Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-02, 09:57   #2221
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
świetna sprawa dostępne są tylko w UK?
ja też powinnam Daxa wziąć w obroty, ale zazwyczaj nie chce mi się, przydałoby się coś tak na szybko żeby nie straszyć bladością nóg

no i gratuluję sukcesu!

może do tego czasu w tamtej okolicy powstaną jakieś fajne
Nie łudzę, się, bo to mała wioska Co prawda bardzo blisko od miasta - niecałe 10 min samochodem do centrum, ale na nogach to nie bardzo, żeby się przejść do Rossmanna czy Natury żeby "poogladać" (teraz do Natury, w której mamy Catrice i drugą szafę Essence mam 10 min ale na nogach, a w Naturze w rynku nie mamy tych szaf).
No ale za ten czas moze mi przejdzie kosmetykoholizm

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 10:17   #2222
iceflower
Przyjaciółka KWC

Myślę Hosenko że budowa domu może go na długo ostudzić

Mam w sobotę wieczór panieński, siostra panny młodej poleciła każdemu kupić 'drobny upominek' i nie mam w ogóle pomysłu.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 15:39   #2223
isa666
Zakorzenienie

Odebrałam własnie samoopalacz z Avonu i wysmarowałam nim twarz. Oby mnie tylko nie zapchał Krem z Ori nie pryszedł.

Z nowego katalogu Ori wezmę ten tusz z grzebyczkiem a z Avonu piankę do mycia twarzy Solutions.
Stary 2011-06-02, 20:27   #2224
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
w porównaniu do wersji bez Parsolu jest fatalny, tamten idealnie się wchłaniał, zapewniał mat, a teraz to jakiś żart

nie, u Hosenki na blogu ale tak, fajne się wydają niektóre
Z innym podkładem też nie wypadł najlepiej, no cóż, skończę próbkę i nie kupię pełnego opakowania

Aha
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
[COLOR="Silver"]
Poważnie, już na ostatnie paznokcie trudno mi było wydobyć z butelki cokolwiek a dużo wcze sniej obróciłam ja na bok żeby spłynęło. No ale też zgęstniał już trochę. Oglądałam dziś te Salamandry ba stoisku Vipery ale 16 zł kosztują i jakoś kolory nie kuszą. Za to kupiłam 2 Jumpy skuszona swatchami sabbatthy- 120 i 140
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Też podglądałam bloga Gabi, na prawdę super efekt daje ten sztyft
Ja jeszcze nie odkrywam swojego cielska i chyba w tym roku nie odkryję...
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Mam w sobotę wieczór panieński, siostra panny młodej poleciła każdemu kupić 'drobny upominek' i nie mam w ogóle pomysłu.
Ja jeszcze nie byłam na żadnym panieńskim więc nie pomogę

Połaziłam troszkę po sklepach ale nic na mnie nie ma Może jutro do Springfielda się udałoby wpaść.
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 08:27   #2225
isa666
Zakorzenienie

Kliknęłam właśnie puder Lucidity EL Wkurzam się ostatnio, bo podejrzewam, że skrobia mnie za bardzo matuje i przy okazji wysusza. Poza tym odznacza mi się na filtrze i już mnie to zaczęło denerwować. Na Biochemii napisane jest, że Lu podobno nie gryzie się z parsolem, więc zaryzykuję

Samoopalacz Avonu mnie nie zapchał wczoraj, ale odcień na twarzy nadaje delikatnie żółtawy. Posmarowałam też nogi i wydaje mi się, że brązujący balsam Ziai daje mocniejszy efekt niż ten samoopalacz, ale z drugiej strony nogi mam już trochę "opalone" Ziają i może dlatego nie znać efektu
Stary 2011-06-03, 15:51   #2226
rzyrafka
Zakorzenienie

Wrrr- narobiłam się jak debil i na samym końcu się okazało, ze bez sensu bo sobie rozcieńczeń nie dodałam na początku
I już nie chciało mi się do Springfielda.
I nie ma limitowanki Wonderland- drugie wrrr
Ble
Stary 2011-06-03, 18:34   #2227
rzyrafka
Zakorzenienie

Ale kupiłam taki rysik z kulka na końcu Essence do robienia kropek na paznokciach tylko kurka mała ta kulka, myślałam, że większe kropki robi

wkleiłam aktualizacje
Stary 2011-06-03, 20:07   #2228
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
powinien być w Naturze

mnie za to kusi brązujący sztyft Korsa do nóg, efekt jest fenomenalny i nie trzeba czekać na efekty tylko cena odstrasza
z bloga Gabischy
No właśnie nie mogę go nigdzie znaleźć. W Centrum i u mnie w Naturze nie ma

Świetny efekt a jak bardzo odstraszająca ta cena?

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 09:28   #2229
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Kliknęłam właśnie puder Lucidity EL Wkurzam się ostatnio, bo podejrzewam, że skrobia mnie za bardzo matuje i przy okazji wysusza. Poza tym odznacza mi się na filtrze i już mnie to zaczęło denerwować. Na Biochemii napisane jest, że Lu podobno nie gryzie się z parsolem, więc zaryzykuję
Lucidity jest genialny mój ukochany puder lekki jak piórko, ma mikroskopijne drobinki które fajnie rozświetlają twarz, trzyma mat - myślę, że będziesz zadowolona
jaki odcień wzięłaś?
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
No właśnie nie mogę go nigdzie znaleźć. W Centrum i u mnie w Naturze nie ma

Świetny efekt a jak bardzo odstraszająca ta cena?
w Rossmannie raczej nie będzie, bo kiedyś był w CND, ale wydaje mi się, że w Naturach widziałam - z tym że już od jakiegoś czasu nie zwracałam na niego uwagi, więc może wycofali może w jakichś większych marketach się uchowały..

100 zł, tylko w Douglasie - pachnie jakimiś perfumami Korsa, są 3 rodzaje (nabłyszczający, klasyczny i brązowy - ale skoro klasyczny daje taką opaleniznę, to ciekawe jaki jest brązowy )
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 11:44   #2230
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Lucidity jest genialny mój ukochany puder lekki jak piórko, ma mikroskopijne drobinki które fajnie rozświetlają twarz, trzyma mat - myślę, że będziesz zadowolona
jaki odcień wzięłaś?

01 Light, bo z dostępnych odcieni ten był najjaśniejszy

Mama mnie zdarła z łóżka przed 7.00, ale w sumie to i dobrze, bo zdążyłam umyć auto przed upałem. Teraz się opalam i próbuję przekonać psa żeby wszedł do basenu i się wykąpał
Stary 2011-06-05, 06:58   #2231
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:

w Rossmannie raczej nie będzie, bo kiedyś był w CND, ale wydaje mi się, że w Naturach widziałam - z tym że już od jakiegoś czasu nie zwracałam na niego uwagi, więc może wycofali może w jakichś większych marketach się uchowały..

100 zł, tylko w Douglasie - pachnie jakimiś perfumami Korsa, są 3 rodzaje (nabłyszczający, klasyczny i brązowy - ale skoro klasyczny daje taką opaleniznę, to ciekawe jaki jest brązowy )
Na szczęście przypomniało mi się o mojej ulubionej drogerii, w której jest wszystko, albo prawie wszystko I udało się, mam

Eee to nie aż tak tragicznie, choć oczywiście jak za sztyft do nóg to bardzo dużo, ale spodziewałam się co najmniej 2 razy większej kwoty

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 16:11   #2232
isa666
Zakorzenienie

Widzę, że wszyscy korzystają z pięknej pogody, bo nie ma nowych postów

Do mojej mamy dzwoniła dziś znajoma z Gdyni. Zaprasza nas do siebie na wakacje. Jeśli wszystko poszłoby dobrze, to jedziemy do niej z mamą w lipcu na jakiś tydzień. Mam nadzieję, że ten wyjazd wypali Ostatni raz byłam nad morzem w wieku 6 lat, też z mamą u tej samej pani
Stary 2011-06-05, 16:19   #2233
Hosenka*
Zakorzenienie

Zauroczona jagodowym lakierem Virtual Fruit Cocktail (pisałam o nim na blogu), do trzech które mam dokupiłam wczoraj czwarty - Strawberry kiss Soczysta czysta czerwień, a przy tym idelanie kryjaca przy 1 warstwie!! Genialnie się nakłada i genialnie się prezentuje!! Dla fanek czerwieni to zdecydowanie MUST HAVE!
Obecnie lakiery Fruit Cocktail sa momi faworytami (ze względu na kolory jak i jakość )

Spaliłam sobie ręce i ramiona Wybrałam się z koleżanką na rower, pojechałysmy do wioski TZ, bo grał mecz, posiedziałyśmy na słońcu (ojciec TZ kupiłam nam ciastka ), potem pojechałysmy dalej, nad stawy (bo miała być tam koleżanka z inną koleżanką), też posiedziałyśmy na słońcu i do domu ... W sumie 3 godziny na słońcu i przejechanych 30 km.

Posmarowłam ręce jakimś specyfikiem po opalaniu a tu ukojenia nie czuję

Co do morza, to w piątek jedziemy z TŻ ode mnie z pracy Co prawda będziemy tam tylko całą sobote, ale dobre i to, zwłaszcza, że nic nas ten wyjazd nie kosztuje

Wrzuciłam an blog pielęgnację Za chwilkę dam tez na wizaż

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-06-05 o 16:36
Stary 2011-06-05, 18:19   #2234
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kiedyś miałam odsypkę i mi się nie spodobał, Superblended CL. też nie najlepsiejszy jest jedwabnik Hauschki ;]
Cytat:
Zauroczona jagodowym lakierem Virtual Fruit Cocktail (pisałam o nim na blogu), do trzech które mam dokupiłam wczoraj czwarty - Strawberry kiss Soczysta czysta czerwień, a przy tym idelanie kryjaca przy 1 warstwie!! Genialnie się nakłada i genialnie się prezentuje!! Dla fanek czerwieni to zdecydowanie MUST HAVE!
Obecnie lakiery Fruit Cocktail sa momi faworytami (ze względu na kolory jak i jakość )

Spaliłam sobie ręce i ramiona Wybrałam się z koleżanką na rower, pojechałysmy do wioski TZ, bo grał mecz, posiedziałyśmy na słońcu (ojciec TZ kupiłam nam ciastka ), potem pojechałysmy dalej, nad stawy (bo miała być tam koleżanka z inną koleżanką), też posiedziałyśmy na słońcu i do domu ... W sumie 3 godziny na słońcu i przejechanych 30 km.

Posmarowłam ręce jakimś specyfikiem po opalaniu a tu ukojenia nie czuję
Strasznie mnie kuszą, widziałam ostatnio jakoś, nie pisz już nic o nich

Ja nawet na zwykłe wyjście na miasto codziennie sie smaruję na ramionach i dekolcie 20stką

Jak tu się zmusić do pisania no...
Stary 2011-06-05, 18:49   #2235
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
świetna sprawa dostępne są tylko w UK?
Chyba tak, przynajmniej moje z tamtąd pochodzą

Cytat:
Ja mam tylko jeden lakier koktajlowy(blue lagoon), od 2 tygodni, ale jakos zapominałam go użyć Własnie go sobie wystawiłam na stół i jutro na pewno pomaluję I kolor bardzo pasuje do takiej letniej słonecznej pogody i mojej nowej weekendowo-działkowej opalenizny.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-05, 20:14   #2236
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Ja mam tylko jeden lakier koktajlowy(blue lagoon), od 2 tygodni, ale jakos zapominałam go użyć Własnie go sobie wystawiłam na stół i jutro na pewno pomaluję I kolor bardzo pasuje do takiej letniej słonecznej pogody i mojej nowej weekendowo-działkowej opalenizny.
a ja mam aktualnie Gosh Ocean na stópkach, jest po prostu boski a na łapkach marchewkę Bell GW 418 z flejksami goshowymi i też tak jakoś bardziej wakacyjnie się czuję
Kliknęłam cilsboostera miniaturkę na all i wyszperałam kilka innych kusidełek, no ale zobaczymy czy i jak długo się im oprę, a może to będzie nagroda jak mi się uda cały wstęp napisać do końca tygodnia...
Stary 2011-06-06, 05:53   #2237
isa666
Zakorzenienie

Przy tym upale to słońce bierze w kilka minut. Ja się smaruję na ciele 20 Bielendy i w sobotę mnie opaliło ładnie, ale bez czerwonego raka, tylko od razu na lekki brąz
Nogi jednak i tak mam blade, choć użyłam na nie balsamu przyspieszającego opalanie. Ale nogi mi się zawsze słabo opalają, więc ratuję się samoopalaczem i jest git.

Co do lakierów: ja mam na stopach granatowy H&M a na dłoniach koralowy Wibo a na niego nałożony pomarańczowy Gosh
W ogóle to dawno nie kupowałam nowych lakierów i chyba muszę to nadrobić. Chciałabym na pewno jakiś ładny fiolet, bo moje 2 ciemne (Manhattan i Bell) zrobiły się już zgluciałe i ciężko nimi malować. Oprócz tego chętnie bym przygarnęła jakiś żółty lub pomarańczowy lakier (ale bez drobinek, bo mój Gosh ma drobinki).
Stary 2011-06-06, 18:29   #2238
rzyrafka
Zakorzenienie

Hahaha, ale długo wytrzymałam kliknęłam CG For Audrey, laska jeszcze obniżyła praktycznie o koszt wysyłki Oby tylko nie był jakiś majstrowany- w sumie pierwszy raz chyba kupuję używany kosmetyk na all. No i będzie szedł z Białegostoku to bedzie mój pierwszy CG, boję się, magjowy Flyin High zupełnie mi się nie spodobał

No i cholerka znów mi badania nie wyszły- na pewno wszystko zrobiłam wg przepisu a efekt był taki jak w piątek wyżebrałam na jutro kilka świeżutkich odczynników i jak teraz się nie uda no to już nie wiem I to znaczy że w piątek niekoniecznie coś źle zrobiłam...

Żółty mi się marzy Happy Go Lucky z CG

A mój manicure po kilku godzinach siedzenia wrękawiczkach schodiz płatami

Byłam w Bonarce- zlazłam Tally Weil, Pull&Bear, Springfielda i Reserved i tylko w Re cokolwiek na mnie pasowało o dziwo, a Spf mnie zawiódł już drugi raz- nawet nie ma na co czekać na przeceny taka kicha. W PB nawet nic nie zmierzyłam.

Wyciągnęłam brązerek Gosha do używania i po raz pierwszy chyba od miesiąca pomalowałam się cieniami
Stary 2011-06-07, 06:42   #2239
isa666
Zakorzenienie

Odczytałam właśnie maila, że wczoraj nadali już moją paczkę z Lucidity Pewnie dojdzie do mnie jutro, już się nie mogę doczekać

EDIT: Sprawdziłam stan paczki i rano przyszła do głównego oddziału mojej poczty. Jak paczkonosz ją weźmie dziś na wieś to popołudniu będę się maziać pudrem

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2011-06-07 o 08:25
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-07, 09:25   #2240
iceflower
Przyjaciółka KWC

Tak rozmawiacie o lakierach a mi się teraz marzą dwa Catrice: Apropos Apricot i Raspberry Fields Forever Nie wiem, ile wytrzymam, żeby ich nie kupić.

Miałam strasznie zabiegany koniec tygodnia i weekend, kończyłam magisterkę, a promotor mi się i tak doszukał drobiazgów wymagających poprawek w bibliografii i oddaję dopiero za tydzień.

W weekendy byliśmy z TŻem i koleżanką w górach, a potem tego samego dnia na wieczorze panieńskim (a on kawalerskim) i miałam takie zakwasy, że w niedzielę nie mogłam się ruszać.

Idę zaraz do Rossmanna, bo mi się skończył sztyft Carmex a nie mogę bez niego funkcjonować.
Stary 2011-06-07, 11:10   #2241
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:

01 Light, bo z dostępnych odcieni ten był najjaśniejszy
ja mam 06, ale jak się skończy będę musiała znaleźć zastępcę wśród odcieni dostępnych u nas.. napisz, czy ten 01 nie ma różowych tonów
Cytat:

Widzę, że wszyscy korzystają z pięknej pogody, bo nie ma nowych postów
chciałabym a tu nawet nie ma kiedy wyściubić nosa zza notatek
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja kiedyś miałam odsypkę i mi się nie spodobał, Superblended CL. też nie najlepsiejszy jest jedwabnik Hauschki ;]
dla mnie tylko Lu
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Chyba tak, przynajmniej moje z tamtąd pochodzą
szkoda..
Cytat:
Przy tym upale to słońce bierze w kilka minut. Ja się smaruję na ciele 20 Bielendy i w sobotę mnie opaliło ładnie, ale bez czerwonego raka, tylko od razu na lekki brąz
Nogi jednak i tak mam blade, choć użyłam na nie balsamu przyspieszającego opalanie. Ale nogi mi się zawsze słabo opalają, więc ratuję się samoopalaczem i jest git.
mi się opaliły tylko stopy, widzę po białych paskach od sandałków
nawet nie mam czasu żeby gdzieś iść się poopalać

Douglas ma fajną promocję na podkład Superbalanced Clinique - 15ml za 29 zł (czyli połowa normalnego za 1/4 jego ceny) - kupiłabym, ale w wątku dziewczyny piszą, że w jakimś D. mieli tylko jeden, ciemny odcień, więc pewnie wszędzie tak będzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cli.jpg (37,5 KB, 18 załadowań)
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2011-06-07 o 11:12
Stary 2011-06-07, 11:47   #2242
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Tak rozmawiacie o lakierach a mi się teraz marzą dwa Catrice: Apropos Apricot i Raspberry Fields Forever Nie wiem, ile wytrzymam, żeby ich nie kupić.
Ładne nazwy lakierów, pewnie kolory równie urocze

Cytat:
ja mam 06, ale jak się skończy będę musiała znaleźć zastępcę wśród odcieni dostępnych u nas.. napisz, czy ten 01 nie ma różowych tonów
Ok
Po tym co przeczytałam na KWC ten odcień raz jest uważany za różowy, innym razem ktoś twierdzi, że wpada w żółć

Dziwna ta pogoda dziś, niby słońce i ciepło, ale też chmury są. Głowa mnie aż boli od tego misz-maszu
Stary 2011-06-07, 11:51   #2243
iceflower
Przyjaciółka KWC

Fajna ta promocja na Clinique ale chyba mi się nie chce ganiać po Douglasach za kolorem, tym bardziej że mam 5 podkładów teraz, bo nie mogę trafić na ideał.

Byłam w R. i kupiłam wiśniowy Carmex w tubce tak dla odmiany, mam nadzieję, ze będę zadowolona. Wzięłam jeszcze ten nowy żel Isana arbuzowo-miętowy, pachnie obłędnie.

A co do Lucidity to ja osobiście byłam zachwycona efektem, ale zaczął mnie okropnie wysuszać po krótkim czasie.
Stary 2011-06-07, 11:59   #2244
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Fajna ta promocja na Clinique ale chyba mi się nie chce ganiać po Douglasach za kolorem, tym bardziej że mam 5 podkładów teraz, bo nie mogę trafić na ideał.

Byłam w R. i kupiłam wiśniowy Carmex w tubce tak dla odmiany, mam nadzieję, ze będę zadowolona. Wzięłam jeszcze ten nowy żel Isana arbuzowo-miętowy, pachnie obłędnie.

A co do Lucidity to ja osobiście byłam zachwycona efektem, ale zaczął mnie okropnie wysuszać po krótkim czasie.
Byłam wczoraj w Rossmannie i nie widziałam

Mnie kusi arbuzowa seria Naturals z Avonu - na pewno wezmę żel + mgiełkę

Instagram

Stary 2011-06-07, 15:06   #2245
isa666
Zakorzenienie

Przyszedł mój Lu Jejku, jaki on wielki i ta zakrętka jaka ogromna!
Sam puder robi wrażenie bardzo eleganckiego i ten zapach
Nałożyłam odrobinkę na twarz, akurat mam spoconą po pół godzinie jazdy w upale i fajnie mi ją od razu zmatowił. Tylko trochę ciężko wylatuje z tych dziurek, ale czytałam też o tym na KWC, więc pewnie taki już urok tego opakowania
Wrzucam takie fotki poglądowe, wg mnie odzień 01 to śliczny beż, może delikatnie wpadający w róż, ale jednak jak dla mnie kolor w sam raz.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6070042.jpg (35,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6070043.jpg (37,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6070046.jpg (39,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6070047.jpg (53,7 KB, 14 załadowań)
Stary 2011-06-07, 15:27   #2246
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Nałożyłam odrobinkę na twarz, akurat mam spoconą po pół godzinie jazdy w upale i fajnie mi ją od razu zmatowił. Tylko trochę ciężko wylatuje z tych dziurek, ale czytałam też o tym na KWC, więc pewnie taki już urok tego opakowania
Wrzucam takie fotki poglądowe, wg mnie odzień 01 to śliczny beż, może delikatnie wpadający w róż, ale jednak jak dla mnie kolor w sam raz.
tak jest tylko na początku, bo jest go do pełna, potem nie ma najmniejszego problemu z wydobyciem pudru mnie nie przesusza, ale ja mam mieszaną skórę, więc po prostu trzyma świecenie w ryzach
oby Ci dobrze służył
Double with me?
Stary 2011-06-07, 16:23   #2247
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
tak jest tylko na początku, bo jest go do pełna, potem nie ma najmniejszego problemu z wydobyciem pudru mnie nie przesusza, ale ja mam mieszaną skórę, więc po prostu trzyma świecenie w ryzach
oby Ci dobrze służył
Mnie też raczej nie powinien przesuszać, bo ja też mam mieszaną

Stary 2011-06-07, 19:07   #2248
Hosenka*
Zakorzenienie

Wziełam się ostatnio za siebie, bo coś się roztyłam "uroki" zamawiania pizzy czy sałatek w pracy no i wieczornych kolacyjek z TZ ...
Dziś znowu byłam na rowerze, ale już krócej niż w niedziele (po pracy miałam siłę na tylko 9 km), a jutro fitness.
Zamówieniom w pracy musze się dzielnie oprzeć, tak samo jak kolacjom z TŻ i wspólnym wcinaniom żelków i cheetosów i będzie super ...

Zapraszam was na urodzinowe rozdanie na moim blogu

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-06-07 o 19:09
Stary 2011-06-07, 19:50   #2249
Estella
Zakorzenienie

podkład Clinique jest na 90% dostępny w jednym, dość ciemnym kolorze - ta promocja już była w Douglsie w zeszłym roku

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 20:27   #2250
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:

Miałam strasznie zabiegany koniec tygodnia i weekend, kończyłam magisterkę, a promotor mi się i tak doszukał drobiazgów wymagających poprawek w bibliografii i oddaję dopiero za tydzień.

W weekendy byliśmy z TŻem i koleżanką w górach, a potem tego samego dnia na wieczorze panieńskim (a on kawalerskim) i miałam takie zakwasy, że w niedzielę nie mogłam się ruszać.

Idę zaraz do Rossmanna, bo mi się skończył sztyft Carmex a nie mogę bez niego funkcjonować.
O lakierach chyba nie da się przestać rozmawiać
Apricot chyba mi nie przypadł do gustu, za to tego drugiego nie kojarzę. Pognałam wczoraj tuż przed 21 do Kazia bo wyczytałam na wątku że jest limitka i dostał mi się ostatni puderek- śliczniasty jest! Taka brzoskwinka złota, bardzo drobno zmielona bałam się, że będzie podobna do białej czekolady B. Ale jest zupełnie inna na szczęście. Nawet nie wiem ile zapłaciłam z tego wszystkiego chciałam jeszcze jakiś lakierek, ale wybiłam sobie z głowy. I cień mi się podobał pojedynczy ale podobny bardzo mam z Pierre Rene już.

Wredny. Ja dostałam znów 2 dni wolnego na napisanie wstępu wreszcie. Jutro nie wiem jak to będzie- musze z babcią do lekarza, potem zawieźć ją na jakieś zakupy ciuchowe, jeszcze Avon po drodze kupić. Dla siebie skuszę się chyba na nowy zmiękczający balsam do stóp i szampon z kwiatem wiśni- slicznie pachnie w katalogu
Ja weekend miałam ze samą sobą- kino, trochę ogni z parady smoków, Kazimierz- oczywiście rowerkiem

Też byłam w Rossie, w końcu znalazłam sklep z wodą toaletową Alterrry ale nie było testera kupiłam chusteczki facelle do h.i. i antyperspirant w sztyfcie Fa Nutriskin zielony. Po Garnierze Invisi drugi raz mnie odparzyło- a już miałam ładnie zaleczone po zeszłotygodniowym dziś mnie tak potwornie piekło i swędziało, że myślałam, że nie dojadę do domu tylko pachy wydrapię
balsamy do ust zarzuciłam ostatnio- zawzięłam się i dzielnie zużywam błyszczyki. Konczę już cremesheen glass'a, resztka też została wisniowego shinylicious w tubce. Prócz niego to mam jeszcze tylko 2 tubkowe, wobec czego pozwoliłam sobie zamówić u koleżanki co w lipcu wraca z USA taki owockowy, nie mogłam znaleźc ładnego swatcha więc tym bardziej jestem ciekawa jaki będzie http://www.maybelline.com/products/1.../25?shadeId=86
I jeszcze poprosiłam ją o taki zestawik balsamików, gdzieś się natknęłam na blogach, że rewelacyjne są, i jak dla mnie ciekawe smakowo chociaż męskie http://www.sephora.com/browse/produc...ategoryId=3297
Cytat:

Dla mnie już detox za jasny, WonderFinisha kończę od nie wiem kiedy i jakby nie miał dna, a potem pójdzie ArtDeco do użycia.

O, chyba go kiedyś niuchałam. Daj znać czy nie podrażnia- u babci miałam chyba jakiś wieloowocowy z ISany i mnie skóra swędziała po nim Dziś też się żelom przyglądałam, bo jak balejki się skończą to wypadałoby jakis wakacyjny hurcik zakupić
Cytat:
Mnie kusi arbuzowa seria Naturals z Avonu - na pewno wezmę żel + mgiełkę
A mnie nie, niuchałam ostatnio i to taki zwykły arbuz. Poza tym mgiełek mam naturalsowych 4 i jakoś nie używam wcale A i jeszcze arbuzowy spray do włosów dla dzieci, którego też jakoś nie używam
Cytat:
Ładnie wygląda ten kolorek, obyś była zadowolona
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
podkład Clinique jest na 90% dostępny w jednym, dość ciemnym kolorze - ta promocja już była w Douglsie w zeszłym roku
Eee, to beznadzieja, też się zaczynałam napalać

Nie byłam jeszcze w tym tyg na rowerze i jakoś źle mi z tym
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości