![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cytat:
Tylko ja go na komodzie będę trzymać, a nie na łóżeczku ![]() Minky http://allegro.pl/komplet-minky-kocy...734474018.html dobrze, że tu wklejam, bo zauważyłam, że źle napisałam nazwę wzoru, bo chciałam małe gwiazdki a nie duże i tego nie zaznaczyłam. Wybrałam różowy i gwiazdeczki białe na szarym tle ![]() Edit: Sprawdziłam i jednak dobrze im napisałam ![]() ![]() Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2017-05-17 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! !!! Zrobiłam interes życia - wylicytowałam słodziuchny kombinezon zimowy za 8,90zł!!!! <3 <3 <3 http://allegro.pl/marks-spencer-6-9m...FlM2VmYg%3D%3D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2255 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O jakim fotelu do karmienia myślisz? Ja myślałam o typie uszak ale nie wiem czy sie sprawdzi? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Dobry!!!
Moge dzisiaj pospac to sie nieboga obudzilam i zasnac nie moge..,, ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Martoolka Ty juz zamowilas Roana? Vo mi babka mowila, ze beda miec przerwe urlopowa i postoj. Kto zanowi do konca maja to do konca czerwca powinien miec wozek. Potem to dopiero w sierpniu beda wozki |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzis tez intensywny dzien. Poki co jade sobie z tata do babci za miasto i odstawia mnie na 19 na sr ![]() ![]() Edit: Martulka lubie banany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez crescent Czas edycji: 2017-05-18 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
MARTOOLKA póki pamiętam,
Dopisz mi proszę USG III trymetru na 29.05 - dzisiaj w końcu udało mi się dograć jakiś termin.
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mycha z 4060 poszła w miare gładko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2267 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas dziś już od rana 22 stopnie i pełne słońce. Dobrze, że nie muszę nigdzie wychodzić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak wyliczyłaś tą prognozowaną wagę? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Zapomniałam Wam wczoraj o dwóch sprawach napisać: 1. Udało nam się załatwić, że zrobią nam na zamówienie te nieszczęsne prześcieradła 110x80 ![]() 2. Pytałam w szkole rodzenia o ten bujaczek i położna powiedziała, że najwcześniej w drugim miesiącu, a najlepiej po drugim miesiącu ![]() Nadal się waham między bright starts a tym kinderkraftem. Nie wiem czy jest sens na pół roku wydawać tyle siana na bright starts, a kinerkraft nani mi się podoba, tylko martwi mnie to, że nie ma o nim żadnych opinii. Poszukiwałam wczoraj trochę i wygląda na to, że to jest nowość i na moje oko następca kinderkraft easy swing, który ma dobre opinie, ale nie znalazłam nigdzie potwierdzenia mojej teorii ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja korzystam i będę zaraz śmigać na lumpy ![]() ![]() Ja patrzyłam na próbki i w sumie żaden mnie nie zachwycił jakoś, nie mieli tych 3 letnich kolorów akurat. Wielki jest w sumie przy mnie, bo ja to karakan, ale porównujac inne tutki czy starlety co stały obok, to roan najlepiej sie prowadził, nie czuło sie w ogóle wagi. No i ma super budke do spacerówki, na zime ekstra ![]() Jakby co to najpozniej za tydzien trza zamowic. ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Martoolka bierz ten kinderkraft, to nie jest nowa firma, juz pare dobrych lat ma. Poza tym tak jak piszesz, przyda sie na krotko ![]() Ja biore tez w sumie nowosc bo od nich ten unimo, podobny do tiny love, ale tanszy i ma moskitierke, co mega sie przyda akurat w sezonie. Jedynie moj jest na plasko rozkladany wiec od urodzenia bede korzystac. Stary stwierdzil, ze ten teczowy wózek moze byc ![]() Tylko fotelik jeszcze ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Matko.... Mam równo 30tc 4 i pół tygodnia i Tomi był na swiecie ![]() Musze przyspieszyc w końcu! Kurier dowiozl trampoline, chociaz tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że ten unimo sam się nie buja, bo wtedy byłby idealny ![]() Gratuluję decyzji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty ktory kolor bierzesz? Czy jeszcze niewybrany? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej skłaniamy się do grey powder, tylko szkoda, że rączka nie jest w jaśniejszym brązie ![]() Podobają mi się też black cognac i chevron grey, ale skoro stelaża nie można zmienić na szary, to odpadają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam masę wątpliwości co do kosza mojżesza. Pliss doradźcie niedoświadczonej sierpniowce. Sprawy się mają tak. Mam dom dwu poziomowy. Od wieczora będziemy rządzić w sypialni a w dzień na dole. Początkowo chciałam kupić kosz mojżesza shnuggle bo dość spory- na dłużej starczy i bujać się z nim góra dół. Teraz znajoma mi namieszala w glowie,bo mówi,ze dostawka przy karmieniu piersią jest super sprawą. Przemyslalam to i faktycznie nie musisz za każdym razem wstawać z łóżka,choć to pewnie dopiero jak się wprawy nabierze to przysuwasz dziecko do siebie i karmisz. Sek w tym,że jak kupie dostawke do łóżka to nie będę mieć w czym małej kłaść w dzień na dole. Dojdzie kolejny wydatek. Druga sprawa,ze kupujemy monitor oddechu i jak zamontujesz na dostawce,to już w dzień nie będzie się chciało bawić w przekładnie do miejsca gdzie dziecko będzie spać w dzień. Co myślicie? Trochę sobie sama odpowiedziałam, że chyba ten kosz,ale jak wyobrażam sobie noce zombie,bo musze się zrywać to mam wątpliwości. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Rozeznanie
|
Grrr w biedronce koło mnie nie ma juz tych poduszek ciazowych ehh trzeba było wstać o 6 rano
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym kupiła kosz Mojżesza tylko, ale to moje zdanie. Przecież i tak możesz go sobie postawić bliziutko łóżka. Ps. Przypomnij mi - łóżeczka nie kupujesz? Naprawdę nie chcę Cię zniechęcać ale dostawkę zawsze możesz dokupić jak się okaże, że Ci niewygodnie, albo że nie chcesz taszczyć kosza w górę i w dół. Ja planowałam taaakie długie kp - i co - skończyło się po 2 miesiącach. Nie mówię, że Ci nie wyjdzie bo to sprawa indywidualna. Ale wg mnie (patrząc z perspektywy pierwszej ciąży) gromadzenie zbyt wielu rzeczy już na samym początku nie ma sensu. Dziecko i tak zweryfikuje wszystko. Może trafi Ci się bobas, który będzie chciał jeść tylko raz, dwa razy w nocy? Ja młodego w dzień planuję już w łóżeczku kłaść, tak jak Grześka no i w wózku - w sumie przez pierwszy miesiąc Grześ głównie w wózku spał nawet w nocy. A jak się okaże, że mi mało - to dokupię czy to leżaczek/bujaczek, czy kosz Mojżesza...czy to inny gadżet... No nie wiem, tak myślę ![]() A co do monitora oddechu - w dzień go nie używałam - głownie w nocy. Bo jakoś w dzień masz większą kontrolę, świadomość i jesteś prawie cały czas z dzidziolem - ale tak jak mówię - to moja opinia :P
Grześ ![]() Igor ![]() Maja ![]() Edytowane przez diablica80 Czas edycji: 2017-05-18 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monitor oddechu w takim przypadku mógłby się bardziej sprawdzić taki przypinany do pieluszki. Co do dostawki, to według mnie równie dobrze możesz postawić łóżeczko dziecka przy swoim łóżku, tylko wtedy będziesz musiała pewnie wstać, albo uklęknąć na łóżku, żeby bobasa wyjąć do karmienia. Nie jestem odpowiednią osobą, żeby w tej kwestii doradzać, bo mam ambitny plan, żeby w nocy wędrować do pokoju małej i tam ją karmić ![]() Niestety to jest tak, że każda z nas musi sobie wypracować własny system, który będzie jej najbardziej odpowiadać, a też ciężko w ciemno przewidzieć, co się sprawdzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Zakorzenienie
|
Pocieszaj mnie pocieszaj
![]() Cytat:
![]() Martulka zerknij na sklep smile w Poznaniu. Wg mnie cenowo sa bardxo korzystni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2277 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Faktycznie kupie kosz,jak planowałam na początku. Monitor masz rację Diablica, że potrzebny głównie w nocy, w dzień tez mała może w wózku spać. Jakoś nie ogarnęłam tego. Kupię kosz i będę podróżować góra- dół. Łóżeczka nie miałam w planach na razie kupować, ale moja mama się uparla, że nam zapłaci i będę zamawiać. W takim razie macie rację, że jak mi się nie będzie chciało podróżować z koszem między piętrami to jest opcja i wózek i łóżeczko. Dziękuję wam za wasze cenne rady. Co 3 głowy to nie 1😘😘😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Rozeznanie
|
No, no Crescent - ciekawe po kim dzidzia ma takie rozmiary, bo na pewno nie po Tobie
![]() ![]() ![]() Korzystając z promo na darmową dostawę w Smyku, zakupiłam dziś wanienkę i przewijak: http://www.smyk.com/catalog/product/...jak-niebieski/ http://www.smyk.com/catalog/product/...owleca-100-cm/ A to wanienka i przewijak moich marzeń, ale w związku z przyśpieszeniem wyprawki obiecałam sobie nie wydawać pieniędzy niepotrzebnie na sam design ![]() http://pl.mokee.eu/przewijak-kolor-morski.html https://www.blizejciebie.pl/skip-hop...qn2BoClS3w_wcB ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Chociaż ta wanienka wydaje się ultra praktyczna. No ale cóż, poradzę sobie ze zwykłą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.