![]() |
#2251 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cześć Dziewczęta!
MałaSylwia - przepiękny pokój! U mnie wciąż nie ma kącika nawet - jeszcze łóżeczko niezamówione... Eh. Poza tym raczej wszystko wyklikane, jeszcze brakuje skarpetek małych ![]() Cytat:
My raczej też nie udostępniamy naszej sypialni, chyba, że naprawdę nie da się inaczej (raz się zdarzyło), bo było tak dużo nocujących i potrzebna była taktowna konfiguracja ludzi śpiących ze sobą w jednym pomieszczeniu ![]() Cytat:
Mnie czasem kłuje gdzieś w tamtych rejonach, jakby cewka albo ujście pochwy - dziwne i myślę, że to może być właśnie szyjka. Wczoraj ogarnęliśmy kawał roboty w domu - walka o przestrzeń trwa. Zrobiliśmy czystkę w piwnicy, w której spędziliśmy kilka godzin - wyszło z 6 dużych kartonowych pudeł. W domu walczę z papierami (mam trochę takie domowe biuro) - ostatnio wyszło 8 segregatorów, wczoraj do wyjścia przygotowałam kolejne i to nie koniec. Mam mega determinację, żeby wreszcie te papierzyska solidnie przejrzeć - wyrzucić śmieci (np. po wczorajszym 1,5 godz. przeglądzie - 3 reklamówki śmieci), dobrze opisać to, co będzie przechowywane w piwnicy i dobrze zorganizowane to, co zostaje. Jeszcze sporo pracy przede mną. Nie zrobiłam prasowania ciuszków, ale myślę, że jutro się tym zajmę. Mam już wolne komody. Jeśli macie ochotę, to wrzućcie zdjęcia szuflad/szaf z ubrankami i akcesoriami - szukam inspiracji. Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2017-04-09 o 07:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Rozeznanie
|
Kiwaczka przeżyłaś ☺ a jak było?
Ja kupiłam na początku tetre w pepco ale szajs. Vikunia jednak porwałaś się na przygotowania kulinarne. A w życiu bym swojego łóżka nie oddała. Przecież sypialnia to tak prywatne miejsce ze ja bym w czyjejś nawet spać nie chciała... Melka 100% popieram. Żeby mi ktoś właził pod moją kołdre. Żadnych wyrzutów sumienia nie miej. To i tak dużo że gotować jeszcze zamierzasz. Ja sweterków mam raczej mało może z 4 szt. Ale mam polarkowe pajace. Decorail mnie ostatnio ciągle gdzieś kłuje (mocz mam ok.) 😲 Mohnka plamienie mi się uspokoiło, brzuch się chwilami stawia (nigdy gdy mam ktg) Dziś na ktg swoją drogą widziałam kilka skurczy w poziomie 60 brzuch mnie od czasu do czasu pobolewa okresowo. Liście malin szukałabym w zielarskim. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz I crp mi wróciło do normy 😀 Edytowane przez anita7 Czas edycji: 2017-04-09 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I nie urodziłam, chyba miałaś racje że to raczej kwestia dni będzie. Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam nadzieję, że nie urodze dziś przy rodzicach i że jak zacznę rodzić, to mały wyjdzie po 24 jak już będzie 10.04 i 37+0 😂 dużego stresa mam, że przy rodzicach coś się będzie działo. Ciągle pobolewa mnie brzuch. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Emilka - współczuję ogarniania papierów - ja nie lubię i nie umiem tego robić - zawsze zostawiam dużo niepotrzebnych rzeczy - do tej pory mam notatki ze studiów
![]() Ania - super, że już lepiej ![]() To może faktycznie szyjka - wczoraj mi przed snem mocno dokuczała. |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zadomowienie
|
Hej!
Mohnka 36+5 to całkiem fajny termin. W zasadzie ciąża już donoszona a liczyliby chyba jak wcześniejszą, czyli miałabyś refundowane niektóre szczepienia i może zrobiliby dziecku więcej badań po porodzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam żadnych plamien i nie wzięłam luteiny od wczoraj. Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A to, że się brzuch napina przy smarkaniu to u mnie od samego początku ciąży tak reagowało 😞 nigdy nie był to spokojny, miękki brzuch. Ciągle słyszałam "patologiczny". Ale ten patologiczny brzuch wyhodował już sporego Dzidziusia 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
5w1 było refundowane na pewno 2 lata temu dla wcześniaków. A pneumokoki: nie wiem, czy wcześniakom nie należy się ta lepsza szczepionka... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Bambi to mnie zmartwilas, nasza polozna twierdzila ze w Raszei kapia w musteli, widac ma przestarzale info ![]() ![]() ![]() Melka ja nie kupilam zadnego, dostalam 2 cienkie rozpinane na 62 i te mysle ze akurat wykorzystam ale mam tez kilka grubszych przez glowe i nie sadze by sie przydaly, wygoda malucha przede wszystkim, szczegolnie ze roz. 62 bedzie nosil najprawdopodobniej latem ![]() Vikunia no i dobrze, ja tez uwazam ze sypialnia to nas azyl, oaza intymnosci i nikomu jej nie udostepniam do spania, nie uwazam ze to wredne to po prostu zdroworozsadkowy egoizm ![]() Ania ale jestes optymistka z tym wstawaniem 2x w ciagu nocy do dziecka ![]() ![]() Ok pora wstac, wypic kawe, zjesc śniadanie ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2263 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I też czuję to kłucie w szyjce, ale na szczęście rzadko. Ja też nie mam za bardzo sweterków, mam jedną bluzę na 62 i tyle pamiętam. Muszę jeszcze przejrzeć dokładnie, ale w razie czego najwyżej dokupię. Ktoś prosił o zdjęcia szuflad, to moje na 56 i 62, ale jeszcze nie skończone. Teraz jest tego trochę więcej i pooposywane, ale nadal w trakcie realizacji ![]() 1491722440829.jpg1491722453909.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bestbellyfriend podaje 37+0 za donoszona. Mi tydzień temu, gdy byłam na wizycie w 36+0 gin mówił, że jeszcze tydzień. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Rozeznanie
|
Ukrajinka mnie się wydaje ze 37+0 to jednak skończony 37 tc (pierwsza liczba mówi o skończonym tygodniu a druga ilości dni rozpoczętego kolejnego tygodnia)
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zadomowienie
|
Ukrajinka ja mam termin na 21 maj a ginka na ostatniej wizycie powiedziala ze ciaze bede miala donoszona ostatniego kwietnia wiec wychodzi ze 3 tygodnie przed
![]()
#2269 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzięki :p Znowu nie mogłam zasnąć :/ ide robić jajecznice i lecę do poloznej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7270614 1]Dzięki
![]() Znowu nie mogłam zasnąć :/ ide robić jajecznice i lecę do poloznej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Wbij dwa jajka więcej dla mnie 😍😀 to moje marzenie. Zjeść jajecznice.. Jak wrócę to będę jeść codziennie 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Wtajemniczenie
ski
|
Anita, przeżyłam jakoś ale od razu padłam spać 😉
Z rana obudziłam się z majtkami mokrymi. Już myślałam że to to ale je powąchałam i był to raczej mocz. Wkładkę ubrałam. I co chwilę czuje mokro ale to nie to. Dzidzia musi mi na pęcherz napierać a dodatkowo mam antybiotyki zaaplikowane i się rozpuszczają. Byłam w dwóch aptekach pytać o papierki lakmusowe ale nigdzie ich nie ma.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Z resztą z tego co czytałam yo by mi wyszedł zafałszowany wynik z powodu infekcji Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zadomowienie
|
Kiwaczka wkladka to dobra opcja, wody plodowe sa przezroczyste a mocz ma zawsze chociaz lekko zolte zabarwienie, ja tez tak sprawdzalam jak bylam chora i zdarzaly mi sie incydenty z popuszczaniem
![]()
#2273 |
Wtajemniczenie
ski
|
Kurde nie wiem czy jechać na ip czy nie.. czuje że zaczynam wariować od tych mokrych wkładek
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Kiwaczka Czas edycji: 2017-04-09 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Rozeznanie
|
Kiwaczka, jak masz się denerwować to pewnie, że jedź, dla świętego spokoju
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za odpowiedzi, dziewczyny! Pytalam, bo mam dwa sweterki zapinane - jeden grubszy, drugi taki lzejszy. Potem znalazlam jeszcze taki grubszy kaftanik w rzeczach po chrzesniakach meza i nie wiem, czy tego grubszego nie sprzedac. Z drugej strony to nie wiadomo, kiedy wyjdzie, a pogody nie przewidze. Brzydsze dni tez sie zdarzaja..
Ale mi rece dretwieja 😱 ratunku!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2017-04-09 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane za pomocą mTalk
![]() |
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Rozeznanie
|
Ja czuję, że moja szyjka to mnie w konia robi i będzie robić do samego końca
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Kiwaczka - ja też co budzę się w nocy to mam mokro... przez wkładkę mi na wylot przemaka dosłownie...
Jestem wściekła na Tż - nie chcę już wchodzić w szczegóły, ale o sprzątanie poszło. Wyszedł obrażony do pracy, ja się popłakałam. Mam go serdecznie dość. |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Mnie tam na ten moment cieszy fakt, że szyjka jest mocna, bo nie chcę urodzić przed ostatnim weekendem kwietnia... Tak bardzo się boję, że mój mąż nie zdąży dojechać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.