooniaaaa Twoja walentynka jest chyba najcudowniejsza na świecie ![]() ![]() ![]() U mnie znowu noc na pol przespana,ale dzisiaj chyba z wrażenia,ze wczoraj z nudów siedząc z malzem uskutecznilismy znowu zakupy online ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zakupy online to zło ![]()
#2217 |
Zakorzenienie
|
Głodna jestem zaraz idę po ciepłe bułeczki.
Pobudka o 4:20. Agatka zaczyna kaszleć, zostawię dziś ją w domu. Mam nadzieję, że nie rozkręci się z tego nic poważnego. Małą czuję wszędzie. Rączki machają przy bożenie, a pupa i nóżki rozpychają się przy żebrach ![]() O 11 mam wizytę u gina.
#2218 |
Rozeznanie
|
Mamy marzec 2016 - cz. 10
Cześć z rana, nadrobiłam i widze noc całkiem spokojna.
Emma kciuki za wizytę, pewnie Oliwcia się cieszy na spotkanie z mamą ![]() Edytowane przez sowa2806 Czas edycji: 2016-02-15 o 04:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zadomowienie
|
ja pozegnalam nie dawno męża i teraz spać nie mogę
![]() ![]() ![]() do tego coś żołądek mnie zaczyna boleć :/ u mnie cera się tragicznie pogorszyła ![]() ![]() ![]() Emma ![]() ![]() ![]() ja jeszcze nie widziałam naszej walentynkowej Tosi, jak tylko wstanę to odpalam kompa, na pewno jest śliczna i słodka!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.