|
|
#2221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Legnica i okolice
sliczna sukienka
Paula ostanio nawet chbya u mnie kupowala
|
|
|
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i
|
|
|
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
oo to jak w najbliższy weekend robisz to może i podejdę tam do ciebie
tylko musisz mi polecić coś dobrego, coś jak "czizburger" z maka , taki niezdrowy a taki dobry
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Wtajemniczenie
|
bede pracowac
bedziemy meic burgery z nachos w wersi teoretycznie pikantnej albo z wieksza iloscia wazyw albo chicken nuggeta maly a dobry
|
|
|
|
|
#2226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To też jeden z powodów dla których chce do pracy Co gorsze nie potrafię odmówić sobie czegoś dobrego Już nie będę mówiła ile przytyłam (tyle, że z wagi iście anorektycznej - nie nie miałam anoreksji- i źle się z tym czuję bo całe życie byłam po prostu chuda)---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2227 |
|
Wtajemniczenie
|
pomysl co ja przezywam
|
|
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam na stronie salonu zdjęcia tej drugiej co mi się spodobała. jak ją zmierzyłam to tez pięknie wyglądała. Zdjęcia są malutkie nawet na ich stronie i szczerze mówiąc nie oddają tego jak ładna jest to sukienka. Ja mierzyłam w kolorze ecru z tym naszytym błyszczącym wzorem. Cena obu taka sama ale ostatecznie stanęło na tej zamówionej Maudy PLIZ tylko dla mnie coś łagodnego bo mi gębę wypali i wody w Piotrze i Pawle zabraknie
Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2012-01-16 o 00:21 |
|
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Domyślam się
Nawet kiedyś z TŻ rozmawiałam przy pochłanianiu mojego ulubionego twistera, że nie mogłabym w takim miejscu pracować, bo (i tu 2 opcje):- odjadałabym się tymi pysznościami przy każdej możliwej okazji; - albo nie mogłabym patrzeć na to jedzenie, po całym dniu pracy w tych zapachach. Bardziej skłaniam się ku pierwszej wersji
|
|
|
|
|
#2230 |
|
Wtajemniczenie
|
zwlaszcza ze posilek pracowniczy 2 zl kosztuje
|
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- mów mi tak jeszcze to dla samego jedzenia złożę CV |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2232 |
|
Wtajemniczenie
|
no i na tym pozytywy sie koncza
|
|
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
prawie każdego dnia taka pyszna niezdrowa bułeczka łeeeee od razu musieliby mi kieckę w największym z możliwych rozmiarów zamawiać |
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Domyślam sie
![]() Cytat:
![]() Fakt, że nie mogłabym się ruszyć, ale byłabym szczęśliwa |
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Wtajemniczenie
|
zawsze mozemy sie umowic na kubelek do KFC
(nie bede pisac ze mam znizke bo znowu mnie skrzyczycie )
|
|
|
|
|
#2236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
umówić na kubełek się mogę ale w styczniu bo od lutego dieta "mniej żreć" obowiązywać ma zamiar (przynajmniej tak planuję....)
Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2012-01-16 o 00:39 |
||
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2238 |
|
Wtajemniczenie
|
tak mamy 25 % znizki na burger kinga, KFC , pizza hut starbuks coffe ( czy jakos tak :P ) tak ze spotkac sie mozna
tak to w bk bedziemy meic karty dla pracownikow galerii ze mozna cos taniej u nas zjesc ale bez rewleacji jesli chodzi o to jedzenie na ta karte |
|
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee no nieeee chce mi się frytek, kurczaka, twistera itp. pyszności a na zegarze prawie 2 w nocy
|
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doszło do tego że takie rzeczy oglądam w google A w ogóle to ja strasznie ubolewam nad tym że u nas nie ma subway'a , ja się pytam dlaczego. przecież ja bym tam kartę stałego klienta musiała dostać
|
|
|
|
|
|
#2242 |
|
Wtajemniczenie
|
ten drugi to whoper
udoskonal sobie go o roztopiony serek zolty, nachosy , sosy salsa . Istna bomba kaloryczna
|
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
subway mmmm pierwszy raz spotkałam się z ich jedzeniem w UK. Jejku jakie te bagietki z tym środkiem są pyszne
wszystko robili przy mnie poza samym pieczywem no i mówię co konkretnie chcę a czego nie chcę. póki u nas nie będzie pozostaje mi do Wrocławia jeździć. Chyba że gdzieś indziej jadę to w google sprawdzam czy gdzieś po drodze są a ja przypadkiem trafię to hamulec w podłogę i przymusowy przystanek wszystkim funduję. Ostatnio tak TŻtowi we wrocławiu zrobiłam a że też lubi ich jedzenie to zamówił ze mną ![]() Niee no trzeba iść spać bo zaczyna mi w brzuchu burczeć Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2012-01-16 o 01:13 |
|
|
|
|
#2245 |
|
Wtajemniczenie
|
trzeba isc spac, wiec smacznych snow dziewczyny
|
|
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- O tak, smacznych Dobranoc A rano na fast fooda:P
Edytowane przez nadi111 Czas edycji: 2012-01-16 o 01:16 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A byłam ostatio w galerii, w croppie i włąśnie w mohito ![]() Beat@- piekna ta sukienka! My nieśmiale również myślimy o weselu... ![]()
|
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej, śnieg zaczął pruszyć. Ja to tej zimy już nie potrzebuję. Chciałam aby trochę śniegu było na święta, ale teraz to mi on wcale a wcale potrzebny nie jest. Ogólnie to dziś sobie pospałam. Prawie do 11 w międzyczasie musiałam wstać żeby do lekarza się zarejestrować i jadę na 14 a tak mi się nie chce nosa z domu wychylać. Później jeszcze TŻ mnie wrobił w sprzątanie akwarium a na to, to już kompletnie nie mam chęci. Już mnie to akwarium denerwować zaczyna...No a w międzyczasie może porobię trochę moich winietek bo mam jeszcze nieskończone. Na szczęście skończyłam już prawie zaproszenia. Zostało mi tylko wydrukowanie i wklejenie treści zaproszenia
|
|
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, tak tylko sobie dumamy
![]() A we Wro śniegu ani widu ani słychu.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.

, albo ewentualnie pizza, ale tylko sprawdzona, bo raz po takiej "pizzy" wyszłam bardziej głodna niż przed
no i
Co gorsze nie potrafię odmówić sobie czegoś dobrego
Już nie będę mówiła ile przytyłam (tyle, że z wagi iście anorektycznej - nie nie miałam anoreksji- i źle się z tym czuję bo całe życie byłam po prostu chuda)

mów mi tak jeszcze to dla samego jedzenia złożę CV