A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-15, 17:54   #2221
niut0
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Tylko w tym problem że ta suknia to ta a nie inna bo inna a podobnego kroju to jednak nie ta którą chciałabym zobaczyć na sobie. Każda suknia jest w pewnym stopniu inna od drugiej nawet jak są do siebie podobne.
Musiałabym jechać 180 km.
a mierzyłaś już jakąkolwiek suknie?
bo często się zdarza, że w rzeczywistości na PMce leży coś dużo lepiej niż fason o którym od początku myślała.
Stary 2011-04-15, 17:54   #2222
fablous
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
no dobra kochane, generalnie dużego wyboru nie macie, bo tylko dwa wzory (1 i 2 zdjecie to ta sama-worek, 3 i 4 to emilka z mizensy) i przy okazji powiedzcie mi które balerinki wybrać
Torebka pierwsza, ale to może ze względu, że sama mam emilkę i już mi się opatrzyła. A balerinki ostatnie

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 17:57   #2223
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
niebieściutki super... dzisiaj na laborkach takie kolorki robiliśmy
łooooł szałowe zajęcia
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
nena super kolorek lakieru zdradzisz gdzie go zakupiłaś ?? i jak się nazywa ??
lakier to najbardziej badziewiarski ados extra long lasting kolor 551 za 6,80 zł

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Torebka pierwsza, ale to może ze względu, że sama mam emilkę i już mi się opatrzyła. A balerinki ostatnie
u mnie w mieścinie jeszcze jej u nikogo nie widziałam (ale to wiocha do 70 tys) i pewnie dlatego mi się podoba, choć na wizażu jest bardzo popularna i strasznie słodka jest, jaki masz kolor i powiedz czy jesteś/ byłaś z niej zadowolona?

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 18:01   #2224
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie w mieścinie jeszcze jej u nikogo nie widziałam (ale to wiocha do 70 tys) i pewnie dlatego mi się podoba, choć na wizażu jest bardzo popularna i strasznie słodka jest, jaki masz kolor i powiedz czy jesteś/ byłaś z niej zadowolona?
mam szarą i mogę powiedzieć, że jestem z niej zadowolona nie ma się co łudzić, że jest jakiejś super jakości, skóra na rączkach zaczęła pękać dość szybko, ale poza tym spisuje się dobrze a mam ją już jakiś czas. Ale czego w niej najbardziej nie lubię to, że ma bardzo ostry suwak w sensie jak szukam czegoś w torebce do bardzo drapie po rękach. wiem, głupio to brzmi

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 18:01   #2225
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fraise Pokaż wiadomość
A właśnie Kicia, widziałam, że odpisałaś mi, że byłaś w łęczyńskich salonach. Jak ceny sukien no i obsługa w sklepach? Byłaś w tym na Polnej, co niedawno powstał?
na deptaku ceny od 1300 do 4 tyś firma Jola moda wpisz w google sobei znajdziesz
na polnej studio wea to tylko ogladałam nie pytałam o ceny bo babka była zajęta

Cytat:
Na stronie jej nie mają ale jeszcze maila do nich napiszę bo strona stroną a w rzeczywistości może być inaczej.
Tzn które kicia modele z tych co grubo wyglądałaś to mierzyłaś??
I w ogóle to jaki nosisz rozmiar jeśli wolno zapytać?
noszę rozmiar 38

zmierzyłam trzy suknie MS Charley i wyglądałam w niej grubo masakrycznie nisko a ona jest taka rybkowo księżniczkowa bo ma obniżony stan ale też taki szeroki dół. I ona też była niby 38 ale spadała ze mnie

jedną princesskę tylko nie znam nazwy modelu bo nie zapytałam nawet szybko chciałam ją ściągnąć. A czułam się w niej jak szafa czterodrzwiowa

ostatnia to Mon Cheri Jolie której zdjęcia Ci wysłałam na zdjęciach też wyglądam grubo no ale tak jak psiałam ona jest 1,5 rozmiaru większa po dopasowaniu powinno być lepiej
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 18:10   #2226
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
a mierzyłaś już jakąkolwiek suknie?
bo często się zdarza, że w rzeczywistości na PMce leży coś dużo lepiej niż fason o którym od początku myślała.
Nie mierzyłam jeszcze żadnej i wiem że suknie na modelkach nie wyglądają tak samo jak w rzeczywistości na Pmce ale kicia mnie postraszyła tym że jej odpada fason księżniczki a ja jestem podobnego wzrostu co kicia.. tylko ze nosze rozmiar xs i nie wiem czy kici nie pasował bardziej swój wzrost do takiej sukni czy rozmiar bo stwierdzam że i jedno ma znaczenie i drugie.

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
na deptaku ceny od 1300 do 4 tyś firma Jola moda wpisz w google sobei znajdziesz
na polnej studio wea to tylko ogladałam nie pytałam o ceny bo babka była zajęta

noszę rozmiar 38

zmierzyłam trzy suknie MS Charley i wyglądałam w niej grubo masakrycznie nisko a ona jest taka rybkowo księżniczkowa bo ma obniżony stan ale też taki szeroki dół. I ona też była niby 38 ale spadała ze mnie

jedną princesskę tylko nie znam nazwy modelu bo nie zapytałam nawet szybko chciałam ją ściągnąć. A czułam się w niej jak szafa czterodrzwiowa

ostatnia to Mon Cheri Jolie której zdjęcia Ci wysłałam na zdjęciach też wyglądam grubo no ale tak jak psiałam ona jest 1,5 rozmiaru większa po dopasowaniu powinno być lepiej
Rozumiem.
Właśnie nie szukam czegoś z obniżonym stanem ale takim naturalnym bądź podwyższonym bo to jednak wydłuża sylwetkę.
A mierzyłaś suknie z jakąkolwiek halka bo z halką przynajmniej można zobaczyć jak się dół układa i stwierdzić czy jest szeroki czy akurat idealny?

Na zdjęciach wyglądasz w niej ładnie, tylko brak halki prawda??
Przy dopasowaniu jej do Twoich rozmiarów będzie akurat.
Stary 2011-04-15, 18:17   #2227
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

Rozumiem.
Właśnie nie szukam czegoś z obniżonym stanem ale takim naturalnym bądź podwyższonym bo to jednak wydłuża sylwetkę.
A mierzyłaś suknie z jakąkolwiek halka bo z halką przynajmniej można zobaczyć jak się dół układa i stwierdzić czy jest szeroki czy akurat idealny?

Na zdjęciach wyglądasz w niej ładnie, tylko brak halki prawda??
Przy dopasowaniu jej do Twoich rozmiarów będzie akurat.
babka powiedziała że bez halki mam mierzyć bo ona jest i tak za duża

jak tą ostatnią włożyłam i stanęłam na tym podeście to mi ją ułożyła tylko jak ja się przekręciłam do koleżanki robiącej zdjęcie to już się tak nie ułożyła i trochę tylu mi zostało a koleżanka nie powiedziała żeby poprawić. ona jest taka w A więc dół będzie najszerszy wiadomo przy kostkach a te princesski to się już w biodrach robią się szerokie i tyle warstw tiulu że

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 18:26   #2228
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
babka powiedziała że bez halki mam mierzyć bo ona jest i tak za duża

jak tą ostatnią włożyłam i stanęłam na tym podeście to mi ją ułożyła tylko jak ja się przekręciłam do koleżanki robiącej zdjęcie to już się tak nie ułożyła i trochę tylu mi zostało a koleżanka nie powiedziała żeby poprawić. ona jest taka w A więc dół będzie najszerszy wiadomo przy kostkach a te princesski to się już w biodrach robią się szerokie i tyle warstw tiulu że
To nie powiem że babki trochę cięte.
W końcu człowiek sie nie decyduje na batona za 2 zł w sklepie spożywczym i wszystko mu jedno czy on gruby czy chudy tylko daje im niezłą kasiurę za suknie wiec chciałby sie ja zobaczyc z halka razem, w końcu ona tez może zadecydować o tym jak wyglądasz w sukni.

Ten kolor Ci pasuję. Jeśli sama się źle czujesz w bieli to nie ma co na siłę się w nią ubierać.
Sama jeszcze nie wiem jak ja w bieli bym wyglądała ale biel pogrubia więc może będzie akurat dla mnie bo kilka cm tu i tam przydałby się na zapas.
Stary 2011-04-15, 18:36   #2229
(kicia)
Zakorzenienie

ja jadę tam jeszcze raz i będę mierzyć obie dla porównania bo ja chciałam białą zawsze. Czyściutka biel ale zobaczę... chodzi mi po głowie żeby znaleźć na allegro w okolicy tą suknię może akurat będzie mój rozmiar i podobny wzrost i zobaczyć jak się układa... Ale i tak kupiła bym nową

Stary 2011-04-15, 18:44   #2230
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Miłego lotu!!! i udanego pobytu w ojczyźnie

dzieki Kochana, ale ja nie lecę, tylko jade.. 1300 km przed nami autkiem i promik jutro o 20 z karlskrony:P takze dluuuga droga ale jak w niedziele rano zjedziemy z promu z Gdyni mamy pol godzinki drogi do domu na szczescie jedziemy jeszcze ze znajomymi, wiec bedzie razniej tak wiec odezwe sie do Was dopiero w niedziele, wiec prosze za duzo nie pisac, zebym nie miala za duzo do nadrobienia:P 3majcie sie booziole*
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 18:45   #2231
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
dzieki Kochana, ale ja nie lecę, tylko jade.. 1300 km przed nami autkiem i promik jutro o 20 z karlskrony:P takze dluuuga droga ale jak w niedziele rano zjedziemy z promu z Gdyni mamy pol godzinki drogi do domu na szczescie jedziemy jeszcze ze znajomymi, wiec bedzie razniej tak wiec odezwe sie do Was dopiero w niedziele, wiec prosze za duzo nie pisac, zebym nie miala za duzo do nadrobienia:P 3majcie sie booziole*

no to szczęśliwej podróży do ojczyzny ;D

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 19:03   #2232
bahari
Raczkowanie

Eh, stwierdziłam, że ze swoim rozmiarem 38 mam szczęście, bo wszystkie mierzone w salonach suknie pasują na mnie pi razy drzwi, czasem tylko trzeba coś przytrzymać. No i są dobre na długość, bo bez obcasów mam mniej więcej tyle wzrostu co normalna kobieta w obcasach
Przyszedł już do mnie sweterek-bolerko ślubne. Jestem nim zachwycona
100_1623.jpg

Tak więc na ślubie raczej nie zmarznę, bo będę miała pod spodem gorset, na to suknię i jeszcze sweterek. Jak będzie bardzo-bardzo zimno to narzucę ślubne futerko mojej siostry.

Teraz jeszcze się zastanawiam nad ślubnymi bucikami... Nie miałam czasu spotkać się z siostrą, ale teraz tak myślę, że te jej buciki są na zbyt niskim obcasie jak dla mnie. Ja muszę mieć co najmniej 7 cm, bo z taką wielką stopą (41) trudno jest osiągnąć zgrabny efekt w 5-cm obcasie. Siostrze to nie przeszkadzało, zresztą ona w ogóle nie umie chodzić na obcasach więc i tak nie miała wyboru. A ja teraz weszłam sobie na stronkę z której zawsze zamawiam na miarę miękkie buciki do tańca i tam jest opcja uszycia bardzo fajnych bucików w takim stylu jak do tanga argentyńskiego, ale normalne do chodzenia, ze sztywną podeszwą. Kocham buty do tanga, są piękne Jest opcja 7, 8, 9 lub 10-cm szpilki, ja bym wzięła 8 lub 9. Kosztują 270 zł, to jest w sumie drogo, ale plusem jest opcja że można u nich przefarbować je po ślubie na jakiś normalny kolor Na ślubie miałabym takie (tylko bez dziury na czubku):
001.png

A po ślubie bym je machnęła na takie:
ta_pf2_1a_m.jpg

Edytowane przez bahari
Czas edycji: 2011-04-15 o 19:05
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:23   #2233
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Przyszedł już do mnie sweterek-bolerko ślubne. Jestem nim zachwycona
Nie obraź sie ale to bolerko moim zdaniem wygląda za sweterkowo jak do sukni ślubnej.. Powinno być gustowne i eleganckie, uszyte z podobnego materiału do sukni.
Wiesz już jaką będziesz miała górę w sukni że zdecydowałaś się na bolerko z różami na biuście??

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-04-15 o 19:25
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:47   #2234
nena1984
Zakorzenienie

bahari a ja rozumiem tą koncepcję na sweterek do sukni, bo chodzi o to, żeby to nie było własnie tradycyjne bolerko z materiału takiego jak suknia, super efekt prezentuje się na zdjęciu ponizej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg anthropologie-wedding15.jpg (26,5 KB, 43 załadowań)

Stary 2011-04-15, 19:53   #2235
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
lakier to najbardziej badziewiarski ados extra long lasting kolor 551 za 6,80 zł [COLOR="Silver"]
e ta badziewiasty fajnie wygląda- muszę taki zakupić

bahari mam takie samo odczucie o do sweterka jaka malwus20 jakoś bardziej przemawiają do mnie takie zwykłe- nie sweterki
Stary 2011-04-15, 19:55   #2236
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
bahari a ja rozumiem tą koncepcję na sweterek do sukni, bo chodzi o to, żeby to nie było własnie tradycyjne bolerko z materiału takiego jak suknia, super efekt prezentuje się na zdjęciu ponizej

nena- to zestawienie jest cudne, boskie i takie słodko romantyczne
pięęęęęękne

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:57   #2237
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
ja uważam tak jak Nena - o ile sweterek jest b.dobry gatunkowo, to jest to ciekawa alternatywa dla materiałowego bolerka
Stary 2011-04-15, 20:00   #2238
ewika19
Zadomowienie

Post Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Wiocha powiadasz? To moja miejscowość to co wg. Ciebie? Aktualnie mieszka w niej 1600 ludzi .
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:01   #2239
bahari
Raczkowanie

Cytat:
Nie obraź sie ale to bolerko moim zdaniem wygląda za sweterkowo jak do sukni ślubnej.. Powinno być gustowne i eleganckie, uszyte z podobnego materiału do sukni.
Wiesz już jaką będziesz miała górę w sukni że zdecydowałaś się na bolerko z różami na biuście??
Suknia:
min_400_600_s71180448e8pk84h76mi.jpg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 20:02   #2240
bahari
Raczkowanie

Cytat:

bahari mam takie samo odczucie o do sweterka jaka malwus20 jakoś bardziej przemawiają do mnie takie zwykłe- nie sweterki
Wybaczcie, wszystkim nie dogodzę
Stary 2011-04-15, 20:03   #2241
Seagirl
Zadomowienie

Ja również jestem za nie-swetrowym okryciem
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:13   #2242
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

Owszem ale czy wiesz że na 100 % ta nie inna suknia, mierzyłaś ja, wiesz jak będziesz w niej wyglądać?

Coraz więcej dziewczyn które mierzyły swoje "upatrzone" suknie rezygnuje z nich po zobaczeniu się w nich w lustrze. Nie mówię że w Twoim przypadku będzie tak samo ale zaczynać od kupowania dodatków to moim zdaniem zły pomysł.

Ta opcja co wstawiła nena jest całkiem całkiem tylko szkoda że nie widać całej sylwetki, fryzury itp wtedy można ocenić to bardziej obiektywnie.
Stary 2011-04-15, 20:20   #2243
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
kupuj i testuj , ja juz mam taką kolekcję lakierów, że tylko nie mam kiedy ich nosić, bo do pracy, to max. pudrowy róż ew. frencz i tylko czekam weekendu, żeby poszaleć

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
nena- to zestawienie jest cudne, boskie i takie słodko romantyczne
pięęęęęękne
nooooo a pamiętacie zestawienie z końcowej sceny "zmierzchu" I części - bella miała taki słodki sweterek

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Wiocha powiadasz? To moja miejscowość to co wg. Ciebie? Aktualnie mieszka w niej 1600 ludzi .
upss...ja tak tylko...emmm

Stary 2011-04-15, 20:21   #2244
(kicia)
Zakorzenienie

Ja miałam już kupić welon i buty dobrze że tego nie zrobiłam bo bym musiała kupić inny odcień,

Znalazłam na allegro tą moja suknię i zobaczyłam że ta ivory jest też biała może nie tak 100% ale ecru to też nie jest. Na moich zdjęciach wyszła ciemniejsza. Może przez to że bez lampy były robione a w salonie w tej części okien nie było. wiecie co coraz bardziej czuje że to ta jedyna.

Co do bolerka to sprawa bardzo indywidualna. Są dziewczyny które twierdzą że bolerka są pase. Mi marzy się koronkowe które bardzo by pasowało do mon cheri. Inne wolą etole szale itp. Także kto co lubi.

Stary 2011-04-15, 20:33   #2245
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
upss...ja tak tylko...emmm
Nie no, spoko ;P.

Cytat:
Znalazłam na allegro tą moja suknię i zobaczyłam że ta ivory jest też biała może nie tak 100% ale ecru to też nie jest. Na moich zdjęciach wyszła ciemniejsza. Może przez to że bez lampy były robione a w salonie w tej części okien nie było. wiecie co coraz bardziej czuje że to ta jedyna.
Skoro czujesz, że to ta jedyna to kupuj
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:37   #2246
bahari
Raczkowanie

Tak ogólnie jeszcze co do elegancji itp. Ja tam wolę być nawet za bardzo casual, niż za bardzo się wystroić, bo czuję się jak choinka. W ogóle będę wyglądać na swoim ślubie bardzo zwyczajnie, i to mi pasuje. Suknia będzie bez zdobień, do tego sweterek. Włosy rozpuszczone lub luźny warkocz, albo dwa, bo to ulubiona fryzura TŻ. Zero welonu, rękawiczek, cudów we włosach, tylko prosty bukiet kremowych róż w ręku. TŻ też zupełnie normalnie, w garniturze i krawacie. I do tego ma brodę, więc i tak z natury wygląda jakoś tak mało oficjalnie. Jesteśmy dwa lumpy i tak już zostanie, więc po co odstawiać cyrk na weselu

Co do sukni. Nie lubię się tłumaczyć z zawiłości swojego charakteru ani z tego jakie decyzje podejmuję, ani też z tego jak często je zmieniam. Jestem otwarta na Wasze opinie i chętnie wezmę je pod uwagę.

Sweterek wygląda sweterkowato bo jest sweterkiem. Takie było założenie że ma być sweterkowato, pisałam o tym już dwa tygodnie temu Wiadomo że mamy inne gusta, rozumiem że Wam się nie podoba. Ale powiedzcie szczerze: czy ten sweterek jest sam w sobie brzydki? Czy nie pasuje do tej sukni? Spróbujcie sobie wyobrazić, że macie mój gust i uważacie, że można pójść na ślub w swetrze. Bo nie wiem, czy jeśli znalazłabym ładniejszy sweterek, ale nadal sweterek, to już byłoby okej? Czy problemem jest tylko i wyłącznie sama idea sweterka, a sam w sobie jest ładny Waszym zdaniem?
Stary 2011-04-15, 20:49   #2247
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Sweterek wygląda sweterkowato bo jest sweterkiem. Takie było założenie że ma być sweterkowato, pisałam o tym już dwa tygodnie temu Wiadomo że mamy inne gusta, rozumiem że Wam się nie podoba. Ale powiedzcie szczerze: czy ten sweterek jest sam w sobie brzydki? Czy nie pasuje do tej sukni? Spróbujcie sobie wyobrazić, że macie mój gust i uważacie, że można pójść na ślub w swetrze. Bo nie wiem, czy jeśli znalazłabym ładniejszy sweterek, ale nadal sweterek, to już byłoby okej? Czy problemem jest tylko i wyłącznie sama idea sweterka, a sam w sobie jest ładny Waszym zdaniem?
Sweterek nie jest brzydki ale ja go do tej sukni nie widzę z tego względu że na zdjęciu wyszedł tak jakby był z niezbyt dobrego gatunku, i te prześwity. Sweterek który wstawiła nena prezentuje się o wiele lepiej
Stary 2011-04-15, 20:51   #2248
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Mnie tam się sweterek podoba. Sama się rozglądam za czymś podobnym, ale kupię już jak będę miała wybraną suknię. Uważam, że sweterek pasuje jeśli góra sukni jest gładka.

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:54   #2249
fraise
Raczkowanie

Ja też uważam, że sweterek pasuje PM, ale ja bym na Twoim miejscu poszukała innego. Ten jest ładny, ale chyba nie bardzo będzie pasował do Twojej sukni.
Ale najważniejsze - to Ty masz się dobrze czuć, więc jeśli uważasz, że będzie ok, to nie patrz na nasze zdanie . Ile forumek tyle opinii...

Edytowane przez fraise
Czas edycji: 2011-04-15 o 20:55
fraise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:58   #2250
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
szczęśliwej podróży
jeśoi chodzi o bolerka to myślę o czymś takim (ale to nie są te dokładnie modele które bym kupiła tylko podobne tamtych nie mogę znaleźć. Jeśli będę miała bogaty gorset sukni to wezmę to proste bolerko a jak mniej ozdobny to to drugie. A tak w ogóle ślub 19 maja i się zastanawiam nad tymi bo na takie koronkowe to chyba będzie za wcześnie com??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bolerko4.jpg (41,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1550882502.jpg (12,1 KB, 16 załadowań)
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości