|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019
cz.II
Ja na początku tetra a później mamie przywiózł ktoś z zagranicy pampersy i było wielkie wow
dziś mamy na prawdę wygodę ,mój mąż ma 4rodzeństwa i czasami jak teściowa opowiada jak to kiedyś było to podziwiam ją i wcale nie narzeka wspomina te czasy z uśmiechem![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2252 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jestem tego przykładem ![]() Cytat:
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2254 | ||
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
Ojej z bliźniakami to już w ogóle ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
No ta nasza mentalność taka jest. Dzisiaj bylismy w biedrze kolejka ogronna. Pani od razu mnie wyhaczyla i 'dlaczego pani do mnie nie machaaaa?' ale miny osób przede mną... Szkoda gadać.
Byliśmy oglądać wózki -dostalismy oczopląsu i tyle z tego było. A teraz się poplakalam bo uznalam ze nikt mnie nie chwali (czyli mąż ) a zrobiłam taką dobrą pomidorową.
|
#2256 | |||
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Jak liczysz? Ktory tc+d?
Cytat:
Cytat:
i tez jadlam dzis pierogi ![]() Cytat:
![]() A z ta zupa sie uśmiałam hi hi, na pewno byla pyszna ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Anuszka, ja nadal nie wiem co to zgaga- tzn chyba nigdy nie mialam ![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
dziś 23 tydzień (22+0) ![]() Ojoj! ja bym pomidorowa pochwaliła ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Ojj ja bym nie pogardziła pomidorową
![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2259 | ||
|
Rozeznanie
|
cz.II
Cytat:
Łoooo... Jak miło! Mnie nikt nie przepuścił jeszcze ani nie wywołał z kolejki ![]() Daj nam trochę to wszystkie na pewno pochwalimy!!! ![]() Cytat:
Ja miałam raz w życiu zgagę przed ciaza i nie wiedziałam o co chodzi wiec stwierdziłam, ze to zawał K. do dziś się ze mnie śmieje ![]() Muszę się pochwalić bo mam kolejny owocny dzień :P -Kupiliśmy dziś farbę do pokoju i inne gadżety do malowania i od jutra mamy działać -Byłam wreszcie na pierwszych jazdach :P (nie było najgorzej ale jazdy miałam o 9 a z emocji obudziłam się o 5 i nie mogłam zasnąć już) -Zapisaliśmy się do szkoły rodzenia (29/10 pierwsze zajęcia) -Kupilismy na Allegro łóżeczko (2w1) i kosz na pieluchy - wstawię foty na fb Zastanawiam się nad wanienka składana.... Co o niej sądzicie? http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7430103666 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Dzięki dziewczynki. Gwarantuję że smakowalaby Wam jak nic innego
![]() A co do jedzenia to ja też non stop jem.. ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Ja też non stop czuje małego głoda
na obiad zjadłam karkówkę z burakami a na drugie pierogi z truskawkami chyba z 8sztuk![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2262 |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Myślałam, że tylko ja tak mam z jedzeniem
masakra u mnie ostatnio. Muszę trochę wyhamowac, bo jak tak dalej pójdzie to się będę toczyć pod koniec ciąży. U mnie dziś 21+0, czyli już bliżej niż dalej Co do imienia to mi się ogólnie Lila podoba, ale wydaje mi się ostatnio mocno popularne. Dlatego nie jestem do końca przekonana. Ale póki co to raczej tak zostanie, chyba że nam jeszcze coś innego przyjdzie do głowy. Ciekawe Ci tam u Coco, nic się nie odzywa od dłuższego czasu. Mam nadzieję, że to tylko brak czasu i za niedługo da znać co tam u niej. Jestem ostatnio strasznie zmęczona, ciągle chce mi się spać. Co do zgagi to w pierwszej ciąży to była moja najgorsza dolegliwośc, pod koniec to była tragedia. Po nocach nie spalam. Mimo to syn urodził się prawie łysy, więc obalam mit Mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej, choć już czasem miewam lekką zgagę. Nic mi nie pomaga niestety. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Mi jeszcze kilka lat temu podobało się imię Anastazja
do tego stopnia że wybrałam to imię na bierzmowanie a dla chłopca Oliwier . Dziś nie ma opcji żebym tak dzieci nazwała ![]() Na wadze mam już +6 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2264 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2265 | |
|
Wtajemniczenie
|
cz.II
Pan nad nami czuwa!
Byliśmy w Leroy projektowaliśmy łazienkę i kuchnię od 15 do 20, mega sympatyczna atmosfera,jesteśmy bardzo zadowoleni z projektów i co najlepsze. Żaliliśmy się na naszego plytkarza, i przedzwonili do swojego kolegi który jest byłym pracownikiem Leroy, latem się zwolnił i od tej pory wykonał kilka zleceń, widzieliśmy zdjęcia itp robi naprawdę dobrze, zresztą jego prace w Leroy też chwalili że byl bardzo cenionym pracownikiem za dokładność przedzwonili przy nas i w połowie października zacznie! Do tego czasu musi dokończyć dwa inne zlecenia które właśnie wykonuje. U nas Powinno pójść sprawnie bo w razie co mąż mu trochę pomoże, wszystko w łazience będziemy mieli z Leroy więc też doskonale będzie znał cały materiał do robocizny. A ten czas my z mężem poświęcimy na dokupienie pozostałych szczegółów itp. swoje roboty mąż zacznie równorzędnie z nim w czwartek podjedzie obejrzeć mieszkanie ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Karla ale super Wam się udalo z tym plytkarzem!
No..powiem Ci ze ja w mpk muszę też usiąść bo nie daje rady. Staram się siadac w miejscach wyznaczonych dla ciezarnych ale tym samym te same miejsca są np dla starszych osób i tez czasami te spojrzenia wbijaja w siedzenie ale cóż.
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz pozostaje mi czekać do 15.11. Może wcześniej będą wyjaśnienia haha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2268 | ||
|
Rozeznanie
|
cz.II
Cytat:
Super, ze tak wyszło Cytat:
Dziewczyny przecież teraz nie siadamy z własnego „widzimisię”... Przejmujecie się tymi spojrzeniami? Nie warto U mnie po pewnych przeżyciach już wyłączył się syndrom „bo co ludzie pomyślą...” i jakoś łatwiej zaczelo mi się żyć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
A my jutro jedziemy oglądać mieszkanie 😊
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
|
|
|
|
#2271 | |
|
Rozeznanie
|
cz.II
Cytat:
Tez tak zrobiliśmy w Leroi w Katowicach, ale ostatecznie wszystkie płytki kupiliśmy w Castoramie. Mają tam dużo większy wybór i chyba najlepsze ceny. Za takie same płytki na ścianę w Obi trzeba było dać 20 zł za m2 więcej niż w Castoramie. Nie trzymaliśmy się projektu, bo Pani dała nam dużo płytek drewnopodobnych, których mój małż nie trawi. Najgorsze, ze nie zdążyłam nic wybrać na podłogę, remont w toku i podłoga pilnie potrzebna a ja uziemiona. ;( Chyba będę wybierać ze zdjęć;(. Z 3 łazienek jedna prawie skończona, ale jeszcze dużo roboty przed nami... Robotnicy mówią, ze skoczą przed Sylwestrem, ale jakoś tego nie widzę;( Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Powodzenia
![]() Karla super ze Wam się tak ułożyło ![]() My najpierw na żywo wybraliśmy płytki a później zamówiliśmy całą paletę przez internet, wyszło nam dużo korzystniej. W sumie większośc płytek jak nie wszystko kupiliśmy z firmy Paradyż i ponad 3 lata się sprawdzają, jesteśmy zadowoleni ![]() Wczoraj zawołała mnie nasza sąsiadka bo robi na grupie lokalnej wyprzedaż ciuszkow po dzieciach. Powybierałam sobie sporo, rzeczy z Zary, next, h&m, gap niektóre w ogóle praktycznie nie używane, mam tyle skarpetek że chyba w nich utone ze 4 pary niedrapek się trafiły, takie słodkie sukienusie, rekawiczki na zimę, czapeczki smerfetki i dwa kapelusiki na lato. Bodziaków kilka i koszulek na cieplejsze dni albo chociaż po domu jak przyjadą goście legginsy i taki cudny sweterkowy szary pajac Bazgram z telefonu. Edytowane przez existence Czas edycji: 2018-10-03 o 08:19 |
|
|
|
#2273 | ||
|
Rozeznanie
|
cz.II
Cytat:
Dziewczyny, zazdroszczę zakupów. Ja kupiłam tylko fotelik. A teraz znowu mam problemy, wiec nie mam nawet ochoty nic zamawiać Mąż to nawet nie chce rozmawiać o małej, tylko ew. o ciąży. Chyba nie chce się przyzwyczajać, jakby jednak coś się stało;( Nawet z synem rozmowy o siostrze ustały;( Dobrze, że mam remont- leżę z laptopem, wybieram i zamawiam wanny, prysznice, baterie, umywalki, kibelki, drzwi i tysiąc innych rzeczy. Dla zabicia czasu. Ale nic dzieciowego;( Zaglądam do was, ale mało;( A jest mi dość ciężko, nie mam z kim pogadać;( Leżę sama całe danie, małż w pracy do wieczora, syn przeniósł się do mojej mamy- od kilku dni tam mieszka i śpi;( Tym bardziej, ze zawsze byłam bardzo aktywna- z synem pracowałam prawie do końca- na L4 poszłam 10 dni przed porodem;(. Chyba faktycznie jestem już za stara;( Chyba najstarsza z was. Żeby było śmieszniej, dzisiaj śniło mi się ze zostawiłam mojego małża dla młodszego faceta (10 lat młodszego), i miałam nieprzyjemną rozmowę z jego rodzicami, że kto to słyszał w wieku 42 lat uwodzić trzydziestolatkow. Czyli za 6 lat muszę uważać na romasne ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
Świetne zakupy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
ja wiem że ciężko zmienić ale trzeba się chociaż postarać myśleć pozytywnie! Moja teściowa leżała prawie całą ciążę z moim mężem bo miala zagrożenie poronieniem ale wszystko dobrze się skończyło, a medycyna wtedy a teraz to niebo a ziemia, musicie wierzyć wszyscy że będzie dobrze Bazgram z telefonu. |
|
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
szkoda że nie mieszkasz blisko bym wpadała na kawę byś nie zarosła pająkami przy tym laptopie ![]() bądź dobrej myśli, zaszłyśmy już tak daleko po Naszych aniołkach, że musi się skończyć szczęśliwym rozwiązaniem przytulam
|
|
#2276 | |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Cytat:
Choć wiem, że jest Ci ciężko. Jak chcesz to pisz, zawsze służę wsparciem w razie czego. U nas dziś okropna pogoda. Leje od rana, nie znoszę tej pory roku. Byle do zimy jakoś przeżyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
u nas było szaro i lało do 7
teraz wieje i słońce świeci
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Dzień dobry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2279 |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Snesha bardzo mi przykro, że tak to u Was wygląda
trzymaj się i myśl pozytywnie, będzie dobrze! Musi być ![]() A remontującym się życzę zero problemów i jak najszybszego zakończenia prac, oby nie wyszły po drodze żadne większe problemy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2280 |
|
Raczkowanie
|
cz.II
Snesha trzymam kciuki, żeby wszystko skończyło się dobrze
![]() nie jestem w stanie sobie wyobrazić, przez co przechodzisz, ale Twoje poświęcenie na pewno się opłaci i Maluszek w lutym będzie najlepsza nagroda! Nie wiem, czy to będzie pocieszające, ale moja Siostra w każdej z 4 ciazy (2 aniołki) musiała leżeć przez cały czas To był ciężki czas, ale teraz ma obok siebie dwójkę wspaniałych Maluchów, i to jest najważniejsze ❤️A my wczoraj wystawiliśmy nasze mieszkanko w Pl na sprzedaż trochę mi smutno, bo choć mieszkaliśmy tam tylko rok, to jednak piękne wspomnienia robią swoje.. ![]() Miłego dnia dziewczyny! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

cz.II
dziś mamy na prawdę wygodę ,mój mąż ma 4rodzeństwa i czasami jak teściowa opowiada jak to kiedyś było to podziwiam ją i wcale nie narzeka wspomina te czasy z uśmiechem

póki co nie wiem co to mdłości, nie wiem co to zgaga i tego się staram trzymać 

na obiad zjadłam karkówkę z burakami a na drugie pierogi z truskawkami chyba z 8sztuk

Mąż to nawet nie chce rozmawiać o małej, tylko ew. o ciąży. Chyba nie chce się przyzwyczajać, jakby jednak coś się stało;( Nawet z synem rozmowy o siostrze ustały;( Dobrze, że mam remont- leżę z laptopem, wybieram i zamawiam wanny, prysznice, baterie, umywalki, kibelki, drzwi i tysiąc innych rzeczy. Dla zabicia czasu. Ale nic dzieciowego;(
To był ciężki czas, ale teraz ma obok siebie dwójkę wspaniałych Maluchów, i to jest najważniejsze ❤️
trochę mi smutno, bo choć mieszkaliśmy tam tylko rok, to jednak piękne wspomnienia robią swoje..