|
|
#2251 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() a nam to tak woolno idzie
|
|
#2252 |
|
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 22:50 |
|
|
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
wife_to_be, piękna data
u nas wypada akurat 6 lat od pierwszego spojrzenia na siebie nawzajem... stąd właśnie ślub tego dnia ![]() Dzięki dziewczyny za opinie. Mój TŻ w końcu zaczął myśleć tak jak ja, kiedy przeczytał Wasze opisy. Jestem Wam ogromnie wdzięczna. Co od garnituru właśnie, to postanowiliśmy pojechać (samie we dwoje) do Bydgoszczy i tam poprzymierzać, a jak się nic nie znajdzie to uszyjemy. Ale dzięki Waszym opiniom mój prawie mąż w końcu przyznał mi rację, bo (nie dziwię mu się zresztą) już sam nie wiedział, co o tym myśleć. No więc wybieramy sami. Co do załatwiania spraw - zaproszenia już do nas idą, moje butki się szyją i drogą pocztową idzie do mnie mój stroik do włosów (zrobiony na zamówienie). Oto zdjęcie: |
|
|
|
#2254 |
|
Raczkowanie
|
Może na zdjęciu nie widać, ale ta róża jest biała z kilkoma fioletowymi płatkami. Jak przyjdzie to zrobię zdjęcia w naturalnym świetle.
|
|
|
|
#2255 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kazdy w swoim miescie gdzie sie urodził a potem jak to będziecie mieć to razem idziecie do własciwego USC czyli tam gdzie mialby być ślub i tak prosicie o to zaświadczenie Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze zostało tylko kilka do rozdania. A stroik sliczny, bardzo delikatny i naturalnie wygladający. Do mnie tez przyszedł stroik do włosów ale zapomniałam zdobic zdjecia a mam tylko z allegro, które nie oddaje jego piekna
|
|||
|
|
|
#2256 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj podpisaliśmy protokół ślubny
![]() Za nami już też większa część zaproszeń, wszystko powoli posuwa się naprzód
|
|
#2257 |
|
Raczkowanie
|
ja ślubuję 3lipca
co to załatwień to rzeczy typu sala, orkiestra, kamerzysta, zespół itd są oczywiście załatwione ![]() A po za tym mamy: suknia w szyciu, buty są, fryzjer, kosmetyczka zamówione, obrączki odebrane, zaproszenia gotowe byliśmy spisać protokół, zapowiedzi już się "ogłaszają" i pierwsza wizyta w poradni zaliczona dzisiaj wielki postęp ponieważ odebraliśmy garnitur, kupiliśmy buty, koszulę i kamizelkęjeszcze czeka nas w najbliższym czasie pierwsza spowiedź chyba niczego nie pominęłam![]() dziękuję bardzo za miłe powitanie |
|
|
|
#2259 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
My nasze obrączki też już mamy odebrane.
Prześlę Wam link - zamawialiśmy u nas w Chojnicach i niedrogo nam wyszło, bo dostaliśmy 15% rabatu. W mniejszych miejscowościach jest znacznie taniej. Cieszę się, że podoba się stroik. Susanna, przyślij zdjęcie swojego, bo jestem ciekawa jaki Ty masz... ![]() oto link do naszych obrączek: http://www.jubiler-jubiler.pl/produk...nawzorr615.htm |
|
|
|
#2262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mieliśmy mieć bardzo podobne
|
|
|
|
|
#2263 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie PMki które do nas dołączyły
Nad biżuterią myślę nadal... Być może dziś zapiszemy się na kursik tańca Poza tym przyszły mi buciki ![]() Zapraszamy zapraszamy i jeszcze raz zapraszamy... Protokołu nie spisaliśmy jeszcze...TŻ nie ma garniaka... I pewnie jest jeszcze mnóstwo rzeczy o których zapomniałam...
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te buciorki
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Nasze obrączki i mój stroik.
|
|
|
|
#2268 |
|
Zadomowienie
|
Hej dołączam do lipcowych PM i pozdrawiam wszystkie przyszłe małżonki
moja data to 10.07.2010
|
|
|
|
#2269 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Zosia, jaka fajna data ślubu
Odebraliśmy obrączki, są śliczne, najchętniej to już bym w swojej chodziła k=jeszcze nie obfociłam, ale jak to zrobię to na pewno się pochwalę Jestem zadowolona, bo wyszło nam 300zł taniej niż cena początkowa i jeszcze dostaliśmy drzewko szczęścia w prezencie
|
#2271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
Piękne obrączki Cytat:
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Telka jak mi nie wpadnie w oko do czerwca nic innego to tez takie butki zamawiam
tyle, ze ja chyba satynowe w kolorze fuksji/amarantu ![]() widze dziewczyny, ze przygotowania ostro posuwaja sie do przodu ![]() my wczoraj odebralismy nasze obraczki ![]() do tego dostalismy w Kruku prezent na pierwszy malzenski poranek i znizki do Vistuli i Wolczanki (ale garniak slubny juz mamy, wiec raczej TZ sobie na ciuszki do pracy wykorzysta )Załącznik 3089868Załącznik 3089869Załącznik 3089870Załącznik 3089871Załącznik 3089872Załącznik 3089873 mielismy isc dzis do USC, ale TZ mial wczoraj wyrywana osemke, wiec nie bardzo byl w stanie. zalatwomy to sobie w poniedzialek. a potem trzeba sie juz umawiac na spisywanie protokolu
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2274 |
|
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 22:50 |
|
|
|
#2275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2276 |
|
Raczkowanie
|
Witam, dołanczam do lipcowych P.M moja data to 10.07.2010.
|
|
|
|
#2277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witamy koleją lipcową PMkę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Isska, witaj
10lipca górąnieposkromiona, fajne butki, ja jeszcze nie mam my poduszeczki nie będziemy mieć, bo u nas ksiądz na tacce srebrnej podaje obrączki próbowałam obfocić nasze obrączki, ale nie bardzo mi to wychodzi
|
#2279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się co jest w tym 10 lipca
ja mam bardzo podobnie bo 9.07 pewnie jakbym ślubowała w tym roku tez by na 10 stanęło
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

Poza tym wczoraj ujrzałam swoją wymarzoną biżuterię...tylko cena mnie z nóg zbiła..350 zł za komplet
W przyszłym tygodniu trzeba ruszyć do kancelarii..i tam pozałatwiać...

Kazdy w swoim miescie gdzie sie urodził a potem jak to będziecie mieć to razem idziecie do własciwego USC czyli tam gdzie mialby być ślub i tak prosicie o to zaświadczenie