![]() |
#2251 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Cytat:
![]() |
#2252 |
Wtajemniczenie
|
Moja ciocia wymyśliła jak je wystroi
![]() ![]()
![]() |
#2253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No coz ale potem nie bede mial do nikogo pretensji ![]() Ja tez juz wiem jak bedzie wyglkadal nasz samochodzik.Jedyne co mi zostalo to buty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2254 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2256 |
Raczkowanie
|
no wlasnie sie troche boje ale nim je zakupie to napewno wystosuje do nich meila z mnostwem pytan
![]() A to sa te sandalki
#2257 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzięki za pochwalenie sali i za zainteresowanie moimi kurantami
![]() Co do piosenki na 1 taniec to nie mam zielonego pojęcia. Na razie wiem, że będzie to polska piosenka i tyle ![]() Kwiatuszek fajnie Ci się udało z tym autkiem, a no i samochód pierwsza klasa ![]() AniaLaura bardzo ładne butki, tylko żeby pasowały na nogę i w rzeczywistości też były takie ładne. Kitek Ty się pytałaś o księdza na obiedzie. To u nas jest tak: mój TŻ ma 2 księży w rodzinie (jeden w Argentynie więc nie przyjedzie, a drugi to chyba jeszcze nic nie wie o naszych zamiarach). Zapraszamy tego z Polski, no ale czy przyjedzie, ale w ogóle to nie chcemy żeby dawał nam ślub, bo w sumie ja go 2x widziałam, a chcemy, żeby nam ślub dał ksiądz z którym jesteśmy jakoś zżyci i wszystko o nas wie. Padło na farorza,obiecał, że jak nigdzie nie wyjedzie to nam da, a póxniej go zapraszmay na obiad. Ale ostatnio dowiedziałam się, że jest wycieczka do Ziemi Świętej 2-10 październik i nie wiadomo czy pojedzie na nią. Jakby co to poprosimy byłego naszego wikarego, bo z nim utrzymujemy kontakt, albo naszego znajomego księdza. W sumie to bym ich 3 musiała na to wesele zaprosić, ale się zastanawiam czy się nie będą nudzić. A oni może zjedzą obiad i pojadą, a przecież będzie za nich zapłacone z góry całość. No nic na pewno jakiś ksiądz bedzie, tylko nie wiem czy dawać im zaproszenie jak innym gościom czy tylko powiedzieć, żeby przyszli na ślub a później im powiem, że zapraszam na obiad ![]()
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ślubie jednej córki był ksiądz który udzielał ślubu, ale to był jej kolega ze szkoły. zaprosili go po ślubie, jak im składał życzenia. zapytali go czy ma transport bo w razie czego kierowca po niego podjedzie [ale pojechał własnym autem]. ostatecznie był na obiedzie, kawie i ciastku
![]() |
#2259 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny cieszę się, że podoba Wam się moje autko do ślubu
![]() ![]()
![]() |
#2260 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2261 |
Raczkowanie
|
SSR mysle ze zaproszenie slowne powinno wystarczyc
![]()
#2262 |
Zakorzenienie
|
kobitki uff udalo sie zrobić zaproszenia wyszły super poza wiązaniem kokardek nie mam do nich cierpliwosci.... każda wychodzi inna, sposób na drukarke obmyśliłam i sie udrukło,
![]() ![]() ![]() byłam wczoraj po butki no i oczywiście bo jak by inaczej 34 za małe 35 za duże no i 34 to z odkrytymi palcami bo produzent nie ma kopyta to 34 zeby pełne zrobić ale włożyłam wkladki do tych pełnych 35 i bedzie chyba ok mam nadzieje ze nie spadną maja je przysłać za tydzień ![]() no i moj wybral na pierwszy taniec kasię wilk - pierwszy raz ![]() ![]()
![]() |
#2263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak takie bez paska jakos mi takie buty nei podchodzą zazwyczaj z pakiem sa takie szpicoki jak to je nazywam i wcale mi sie one nie podobają a te są sliczne zaokrąglone
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Rozeznanie
|
a ja mam problem z belizna no bo tak suknie jest biala no i powiedzmy ze buty tez beda biale, suknia bez ramiaczek usztywniana wiec przydala by sie bardodtka plus pas wyszczuplajacy z nogawaki krotkimi lub takie body z wszystm staniekiem bez ramiaczek wyszczuplajace i to w kolorze bialym czy cielistym?? potem pas do ponczoch plus ponczochy i tez wlasnie ieiwem czy biale czy cieliste.. myslalam ze wszystko moze biale?? ale juz niewiem i wogole to gdzie dostac taki fajne body z bardotka bez ramiaczek wyszczuplajace.. zeby ladnie trzymalo i choc troche ciało jest wtedy jedrne bo ostatnio znowu mi sie dieta sypie bo niema czasu a tu zostalu tylko nieco ponad dwa miesiace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() może lepszym wyjściem jest półgorset / gorset, [jak poniżej] pończochy ja mam białe [samonośne żeby uniknąć pasa do pończoch], jak zresztą całą bieliznę *** poprawka... z tej samej firmy jest też body bardotkowate ![]()
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2009-05-20 o 13:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy macie jakąś sprawdzoną makijażystkę z okolic Chorzowa lub Katowic, która jest w stanie zrobić "niezniszczalny makijaz"
![]()
#2268 |
Rozeznanie
|
LadySith
Ja właśnie takiego body szukam. Dzięki za namiary. Tylko trochę boję się tak bieliznę kupować przez internet. Ja mam 75D i ostatnio w sklepie mierzyłam taki rozmiar, przy mierzeniu to ogólnie body było za duże a miseczki za małe (wyglądały jak na B). Ale widzę, że ta akurat firma nie ma 75D. Pól gorset nie jest dobrym rozwiązaniem, bo nie modeluje ładnie sylwetki, i brzydko odznacza się pod ubraniem. Poszukam jeszcze na allegro potem, bo teraz muszę do kosmetyczki pędzić. W niedzielę jadę na poszukiwania bielizny, jak niczego w sklepie nie kupię to zostaje allegro.
#2269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kupilam bielizne z firmy Matt w sumie mam 2 i jedna jest rozmiaru 70C a druga 75B wiec nie ma reguly.Nigdy bym sie nie odwazyla kupic bielizny przez neta.Naleze do tych co musza przymierzyc i pomacac ![]()
Jestesmy razem od 14.08.05 ![]() Narodziny Laury 21.07.07 ![]() Zareczylismy sie 24.01. 09 ![]() Slub 1.08.09 ![]() Fasolka 15.05.12 ![]() Edytowane przez anialaura Czas edycji: 2009-05-20 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja chcialam na początku polgorset kupic (bo jestem niska, w dodatku boczki mam, wiec czasem jest problem zeby je wcisnac w gorset, ale jak przymierzylam jeden model to byl dramat, góre obcisnął a dół się "wylał" więc różnica rozmiarów była jeszcze bardziej widoczna niż w zwykłym staniku ![]() co do sklepów to moge polecić Abra w Zabrzu [duży wybór, teoretycznie tytlko sprzedaż internetowa, ale mozna sie umowic na mierzenie na miejscu], za to zawiodłam się na sklepie MIG Bielizna i Ja, Katowice, bardzo mały wybór ślubnej bielizny... :/ anialaura ja mam pazdziernik, wiec upał mi nie grozi ![]()
![]() |
#2271 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
ja mialam kumpele ktora stosowala diete kopenhaska, masakra, twarda była, ale na 7 dzien skapitulowala...
z gorsetów jeszcze ten wygląda zachęcająco http://www.abrabielizna.pl/product_i...oducts_id=1068 ale z braku body to w ostateczności można zwykłą bardotkę i do tego takie spodenki modelujące... albo sam pas [choć ten to się może chyba odznaczać pod suknią... :/ ] *** inne modele: http://www.allegro.pl/item631650372_...rozm_85_c.html http://www.allegro.pl/item633473667_..._1588_85c.html <= podobno model ślubny http://www.allegro.pl/item628292736_..._body_80b.html http://www.allegro.pl/item635669888_...0_c_1_178.html
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2009-05-20 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Rozeznanie
|
Ja w lato często ubieram bieliznę korygującą i jakoś się w niej nie gotuję, ani aż tak bardzo nie pocę. Teraz te materiały, z których robią taką bieliznę są lepszej jakości niż parę lat temu. Poza tym to zależy z jakiej firmy się kupuje, bo jak targowe made in china to wiadomo, nawet w zimę w tym jest gorąco, ale jak porządna firma i porządny materiał to nie ma szans, żeby w tym było jakoś gorąco.
W klimacie śródziemnomorskim (w Grecji, Chorwacji, Tunezji) dałam radę w gorsecie chodzic (nie codziennie, ale się zdażało) gdzie temp 40+ A klimat polski jest o wiele zimniejszy, nawet jak jest 40C. Niech ktoś spróbuje najpierw założyć porządny gorset w 40-sto stopniowy upał, a potem niech się wypowiada czy jest w tym gorąco i człowiek się poci czy nie. Ja spróbowałam i wiem, że się w tym aż tak nie poci i nie ma aż tak gorąco jakby się mogło wydawać.
![]() |
#2274 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gorset mi nie potrzebny bo mam swietna figure ale w lato jak jest 30st chodzilabym w samym bikini ![]() Cytat:
Jestesmy razem od 14.08.05 ![]() Narodziny Laury 21.07.07 ![]() Zareczylismy sie 24.01. 09 ![]() Slub 1.08.09 ![]() Fasolka 15.05.12 ![]() Edytowane przez anialaura Czas edycji: 2009-05-20 o 20:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
kobitki połaziłam dzis za bielizną i bida z nędzą w gliwicach byłam tez w zabrzu w m1 i tez nic - w forum znalazłam dwa biustonosze w ktorych sie zakochałam ale i tu pojawia sie ale firma selmark dość sobie liczy za swoja nbielizne ale trzeba przyznac wykonany swietnie prawie wcale go nei czułam i miałam taaaaaki biust ze szok
![]()
![]() |
#2276 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też, ja też ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeju muszę poczytać coś o tej diecie, bo z tego co piszecie to jest straszna. Może warto spróbować hmmmmm
![]() |
#2277 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chociaz schudlam ok 5 kilko wiec i tak niezle ale.. za malo jeszcze kolejne tyle by sie przydalo i wiem ze wystarczy miesiac porzadnie sie wziasc za siebie i tak jakos leci i lipa ehh a co do kopenhaskiej to gdybym ja wypila na pusty zoladek kawe z moimi dolegliwosciami zgaga itp to bym w szpitalu wyladowala i z tego co wiem to moi znajomi dietetycy zdecydowanie odradzaja bo nie je sie sniadan no i wogole malo sie je a wtedy jest malo sily itp z mojego doswiadczenia jak mowila dobra jest bialkowa bo dostarcza wszystkich skladnikow ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Raczkowanie
|
SSR racja nawet worek za dlugo nie polezy na Nas
![]() ![]() Moj i tak najbardziej lubi mnie naga wiec chyba zaloze tylko klapeczki z puszkiem ![]() ![]() ![]() Moniqa jak by kazda z nas byla szczuplutka to swiat bylby nudny.Ja chudzinka jestem ale moj do szczuplkych nie nalzey i za to go Kocham ![]() ![]()
Jestesmy razem od 14.08.05 ![]() Narodziny Laury 21.07.07 ![]() Zareczylismy sie 24.01. 09 ![]() Slub 1.08.09 ![]() Fasolka 15.05.12 ![]() Edytowane przez anialaura Czas edycji: 2009-05-20 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
Ja na wizażu nowa i mam pytanko czy któraś z dziewczyn jest z Rybnika. Pytam przede wszystkim dlatego, że dzisiaj poszłam umówić się z fryzjerką która zawsze czesała i cieła mnie w konkretnym salonie i okazało się, że zwolniła się kilka miesięcy temu ( w czasie jak przebywałam w Szkocji), a żadna z dziewczyn z salonu nie chce mi do niej dać numeru. Więc zostałam ze ślubem za kilka miesięcy ( 26 wrzesień), a bez fryzjerki. Pytanie jest konkretne nie zna któraś z dziewczyn mieszkających w Rybniku lub okolicy, fryzjerki która ładnie cesze i tnie, i może czesać w domu?
#2280 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
może się wybierz do tej Abry, chyba że jesteś już zdecydowana na ten selmark... ale jak patrzyłam na necie, to faktycznie ceny mają niezłe :P wchodzisz tymi schodami od ryb, na górze przed sobą masz ten wąski przesmyk, wchodzisz w niego, i są 2 stoiska z bielizną, pierwszy na rogu to nie, i ten drugi po lewej [na zewnątrz wiszą zawsze wywieszone rózne kompleciki] Cytat:
dorwałam tez na allegro ten nasz tarnogórski sexshop ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.