|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: szczęśliwe singielki czyli MY :-)
Leniwe banany na ściany!
![]() Witam i o zdrowie pytam ? Moje kuleje.. Odpoczywam A zaraz lecę zobaczyć bo o 20 ma być jakis nowy program kabaretowy prowadzony przez Bałtroczyka. Zobaczymy co to im wyjdzie Świeżutki bo z 2007 roku więc liczę na fajne skecze
|
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa tam ahinsa jak sie bredzi jest bosko przynajmniej wesoło ja zazwyczaj bredze i jest smiesznie
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Bredzę, zaraz padam "na cyc" (zasłyszane w pociągu) i śpię.
Czemu kuleje? Zmęczona kuciem i przedwiośniem? Nie cierpie przedwiośnia, zawsze mnie wykańcza - bywało, że rok w rok urodziny spędzałam w łóżku z wysoką temperaturą ![]() Jak się napisałam, tak mnie zobaczyły. Albo. Jak się piszesz, tak Cię widzą. Bosz, jaką ja mam w waszych oczętach reputację kulejącą
|
#2254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Mam nadzieję, że będzie zabawnie .A na zmęczenie przedwiosenne polecam rzerzuchę (własny szczypiorek wyrastający z cebulki tez jest fajny .
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i taką ja Cię lubie ![]() lubie ludzi pozytywnie zakreconych ja tez do nich naleze wiec musze lubić ![]() hmm lubie lubie tak tak nudno mi
|
|
#2256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ogólnie myśle, że program ok
|
||
|
|
|
#2257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A ten z paranienormslnych parodiował tą pannę ze stolicy ?? Niezłe to było, tyle, że ja znowu musiałam się domyslac znaczenia co niektórych słów . Za moich czasów to inny slang był .
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2259 |
|
Zadomowienie
|
Radia nie widziałam niestety
.
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
A szkoda bo radio było bardzo dobre. Ale pewnie nie raz się jeszcze na nie natkniesz bo to dosyć popularny ich skecz
Szczerze to tylko te dwa znam paranienormalnych ale zrobili na mnie dobre wrażenie
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieeeń dobry bardzo
![]() Nie harcowały moje myszki wczoraj, pod nieobecność pszczoły, jak widzę ![]() Ale ładny mam widok za oknem - az się chce... Miłego dziona!
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Ależ mnie przeziębienie męczy.. A za oknem taki wiosenny klimat Szybko zbieram się w sobie i nie poddam się chorobie.. (jakie rymy )Zabieram się za naukę. Pozdrawiam. Słonko zachodzi tuż tuż teletubisie mówią papa już. (to efekt oglądania rano tv)
|
|
|
|
#2263 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
.A ja wczoraj znowu obejrzałam "Pod słońcem Toskanii" . Oczywiście musiałam się powzruszać. Ten film mnie po prostu urzekł. Teraz wysyłam całe mnóstwo pozytywnych wibracji Do tego jeszcze piękne słońce za oknem i można zwariować z nadmiaru emocji ...
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
elo elo gangsta.gif
dzisiaj to ja gadam głupoty i pisze wiec jak co to sie nie przejmowac mno
|
#2265 |
|
BAN stały
|
"Pod słońcem Toskanii" boski,zgadzam się
A ja mam dobry humorek,przyjrzeć się,bo nie wiqadomo kiedy się trafi następnym razem ![]() To chyba ta pogoda mnie natchnęła Cieplutko i wiosennie.Wróciłam z zajęć,musze wszamać coś szybko i lece na balety. Aha,i mam wiosenne postanowienia Np,zeby nie wstwać później niż o 9:30 Bo dziś np zaspałam na angielski I pewnie kłóciłabym się,ze budzik nie zadziałał jakby nie to,ze obudziałam się z komórką w dłoni co świadczy raczej o tym,ze zadziałał a ja go własnoręcznie wyłączyłam
|
|
|
|
#2266 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też usłyszałam kiedyś coś bardzo podobnego, tylko z kolei nie mam zamiaru na siłę udawać biednej, zagubionej istotki, czekającej aż ją ktoś za rękę poprowadzi. Wiem nie powinniśmy popadać ze skrajności w skrajność. Mężczyźni boją się chyba silnych kobiet,a raczej związków z nimi. Łatwiej omotać słabszą niewinną istotkę- to fakt. Ale aż tak silna i niezależna to się wcaale nie czuję. A co do wymagań to nie są one tez jakieś z kosmosu... Chyba, że to tylko mi sie tak wydaje... Cytat:
Alternatywa sie zawsze znajdzie, tylko mam nadzieję, że tam na górze sie temu komus jednak nie nudziło. Przynajmniej nie w naszym wypadku
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski, tzn Pawiany
![]() Wyobraźcie sobie, że pan Stary Miłość wystawił mnie do wiatru i zapomniał o spotkaniu ![]() ![]() Naprawde, nie wyobrażam sobie mojego zycia bez mężczyzn... są tacy, ach, tacy cudowni. Pfffffffff ![]() Miłego wieczorka wszystkim.
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak to zapomniał czekałaś na niego? ![]() hmm przepraszam ale rozsmieszyło mnie to z Tymi panami i ze nie wyobrazasz sobie zycia ![]() musze sie przyznać .... ja tez nie
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2270 |
|
Zadomowienie
|
Allo, allo babiszony
Droga do wątku w ostatnich dniach się wydłużyła (roboty po tajgerowe uszki) i nie mogłem... dojść Meg, nawet w tym wątku znajduję kilka silnych kobiecych osobowości (zarzucam komplementa, czy Wam się to podoba czy nie). Mężczyźni boją się silnych kobiet. Dam Wam kilka powodów dlaczego tak jest, i dlaczego większość męskiej populacji to degeneraci i idioci (pewnie pojawią się sarkastyczne docinki, dlaczego sram do własnego męskiego gniazda - a dlaczego miałbym nie mówić prawdy?). Mają obiekcje, co do związków ze starszymi kobietami (starsze są doswiadczone i znają swoją wartość), chcą być lepsi i mądrzejsi od kobiety, chcą otoczyć je opieką, stwarzają pozory rycerstwa, wszechwiedzy, nie chcą być uważani za słabych. Silna kobieta nie stwarza okazji do takiego zachowania, facet czuje się gorszy i unika takiej kobiety. Stąd też głupie owieczki mają wzięcie. A głupie owieczki są nudne, płaczliwe, nie znają własnej wartości, wiecznie zakompleksione... bla bla bla... i co mam z taką kobietą robić? jak trwać w życiu? Związać się z banalną kobietą i czekać na kostuchę? To nie dla mnie, stąd też jestem singlem, a młodsze kobiety (w większości) działają mi na nerwy (ale część z tej większości za kilka lat będzie nadawała się do życia). Nadal jestem singlem I że tak powiem - mrrrrauuu. Aż sobie zawyłem ze szczęscia ![]() Edit ![]() Z tego co zauważyłem, w bliskim otoczeniu to własnie starsze (niewiele, w porywach do 10 lat) babeczki są fajniejsze (fajniejsze wg. moich kryteriów). Z nimi uwielbiam spędzać czas i nigdy się nie nudzę. Problem z tym, że isnieją pewne tarcia i nie zdecyduję się na związek z kobietą 10 lat starszą (związek to jednak coś innego niż kumpelstwo/przyjaźń), a swoistym złotym środkiem byłaby kobieta w moim wieku, z cechami emocjonalnymi wczesnej trzydziestki. Keira, jak skończysz oglądać mecza to spróbuję Cię oczarować (tak, szukam guza )
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
ooo ła Pietrek sie pojawił
![]() hmm a jak to jest ja jestem taka ze zawsze słysze ze ja na dziewczyne sie nie nadaje a dlaczego? bo sprawdzam sie jako przyjaciłka ![]() no trudno a później dożo mam dziewczyn nastawionych przeciwko sobie chyba sa zazdrosne ?
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne co może być zgubne jeśli idziesz z facetami(kolegami przyjaciółmi) gdzies a wszyscy myślą, że zajęta Dla niektórych przyjaźń damsko-męska nie istnieje
|
|
|
|
|
#2273 |
|
Zadomowienie
|
Meggy głowa do góry
.A kto to do nas powrócił . Tajgerze wiemy żeś z kotowatych, więc i czynisz marcowe powinności zapewne i stąd Twoja długotrwała abstynecja w wątku A wracając do tematu, to się zgadzam z Tobą. Owieczki są "łatwiejsze w obłudze", a kobiety, które są wyzwaniem dla facetów, często są wprawdzie w kręgu ich zainteresowań, ale nie jako partnerki . Trudno trafić na otwartego i silnego faceta, którzy nie powie znającej swoją wartość kobiecie, że jest głupią feministką i złośnicą ...A co ma znaczyć próba oczarowania mnie ??? Już dawno po meczu. Na dodatek czuję rozczarowanie, więc trzymaj swoją różdżkę z dala ode mnie Cam dla mnie przyjaźń damsko-męska nie istnieje .
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie uznaje przyjaźni miedzy kobieta a mężczyzną gdyż to sie sprawdza ze zawsze któreś będzie chciało czegoś więcej ![]() i dlatego jak każdy mi takie rzeczy gada to i tak nie jesteśmy przyjaciółmi najwyżej kolegami
|
|
#2275 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja na razie to się zastanawiam, kto tu kogo czaruje
|
|
#2276 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Hmm...Kobiety zakompleksione to od razu głupie owieczki?Nie generalizowałabym jednak z tymi owieczkami.Ani ze starszymi kobietami |
||
|
|
|
#2277 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No zapomniał! Sam mi zaproponował i sam zapomniał
![]() ![]() Czekałam. Miła bywam wbrew pozorom i różne rzeczy rozumiem. Ale to... Cytat:
![]() I kiedy naprawdę! Bez bez panów to już nie byłoby to samo ![]() Myślisz? Bo ja sie zastanawiam czy się zgodzić i dać mu szansę... się przede mną wybielić - takie strojenie się w piórka bym miała niepowtarzalną ( ![]() Joł, chłopsztyl. Cytat:
Cytat:
(ależ dyplomatka ze mnie).Dodatkowo, jakaż słaba musi być brzydka płeć, skoro potwierdzenia szuka u "głupich owieczek". No chyba, że nie szuka potwierdzenia, a czegoś zgoła innego a to, że przy okazji zaplątuje sie w związek - żenua.Cytat:
Sorry, ale takie deklaracje to tylko paplanina. Ze całym szacuneczkiem. Nie uważam ludzi za nudnych, bo każdy ma swoją historię. Nie uważam też, że da sie zaplanować, że nie będzie się/lub będzie z "nudną zakompleksioną owieczką" - osobiście wolę nadmiar autokrytyki niż jej brak.
|
|
#2278 | |
|
Zadomowienie
|
Nie szukam próżnej sławy, wybuduje pomnik trwalszy niż ze spiżu
Klakierstwa nie znoszę.Cytat:
A przeraża Cię nadmiar pewności siebie u innych ludzi? Czy chcesz być tylko dyplomatką na pokaz?
|
|
#2279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chcociaz zadzwonił czy Ty dzowniłaś? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
No no.. jakie dyskusje..
Dzien dobry.. Dzis tez czuc wiosne ale juz pochmurnie ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet szczesliwym Singielkom! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

Moje kuleje.. Odpoczywam 

Dziiiwne. To sprawa do archiwum X. Tzn nie do archiwum, ale do rozwiązania przez Mouldera i Scully.

.

.