![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Marcelko swietne wloski, ja nie wiem jak Ty tak sama sobie potrafisz wlosy obciac, zeby byla ladna fryzurka
![]() a prezenciki jaki ladne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
Madziu gratuluje udanych zakupow, ja tez wczoraj kupilam sobie taka bluzeczke dluzsza, ala tunike, na razie nosze ja taka zmarszczona, a pozniej jak bede w ciazy to akurat brzuszek sie w niej bedzie ladnie prezentowal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co, jakos nie moge sie zaklimatyzowac na tych lipcowych mamuskach. Dziewczyny szaleja, kupuja juz ubranka, kocyki, ogladaja wozki, tocza debaty o pieluchach i smoczkach...przez to czytanie tylko sie stresuje bo co jak co, ale bez przesady. Na zakupy przyjdzie czas, a kazdy ma i tak swoje zdanie i kupi co mu sie spodoba. Nie jestem az tak przesadna i pewnie niebawem tez cos kupie, ale z ubranek. Planujemy z mezem zaczac zakupy jakos w marcu\kwietniu, po przeprowadzce. Jak u mnie bedzie juz cos widac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiasiar i Kinia dziękuje
![]() Kasiu to zasługa szamponu i odżywki ![]() ![]() ![]() ![]() Kinia kazdy sie dziwi, jak ja sobie sama moge wloski obciac hmmm po prostu biore nozyczki i tne ![]() ![]()
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
Mijalea pewnie , ze 3 mce wystarcza.Nie ma co szaleć i składować tego wszystkiego, zeby sie tylko kurzyło. Poza tym mielibyscie dodatkowa robote z przewożeniem wszystkiego do nowego domu
![]() Marcelinko koleżanke lubie a do tego uważam, ze jest bardzo ładna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie czytam sobie i ogladam wozki, ubranka, mebelki dla malucha np. wybralismy juz dawno,a ze sa z ikei, wiec nie uciekna ![]() Ale kupowanie rzeczy typu kocyk,czy spiworek jak nie widac jeszcze nawet brzucha jest dla mnie lekko dziwne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiasiar ojjjj to ja chyba nie jestem do niej podobna, ona jest bardzo ładna a ja
![]() Mijalea a ja mysle, że one sa pod wrazeniem, ze sa w ciazy i chca sie tym stanem nacieszyc i jak zobacza jakis ciuszek to chca kupic... Jedni beda robic zakupy taj jak Ty, czyli pozniej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki, ja juz zmykam, jeszcze po drodze musze oplacic rachunki firmowe na poczcie, pozniej po tego neta idziemy od razu, a jak dobrze pojdzie, to dzis wezmiemy jeszcze radyjko do samochodu na raty (a ja sobie do tego dobiore termoloki
![]() zycze Wam milego wieczorku i do zobaczenia jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Jesteście z koleżanka bardzo do siebie podobne czyli obie bardzo ładne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiasiar dziękuje
![]() Kinia to widze, że niezłe zakupki się szykują ![]() ![]()
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
A ja tez ostatnio znudziłam sie codziennym prostowaniem i myslałam sobie zeby kupić jakieś wielkie wałki lub termoloki
![]() Marcelinko zerknełam sobie na Twój suwaczek i to juz tytlko 9 dni ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam juz neta w domku
![]() ![]() ![]() termolokow dzis jeszcze nie kupilam, bo nie chcialo juz nam sie isc, ale jutro pojdziemy i kupimy ![]() pozdrowionka i milego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
gratuluje internetu
![]() mi dzis doszedl rozek dla dzidzi fajny podoba mi sie juz mi niewiele do kupienia zostalo.. dzis jakis taki smutnawy mam dzien jakos tak przyzwyczailam sie do bycia samej w domu ze nawet nie tesknie bardzo za mezem... on i tak cale dnie w pracy ze chyba nie odczuwam zbytnio braku jego obecnosci az mnie to przeraza ech.. :/ dzidzia mnie wczoraj skopala oj .... az mialam dosc i myslalam ze mi siniakow narobila heheh dzis tez buszowala ale na szczescie w nocy spi ufff.... ja sama bym ciagle spala hmm mijaela ja sama uwazam ze kupowac duzo wczesniej nie ma sensu sama nie wiem po co... ja zaczelam kupowac jakos po 7 mc i to jedno ubranko tak na prawde prawdziwe zakupy dla dziecka dopiero robie od niedawna od 8 mc... i do polowy 9 beda.. ja nie jestem przesadna ale uwazam z to bez sensu bo nie wiadomo co tak na prawde potrzeba ile, a co da rodzina a co bedzie sie podobac pod koniec ciazy mozna sobie wczesniej poogladac popatrzyc na ceny porownac itp ale konkretne zakupy mysle ze robic dopiero pod koniec nigdy nie wiadomo co do konca ciazy sie wydarzy mozna nakupowac ciuszkow na pcozatku a potem nagle okaze sie ze nawet sie ich nie uzyje i zal patrzec na nie.. takze masz spokojnie czas i dobrze myslisz ja sama nie zagladam czesto na moj watek marcowych bo samej mi sie nie chce czytac setny raz o wozkach hehehe i frimach zapewne i tak kupie taki jaki bedzie mi sie podobac malo zwazajac na firme hehe
#2234 |
Zakorzenienie
|
ja tam mysle, ze kazdy czlowiek jest inny i zrobi jak bedzie chcial, nie nalezy nikogo potepiac czy zacznie kupowac na poczatku czy na koncu ciazy..... kazde z tych zachowan ma jakies swoje plusy i minusy i kazdy sie do tego dostosuje wedle swoich potrzeb i checi
![]() ja tez na watku dla testujacych nie moge czasem czytac ile milionow objawow dziewczyny maja i te objawy moga byc zarowno na @ jak i na ciaze.... ale jak nie chce czytac to poprostu przezrzucam strony, patrze sobie tylko czy jakies ciezarowki przybyly i im gratuluje ![]() ale jak maja potrzebe napisania o swoich odczuciach- niech pisza, w koncu to taki a nie inny watek ![]()
#2235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Marcelinko ja nic nie dostalam ![]() mezatko widze ze masz odswiezacz powietrza gratis w domu ![]() kiniu super ze masz juz neta w domu ![]() mijalea super ze brzuszek sie juz uwidocznil ![]() Gizelciu wszystkiego najlepszego dla Oliwi z okazji3miesiecznicy ![]() Emi napisz prosze czy dostalas juz sukienke z allegro? Pomidoro a gdzie ty sie podziewasz?? a ja mam dzisiaj kiepski humorek bo wstretna @przylazla ![]() zajadam sie czekoladka na poprawe nastroju ![]() Pozatym dowiedzialam sie ze siostra ma termin na 13.09.08 i widzialam zdjecie usg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
To Oliwka kończy dzisiaj 3 miesiace???
Kiedy to zleciało. Wszystkiego najlepszego Rosnij zdrowo Oliwko ![]() Misiu nie smuć sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Aniu juz sie poprawiam i do Ciebie tez poszlo
![]() ![]() Kasiasiar J. bedzie nawet szybciej, bo w niedziele ma przyjechac ![]() ![]() ![]() Kinia widzisz wcale sie nie pomylilam i juz jestes w wielkim swiecie ![]()
![]() |
#2238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
Emi napisz co poza tym jeszcze slychac
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Zadomowienie
|
no nie zbyt dobre mam wiesci bo wczoraj wieczorem pio napadli i pobili na parkingu wracał do autka z ubikacji i ktos walnoł go kijem od bejsbola w plecy i skopał po brzuchu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zadomowienie
|
a co do sukienki sukienka jest sliczna tylko niestety moje zbedne kg na brzuchu psuja cały efekt musze szybko schudnac bo opina mi sie na brzuchu i to brzydko wyglada wiec zmagania z tym sa juz podjete moze uda mi sie wkleic wam fotki od nikity bo bede u niej w sobote wiec mnie w niej zobaczycie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Wtajemniczenie
|
Marcelinko dziekuje za fotki
![]() Bardzo ladny kolor i fryzura super,bardzo ladnie wygladasz ![]() A i prezenciki ekstra ![]() Emi przykro mi z powodu Pio-mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie ![]() ![]() Mezatko a w jaki rejon sie przeprowadzacie?ale chcialabym widziec tego kolege sprzata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Emi wyslam
![]() Misia dziekuje ![]()
![]() |
#2246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a to z pio stało sie w danii nie u nas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myslalam, ze u nas tyle bandziorow jest... Chociaz tez i tacy sie trafiaja... Szok, dobrze, ze mu sie nic powazniejszego nei stalo... Zycze mu zdrowka i zeby sie juz nic takiego nie powtorzylo...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Misiu, dziękuję ci, że zauważyłaś moją nieobecność ![]() Przepraszam, ale nie zdążyłam przeczytać wszystkich stron, jakie napisałyście. Może jutro bedę miała lepszy humor to poczytam ![]() ![]() Emi, doczytałam tylko, że Pio pobili. Mam nadzieję, że wszystko z nim będzie oki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Pomidorko
![]() ![]()
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
a mi sie cholerka cos porobilo z cera.. nie rozumiem nigdy nie mialam wrazliwej cery wrecz odwrotnie... a teraz kupilam mleczko do demakijazu i normalnie mnie pieklo takie cos to jeszcze mi sie nie zdarzylo a rozne uzywalam tak samo z zelem pod oczy troszkie piecze a to nie jakis silny specyfik no cuda... bede musiala chyba innego mleczka poszukac a to pierwszy raz uzylam no ale coz..:/
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.