|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Cytat:
Dasz rade mnie od cwiczen bolą nogi i pośladki ![]() Moja pije z bidonu i czasem ze zwykłego kubka, ale rozlewa ![]() U nas pielucha cały czas jest tylko do snu.. W ciagu dnia mogłoby jej nie byc.. Aika jest u ciebie śnieg??? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2222 |
|
Konto usunięte
|
Hej, dawno nie pisałam
Konrad smoka czasem jak znajdzie w domu to weźmie, na spacery jak nie zapomnę zabrać to nie bierze ale ponieważ kazdy nasz spacer kończy się bułą, to smoczek i tak kończy w mojej kieszeni. I w nocy daję bo inaczej wisiałby na cycku ![]() Natomiast z pieluchą nigdy nie spał, nie chodzi więc z nią, ostatnio jak chce pokazać że chce spac to przynosi kołdrę i kładzie sie na nią i robi "chrrrr" jakby chrapał ![]() Nie byłam od trzech dni na spacerze, tak się zle czuje... Dobrze, ze jedziemy do babci to na sanki pójdą. Mieszkanie zapuszczone, nie moge ani ręka ani noga ruszyć, nie wiem czemu bo nie jestem chora, mam taka niemoc, ze nawet nie chce mi sie malować Konrad pije tylko z kubka zwykłego, tzn ze szklanki do herbaty Niekapek tylko w długa podróż biorę Aaaa no i ma swojego ulubionego misia, któremu JA musze zmieniać pampersa. Chyba kupie mu lalkę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Napisałam wczoraj to mi skasowalo :/
Marei ja mam do testowania 3 kremy ale chyba je zostawię na wiosnę i teraz wroce do masci ochronnej z wit a. Mam taką sam skore jak Ty ale nie zapycha mnie na szczęście tą maść . Myboy miałam kupić ten Miya ale muszę wykorzystać te co mam. A faktycznie taki dobry jest? Bo na ig i fb i w gazetach jest taki szał na te kremy az dziwne. Nie wiem czy to dobra akcja czy faktycznie krem broni się sam bo nagle na ig wszyyystkie laski bo mają i oczywiście wszytskie zachwycone ![]() U nas smoczek też nadal jest. Będę próbowała na 2 lata oduczyć ale pomysł pszczouy jest super Na pewno wyprovujemy. Ogólnie u L jest zestaw smoczek i kocyk. Plus czasami pies na którego mówi mniam mniam i zakłada mu pampersa. Dzisiaj 1 nic przespana cala od nie wiem kiedy. Chociaż zasnela dopiero po 21 a i tak wstała po 7. Mnie boli głowa ale wiatr silny więc się nie dziwię. Miałam jechać dzisiaj do galerii bo tz zostawił samochód i rodzice powiedzieli że zostaną z mała ale sama nie wiem. Ostatnio wyszłam na 15 minut i było mamamamamama.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdziele nie umiem chodzic po wczorajszych przysiadach. Czas umierac.....
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys zrobiłam 100 przysiadów bez rozgrzewki, na drugi dzien miałam takie zakwasy ze z☠☠☠alam sie ze schodów hahah Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma a tyle sie w radio o tym nagadali. U Ciebie? Z tego co na fb widze u znajomych to bardziej tak w okolicach Londynu maja śnieg. |
|
|
|
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie sypało cała noc i jest biało ![]() Az 1 Stopien ciepla ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Cytat:
I co z tym nuzencem? Bedziesz badać zeskrobine ? |
|
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Aa i nas też 360 się nie przydał. L potrafiła z niego trochę pić ale nie lubiła. Teraz mamy zwykły z Rossa z dziubkiem ale muszę kupi nowy bo tz to rozwalił. Ciężko się z niego pilo to wzialbi rozcialbtak,ze teraz leci samo.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aa i miś też miał pampersa, ale minutę ![]() ojj i dużo mocy ![]() Cytat:
![]() jedź, jedź
|
||
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Myboy a który masz?
Hehe narazie pojechałam do gina. L jeszcze nie poszła spac więc chyba nie pojadę. Zobaczę jak wrócę do domu. D ogóle to mowilam wam,ze dotarła zmywarka? A jaka? Do zabudowy.. brawo tz ![]() Ale ok. Nie zloszcze się bo nawet wyszło lepiej niż taka nie do zabudowy ale znowu musimy robić front i raczej nie będzie taki jak cala kuchnia.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Jej dziewczyny ja robie po 50 polprzysiadow jak usypiam M w nosidle, inaczej sie nie da. Nie wyobrazam sobie zrobic sto pelnych!
Sylwusiach historia ze schodami omg chociaz sorry brzmi zabawnie. Szuuu co bedzies zeskrobywac?? Masija moze sprobuje tez ta masc, bo mam takie zmarchy :/ Myboy szczesciaro, normalna cera Prince a co u was? Zdrowiejesz w koncu? ...tapatalk... |
|
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też dziś chodzę obolała.. Boli mnie dupa i nogi po wczorajszym treningu.. O.o Lena pije z bidonu ze słomką, ale muszę kupić nowy bo gdzieś zgubiła.. Chyba wywaliła do kosza. I kupie chyba teraz tego skip hopa.. Chciałabym jakiś ładny
|
|
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabawne to bylo jak opowiadałam Tz bramka zamknięta była i zatrzymałam sie stopami na bramce.. A w głowie miałam tylko zeby mała sie nie obudziła bo akurat drzemke miała![]() Dzis jeszcze nie ćwiczyłam.. Mała ma drzemke, zje cos i idziemy na spacer pozniej bedzie po śniegu chodzić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ją stosuje z przerwami chyba od liceum. Moja mama też. Jakoś zawsze do niej wracam ![]() Dobra, wiecie co? Gin na wizycie 'ale że kto pani powiedział, że będzie chłopak? Jaaaa???!! Eee, ja tu widzę pipeczkę po całości...' ![]() muszę szukać imienia ![]()
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ja!!!! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja synowi zabrałam smoka jak miał 9 miesięcy, po kilku dniach o nim zapomniał Lilke, teraz jak wyszły jej ząbki, odstawilam od butelki a teraz zabieram się za odstawienie smoka. Tak żeby już na wiosnę była odsmoczkowana bo jakoś takie duże dzieci ze smokiem mi dziwnie wyglądają
|
|
|
|
|
|
#2238 |
|
Wtajemniczenie
|
Adel ostatnio za dnia ciagle wola dyda a ja się staram jej nie dawać za dnia tylko w nocy. Ale wszystko strzela jeden wielki chuj jak tz jest w domu bo on jej daje na każde zawołanie :P i tak jak ze mną na spacer smoczka nie bierzemy tak tz bierze zawsze
Z piciem nie ma problemów, pije ze wszystkiego co jej dam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze nic ci sie nie stalo?...tapatalk... |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc zabrałam Julkowi zabrałam później i stweirdziam że im wcześniej, tym lepiej. Mniej histerii i te dzieci jakoś bez smoka uczą się uspokajać
|
|
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wit. A jest w kremach przeciwzmarszczkowych. Ejjj laski mam DYLEMAT niby powinnam sie cieszyc... Babeczka z ktora pracowalam napisala mi maila, ze ma dla mnie prace. TYLKO. Musialabym zaczac od marca. I musielibysmy sie przeprowadzic. To jakos by sie zorganizowalo, fajnie bo teraz dokladam sie do rachunkow z oszczednosci, ktore topnieja jakby nie bylo. Plusem tej pracy jest wieksza kasa i regularne godziny. Minusem za to, ze praca jest spokojniejsza i w pewnym sensie latwiejsza, zaklad pracy sporo mniejszy niz ten moloch w ktorym pracuje. Kurcze. Teraz nie wiem. Zanim porozmawiam z tz musze sie zastanowic czego chce, a ja nie wiem. Boje sie, ze bede sie troche nudzic przy latwiejszych przypadkach. Echh... Juz dwie godziny rozkminiam i nadal stoje w kropce.Porownac to mozna do tego, jakby lekarz mial przejsc z kliniki do malego prywatnego szpitala ![]() ...tapatalk... |
|
|
|
|
|
#2242 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
))Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...tapatalk... |
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Marei to masz ciezki orzech do zgryzienia, ale fajnie ze dostalas taka propozycje
![]() Masijaaaa oooooo dziewuszka ❤❤❤❤
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko chyba mało wzorów do wyboru...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masijaaaaaaaaaa szoooook. Co tz na to? Marei a tz by mial daleko do pracy? Daleko to od Waszego aktualnego zamieszkania? Mojemu tz proponowali prace w Krakowie 3 lata temu i cholernie żałuję że powiedziałam nie. :/
|
|
|
|
#2247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...tapatalk... ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
Hmm M nie probowal innego bidonu poki co. Tylko zalewanie paneli nie jest fajne, jak sie mieszka u kogos ![]() ...tapatalk... |
||
|
|
|
|
#2248 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
superCytat:
Fajna propozycja. A jakie godziny pracy i ile dni w tygodniu? Kasa lepsza to fajnie a ze spokojna to chyba plus tez. Chociaż fajnie miec wyzwania w pracy. Czyli musiałabyś na szybko szukać mieszkania i żłobka dla M? |
||
|
|
|
|
#2249 | |||
|
Zakorzenienie
|
U nas smoczek tak jak wam pisalam poszedl z dnia na dzien . Tyle, ze ja juz dawno ograniczylam smoczka na tylko do spania
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
Ledwie dyszę juz. W sumie w tej ciąży mam jeszcze mniej dolegliwości niz w tamtej ale jestem juz taka zmeczona ze dramat ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

mnie od cwiczen bolą nogi i pośladki