Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-08, 18:56   #2221
n.ik.a
Zadomowienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Mordka właśnie obejrzałam Fakty i tam był materiał o lekarce z Sosnowca, która wipisywala lewe zwolnienia i konkluzja taka, że ZUS zamierza sprawdzać i kwestionować coraz więcej zwolnień :/ myślę jednak, że nie mamy się co przejmować...mówią, że ciąża nie jest chorobą, ale nie bez przyczyny niektóre z nas maja właśnie L4

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 19:02   #2222
megi2015
Zadomowienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

też oglądałam fakty. w firmie w której pracuję też kiedyś przyszły 2 babki skontrolować czy osoba która ma L4 nie siedzi czasem w pracy.
ogólnie chodzą i kontrolują. ale bez przesady że nie można nigdzie wyjść.

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

a ja dziś miałam ból z prawej strony pod żebrem jakby. nie umiem tego nawet opisać, ale jakby coś mi weszło pod żebro. położyłam się ale na prawym boku nie było mowy żeby leżeć. potem jakoś przeszło i z tego wszystkiego usnąłam.
Stary 2010-11-08, 19:40   #2223
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
No nic, pojechałam wtedy do zus, pani dała mi kartkę i kazała napisać wyjaśnienie i tyle...teraz pewnie będą to rozpatrywać łaskawie
aha, tak to wygląda,
może na tym się skończy
Stary 2010-11-08, 19:41   #2224
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
Tity nigdy nie miałam takiej ochoty na nabiał jak w ciąży...non stop jadam serki, piję mleko itp. migdały też jem ale niestety to nie uchroniło moich ząbków
Ja też na początku jadłam dużo serków i teraz znowu mnie wzięło na wszelkie białe, ale głównie wiejskie i takie do smarowania. Po żółtym mam zgagę więc prawie nie jem. Z dentystką u mnie dziwnie bo byłam w 3 miesiącu i powiedziała, żeby przyjść dopiero miesiąc po porodzie. Mam nadzieję, że kataklizmu nie będzie w gębie

Cytat:
Napisane przez SammaMia Pokaż wiadomość
No i po wizycie - mam same dobre wiesci, bo po pierwsze z Maluszkiem wszystko ok, a po drugie z Mamusia tez nienajgorzej Szkrabek rozwija sie fantastycznie, jest bardzo ruchliwy, pomachal nam pieknie lapka, a pozniej przylozyl ja do brody "na mysliciela" i zaczal ruszac usteczkami - polykal pewnie plyn, ale wygladalo jakby cos mowil W tym momencie lekarz zrobil zblizenie i zobaczylismy profil Skarba w calej okazalosci - MAGIA!!! 16ty tydzien konczymy wiec radosnie, z 12cm szczescia

Co do mnie, to wychodzi na to, ze z lozyskiem i szyjka macicy wszystko wrocilo do normy i moge w koncu spokojnie rozkoszowac sie ciaza - mam prowadzic oszczedny tryb zycia, ale co najwazniejsze nie musze juz lezec Zobaczymy jeszcze co powie drugie lekarz w czwartek, no i moze uda sie w koncu dojrzec co moj maly lokator ma miedzy nogami, bo dzis lezal boczkiem i nie bylo szans
No to super, że wszystko dobrze
Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Pytałam o te bóle brzucha i że taki twardy się czasem robi. A ona, że najlepiej nic nie brać (nawet Nospy) tylko poleżeć bo wtedy macica jest lepiej ukrwiona. Acha i wypisała mi kolejne L4 i mówi, żebym codziennie na spacery wychodziła. A co jak Zus w tym czasie przyjdzie? Ciekawe, czy uznają uzasadnienie - byłam na spacerze?
U mnie niestety bóle były mocniejsze na leżąco tzn. w nocy mi bardzo mi dokuczały.
Ale teraz jakby lepiej z brzuszkiem, nie jest taki napięty i rzadziej coś czuję, także chyba doktor miał rację. Jutro leżenia ciąg dalszy...
izabela no, a ja już miałam wizje, że będzie jak na jakimś przesłuchaniu

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 19:47   #2225
Montii
Zakorzenienie

ja mam znowu taką paskudną zgagę...

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 19:48   #2226
laseczkaa
Zadomowienie

hej dziewczyny
a do mnie dziś doszły pieluszki

a dziś dostałam od znajomej kilka ciuszków dla maleństwa zrobię jutro fotki i wkleję

jejku jeszcze tydzień i usg... już nie mogę się doczekać
lecę robić śniadanie do pracy mojemu TŻ
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 19:59   #2227
gosiawolna
Rozeznanie

witam laseczka sie ciesz ze tydzien do usg bo ja dopiero na poczatku grudnia bede miec. a teraz 16 listopada na wizyte tylko. ale mam nadzieje ze szybko zleci.
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-08, 21:14   #2228
marsylia
Wtajemniczenie

Wrocilismy plec naszego malca nie pozostawia miejsca na watpliwosci olbrzymi Siusiak, lezy posladkowo wiec dopochwowo pokazywal wlasnie tyleczek i osprzet
Prosze wiec wpisac mi Franka na pierwsza strone
choc z imieniem powiedzialam mezowi ze mozemy jeszcze poszukac, ale chce jak najszybciej wiedziec, zeby potem sie nie odzwyczajac
mysle ze i tak bedzie Fran.
Maluszek pokazal paluszki jak zawsze byl bardzo spokojny. Lozysko na tylnej scianie, glowka mala kosc udowa i brzuszek wieksze. Ja w sumie tez mialam mala glowke mozeto rodzinne

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
im bliżej połówkowego tym dostaje jakiejś głupawki. dziś mi się śniło że lekarka powiedziała nam po badaniach że będziemy mieli sześcioraczki

i na tym wypisie z badań od razu każde dziecko miało nadane imię. mina męża bezcenna - prawie zemdlałby na wieść o tak licznym potomstwie.
Mi sie dzis snilo ze urodzil mi ie syn i mial takie ladne proste zabki

Cytat:
Dziewczyny, byłam z tym bólem brzucha u lekarza. Mam przez parę dni leżeć w łóżku, brać tą nospę forte. Do tego grzybek się przyplątał, więc biorę Clotrimazol. Trochę się wystraszyłam, bo powiedział, że te bóle to nic dobrego, a dzidziuś jeszcze za mały, żeby coś z niego było w razie jakby chciał wyjść. Także piżama i leżę plackiem...
Tity troszcz sie o Siebie i o maluszka

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki, bardzo proszę juz o kciuki na jutro Na 15 jedziemy do Łodzi na usg genetyczne, oby tylko wszystko było ok a córcia nie zmieniła płci
Trzymamy Gosiu

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
chyba tylko ja nie rozszalałam się z ciuchami na razie
ciągle tylko oglądam ubranka, w szczególności na allegro
i zaznaczam co kupię
Nie tylko Ty my tez nic nie mamy ani jednej rzeczy Ale moze niedlugo zaczniemy ... hmmm

WYMIANKA
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 21:42   #2229
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
Wrocilismy plec naszego malca nie pozostawia miejsca na watpliwosci olbrzymi Siusiak, lezy posladkowo wiec dopochwowo pokazywal wlasnie tyleczek i osprzet
choc z imieniem powiedzialam mezowi ze mozemy jeszcze poszukac, ale chce jak najszybciej wiedziec, zeby potem sie nie odzwyczajac
Maluszek pokazal paluszki jak zawsze byl bardzo spokojny. Lozysko na tylnej scianie, glowka mala kosc udowa i brzuszek wieksze. Ja w sumie tez mialam mala glowke mozeto rodzinne
gratuluję syna
Stary 2010-11-08, 21:45   #2230
SammaMia
Raczkowanie

Cytat:

No to super, że wszystko dobrze
Dzieki wielkie Chociaz Ty jedna sie ze mna tutaj ucieszylas

Oluś
SammaMia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 21:53   #2231
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki, bardzo proszę juz o kciuki na jutro Na 15 jedziemy do Łodzi na usg genetyczne, oby tylko wszystko było ok a córcia nie zmieniła płci

za dziewczynkę
i czekam na różowe wieści

na pewno wszystko będzie ok

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-08, 22:32   #2232
prunelle
Wtajemniczenie

SammaMia, to fajnie, że już wszystko w normie, tylko nie dźwigaj i się nie przemęczaj

kolba, pisz tę pracę, pisz, potem to już czasu nie będzie a na zakupy ja też pewnie będę latać z wielkim brzuchem i zadyszką, także nie będziesz sama

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Hej,ja wam wczoraj opisywałam wszystko co mi dolega.A w nocy przed snem poszłam na siusiu-a tam krew z takim śluzem zmieszana! Wnet zemdlałam na samą myśl o szpitalu. Ale poszłam jeszcze raz i drugi i nic. wiec poczekałam do dzisiejszej wizyty u gin i jej mówię co i jak. Ale ona mówi, że to nie z macicy bo w środku wszystko ładnie wygląda. Uff!
matko, też bym spanikowała, dobrze, że wszystko w porządku

Kupiłam sobie dzisiaj cegłę "Pierwszy rok z życia dziecka", ile tam jest tego wszystkiego, wydaje się nie do ogarnięcia

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 23:42   #2233
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kolba Pokaż wiadomość

Niutka z tego co obserwuję idziemy "łeb w łeb" zarówno jeśli chodzi o wagę, jak i łożysko nisko usadowione (też z przodującego nieznacznie mi się przesunęło, ale jest do dalszej diagnostyki w 30tc), także zero sexu i dużo odpoczywania. Te kg to też mi w brzuch chyba idą, bo mieszczę się normalnie w spodnie biodrówki sprzed ciąży. Nie wiem skąd te kg, bo ani słodkiego dużo nie jem, ani tłustego, wcześnie kolacja i w ogóle nic więcej niż przed. No, mam nadzieję, że teraz przystopuje - moja znajoma tak miała

Cytat:
Mordka właśnie obejrzałam Fakty i tam był materiał o lekarce z Sosnowca, która wipisywala lewe zwolnienia i konkluzja taka, że ZUS zamierza sprawdzać i kwestionować coraz więcej zwolnień :/ myślę jednak, że nie mamy się co przejmować...mówią, że ciąża nie jest chorobą, ale nie bez przyczyny niektóre z nas maja właśnie L4

Nie martwicie sie dziewczyny, jesli chodzi o ciążę, to Zus nie może zakwestionowac zwolnienia wstecz, ( oczywiście jesli w dokumentacji lekarskiej jest choc jeden niepokojący objaw, np bóle podbrzusza, które prawie każda z nas ma... ) moze tylko stwierdzic, że na dzien dzisiejszy- np. w traklcie przeprowadzenia kontroli nadajesz sie do pracy i zakwestionowac dalszy ciąg zwolnienia, a wtedy nawet juz nastepnego dnia mozna iśc do lekarza, opowiedziec o swoich dolegliwościach i dostac kolejne zwolnienie... bo to, że sie nadawałas do pracy w dniu kontroli nie znaczy, że w dniu nastepnym nie zaczęły sie np. jakies objawy, a wiadomo, że nikt nie będzie ryzykował poronieniem, czy porodem przedwczesnym

Najczęsciej Zus kontroluje osoby, które zatrudniły sie niedawno przed zajściem w ciążę, ( jesli nie upłynęły 3-6 miesiące od podjęcia zatrudnienia, a przejściem na L4) albo pracuja w firmach rodzinnych lub w swoich własnych firmach, bo podejrzewają, ze jest to wyłudzenie i nie tyle chodzi im o zakwestionowanie L4, co o to, czy nie zatrudniłas sie specjalnie, lub po znajomości fikcyjnie, by miec zasiłek chorobowy i potem macierzyński, ewentualnie jeśli pracujesz w swojej/rodzinnej firmie i masz ją pod tym samym adresem co zmaieszkania, to chcą skontrolowac, czy przypadkiem na L4 nadal sobie nie pracujesz...
aha i uważajcie na sąsiadów, zus ma prawo przeprowadzic tzw wywiad środowiskowy, więc jak macie jakiegos wrednego/skłóconego sąsiada, to trzeba uważać

Cytat:

Ja się ciesze z każdej dobrej wiadomości na forum, ale jest ich tak duzo, ze nie mam siły każdej z osobna gratulować itd...
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2010-11-08 o 23:45
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 06:31   #2234
blackrose4u
Wtajemniczenie

dzień dobry
ja już nie śpie, bo szykowałam męża do pracy. Zaraz puszcze sobie siatkówke kobiet, zjem śniadanko a potem może uda mi się drzemnąć. Dzisaj jedziemy po ten pajacyk co kupiłam

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 07:05   #2235
Tity
Zakorzenienie

Cytat:

marsylia gratuluję synka

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 07:53   #2236
monikal
Raczkowanie

cześć dziewczynki....
Cytat:
Wróciliśmy plec naszego malca nie pozostawia miejsca na watpliwosci olbrzymi Siusiak, lezy posladkowo wiec dopochwowo pokazywal wlasnie tyleczek i osprzet
gratuluję chłopaka!

Gosiu będziemy trzymać kciuki

chciałam się podzielić i pokazać moje wczorajsze łupy... nie dałam rady wczoraj bo po szczepionce zgasłam jak świeczka o 19 za to dziś jestem wyspana

pewnie nie pamiętacie, że miałam wstawić zdjęcia zakupów ale obiecałam to proszę moje łupy.. kocyki pod spodem i ręczniczek z myjką jako pierwsze...

Edytowane przez monikal
Czas edycji: 2010-11-09 o 07:55
monikal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 07:54   #2237
monikal
Raczkowanie

i ciąg dalszy już krótszy...

po prostu oszalałam na punkcie tych welurowych śliczności...

miłego dzionka życzę

monikal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 08:02   #2238
n.ik.a
Zadomowienie

Marsylia my również niec nie mamy dla naszej fasolki. Pewnie jeszcze długo nic nie będziemy kupować, bo wciąż się urządzamy.Do kwietnia mamy dużo czasu, więc myslę że zaczniemy poszukiwania dopiero w styczniu

Blackrose4u dzień dobryja właśnie zjadłam śniadano i leże, coś źle się czuję...chyba znów niskie ciśnienie...zaraz zrobię sobię kawkę może będzie lepiej. Muszę się troszkę ogarnąć i jechać do energetyki, bo znów obniżyli mi prognozy i trzeba jej poprawić

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 08:06   #2239
blackrose4u
Wtajemniczenie

marsylia gratulacje syneczka
Cytat:
Napisane przez monikal Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki....

gratuluję chłopaka!

chciałam się podzielić i pokazać moje wczorajsze łupy... nie dałam rady wczoraj bo po szczepionce zgasłam jak świeczka o 19 za to dziś jestem wyspana

pewnie nie pamiętacie, że miałam wstawić zdjęcia zakupów ale obiecałam to proszę moje łupy.. kocyki pod spodem i ręczniczek z myjką jako pierwsze...
słodkie może też się przekonam do welurkowych ciuszków bo jak narazie jakoś nie bardzo nie wiem czemu

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Marsylia my również niec nie mamy dla naszej fasolki. Pewnie jeszcze długo nic nie będziemy kupować, bo wciąż się urządzamy.Do kwietnia mamy dużo czasu, więc myslę że zaczniemy poszukiwania dopiero w styczniu

Blackrose4u dzień dobryja właśnie zjadłam śniadano i leże, coś źle się czuję...chyba znów niskie ciśnienie...zaraz zrobię sobię kawkę może będzie lepiej. Muszę się troszkę ogarnąć i jechać do energetyki, bo znów obniżyli mi prognozy i trzeba jej poprawić
to leż ile się da. Kawka do łóżka i już
ja już odkurzyłam, w kuchni ogarnęłam i leniuchuje w łóżku. Czeka mnie posprzątanie w szafce łazienkowej ale to może poczekać
mi wczoraj nogi spuchły pierwsz raz, w ogóle bolały mnie :/ wzięłam B1 i jakoś przeszło i zasnęłam. W nocy jak wstałam siku to po paru krokach znowu mnie rozbolały, na szczęście na tyle że dało się zasnąć. Muszę z ginem pogadać co na przyszłość może pomóc.
A na co Wy dostałyście magnez?

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 08:18   #2240
wanilia83
Zadomowienie

Dzień Dobry

co do wapna to ja pijam calcium musujące z dodatkiem witaminy C z firmy Polski Lek

SammaMia cieszę się że wszystko ok, byle do czwartku i będzie wiadomo czy chłopczyk czy dziewczynka

Cytat:
Montii ja drugiego placka ziemniaczanego - takiego wielkiego na całą patelnię, grześka w czekoladzie, chyba z 0,5 kg winogron i nadal czuję niezaspokojenie a teraz dopeniłam wszystko jogurtem śliwkowym
Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
zjadłam 3 bułki z pastą z łososia i dalej głodna
matko laski gdzie wy to mieścicie ja ostatnio nie jem za dużo bo od razu czuje się pełna tylko słodycze zawszę się zmieszczą

marsylia gratuluje "hojnie obdarzonego" synka

monikal
piękne ciuszki kupiłaś
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 08:31   #2241
patrycja_22
Rozeznanie

Cytat:

miłego dzionka życzę

Śliczne są te ubranka widać, że jakościowo bardzo dobre

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 09:08   #2242
Jok3r
Zadomowienie

Marsylia gratki chlopaka
SammaMia super, ze wszystko ok. Nie przejmuj sie, ze nie dostalas lawiny gratulacji itp, bo zauwaz ile nas tu jest i co chwila komus z osobna trzebaby bylo gratulowac, a czasem sie nie da
Przyszla kaska, wiec zaczynamy zakupowe szalenstwo
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 09:14   #2243
prunelle
Wtajemniczenie

monikal, śliczne te ciuszki! welurkowe rzeczy są przepiękne, ale niestety ja na kwiecień to dużo takich kupować nie będę, bo chyba za ciepłe??

na mózg mi się wczoraj rzuciło i nie doczytałam, że marsylia będzie miała synka, gratulacje!

zmartwiła mnie ta wiadomość o VAT na ubranka, ale lumpeksach to ceny nie wzrosną, co?

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 09:29   #2244
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Marsylia gratki chlopaka
SammaMia super, ze wszystko ok. Nie przejmuj sie, ze nie dostalas lawiny gratulacji itp, bo zauwaz ile nas tu jest i co chwila komus z osobna trzebaby bylo gratulowac, a czasem sie nie da
Przyszla kaska, wiec zaczynamy zakupowe szalenstwo

do nas też przyszła kaska, ale już przed przyjściem była rozplanowana
wszystko przez ten nowy domek
także zazdrszczam zakupów,
mam nadzieję, że od grudnia wyjdziemy na prostą

SammaMia dokładnie nie przejmuje się tym, przecież nas tu jest tyle i niektóre bardzo często chodzą do gin, więc trzeba by ciągle gratulować,

ja np. ograniczam się do gratulacji z okazji poznania płci

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
cześć dziewczynki....

gratuluję chłopaka!

piekne ciszuki

ja chce te body z pszczółką dla mojej Idalki zdj. 6
i ten komplet z 5 zdj. bardzo mi się podoba

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2010-11-09 o 09:31
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 10:25   #2245
*kaalinaa*
Zadomowienie

dzień dobry

Gratki dla wszystkich za wszystko co by się nikt nie pogniewał. Właśnie was doczytałam.

Przyszły mi wreszcie spodnie ciążowe i muszę powiedzieć, że jestem zadowolona za 70 zł z przesyłką są świetne, w końcu mój tyłek wygląda jak w spodniach a nie jak w workach (mam po kalinie jedne spodnie ale są straszne worki). Są co prawda rozciągliwe a ja co prawda takich nie lubię ale na czas poszerzanie swych gabarytów są oki

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 11:08   #2246
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
witam laseczka sie ciesz ze tydzien do usg bo ja dopiero na poczatku grudnia bede miec. a teraz 16 listopada na wizyte tylko. ale mam nadzieje ze szybko zleci.
zleci na pewno

Cytat:
gratulację

Cytat:

miłego dzionka życzę
śliczne te ubranka
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 11:10   #2247
wikakika
Rozeznanie

Czesc mamuski!!! gratuluje wszystkim pozytywnych wiesci z USG
monikal piekne ciuszki kupilas dla coreczki. ehhhh...czasami mi sie wydaje ale dla dziewczynek sa ladniejsze rzeczyjak ogladam dla mojego synka jakies ciuszki czesto szperam tez dla dziewczynek bo nie moge sie oprzec...tez uwielbiam te welurowe pajacyki..sa takie slodkie....

Edytowane przez wikakika
Czas edycji: 2010-11-09 o 11:11
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 11:14   #2248
Montii
Zakorzenienie

Boże jaka piękna pogoda;]
u was też taka? śliczne słoneczko..

Co do ciuszków to ja bym nie kupowała tak dużo welurków...
bo jak wspomniała prunelle kwiecień-maj to już ciepłe miesiące, wiadomo jeszcze w domu się będzie grzać i w takim welurku chyba bym się zapociła i szkoda maluszka w to ładowac.. mam może ze 3 tak na start w marcu a może i w lutym

marsylia gratki synusia

ja zaraz sie ubieram i lece jak na skrzydłach do biedronki.. chce mi sie chodzic chodzic chodzic

[LEFT]
Stary 2010-11-09, 11:33   #2249
subtelle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Boże jaka piękna pogoda;]
u was też taka? śliczne słoneczko..

Co do ciuszków to ja bym nie kupowała tak dużo welurków...
bo jak wspomniała prunelle kwiecień-maj to już ciepłe miesiące, wiadomo jeszcze w domu się będzie grzać i w takim welurku chyba bym się zapociła i szkoda maluszka w to ładowac.. mam może ze 3 tak na start w marcu a może i w lutym

marsylia gratki synusia

ja zaraz sie ubieram i lece jak na skrzydłach do biedronki.. chce mi sie chodzic chodzic chodzic
Cudne słonko świeci i co z tego, kiedy muszę siedzieć w pracy do 16... a po 16 robi się ciemno , buu
chcę na spacer do lasu

subtelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 11:36   #2250
Montii
Zakorzenienie

uuu...ja mam wolne dzisiaj...

wczoraj jak byłam u gina to po 16..już zmrok..masakra;/

[LEFT]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości