![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2018 ❤
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Malgosia, bedzie dobrze! Moze to tylko nadzerka albo cos? Jakies naczynko peklo na szyjce? Grunt ze z dzidzia wszystko w porzadku!!! I nie denerwuj sie!!! Wiem, ze sie boisz, mialam to samo na poczatku, ale tu spokoj potrzebny najbardziej!!!
Polinezyjka, mi chodzi bardziej o to, ze ogolnie narzeka sie ze ludzie nie kupuja ksiazek. No sory, ale jezelu komus na zycie w miesiacu zostaje 600 zlotych, a znam wiele takich ludzie w roznym wieku to chocby nie wiem jak nie wyda 30-40 zl na ksiazke. Gdyby ta ksiazka kosxtowala jednocyfrowo, zapewne wiecej osob by ja kupilo - takie bledne kolo. Mam wiele kryminalow po mojej ciotce kupowanych w angli kiedys za ceny pol funta, najdrozsza 2 funty. Przekiczajac, za taka cdne moge kupowac. Ale nie za tyle kasy. Kiedys przy okazji cen paliwa (jak dochodzilo do 6 zl) byla taka fajna tabelka z cenami w europie, ze wcale nie mamy najdrozej w europie... Ale o drugiej tabelki, porownujacej sile nabywcza tego paliwa w odniesieniu do sredniej pensji na reke, gdzie bylismy na szarym koncu, juz nie skomentowali. Tak samo jest z ksiazkami. Druga sprawa to wartosc merytoryczna danej ksiazki. Gdyby ja wydala lewandowska tez bylby bestseller. A zawartosc... ![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Drocia a ja uważam właśnie, że ma dużą wartość merytoryczną
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2254 | ||
Zakorzenienie
|
Mamy wrześniowe 2018 ❤
Cytat:
Cytat:
Rozumiem Cię i zgadzam się z tym - u nas w PL jest niesamowicie wysoki podatek co bardzo podnosi ceny ksiazek (wlasnie w porównaniu do zachodu). Ale to mnie jeszcze tak bardzo nie drażni jak ... ceny ebooków! Przecież eBook i książka sa dokładnie w tych samych cenach ![]() Ja odniosłam się tylko do tego co napisałaś ze sama możesz wydać książkę i ja tak wycenić -> chodziło mi tylko o to ze wlasnie to nie takie proste :/ ta osoba z mojej rodziny napisała wiele ksiazek ale żeby je wydać to same problemy ![]() Wiecie ze dziś od rana czułam się świetnie (prócz zatok ) ale mdlosci zero , bawiłam się z Sara , zrobiłam jedzenie sama normalnie zjadłam - i oczywiście strach mnie obleciał ze skoro tak przeszło o może coś nie tak ![]() Ale zjadłam obiad (przed 12 zjadłam drugie danie a potem zupe ![]() ![]() Ale zapachy przestały mnie tak masakrować ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() 21 tc ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Polinezyjka Czas edycji: 2018-02-25 o 10:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Oj bo widzisz... Najpierw trzeba zostac celebryta, a nie jakims tam (za przeproszeniem wszystkich autorow) podrzednym autorem, ktorego nikt nie zna z tego, ze jest znany
![]() ![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Staysee, strasznie mi przykro ![]() Ja ubranek w Lidlu nie kupowałam teraz. Kiedyś kupowałam sporo przy pierwszej córce, ale trafiłam pewnego razu na bodziaki, które po pierwszym praniu się mega rozciagnely. Spodenki też. Stwierdziłam, że już więcej nie kupię. Natomiast skarpetki maja spoko ![]() U mnie dziś 11t4d i brzuch widać. Zdecydowanie szybciej się pojawił niż w pierwszej ciąży. Powiem wam, że trochę mi samopoczucie zjechalo w ostatnich dniach. Martwię się, czy po macierzyńskim będę miała do czego wracać, w pracy. Boję się, że wezma kogoś na moje miejsce a jak wrócę, to mi podziękuja. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Fortuna a masz umowę na stałe?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Hmmm fortuna z pracodawcami różnie bywa. Spróbuj sięgnąć pamiecia do ostatnich ciąż w pracy. Jak było z innymi kobietami? Czy wracały, czy na to samo lub inne stanowisko? Pajka niegłupio radzi, większość ludzi doceni szczerość i próbę wypracowania dogodnego rozwiązania razem. Niektórzy jednak niestety nie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
koniec świata- ostre mdłości z poranka na popołudnie przeszły,ale to jakie...oby nie pawiować tylko...już nie rozumiem nic
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm No wlasnie - szef powinien juz być Ciebie pewny - ze nie zrobisz go w UJa i nie znikniesz na pare lat (macierzyński + wychowawczy ) ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziewczyny dziękuję za wszystkie słowa wsparcia! Jakoś nie mogę przestać Was podczytywać, pewnie czasem będę tu zaglądać i Wam kibicować! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Mamy wrześniowe 2018 ❤
Cytat:
Jezeli tylko czujesz sie na silach, to jak chcesz to badz z nami caly czas ![]() ![]() Fortuna, nie panikuj. Ja np juz wiem ze zatrudnia kogos na zadtepstwo, za chwile w zasadzie rusza rekru. Nawet jezeli pozniej ta osobacsie zostanie, to napewno ani ja, ani ona nudzic sie nie bedzie ![]() ![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() ![]() Uff, zmartwiłam się ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czego mozna uzyc punktowo do szybszego zagojenia sladow po krostach? Wypruszczylo mnie ze masakra - nawet jako nastolatka nie mialam az tylu az takich balacych gul podchodzacych ropa. Normalnie bym to wycisnela i posmarowala tormentiolem i za dzien by nie bylo sladu ale teraz tormentiol raczej jednak odpada. Sudocrem czy pasta cynkowa tez, zdecydowanie za mocno wysusza a dwa, nic z tym nie robi. Co mozna bezpiecznie uzyc? Macie jakies pomysly?
PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Raczkowanie
|
A moze miętowa pasta do zębów?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Albo napar z szałwi, na ręczniki papierowe i na twarz, działa ściągająco Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Pasta odpada, bo tez wysuszy a przez te mrozy i tak mam juz wszedzie suche placki wokol
![]() Szalwie jutro musze kupic w takim razie ![]() A najgorsze, ze l4 mi sie konczy i jutro trzeba jakos wygladac w pracy ;(;(;( PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Raczkowanie
|
Dobrze też działa mycie twarzy żelem do higieny intymnej, bez parabenów i sls, polecam iladian. Na mnie super podziałał.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Hej Wam. W przyszlym tyg jade do kliniki onko zalatwiac konsultacje.
Co do ksiazki mi sie podobala, kupilam ja za 69 zl, kiedys pewnie sprzedam. Pojutrze prenatalne. Tak bardzo sie boje, bede robic usg i test z krwi. Nie mam pojecua hak to bedzie wygladac, musze przeczytac tam co gilmoregirl pisala Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Przyczajenie
|
Cześć mamuśki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Raczkowanie
|
Ja mam w środę na 10 prenatalne. Pobierają krew jak na morfologie i robią usg gdzie sprawdzają przeziorność karkową i wszystkie narządy.. I oceniają ryzyko wad. W katowicach jest tak że wyniki z usg są od razu a biochemia to zależy jak wyniki wyjdą dobrze to nie dzwonią ale jeśli wyjdzie podwyższone ryzyko to dzwonią i wtedy jedzie się na kolejne badania. Ja mam tak zle wspomnienia z tym wszystkim że już spać nie moge a gdzie dopiero środa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
w środę wysyp badań prenatalnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kciuki za wizyte w klinice ! Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zróbcie sobie jakieś avatary :P bo za jakiś czas będę tylko rzucać okiem na avatar i będę wiedzieć kto pisze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.