PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko .... - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-16, 18:51   #2221
zebra666
Zakorzenienie

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Tak tylko potem znowu będę kwiczeć, że mam zgagę... Pocieszam się, że już bliżej niż dalej i się skończą

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 19:03   #2222
alexa1307
BAN stały

Wiecie co kobietki przez ta ciaze to normalnie jakas c hipochondryczka co chwila normalnie cos mi jest teraz od wczoraj przyplatalo mi sie jakies klucie w piersiach i w klatce piersiowej nie wiem czy to od serca ale raczej powatpiewam bo to normalnie w piersiach,raz w 1 raz w 2 ,raz na srodku a raz z lewej strony juz sobie jakies herbatki relaksacyjne kupilam i na wyciszeni i jak mi nie przejdzie to chyba dopiero do lekarza pojde,ostatnio jak bylam u doktora to stwierdzil,ze wszystko jest ok,wiec chyba mu zaufam i uwierze,cisnienie mam ok,wiec juz jestem durna,na necie niestety tez nic konkretnego nie znalazlam,wiec pozostaje mi gdybanie ,ze wszystko przejdzie jak urodze oczywiscie ludzic sie mozna

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Tak tylko potem znowu będę kwiczeć, że mam zgagę... Pocieszam się, że już bliżej niż dalej i się skończą
No dokladnie u Ciebie jeszcze troszeczke i koniec meczarni ja ostatnio na zgage musialam wziasc rennie ,ponoc kobiety w ciazy moga to brac,ale tak mi dala popalic,ze niestety musialam sie na nia skusic
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 19:24   #2223
agnieszka09
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez atinas Pokaż wiadomość

ATINAS o tak palce lizac,tym bardziej,ze przepis siwezo wziety od starszej wiekiem wloszki.o pychaaaaa

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 19:24   #2224
zebra666
Zakorzenienie

Alexa możliwe, że już się stałas przewrażliwiona nawet się bym nie zdziwiła... Grunt, że lekarz mówi, że jest ok
A na zgagę można Renniejak mnie męczy to stosuje głównie przed snem żeby zasnąć zdąrzyć:P ale poważnie moje dziecko będzie włochate to uwierze w ten przesąd ze zgagą

Stary 2009-11-16, 19:32   #2225
agnieszka09
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
Wiecie co kobietki przez ta ciaze to normalnie jakas c hipochondryczka co chwila normalnie cos mi jest teraz od wczoraj przyplatalo mi sie jakies klucie w piersiach i w klatce piersiowej nie wiem czy to od serca ale raczej powatpiewam bo to normalnie w piersiach,raz w 1 raz w 2 ,raz na srodku a raz z lewej strony juz sobie jakies herbatki relaksacyjne kupilam i na wyciszeni i jak mi nie przejdzie to chyba dopiero do lekarza pojde,ostatnio jak bylam u doktora to stwierdzil,ze wszystko jest ok,wiec chyba mu zaufam i uwierze,cisnienie mam ok,wiec juz jestem durna,na necie niestety tez nic konkretnego nie znalazlam,wiec pozostaje mi gdybanie ,ze wszystko przejdzie jak urodze oczywiscie ludzic sie mozna

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

No dokladnie u Ciebie jeszcze troszeczke i koniec meczarni ja ostatnio na zgage musialam wziasc rennie ,ponoc kobiety w ciazy moga to brac,ale tak mi dala popalic,ze niestety musialam sie na nia skusic

ALEXA ja chyba mam to samo.nie ma dnia gdzie cos by mnie nie zabolalo alez czasami sie uzalam nad soba.staram sie myslec pozytywnie i nie wymyslac sobie roznych rzeczy.oj kobieta w ciazy

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

ZEBERKO wiem co to za dziadostwo.kiedys leczylam sie na nadkwasnosc zoladka.oj zgage mialam taka,ze az cala klatka i brzuch mnie piekl.malo jak smok ogniem nie ziajalam.przez ponad rok na diecie bylam,serki jogurty i zupki.(a wszystko przez keczup,kogel mogel i cytryne)

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-11-16, 19:43   #2226
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
ALEXA ja chyba mam to samo.nie ma dnia gdzie cos by mnie nie zabolalo alez czasami sie uzalam nad soba.staram sie myslec pozytywnie i nie wymyslac sobie roznych rzeczy.oj kobieta w ciazy

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

ZEBERKO wiem co to za dziadostwo.kiedys leczylam sie na nadkwasnosc zoladka.oj zgage mialam taka,ze az cala klatka i brzuch mnie piekl.malo jak smok ogniem nie ziajalam.przez ponad rok na diecie bylam,serki jogurty i zupki.(a wszystko przez keczup,kogel mogel i cytryne)
Wiec to chyba takie uroki ciazy ze sie nad soba uzalamy i sobie cos co chwila wynajdujemy,no ale mamy teraz takie prawo i nasi panowie musza to tolerowac,choc mojemu jest juz ciezko,bo dzis w ciagu 30 min zdazylam sie poryczec i woasc w histerie 2 razy,tylko dlatego ,ze w sklepie nie bylo mojego balsamu ani melissy teraz mi sie z tego chce smiac ale wczesniej to mi cisnienie skoczylo i to chyba dlatego mam te klucia po porostu z nerwow bo ich mi teraz nie brakuje zreszta pewnie jak kazdej z nas

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Alexa możliwe, że już się stałas przewrażliwiona nawet się bym nie zdziwiła... Grunt, że lekarz mówi, że jest ok
A na zgagę można Renniejak mnie męczy to stosuje głównie przed snem żeby zasnąć zdąrzyć:P ale poważnie moje dziecko będzie włochate to uwierze w ten przesąd ze zgagą
zebys wiedziala,ze jestem przewrazliwiona stara baba a sie uzala nad soba ale to chyba moje nerwy musza gdzies znalezc ujscie a co do rennie to mi naprawde pomaga a ,ze nie szkodzi dla maluszka to jeszcze lepiej

ale jestem zadowolona bo mam skan 24 listopada a dzis mi przyszly nastepne listy na skany nastepny mam 1 grudnia,pozniej 5 stycznia a nastepny 26 stycznia czyli 4 razy jeszcze w najblizszym czasie bede podpatrywala swoja pocieche a juz jestem po 4 postarali sie chociaz
Stary 2009-11-16, 19:47   #2227
zebra666
Zakorzenienie

Alexa znam te napady furi- miałam taki w niedzielę...i nie umiałam się opanować chcociaż wiem, że to hormony.

Agnieszka ja już 2 razy przez tą zgagę wymiotowałam... i to były najstraszniejsze chwile jakie przeżyłam wymiotując- taki ogień, że aż mi łzy płynęły.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-16, 19:57   #2228
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Alexa znam te napady furi- miałam taki w niedzielę...i nie umiałam się opanować chcociaż wiem, że to hormony.

Agnieszka ja już 2 razy przez tą zgagę wymiotowałam... i to były najstraszniejsze chwile jakie przeżyłam wymiotując- taki ogień, że aż mi łzy płynęły.
Az mi wstyd bylo pozniej a moj sie na mnie patrzyl jak na jakas znerwicowana ale stwierdzil,ze to ciaza na mnie jakos tak zle dziala,ale taka prawda wtedy jak bylam w ciazy to prawie nic mi nie dolegalo a teraz jeden wielki klebek nerwow,wszystko mnie wyprowadza z rownowagi ale to tak konkretnie,ze az mi sie cala twarz grzeje z nerwow i ogolem jakos na placz mi sie zbiera ostatnio ale wytrzymam jeszcze troszke gorzej jak ze mna moii faceci wytrzymaja bo juz narzekaja
Stary 2009-11-16, 20:01   #2229
Sensuel
Wtajemniczenie

Alexa....za***ista jesteś normalnie .Poryczała się bo balsamu jej nie było w sklepie .Ale to mnie nie dziwi,że takie jazdy masz bo mnie czasami ataki płaczu łapią z byle powodu.Wystarczy tylko,że sobie o czymś pomyślę,albo wspomnę i rynna gotowa .Mój to też pewnie ma mnie dosyć,aczkolwiek widzę że z drogi mi schodzi.Ja bez ciąży jestm nerwus i histeryczka,także jak mnie doprowadzi czymś do furii to nawet na środku ulicy jestem w stanie zrobić mu taka scenę,że potem to aż wstyd tylko nie wiadomo komu wtedy bardziej
Stary 2009-11-16, 20:06   #2230
zebra666
Zakorzenienie

Sensuel mam tak samoDlatego mój się boji pewnei świątecznych zakupów ze mną jak będę chciała z kasy pierwszeństwa skorzystać bez kolejkija tam nawrzeszcza na każdego kto nei be dzie inwalidą albo w ciązy jak krzywo spojrzy tylko... kiedyś na poczcie nawrzeszczałam na babki, bo mnie wkurzały swoim gadaniem jakby były tam za kare... tez mi wstyd było

Stary 2009-11-16, 20:12   #2231
agnieszka09
Wtajemniczenie

to wychodzi na to,ze my jakies terrorystki jestesmy
ja ostatnio wyslalam w ulewe mojego tz po twarog do nadzienia nalesnikowego(alez mialam ochote na twarog).po wielu namowach i obrazaniach poszedl.jak wrocil to zrobilam twarog z jajkiem surowym i karmelem.po zrobieniu przypomnialo mi sie ,ze nie moge jesc surowych jajek i bylam tak zla,ze az sie poryczalam.moje kochanie wszystko zjadlo

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-11-16, 20:15   #2232
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Alexa....za***ista jesteś normalnie .Poryczała się bo balsamu jej nie było w sklepie .Ale to mnie nie dziwi,że takie jazdy masz bo mnie czasami ataki płaczu łapią z byle powodu.Wystarczy tylko,że sobie o czymś pomyślę,albo wspomnę i rynna gotowa .Mój to też pewnie ma mnie dosyć,aczkolwiek widzę że z drogi mi schodzi.Ja bez ciąży jestm nerwus i histeryczka,także jak mnie doprowadzi czymś do furii to nawet na środku ulicy jestem w stanie zrobić mu taka scenę,że potem to aż wstyd tylko nie wiadomo komu wtedy bardziej
to musimy klub nerwusow jakis otworzyc
dopadl mnie placz w srodku TESCO bo jestem strasznie blada i chcialam sobie taki fajny krem lekko opalajacy kupic ktory nie smierdzi jak ta cala reszta tego badziewia i jak zobaczylam,ze tego nie ma to.......no i juz gotowe malo ,ze moj na mnie patrzy jak na czuba to jeszcze ludziska laza i pytaja ok?ok?ok? a ja jak debil stoje i rycze a jak juz zobaczylam,ze melissy nie ma to juz mnie wogole rozwalilo wstyd jak diabli,moj ze spuszczona glowa ze sklepu wychodzil teraz to mam niezly ubaw na sama mysl ale wtedy bylo mi nie do smiechu,a zlosc wyladowalam oczywiscie na moim mezu i musialam z nerwow go troche zboksowac zeby mi ulzylo bo teraz zero silowni,zero roweru ani ibiegania to mnie rozpiera wszystko to powiedzial,ze na policje pojdzie,ze go zona bije i sie nad nim zneca wesolo ma ten moj maz ze mna ale wiedzial co robi biorac za zone sobie nerwusa
Stary 2009-11-16, 20:25   #2233
zebra666
Zakorzenienie

Ja także i przed ciążą byłam nerwowa ale teraz pobijam rekordy

Stary 2009-11-16, 20:28   #2234
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Ja także i przed ciążą byłam nerwowa ale teraz pobijam rekordy
No i dobrze chcieli,to niech sie teraz z nami mecza
tylko to takie dziwne,ze kobietki teraz jakies takie bardziej nerwowe od facetow a mowia,ze ponoc slaba plec tylko chyba nie teraz
Stary 2009-11-16, 20:36   #2235
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
ATINAS o tak palce lizac,tym bardziej,ze przepis siwezo wziety od starszej wiekiem wloszki.o pychaaaaa
No nieee, ja chcę Twojego spaghetti!! Mogę sie z Tobą wymienić na naleśniki lub faworki

Cytat:
to musimy klub nerwusow jakis otworzyc
dopadl mnie placz w srodku TESCO bo jestem strasznie blada i chcialam sobie taki fajny krem lekko opalajacy kupic ktory nie smierdzi jak ta cala reszta tego badziewia i jak zobaczylam,ze tego nie ma to.......no i juz gotowe malo ,ze moj na mnie patrzy jak na czuba to jeszcze ludziska laza i pytaja ok?ok?ok? a ja jak debil stoje i rycze a jak juz zobaczylam,ze melissy nie ma to juz mnie wogole rozwalilo wstyd jak diabli,moj ze spuszczona glowa ze sklepu wychodzil teraz to mam niezly ubaw na sama mysl ale wtedy bylo mi nie do smiechu,a zlosc wyladowalam oczywiscie na moim mezu i musialam z nerwow go troche zboksowac zeby mi ulzylo bo teraz zero silowni,zero roweru ani ibiegania to mnie rozpiera wszystko to powiedzial,ze na policje pojdzie,ze go zona bije i sie nad nim zneca wesolo ma ten moj maz ze mna ale wiedzial co robi biorac za zone sobie nerwusa
Hahaha Dobra jesteś
Ja ostatnio siadłam i coś mi się przypomniało i łzy mi poleciały, tż się pyta: Ty płaczesz? A ja nie i w bek. Tż: jak nie przeczież widzę. Co sie stało. A ja ni to się śmiałam ni płakałam (chyba jedno i drugie). Tak się uryczałam głupia, że z tego wszystkiego usnęłam
atinas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 20:37   #2236
zebra666
Zakorzenienie

Myślę nad połozeniem się... bo padam a z drugiej strony znając mnie położę się i nie będę mogła zasnąć no cuż

Stary 2009-11-16, 20:46   #2237
alexa1307
BAN stały

Cytat:
No nieee, ja chcę Twojego spaghetti!! Mogę sie z Tobą wymienić na naleśniki lub faworki

Hahaha Dobra jesteś
Ja ostatnio siadłam i coś mi się przypomniało i łzy mi poleciały, tż się pyta: Ty płaczesz? A ja nie i w bek. Tż: jak nie przeczież widzę. Co sie stało. A ja ni to się śmiałam ni płakałam (chyba jedno i drugie). Tak się uryczałam głupia, że z tego wszystkiego usnęłam
no to mnie rozbawilas
najgorsze jest takie plakanie,smianie sie i na samym koncu usypianie ja tak szczerze mowiac nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymam sama ze soba

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Myślę nad połozeniem się... bo padam a z drugiej strony znając mnie położę się i nie będę mogła zasnąć no cuż
Skad ja to znam
ja sie owszem poloze i zasne ale za jakies 2 godziny sie obudze i nie moge spac to mnie wtedy doprowadza do szalu,jak moj jest akurat w domu to go zmolestuje do drapania albo gilania i wtedy szybciutko usypiam ale jak go nie mam bo jest w pracy to sie umecze jak diabli i rano sie smieje,ze bylam razem z nim w pracy bo jestem tak samo zmeczona,a pozatym nie lubie jak ma nocki teraz 8 nocek z rzedu bede miala go przy sobie
Stary 2009-11-16, 20:50   #2238
atinas
Zadomowienie

Cytat:
no to mnie rozbawilas
najgorsze jest takie plakanie,smianie sie i na samym koncu usypianie ja tak szczerze mowiac nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymam sama ze soba

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Skad ja to znam
ja sie owszem poloze i zasne ale za jakies 2 godziny sie obudze i nie moge spac to mnie wtedy doprowadza do szalu,jak moj jest akurat w domu to go zmolestuje do drapania albo gilania i wtedy szybciutko usypiam ale jak go nie mam bo jest w pracy to sie umecze jak diabli i rano sie smieje,ze bylam razem z nim w pracy bo jestem tak samo zmeczona,a pozatym nie lubie jak ma nocki teraz 8 nocek z rzedu bede miala go przy sobie
Ja swojego mam tylko 4 nocki w tygodniu przy sobie...
Stary 2009-11-16, 21:00   #2239
alexa1307
BAN stały

Cytat:
OOOOOOOO MATKO ja bym sie chyba zalamala,naprawde,ja po prostu nienawidze byc sama w domu a jak to przypada na nocke to mnie dopada normalnie i doslownie depresja ,wtedy mnie wszystko boli i kluje i ogolem jestem do
Stary 2009-11-16, 21:04   #2240
Sensuel
Wtajemniczenie

Ale mam zgagę ,to chyba za karę,że wyjadłam TŻ resztkę sałatki z lodówki.
Ja już mam łazienki posprzątane ,nareszcie.
Ale się uśmiałam z Was kobitki normalnie do łez.
Lecę pranko wyciągnąć z pralki
Stary 2009-11-16, 21:05   #2241
atinas
Zadomowienie

Cytat:
OOOOOOOO MATKO ja bym sie chyba zalamala,naprawde,ja po prostu nienawidze byc sama w domu a jak to przypada na nocke to mnie dopada normalnie i doslownie depresja ,wtedy mnie wszystko boli i kluje i ogolem jestem do
Kochana to się zmieni 9 stycznia, bo za mąż wychodzę. Jak narazie mieszkamy oddzielnie, ale te 4 noce w tyg są nasze, bo on nocuje u mnie w środy i niedziele, a ja u niego w piątki i soboty bo mam szkołę.
Stary 2009-11-16, 21:10   #2242
agnieszka09
Wtajemniczenie

dziewczyny to okropne,ze mezowie maja nocki.ja sama nie usne jak jestem w domu ha nawet swiatla nie zgasze

a moja Karinka znowu sie rozbycha i kopie.ale dzis to tak bardzo mocno jak i to tuz pod pepkiem zawsze kopniaki czulam na dole brzucha ale nie pod pepkiem

uwielbiam jak tam grasuje i ja czuje

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

ATINAS zapraszam jeszcze sie zostalo.oj pyszne jest i do tego jeszcze z posypanym serem zoltym

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-11-16, 21:32   #2243
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja swojego mam tylko 2 nocki w tygodniu w domu .Tylko,że ja jakoś się nie boję być sama i mam łóżko dla siebie całe .

Teraz coraz gorzej mi się śpi.Maluch jak lutuje w nocy to się budzę i zazwyczaj lecę siku.
Czasami skurcz mnie w brzuchu złapie,ale tylko po lewej stronie
Poza tym jak mój słonik się obraca to ja już mam stresa,bo wtedy powala mi się na plecy,albo na brzuch co ostatnio doprowadza mnie do szału ,a na dodatek jak swoje ciężkie kopyto na mnie zarzuci to w ogóle masakra.

Idę spać chyba,bo ostatnio coś o dziwo szybciej zaczyna mnie mulić.
Poza tym czuję się jakbym ważyła już 100kg
Stary 2009-11-16, 21:54   #2244
OriOri
Raczkowanie

GG do OriOri Send a message via Skype™ to OriOri

hahahah Alexa niezla historia z tym tesco ja zaraz ide spać i jutro jakieś sprawy na mieście pozałatwiać i ogłoszenia podawać o makijażu na telefon zawsze jakas kaska wpadnie ;-) dobranoc
OriOri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 21:56   #2245
agnieszka09
Wtajemniczenie

ORIORI a jak dzis samopoczucie.wszystko sie ulozy

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-11-16, 22:13   #2246
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Kochana to się zmieni 9 stycznia, bo za mąż wychodzę. Jak narazie mieszkamy oddzielnie, ale te 4 noce w tyg są nasze, bo on nocuje u mnie w środy i niedziele, a ja u niego w piątki i soboty bo mam szkołę.
A to dlatego myslalam,ze tez ma przeklete nocki
no to juz niedlugo bedziecie razem sobie mieszkac fajniusio bedziecie mieli

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Napisane przez OriOri Pokaż wiadomość
hahahah Alexa niezla historia z tym tesco ja zaraz ide spać i jutro jakieś sprawy na mieście pozałatwiać i ogłoszenia podawać o makijażu na telefon zawsze jakas kaska wpadnie ;-) dobranoc
To trzymam kochanie kciuki zebys w koncu cos fajnego i godnego uwagi znalazla dla siebie
bedzie dobrze ,wszystko sie zacznie niedlugo ukladac,zobaczysz tylko wychodz jak najczescie do ludzi i nie zamykaj sie sama ze soba ,to najlepsze co moze byc

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
A ja swojego mam tylko 2 nocki w tygodniu w domu .Tylko,że ja jakoś się nie boję być sama i mam łóżko dla siebie całe .

Teraz coraz gorzej mi się śpi.Maluch jak lutuje w nocy to się budzę i zazwyczaj lecę siku.
Czasami skurcz mnie w brzuchu złapie,ale tylko po lewej stronie
Poza tym jak mój słonik się obraca to ja już mam stresa,bo wtedy powala mi się na plecy,albo na brzuch co ostatnio doprowadza mnie do szału ,a na dodatek jak swoje ciężkie kopyto na mnie zarzuci to w ogóle masakra.

Idę spać chyba,bo ostatnio coś o dziwo szybciej zaczyna mnie mulić.
Poza tym czuję się jakbym ważyła już 100kg
He hehehe dobra jestes lozko ma sama dla siebie no
ja z tego co pamietam i nawet z tego co mi mama mowi to ja nigdy nie lubilam ,wrecz nienawidzilam zostawac w domu,ostatnio mi mama mowila,ze jak mialam juz 13 lat i rodzice zostawili nas z siostra no i z babcia oczywiscie to ja tak rozpaczalam,ze rodzice poszli,ze po paru godzinkach rodzice wracali do domu z jezorami na wierzchu i chyba tak mi juz zostalo do dzis
moj na szczescie nie wlazi na moja polowke jak spimy ,no chyba,ze jak chce sie przytulic to wtedy najpierw usiadzie,popatrzy a dopiero pozniej sie kladzie obok sama jestem w szoku ,ze tak uwaza
ja tez latam doslownie co chwila w nocy siusiac i nie potrafie nad tym zapanowac ale czas mojego brzdaca na kopance i rozpychanki wlasnie sie zaczal i tak potrafi do 2-3 w nocy urzedowac i dlatego tak mnie gdzies tam cisnie pewnie na pecherz a ja latam jak wariat a najgorsze jest to,ze calymi dniami spi i tylko na wieczory i nocki zachciewa mu sie rozrabiac,mam tylko nadzieje,ze to juz tak nie zostanie po urodzeniu bo z moim Igorem niestety tak bylo,ze tylko w nocy mnie boksowal a calymi dniami spal i tak tez bylo po urodzeniu
Stary 2009-11-16, 22:19   #2247
OriOri
Raczkowanie

GG do OriOri Send a message via Skype™ to OriOri

dzisiaj ok ;-) spedzam duzo czasu z rodzina i wsrod znajomych ;-) bylam w UP bo mam tam znajomą i jak nie znajde nic to sie u nich zarejestruje, może jakiś staż, cokolwiek. Mam takie napady ze mysle co sie z nim dzieje itp, czy jest dalej w tym szpitalu czy nie ale potem dochodzi do mnie ze nie powinno mnie to interesowac. Bede musiala zmienic jeszcze nr komorki i jakoś to będzie...staram sie nie pokazywac na zewnatrz ale środek mam taki strasznie rozdardy no ale to wszystko jest na świeżo. Musze podnieść głowę do gory i iść przed siebie ;-) w koncu tego kwiatu to pol swiatu ;-) kiedyś trafie na ksiecia z bajki ktory bedzie nosil mnie na rekach no nie??? ;-)

Z racji tego ze popsul mi moja 100dniowke chce ja odrobić ;-) przyjaciolka ma chlopaka w technikum wiec on ma teraz 100dniowke i powiedziala ze nie ma bata ona mnie wkręca i muszę odrobić to co straciłam ;-)
Oczywiscie w sobote już mnie wyciąga na miasto zebym się rozerwała ;-) także nie jest tak źle ;-) chyba nawet skorzystam z jej zaproszenia ;-)
OriOri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 22:39   #2248
alexa1307
BAN stały

A to moj brzucholek
Stary 2009-11-16, 23:56   #2249
AgaMili
BAN stały

Czesc
Alexa widze zmiany nastrojów królują.
Brzuszek boski, juz taki duży
OriOri bedzie dobrze, nie myśl o nim, czas leczy rany
Atinas juz niedlugo bedziecie na swoim i razem non stop

Dziewczyny wy tak gadacie o tych nockach a mój mąż od 2 lat pracuje od 18.00-6.00 i nie zanosi się na zmianę . Smutno mi jest dziś samej w nocy, ogólnie się przyzwyczaiłam ale dziś poszedł pierwszy raz po tygodniowym urlopie który tak szybko zleciał że aż szok . Eh.. no to sobie ponarzekałam...
Ale ogólnie nie jest źle, tez mam całe łóżko dla siebie . Tż pracuje 4 noce a potem na aż 3 dni wolnego .

I oficjalnie dzis skonczył mi się @
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 06:30   #2250
atinas
Zadomowienie

Cytat:
A to dlatego myslalam,ze tez ma przeklete nocki
no to juz niedlugo bedziecie razem sobie mieszkac fajniusio bedziecie mieli

He hehehe dobra jestes lozko ma sama dla siebie no
ja z tego co pamietam i nawet z tego co mi mama mowi to ja nigdy nie lubilam ,wrecz nienawidzilam zostawac w domu,ostatnio mi mama mowila,ze jak mialam juz 13 lat i rodzice zostawili nas z siostra no i z babcia oczywiscie to ja tak rozpaczalam,ze rodzice poszli,ze po paru godzinkach rodzice wracali do domu z jezorami na wierzchu i chyba tak mi juz zostalo do dzis
moj na szczescie nie wlazi na moja polowke jak spimy ,no chyba,ze jak chce sie przytulic to wtedy najpierw usiadzie,popatrzy a dopiero pozniej sie kladzie obok sama jestem w szoku ,ze tak uwaza
ja tez latam doslownie co chwila w nocy siusiac i nie potrafie nad tym zapanowac ale czas mojego brzdaca na kopance i rozpychanki wlasnie sie zaczal i tak potrafi do 2-3 w nocy urzedowac i dlatego tak mnie gdzies tam cisnie pewnie na pecherz a ja latam jak wariat a najgorsze jest to,ze calymi dniami spi i tylko na wieczory i nocki zachciewa mu sie rozrabiac,mam tylko nadzieje,ze to juz tak nie zostanie po urodzeniu bo z moim Igorem niestety tak bylo,ze tylko w nocy mnie boksowal a calymi dniami spal i tak tez bylo po urodzeniu
no będziemy Wiesz, ja nie narzekam. Lubię jak mam całe łoże dla siebie, nikt mi kołdry nie zabiera. Wyłoże się na środku i śpię jak samolot A mój tż to śpi na ukos łóżka i chrapie do tego;/ Sama się lepiej wysypiam.

Cytat:
Napisane przez OriOri Pokaż wiadomość
dzisiaj ok ;-) spedzam duzo czasu z rodzina i wsrod znajomych ;-) bylam w UP bo mam tam znajomą i jak nie znajde nic to sie u nich zarejestruje, może jakiś staż, cokolwiek. Mam takie napady ze mysle co sie z nim dzieje itp, czy jest dalej w tym szpitalu czy nie ale potem dochodzi do mnie ze nie powinno mnie to interesowac. Bede musiala zmienic jeszcze nr komorki i jakoś to będzie...staram sie nie pokazywac na zewnatrz ale środek mam taki strasznie rozdardy no ale to wszystko jest na świeżo. Musze podnieść głowę do gory i iść przed siebie ;-) w koncu tego kwiatu to pol swiatu ;-) kiedyś trafie na ksiecia z bajki ktory bedzie nosil mnie na rekach no nie??? ;-)

Z racji tego ze popsul mi moja 100dniowke chce ja odrobić ;-) przyjaciolka ma chlopaka w technikum wiec on ma teraz 100dniowke i powiedziala ze nie ma bata ona mnie wkręca i muszę odrobić to co straciłam ;-)
Oczywiscie w sobote już mnie wyciąga na miasto zebym się rozerwała ;-) także nie jest tak źle ;-) chyba nawet skorzystam z jej zaproszenia ;-)
No i prawidłowo kochana, jak masz okazję to korzystaj, baw się Jak pojedziesz do Azji to tych Chińczyków czy Japończyków jest tyle, że jak królowa się będziesz mogła czuć

Cytat:
A to moj brzucholek
Wspaniały.
Postarm się moim pochwalić, bo od niedzieli Okruch do wierzchu wylazł
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości