![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() No ale za ten czas moze mi przejdzie kosmetykoholizm ![]()
![]() |
#2222 |
Przyjaciółka KWC
|
Myślę Hosenko że budowa domu może go na długo ostudzić
![]() Mam w sobotę wieczór panieński, siostra panny młodej poleciła każdemu kupić 'drobny upominek' i nie mam w ogóle pomysłu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
Odebrałam własnie samoopalacz z Avonu i wysmarowałam nim twarz. Oby mnie tylko nie zapchał
![]() Z nowego katalogu Ori wezmę ten tusz z grzebyczkiem a z Avonu piankę do mycia twarzy Solutions.
#2224 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha ![]() Poważnie, już na ostatnie paznokcie trudno mi było wydobyć z butelki cokolwiek a dużo wcze sniej obróciłam ja na bok żeby spłynęło. No ale też zgęstniał już trochę. Oglądałam dziś te Salamandry ba stoisku Vipery ale 16 zł kosztują i jakoś kolory nie kuszą. Za to kupiłam 2 Jumpy skuszona swatchami sabbatthy- 120 i 140 ![]() Ja jeszcze nie odkrywam swojego cielska i chyba w tym roku nie odkryję... Cytat:
![]() Połaziłam troszkę po sklepach ale nic na mnie nie ma ![]()
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
Kliknęłam właśnie puder Lucidity EL
![]() ![]() Samoopalacz Avonu mnie nie zapchał wczoraj, ale odcień na twarzy nadaje delikatnie żółtawy. Posmarowałam też nogi i wydaje mi się, że brązujący balsam Ziai daje mocniejszy efekt niż ten samoopalacz, ale z drugiej strony nogi mam już trochę "opalone" Ziają i może dlatego nie znać efektu ![]()
#2226 |
Zakorzenienie
|
Wrrr- narobiłam się jak debil i na samym końcu się okazało, ze bez sensu bo sobie rozcieńczeń nie dodałam na początku
![]() I już nie chciało mi się do Springfielda. I nie ma limitowanki Wonderland- drugie wrrr ![]() Ble ![]()
#2227 |
Zakorzenienie
|
Ale kupiłam taki rysik z kulka na końcu Essence do robienia kropek na paznokciach
![]() ![]() wkleiłam aktualizacje ![]()
#2228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świetny efekt ![]()
![]() |
#2229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jaki odcień wzięłaś? ![]() Cytat:
![]() 100 zł, tylko w Douglasie - pachnie jakimiś perfumami Korsa, są 3 rodzaje (nabłyszczający, klasyczny i brązowy - ale skoro klasyczny daje taką opaleniznę, to ciekawe jaki jest brązowy ![]()
![]() |
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
01 Light, bo z dostępnych odcieni ten był najjaśniejszy ![]() Mama mnie zdarła z łóżka przed 7.00, ale w sumie to i dobrze, bo zdążyłam umyć auto przed upałem. Teraz się opalam i próbuję przekonać psa żeby wszedł do basenu i się wykąpał ![]()
![]() |
#2231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Eee to nie aż tak tragicznie, choć oczywiście jak za sztyft do nóg to bardzo dużo, ale spodziewałam się co najmniej 2 razy większej kwoty ![]()
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
![]() Widzę, że wszyscy korzystają z pięknej pogody, bo nie ma nowych postów ![]() Do mojej mamy dzwoniła dziś znajoma z Gdyni. Zaprasza nas do siebie na wakacje. Jeśli wszystko poszłoby dobrze, to jedziemy do niej z mamą w lipcu na jakiś tydzień. Mam nadzieję, że ten wyjazd wypali ![]() ![]()
#2233 |
Zakorzenienie
|
Zauroczona jagodowym lakierem Virtual Fruit Cocktail (pisałam o nim na blogu), do trzech które mam dokupiłam wczoraj czwarty - Strawberry kiss
![]() Obecnie lakiery Fruit Cocktail sa momi faworytami (ze względu na kolory jak i jakość ![]() Spaliłam sobie ręce i ramiona ![]() ![]() Posmarowłam ręce jakimś specyfikiem po opalaniu a tu ukojenia nie czuję ![]() Co do morza, to w piątek jedziemy z TŻ ode mnie z pracy ![]() ![]() Wrzuciłam an blog pielęgnację ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-06-05 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nawet na zwykłe wyjście na miasto codziennie sie smaruję na ramionach i dekolcie 20stką ![]() Jak tu się zmusić do pisania no... ![]()
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Chyba tak, przynajmniej moje z tamtąd pochodzą
![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kliknęłam cilsboostera miniaturkę na all ![]() ![]()
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
Przy tym upale to słońce bierze w kilka minut. Ja się smaruję na ciele 20 Bielendy i w sobotę mnie opaliło ładnie, ale bez czerwonego raka, tylko od razu na lekki brąz
![]() Nogi jednak i tak mam blade, choć użyłam na nie balsamu przyspieszającego opalanie. Ale nogi mi się zawsze słabo opalają, więc ratuję się samoopalaczem i jest git. Co do lakierów: ja mam na stopach granatowy H&M a na dłoniach koralowy Wibo a na niego nałożony pomarańczowy Gosh ![]() W ogóle to dawno nie kupowałam nowych lakierów i chyba muszę to nadrobić. Chciałabym na pewno jakiś ładny fiolet, bo moje 2 ciemne (Manhattan i Bell) zrobiły się już zgluciałe i ciężko nimi malować. Oprócz tego chętnie bym przygarnęła jakiś żółty lub pomarańczowy lakier (ale bez drobinek, bo mój Gosh ma drobinki).
#2238 |
Zakorzenienie
|
Hahaha, ale długo wytrzymałam
![]() ![]() ![]() ![]() No i cholerka znów mi badania nie wyszły- na pewno wszystko zrobiłam wg przepisu a efekt był taki jak w piątek ![]() ![]() Żółty mi się marzy Happy Go Lucky z CG ![]() A mój manicure po kilku godzinach siedzenia wrękawiczkach schodiz płatami ![]() Byłam w Bonarce- zlazłam Tally Weil, Pull&Bear, Springfielda i Reserved i tylko w Re cokolwiek na mnie pasowało o dziwo, a Spf mnie zawiódł już drugi raz- nawet nie ma na co czekać na przeceny taka kicha. W PB nawet nic nie zmierzyłam. Wyciągnęłam brązerek Gosha do używania i po raz pierwszy chyba od miesiąca pomalowałam się cieniami ![]()
#2239 |
Zakorzenienie
|
Odczytałam właśnie maila, że wczoraj nadali już moją paczkę z Lucidity
![]() ![]() EDIT: Sprawdziłam stan paczki i rano przyszła do głównego oddziału mojej poczty. Jak paczkonosz ją weźmie dziś na wieś to popołudniu będę się maziać pudrem ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-06-07 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Przyjaciółka KWC
|
Tak rozmawiacie o lakierach a mi się teraz marzą dwa Catrice: Apropos Apricot i Raspberry Fields Forever
![]() ![]() Miałam strasznie zabiegany koniec tygodnia i weekend, kończyłam magisterkę, a promotor mi się i tak doszukał drobiazgów wymagających poprawek w bibliografii i oddaję dopiero za tydzień. W weekendy byliśmy z TŻem i koleżanką w górach, a potem tego samego dnia na wieczorze panieńskim (a on kawalerskim) i miałam takie zakwasy, że w niedzielę nie mogłam się ruszać. ![]() Idę zaraz do Rossmanna, bo mi się skończył sztyft Carmex a nie mogę bez niego funkcjonować. |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | ||
Zakorzenienie
|
ja mam 06, ale jak się skończy będę musiała znaleźć zastępcę wśród odcieni dostępnych u nas.. napisz, czy ten 01 nie ma różowych tonów
![]() chciałabym ![]() ![]() Cytat:
![]() szkoda.. Cytat:
![]() nawet nie mam czasu żeby gdzieś iść się poopalać Douglas ma fajną promocję na podkład Superbalanced Clinique - 15ml za 29 zł (czyli połowa normalnego za 1/4 jego ceny) - kupiłabym, ale w wątku dziewczyny piszą, że w jakimś D. mieli tylko jeden, ciemny odcień, więc pewnie wszędzie tak będzie ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-06-07 o 11:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po tym co przeczytałam na KWC ten odcień raz jest uważany za różowy, innym razem ktoś twierdzi, że wpada w żółć ![]() Dziwna ta pogoda dziś, niby słońce i ciepło, ale też chmury są. Głowa mnie aż boli od tego misz-maszu ![]()
![]() |
#2243 |
Przyjaciółka KWC
|
Fajna ta promocja na Clinique ale chyba mi się nie chce ganiać po Douglasach za kolorem, tym bardziej że mam 5 podkładów teraz, bo nie mogę trafić na ideał.
![]() Byłam w R. i kupiłam wiśniowy Carmex w tubce tak dla odmiany, mam nadzieję, ze będę zadowolona. Wzięłam jeszcze ten nowy żel Isana arbuzowo-miętowy, pachnie obłędnie. ![]() A co do Lucidity to ja osobiście byłam zachwycona efektem, ale zaczął mnie okropnie wysuszać po krótkim czasie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie kusi arbuzowa seria Naturals z Avonu - na pewno wezmę żel + mgiełkę ![]()
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
Przyszedł mój Lu
![]() Sam puder robi wrażenie bardzo eleganckiego i ten zapach ![]() Nałożyłam odrobinkę na twarz, akurat mam spoconą po pół godzinie jazdy w upale i fajnie mi ją od razu zmatowił. Tylko trochę ciężko wylatuje z tych dziurek, ale czytałam też o tym na KWC, więc pewnie taki już urok tego opakowania ![]() Wrzucam takie fotki poglądowe, wg mnie odzień 01 to śliczny beż, może delikatnie wpadający w róż, ale jednak jak dla mnie kolor w sam raz.
#2246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oby Ci dobrze służył ![]()
![]() |
#2247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
Wziełam się ostatnio za siebie, bo coś się roztyłam
![]() ![]() Dziś znowu byłam na rowerze, ale już krócej niż w niedziele (po pracy miałam siłę na tylko 9 km), a jutro fitness. Zamówieniom w pracy musze się dzielnie oprzeć, tak samo jak kolacjom z TŻ i wspólnym wcinaniom żelków i cheetosów ![]() Zapraszam was na urodzinowe rozdanie na moim blogu ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-06-07 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
podkład Clinique jest na 90% dostępny w jednym, dość ciemnym kolorze - ta promocja już była w Douglsie w zeszłym roku
![]()
![]() |
#2250 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Apricot chyba mi nie przypadł do gustu, za to tego drugiego nie kojarzę. Pognałam wczoraj tuż przed 21 do Kazia bo wyczytałam na wątku że jest limitka i dostał mi się ostatni puderek- śliczniasty jest! Taka brzoskwinka złota, bardzo drobno zmielona ![]() ![]() Wredny. Ja dostałam znów 2 dni wolnego na napisanie wstępu wreszcie. Jutro nie wiem jak to będzie- musze z babcią do lekarza, potem zawieźć ją na jakieś zakupy ciuchowe, jeszcze Avon po drodze kupić. Dla siebie skuszę się chyba na nowy zmiękczający balsam do stóp i szampon z kwiatem wiśni- slicznie pachnie w katalogu ![]() Ja weekend miałam ze samą sobą- kino, trochę ogni z parady smoków, Kazimierz- oczywiście rowerkiem ![]() Też byłam w Rossie, w końcu znalazłam sklep z wodą toaletową Alterrry ale nie było testera ![]() ![]() ![]() balsamy do ust zarzuciłam ostatnio- zawzięłam się i dzielnie zużywam błyszczyki. Konczę już cremesheen glass'a, resztka też została wisniowego shinylicious w tubce. Prócz niego to mam jeszcze tylko 2 tubkowe, wobec czego pozwoliłam sobie zamówić u koleżanki co w lipcu wraca z USA taki owockowy, nie mogłam znaleźc ładnego swatcha więc tym bardziej jestem ciekawa jaki będzie ![]() I jeszcze poprosiłam ją o taki zestawik balsamików, gdzieś się natknęłam na blogach, że rewelacyjne są, i jak dla mnie ciekawe smakowo chociaż męskie ![]() Cytat:
O, chyba go kiedyś niuchałam. Daj znać czy nie podrażnia- u babci miałam chyba jakiś wieloowocowy z ISany i mnie skóra swędziała po nim ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie byłam jeszcze w tym tyg na rowerze i jakoś źle mi z tym ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.