|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czysta micha cz.-8
Cytat:
Możesz zapisać nie mając peselu ? U nad pomocy dziadków nie ma bo są daleko wiec do pracy tak szybko nie wrócę raczej bo tego nie widzę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Oj to ja mam bardziej, lubie ostre jedzenie, ale do czerwoności wystarczy mi juz tylko lekko ostre.
Lubię Lynię, ale ja te serie regenerujące lub nawilżające z kwasem hialuronowym. Dali mi w pracy do zjedzenia brownie z cukinią. Chlip - zjadłam. Było pyszne. Dzisiaj mamy mieć po południu gości, już widzę te zamawiane żarcie. Wyznaczyłam sobie trasę spacerkową, wysiadam kilka km przed domem i drałuję żeby chociaż trochę tych kcal stracić.
|
#2253 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Było dość suche, zdziwiłam się. Chyba na co dzień wolę fasolowe
![]() Normalnie bym podziękowała za te ciasto, ale własnie nigdy nie jadłam z cukinia więc się skusiłam, żeby przetestować. Dzisiaj za to na jutro do pracy robię makaron z cukinią i pomidorami.
aktualizacje Edytowane przez Wolha wRedna Czas edycji: 2020-09-02 o 09:16 |
|
|
|
#2255 |
|
Zadomowienie
|
Włączył mi się wczoraj wieczorem podły pms, więc na kolację pożarłam parówki z musztardą i bagietką. Do tego zimne piwo... brawo ja.
![]() Dzisiaj będzie czysta micha. Ale co do aktywności to nawet się nie oszukuję, palcem nie kiwnę.
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj mam dzień biegowy, chociaż mżawka pada to mnie nie powstrzyma
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2257 |
|
Zadomowienie
|
Wybiegaj za mnie chociaż ze 3 km...
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 |
|
Zadomowienie
|
Ja bylam wczoraj wieczorem na kolacji i mimo ze wzielam salatke, to na wadze dzis 58,9 :/
Ale u mnie zawsze takie sa skutki jedzenia wieczorem. Bez trzymania okna moja dieta by zwyczajnie nie miala sensu. A jak trzymam okno to w zasadzie niewazne co jem a i tak waga spada. Ostatnio ogladaam filmik na yt gdzie jakis typ testowal skutecznosco okna zywieniowego. I zrobil tak ze jadl tak jak wczesniej, jedyna zmiana bylo wprowadzenie okienka. Zlecialo mu w miesiac 2,5 kg. Mam nadzieje ze ta nadwyzka zejdzie do piatku ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Power mnie to wkurza, że właśnie ja chyba też musiałabym jeść z takim oknem, ale zwyczajnie nie podporządkuje życia diecie. No sorry, ale nie.
|
#2260 |
|
Zadomowienie
|
Oo, z cukinią nie znam. Z fasoli nie lubię, ale z batata całkiem całkiem. Wczoraj po siłowni jeszcze pojechałam polazić po sklepach i w trakcie mi się pojawiły zakwasy z poniedziałkowego treningu. A dziś to już jestem totalnie cała obolała.
Ja mam cerę naczynkową, łatwo mi o wypieki na twarzy, a nawet o trwały rumień. Stosowałam różne kremy, nawet mi dermatolog leczył trądzik różowaty. A i tak najbardziej mi pomogło chronienie twarzy przed słońcem, odstawienie peelingów mechanicznych i delikatne kosmetyki do mycia. Na czerwoną twarz po ćwiczeniach może pomóc chyba tylko brak ćwiczeń ;p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2261 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2262 |
|
Konto usunięte
|
Ja myślałam, że nie robię się czerwona. Kiedyś nagrałam siebie jak jogę ćwiczę. Jakiś skłon, głowa w dole, na ten czas twarz czerwona się robi
![]() Dostaję emaile od mamy: "Uczę się wysyłać z komputera" ![]() Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2263 |
|
Zadomowienie
|
#teamburak
Ja się czerwienię na twarzy, na dekolcie, ramionach, udach... Jak się zmęczę, zestresuję, zawstydzę, jak zmarznę, albo jak mi za ciepło. Mam cerę naczynkową, jak jestem w stanie spoczynku to jest ok (jestem blada jak śmierć), ale weź się tylko rusz... |
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niby nie mam naczynkowej, tzn. żadnych naczynek popękanych, żadnego rumienienia się tak na stałe, jestem wręcz blada jak trup i bez różu nie wychodź. bo mnie ludzie za chorą biorą. Za to okazjonalnie czerwone placki potrafię mieć na całym dekolcie jeszcze i nawet na ramionach. Kiedyś jakiś lekarz wyleciał z hasłem : skóra nadreaktywna.
Już nie wspomnę jaka pięknie purpurowa jestem po alko, albo w czasie rozmów gdzie się stresuję. Na rozmowy o prace to najlepiej golf
|
#2265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Takich popękanych to i ja nie mam. No, ze trzy na udach. Na twarzy nic. He he, skąd ja to znam. Bluzka pod szyję i kryjący podkład. Ja się nawet nie muszę szczególnie mocno stresować. Moja skóra przeżywa za mnie.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja niestety też, ale ja nie zasłaniam, bo nie używam podkładu Także buraczek na maxa.
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję całe 32 minuty na rowerku. Zmęczyłam się
Jutro sprawdzę czy dam radę o 5 rano popedałować,bo teraz to już słabe chęci miałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;88111239]Ja myślałam, że nie robię się czerwona. Kiedyś nagrałam siebie jak jogę ćwiczę. Jakiś skłon, głowa w dole, na ten czas twarz czerwona się robi
![]() Dostaję emaile od mamy: "Uczę się wysyłać z komputera" ![]() Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Brawo dla mamy ![]() Cytat:
![]() Ja po bieganiu mam czerwona twarz. Strasznie wyglądam, żadnych selfie w trakcie ani po ![]() Power a nie wystarczalo u Ciebie śniadanie krola,a kolacja żebraka? U mnie cały czas się to sprawdza. Im późniejsza godzina tym posiłki mniej kaloryczne. Pobiegalam 7km, potem kąpiel w ciszy ️ chłopaki na męskich zakupach to korzystałam z błogostanu,ale koniec laby. Tż do pracy,ja do przedszkola i z dzieciakami na bilans i szczepienie. Kocham takie wyprawy sama z dwójką ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2269 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
![]() Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 |
|
Zadomowienie
|
Likka kolacja zebraka jak najbardziej jest praktykowana ale i tak musi byc w oknie zeby dzialalo. Jak tylko poznym wieczorem cos zjem to rano tragedia na wadze gwarantowana.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2271 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez sie dzis wybieram koło 18 tej
|
|
|
|
|
#2272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle jakakolwiek regularność posiłków jest trudna, bo zaczynam o różnych porach, a do tego raz się uda zejść na przerwę po dwóch godzinach, a raz po siedmiu ![]() Cytat:
![]() U mnie drugi dzień leje, nosa z domu nie wyściubiam, brrr. Jesień w całej okazałości. |
||
|
|
|
#2273 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2274 |
|
Zadomowienie
|
Polecam placuszki jogurowe wg. przepisu Likka, robiłam dziś i w niedzielę i to jest u nas hit. Pychotka. Dziękuję za przepis Lika 😘
|
#2275 |
|
Konto usunięte
|
Czesc Dziewczyny.
musze kupic nowy.Zobaczcie sobie, co sie dzieje w watku na plotkowym o ''grubasach''. Masakra, jestem zazenowana. |
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Cornelia cieszę się,że smakują
|
|
|
#2277 |
|
Czarna owca
|
[1=742bd6bdde1307502cba7e1 26292911bf766cf73_61f3325 774e32;88112297]Czesc Dziewczyny.
musze kupic nowy.Zobaczcie sobie, co sie dzieje w watku na plotkowym o ''grubasach''. Masakra, jestem zazenowana.[/QUOTE]Chyba wolę nie zaglądać, bo brak mi ostatnio cierpliwości do idiotów ![]() Melduję drugi dzień wyzwania u Chloe, ale przyznaję, że sporo ćwiczeń robię w opcji "low impact". ![]() Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2279 |
|
Konto usunięte
|
Zajrzałam, ale nie mam dzisiaj weny na kłótnie wizażowe
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Smutno się czyta ten wątek,ale komentarz o Edanie z przyszłości, teraźniejszości i przeszłości doprowadził mnie do łez
Ja po kilku osobach w rodzinie widzę,w sumie czuję jaki mają do mnie stosunek,do mojej otyłości i kiedyś było mi BARDZO przykro, miałam ochotę się tłumaczyć dlaczego wyglądam tak a nie inaczej,że to wcale nie jest przez to że zjadam pakę czipsów i zapijam colą,a pizzę jem co drugi dzień. Teraz już mam na to wywalone,niczego nie komentuję. Mam to głęboko w d...że myślą że ino leżę i jem(wiecie,śpię na kasiorze,a auta w leasingu mamy za darmo 🤣 . To tylko o nich świadczy, że mają taką opinię o mnie. Każdy człowiek ma swoją historię,doświadczenia życiowe,nic nie jest zero jedynkowe. Nie wiemy o sobie wszystkiego,ale jestem zdania,że trzeba wspierać,czasami "pogłaskać po głowie",innym razem delikatnie naprowadzić na lepszą ścieżkę. I żeby nie było,ja wcale nie akceptuję siebie i tego jak wyglądam. Wiem że się da schudnąć i kiedyś znajdę siłę w sobie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edit: Ja wiem,że ja mogę schudnąć.
"Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie" P. M. Edytowane przez nestle301 Czas edycji: 2020-09-02 o 18:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

syn się dostał w wieku 10 miesięcy bardzo szybko, ale nie był to wymarzony żłobek i zmieniliśmy na prywatna opiekunkę. Jednak widzę sporo minusów takiej niani, dlatego drugie chciałabym do dobrego żłobka dać.
? 

Jutro sprawdzę czy dam radę o 5 rano popedałować,bo teraz to już słabe chęci miałam. 

️ chłopaki na męskich zakupach to korzystałam z błogostanu,ale koniec laby. Tż do pracy,ja do przedszkola i z dzieciakami na bilans i szczepienie. Kocham takie wyprawy sama z dwójką

. To tylko o nich świadczy, że mają taką opinię o mnie. Każdy człowiek ma swoją historię,doświadczenia życiowe,nic nie jest zero jedynkowe. Nie wiemy o sobie wszystkiego,ale jestem zdania,że trzeba wspierać,czasami "pogłaskać po głowie",innym razem delikatnie naprowadzić na lepszą ścieżkę. I żeby nie było,ja wcale nie akceptuję siebie i tego jak wyglądam. Wiem że się da schudnąć i kiedyś znajdę siłę w sobie