|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 28 <3
Cytat:
ja nie mówię o zbieraniu materiałów, ale same badania i kilkanie w klawisze zajęło jej 2 tygodnie. Pamiętam do dziś jak w marcu zmieniała temat to pukałyśmy się w głowę, że oszalała i nie ma szans zdążyć
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
viva a jaki wosk polecasz?? jakiej firmy?
ja wróciłam od Tżta z rodzicami. TŻ powiedzial, ze jutro wieczorem musimy nadrobic zaleglosci - 1 noc w nowym mieszkanku
|
|
|
|
#2223 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
:d :d :d
|
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas wg wymogów praca mgr ma mieć od 70 do 100 stron Ale ja zawsze muszę przekroczyć maksymalną granicę
|
|
|
|
|
#2225 | |
|
|
Cytat:
jak sobie przypomnę walkę z excelem, tabelami, wykresami to aż mi słabo |
|
|
|
|
#2226 |
|
... choć nie Westwood
|
Sprawdzony, ale nie przeze mnie- wszystkie moje znajome zgodnie mówią, że wszelkie fryzury to najlepiej Kaśka z Hollywood
![]() Nie wiem jaką chcesz fryzurę ale kiedys loki robiła mi przepiekne Iwona z Dizajnu. Nikt nigdy nie mógl zrobić trwalych loków na moich włosach, a jej sie udało i trzymały caaaałą noc
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zazdroszczę walki z tabelami W pracy lic też robiłam tabelki i wykresy i to rozwalało mi całą pracę... ble.Choć sobie w sumie też... napisać 100 stron w obcym języku
|
|
|
|
|
#2228 |
|
Konto usunięte
|
Wkreciła mi się w drodze ochota na kiszoną kapustę, ale tak mocna, że specjalnie zjechaliśmy do knajpy. No i zamawiamy tż żurek a ja tam jakiś kotlet z surówkami, ale 4 razy się upewniałam ze będzie ta nieszczęsna kapusta. Jak dostałam to kapusty było strasznie mało, wiec po zjedzeniu tż ogarnął mi dodatkowy cały talerz kapusty kiszonej
te kelnerki tak dziwnie na mnie patrzyły a ja tą kapustę całą zjadłam nie wiem skąd taka ochota, ale jakbym przynajmniej w ciąży była |
|
|
|
#2229 |
|
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;48138482]Wkreciła mi się w drodze ochota na kiszoną kapustę, ale tak mocna, że specjalnie zjechaliśmy do knajpy. No i zamawiamy tż żurek a ja tam jakiś kotlet z surówkami, ale 4 razy się upewniałam ze będzie ta nieszczęsna kapusta. Jak dostałam to kapusty było strasznie mało, wiec po zjedzeniu tż ogarnął mi dodatkowy cały talerz kapusty kiszonej
te kelnerki tak dziwnie na mnie patrzyły a ja tą kapustę całą zjadłam nie wiem skąd taka ochota, ale jakbym przynajmniej w ciąży była kac morderca mnie też po alko do kwaśnego ciągnie
|
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;48134986]Mam prośbę do włosomaniaczek - opiszecie co robicie z włosami, tzn. co na nie nakładacie?
![]() Wiem że było już pewnie pisane ale ciężko znaleźć [/QUOTE]U mnie wygląda to tak: myję włosy 2 razy w tygodniu szamponem bez sls, przed każdym myciem olejuje (aktualnie mieszanka oleju z pestek moreli z wiesiolkiem), po myciu odżywka(tutaj różne, żeby włosy się nie przyzwyczaiły), zabezpieczanie końcówek (olejkiem jojoba, teraz mythic oil), odżywka bez spłukiwania (np joanna miód) i stylizacja fal żelem bez alkoholu. Raz na jakiś czas cukrowy peeling skalpu, mycie mocniejszym szamponem, maska.[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;48136639]Chodzi mi o olejowanie i maski. Czytałam że maske można wymieszać z olejem??[/QUOTE] Do mniej tresciwej maski mozesz dodawać oleje, sok z aloesu, gliceryne i inne wspomagacze. Ale pamiętaj, że sposób pielęgnacji musisz dopasować do rodzaju włosów. Madziu, zarówno samo menu jak i grafika bardzo mi się podobają. Zdecydowanie lepiej niż z monogramem, moim zdaniem. Z papilotow wyszła klapa, za długo je trzymałam i zrobił się baran, a ja nie lubię tego efektu. Moje włosy są zbyt chętne do kręcenia, więc pewnie wystarcza im tylko 2-3 a nie 6... :p W przyszły weekend będzie podejscie drugie. :p TŻ śmiał się, że wyglądam jak hipis i musiałam związać, bo już chciał mi kupić szerokie spodnie... :p
|
#2231 |
|
Raczkowanie
|
Już mam stres przed jutrzejszą pracą
ale nie dam się starym pracownicom ktoś w końcu postawić. Cały czas klną na mnie pod nosem wysyłają sobie głupie uśmieszki ta atmosfera mnie wykańcza istapp też uwielbiam kiszoną dziewczyny macie dobry sposób na wypadające włosy??
|
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
ja też ale i bez kaca uwielbiam kiszone ogórki i kapuchę, mniam
|
|
|
|
#2233 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
zawsze i wszędzie
|
||
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kierownik, który go przyjął był z niego zadowolony, ale gdy zmienił go inny, od razu te harpie poleciały i naskarżyły na TŻ, że nie pracuje jak trzeba, że to, że tamto... a TŻ robił mega dużo, bo tamte się opierd***ły jak trzeba. I żeby wyeliminować kogoś, kto pracuje i robi im 'złe' tło to poleciały do tego nowego kierownika, a tamten uwierzył im, a sam nie sprawdził, jak faktycznie TŻ pracuje No i TŻ zwolnili... ![]() Nie daj się, bo one chcą Cię tymi głupimi komentarzami wyeliminować. Pokaż, że Ci zależy i że nie obchodzi Cię ich zdanie A na wypadające włosy, a raczej - porost nowych, polecam wcierkę jantar i wcierkę joanna rzepa
|
|
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam ich od groma, i to dość skomplikowanych zależności[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;48138482]Wkreciła mi się w drodze ochota na kiszoną kapustę, ale tak mocna, że specjalnie zjechaliśmy do knajpy. No i zamawiamy tż żurek a ja tam jakiś kotlet z surówkami, ale 4 razy się upewniałam ze będzie ta nieszczęsna kapusta. Jak dostałam to kapusty było strasznie mało, wiec po zjedzeniu tż ogarnął mi dodatkowy cały talerz kapusty kiszonej te kelnerki tak dziwnie na mnie patrzyły a ja tą kapustę całą zjadłam nie wiem skąd taka ochota, ale jakbym przynajmniej w ciąży była może jesteś?? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po dniu skupienia i po ostatnich naukach
![]() Dzień skupienia się przeciąąąąąągał..... ale mamy zaświadczenie i jestem szczęśliwa, że już drugi raz nie muszę na to iść. Najpierw było coś a la "wykład" tak naprawdę gadanie o niczym przez godzinę, potem kazał nam klęczeć i po kolei mówił dekalog i omawiał te grzechy, przy czym 90% uwagi poświęcił na cudzołóstwo mówiąc m.in. że to "zabawianie się z samym sobą" czy "pożądliwe spojrzenia" ![]() no ale nieważne ![]() potem była msza i po mszy dostaliśmy papierki, więc ok Potem 2 godziny później u nas były nauki, tym razem z księdzem i mi się niezbyt podobały niektóre jego stwierdzenia typu "naukowo udowodniono, że 100% par, które rozwiodły się, stosowały antykoncepcje" (czyli w sensie, że to antykoncepcja była powodem); "antykoncepcja zabija miłość" bla bla bla ..... "innowiercy to tylko do piekła trafią, bo tylko katolicyzm jest właściwy" ej ymm strasznie zmęczona jestem po tym dniu, nigdy tak długo w kościele nie byłam eehh
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ nie lubi kiszonych, a ja często sobie zachodzę do sklepu, czy do baru mlecznego i kupuję porcję kapuchy i zajadam z uwielbieniem Pewnie jak będę w ciąży to na kiszone, jak na złość, nie będę mogła patrzeć ![]() |
|
|
|
#2238 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() omg, skąd tacy ludzie z takim poglądem na życie mają w ogóle uprawnienia do prowadzenia tego typu wykładów/zajęć/katechez....
Edytowane przez seductivee Czas edycji: 2014-09-14 o 21:43 |
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest takie smutne :/ jak tu łączyć wiarę w Boga i chodzenie do kościoła, no jaaaak
|
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety ten tekst o katolikach ma troszkę sensu w kontekście nauki kościoła, która mówi że tylko ochrzczeni doznają zbawienia, wiem że już troszkę ekumenizm odpuścił jeśli chodzi o inne wyznania chrześcijańskie, ale jak bardzo to już się nie orientuje bo z obiegu wypadłam, ale innowiercy nie mają szans, wedle tego co kościół uczy |
|
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
musze wam cos opowiedziec, bo.nie umiem przestac o tym myslec...
![]() W ramach wprowadzenia: moj tata ma jednego brata, z ktorym niby utrzymuje dobre relacje, ale oparte troche na klamstwie, tam są problemy z ich mamą (a z moją babcią) ale to nieistotne. niby rozmawiają, ale moj tata juz powoli traci do niego cierpliwosc, no ale to jego jedyny brat, wiec no... W KAZDYM RAZIE, kilka dni temu moj super wujcio zadzwonil do mojego taty z wyrzutami, ze DLACZEGO NIE DOSTAŁ ZAPROSZENIA NA WESELE,.ze jak to tak moze byc, ze mamy ich juz gdzies, itd... na nic sie zdaly tlumaczenia, ze slub za pół roku (:p), ze przeciez jeszcze nikt nie dostal zaproszenia itd. bo przeciez AGNIESZKA CO CHWILE PISZE O TYM SLUBIE NA FACEBOOKU... to oni powinni juz zaproszenie dostac... ![]() tata moj sie lekko zdenerwowal, powiedzial mu, ze nie dosc, ze z jego (mojego taty) rodziny bedą 3 osoby, to niech sie jeszcze oni obrażą i nie bedzie nikogo. i "trzasną sluchawką" po tych slowach. no i cisza... calkiem szczerze to z checią bym ich olała, no ale wiem , ze mojemu tacie bylo by bardzo przykro...
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak nie miał później 'życia' w swojej rodzinnej wsi, bo wszyscy mówili, że jest innowiercą na szczęście jakoś rozeszło się po kościach i już nic takiego nie ma.ale ja np. nie rozumiem małżeństw mieszanych, gdy przyszli małżonkowie nie określą się co do jednej wiary i jak tu dzieci chrzcić i w jakiej wierze wychowywać...
|
|
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Majsterka - ja bym raczej zaprosiła daj zaproszenie, a czy przyjdą czy nie to już nie Twoje zmartwienie, ale zaprosisz
|
|
|
#2245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
MajsterkaANB uważam, że powinnaś ich zaprosić
znam kilka już dorosłych osób z takich mieszanych rodzin, nie tylko wyznaniowo, ale też religijnie i wszystkie te osoby powiedziały, że dla nich jako dzieci był to koszmar i one będą szukały partnera swojego wyznania, żeby nie popełnić błędu rodziców |
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Według mnie takie rzeczy należy wyjaśnić sobie na długo przed ślubem i żeby było jasne, że albo przyjmują jedną religię, albo każde inną, ale już od razu muszą uzgodnić jaką wiarę przyjmuje ewentualne potomstwo. |
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
w zasadzie to nie chodzilo.mi o to, czy zapraszac czy nie, bo zaprosze na pewno (dla taty)
tylko bardziej mi chodzilo o absurd sytuacji Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Majsterka - ja też bym zaprosiła
jak chce, to przyjdzie, jak nie to nie... ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
U mnie ostatnio jakaś ciotka pytała, jaką mam zamiar suknię kupić i w związku z tym, czy w jakimś określonym temacie będzie wesele, żeby ona własną sukienkę mogła kupić ![]() A skąd ona wie, że akurat ją zaproszę ![]()
Edytowane przez seductivee Czas edycji: 2014-09-14 o 22:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.

ja nie mówię o zbieraniu materiałów, ale same badania i kilkanie w klawisze zajęło jej 2 tygodnie. Pamiętam do dziś jak w marcu zmieniała temat to pukałyśmy się w głowę, że oszalała i nie ma szans zdążyć

- 1 noc w nowym mieszkanku
u nas wg wymogów praca mgr ma mieć od 70 do 100 stron
jak sobie przypomnę walkę z excelem, tabelami, wykresami to aż mi słabo
W pracy lic też robiłam tabelki i wykresy i to rozwalało mi całą pracę... ble.

ale nie dam się starym pracownicom ktoś w końcu postawić. Cały czas klną na mnie pod nosem wysyłają sobie głupie uśmieszki ta atmosfera mnie wykańcza

zawsze i wszędzie
Kierownik, który go przyjął był z niego zadowolony, ale gdy zmienił go inny, od razu te harpie poleciały i naskarżyły na TŻ, że nie pracuje jak trzeba, że to, że tamto... a TŻ robił mega dużo, bo tamte się opierd***ły jak trzeba. I żeby wyeliminować kogoś, kto pracuje i robi im 'złe' tło to poleciały do tego nowego kierownika, a tamten uwierzył im, a sam nie sprawdził, jak faktycznie TŻ pracuje
"innowiercy to tylko do piekła trafią, bo tylko katolicyzm jest właściwy" ej ymm 

i jak tu dzieci chrzcić i w jakiej wierze wychowywać...