|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ćwiczycie regularnie? Plotkowo-aktywnie, cz.2.
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2252 | |
Dzik
|
Cytat:
U mnie jest zawsze pojedynczo, czasami się miedzy sobą wymieniamy rurkami miedzy sobą, bo mamy dwa rodzaje: emaliowane i nie. Ale jeśli to z zachowaniem zasad higieny i pod katem magnezji, bo mnie by tez szlag trafił jakbym trafiła na rurkę oblepiona prochem. Dziś mnie porwał geocaching, znalazłam 5 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze tak sobie myślę, że czesto wejście do figury wychodzi mi dopiero za 4-5 razem (tu się zsune, tam źle złapie, nogi nie wcisne, pleców nie wygne, jestem za nisko albo za wysoko, ręka/udo jednak boli), przy drugiej osobie nie dotarłabym do tego momentu
![]() Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
Podsumowując: na rurze - musze mieć swoją. Koło - absolutnie nie czuję potrzeby.
Co do magnezji, ja kicham ![]() ![]() Byłam 2 raz w żyiu na ściankach. Wychodziłam z mega objawami alergii tyle się tego unosiło w powietrzu.
![]() |
#2255 |
Czarna owca
|
No to ja jestem akurat z tych osób, które tego pół godziny (a nawet więcej na zajęciach w drugiej szkole) w całości na rurze nie spędzają. Jak już ćwiczę z kimś, to zwykle z koleżanką, która też używa magnezji no i bardzo często przecieramy rurkę, więc dla mnie żaden problem.
I chodzę tylko na zajęcia z multisportem, to cen zajęć akurat nie odczuwam ![]() Z asekuracją też raczej miałam na myśli jakieś ogarnięcie nogi, poprawienie pozy i tak dalej, bo jasne, ja bym też nie chciała, by ktoś polegał na mnie, że go złapię czy cokolwiek. Nie nadaję się, a w dodatku nie bardzo chcę się narażać na kopnięcie czy siniaka ![]() W każdym razie - dla mnie nie jest to problem, że raz na jakiś czas dzielę rurkę z jedną osobą. Nie jest to u nas nagminne i tylko na piątkowych, początkujących zajęciach. Ale powyżej to już absolutne przegięcie i mam nadzieję, że ogarną ten limit na przyszłość, bo to jakieś nieporozumienie, nawet rozgrzać się było trudno w takim tłumie. W ogóle to na podstawy przychodzi ogrom osób, a potem na wyższe poziomy już coraz mniej i na średnio zaawansowanym są ponoć tylko 4 dziewczyny, które przychodzą regularnie ![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk Edytowane przez Higurashi Czas edycji: 2023-02-11 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2256 |
Konto usunięte
|
To u mnie w mieście multisport nie działa na rurki i koła. Na basen działa i tam robią się czasem kolejki przed kasą, bo limit osiągnięty i nie wpuszczają.
Tak samo szkoły jogi nie mają. Działa tylko na siłownie basen i niektóre szkoły tańca. No i gdzie działa multisport to zwykle tłok. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
Czarna owca
|
To u nas na szczęście wszystko spoko działa, w jednej szkole mogę iść nawet na 3 godziny zajęć jednego dnia.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie mialam multisporta, ale kiedys z ciekawosci poklikałam troche miejsc w Warszawie. Joga, stretching - bez problemu mozma bylo znalezc. Za to wlasnie rura, kolo czy szarfy w tych samych miejscach byly juz normalnie platne.
Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2259 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2260 |
Czarna owca
|
Wracam z exo u innej instruktorki i jak na podstawy to jest #cienszko
![]() ![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Dzis 30 min cardio na orbitreku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym od razu założyła, bym w nich spała żeby od rana mieć na sobie i na trening pójść. ![]() Kocham sportowe ubrania i akcesoria. ![]()
![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Te nakolanniki to mało sportowo wyglądają
![]() ![]() Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#2264 | |
Czarna owca
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Ja przedwczoraj jakieś tam abs/booty na stojąco, wczoraj cardio hiit na stojąco, dziś godzina jogi i 45 minut nogi/pośladki z mini bandami.
Radzę sobie jak mogę, ale bez używania rak do podnoszenia czegokolwiek to jednak jest monotonnie . ![]()
![]() |
#2266 |
Czarna owca
|
A co do sportowych ubrań to kupiłam sobie legginsy Carpatree. Niby jakieś push up, ale zignorowałam bo te dopiski to zwykle pic na wodę. Przyszły, a tam taki yebitny szew (marszczenie?) pod dupą, żeby wyglądało, że taka niby uniesiona. No i w pierwszym odruchu to chciałam to odesłać, ale mamo, jakie wygodne. Zostawiam, kupię pewnie od nich więcej, tylko może już bez puszapa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2268 | |
Czarna owca
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
Konto usunięte
|
U mnie dzisiaj też orbitrek, 45min. w ramach rozgrzewki po chorobie. Weszło dobrze, więc jutro już lecę standardem, czyli zestaw siłowy, we wtorek znowu orbitrek.
Nie ważyłam się przez 4 tygodnie, bo mnie początek stycznia zdemotywował w tym temacie i dzisiaj w końcu sprawdziłam jaki jest efekt moich ćwiczeń - poleciało 1.8kg ![]() ![]() Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Higu to sobie pomyśl, że w moim klubie teraz dość regularnie 1-2 razy w miesiącu robią zajęcia gdzie laski przychodzą tańczyć w... bieliźnie
![]() ![]() Musze kupić jeszcze jedne legginsy, bo się nie wyrabiam z praniem. Jak chodziłam 2 razy w tygodniu to sobie zakładałem na tyłek te same 2 razy, później drugie 2 razy, a później pranko (robię średnio co 2 tygodnie). No, ale się rozkręciłam i mam problem. Cyckonoszy mam już łącznie 5 + 2 topy wiec tutaj jest okej.
![]() |
#2271 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() Ale o lingerie hour to pierwsze słyszę ![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Ładny ten strój, ja kocham welur
![]() Wiesz, mam wrażenie, że to duńskie podejście do ciała, Polki sa pruderyjne, bo takie mamy środowisko. Upatrzyłam sobie piekne, welurowe, krwiście czerwone body ![]()
![]() |
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja podnosze na body pump, ale w week-end chcialam dac odpoczac ramionom i mimo to troche sie spocic. Orbitrek jest monotonny, dlatego slucham na sluchawkach Rammsteina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2274 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() ![]() Fajne jest takie luźniejsze podejście do ciała moim zdaniem. Dla mnie pójście pierwszy raz na strefę saun to było wielkie przeżycie, jak jakieś łamanie tabu, masakra. I to nie z powodu przekonań, bo daleko mi do bycia konserwatywną jakkolwiek, ot, jakoś tak się u nas to ciało traktuje jak coś do kitrania, zamiast po prostu jak, cóż, ciało ![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Dzis po 60 min body pump.
Wlasnie stygna mi dietetyczne (bez cukrowe) ciasteczka owsiane. Beda na kilka sniadan. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2276 |
Czarna owca
|
Ja poszłam na tańce ale odwołali
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Higu mam podobnie. Przekonan nie mam zadnych, jedynie srodowisko. A ja i tak zawsze bylam ta co pierwsza sie rozbierala (do bikini), to ja ciagalam cale moje towarzystwo nad jezioro itp.
U mnie wpadl porzadny spacer i joga home. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2278 | |
Czarna owca
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Ja mam kompleksy, ale nic nie jest w stanie mnie powstrzymac przed przyjemnosciami, a oprocz teraz aerialu ze sportow kocham tylko plywanie i w mojej glowie cos tak "glupiego" jak cialo nie moglo mi nigdy przeszkodzic w sprawianiu sobie przyjemnosci wynikajacej z plywania.
Z smiesznych rzeczy, pamietam jak prawie spalilam wzrokiem kolezanka w czasach gimnazjum, bo zupelnie nieswiadomie (ona nie miala i serio nie wiedziala co to) zaczela mi sie przywiekszej grupie ludzi pyta co ja mam na biodrze, a to byly... rozstepy ![]() Za to majac prawie 30 swobodnie latalam po plazy z piekna wysypka, z ktora walczylam pozniej nawet w szpitalu. No kurcze jakies paskudztwo na skorze nie moglo mnie powstrzymac w ostatnim tygodniu sierpnia, czyli w ostatnich dniach kiedy mozna pokorzystac z wody. Wygladalam na prawde paskudnie, na basen bym nie poszla bo by sie jeszcze jakis bojacy sie zarazeniem ktos przypaletal, ale plazy i jeziora nikt mi nie mogl zakazac ![]() Polecam te podejscie ![]() Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2280 | |
Czarna owca
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.