|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
Pokaż wyniki sondy: | |||
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% | |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Raczkowanie
|
Dot.: callanetics
witam kilka dni nie zaglądałam a tu już następna strona
![]() Ja sobie zrobiłam kombinacje Callana - Bojarskiej, książki i ćwiczeń z Callan. Jak ćwiczyłam z Bojarską to wpadałam w depreche - muzyka mnie dobijała. Jednakże u niej jest wersja z większą ilością ćwiczeń niż na filmie z Callan. Z kolei w książce są ćwiczenia dla zaawansowanych oraz nawet w programie podstawowym jest tych ćwiczeń więcej (tyle samo co u Bojarskiej ale jakoś lepiej opisane niż te pokazane na filmie) I moim skromnym zdaniem nie chodzi o to by wszystko odpękać tak byle przećwiczyć daną ilość powtórzeń ale zrobić mniejszą ilość powtórzeń ale za to precyzyjnie i z zaangażowaniem. Efekt na 100% będzie lepszy. (Pisze tak bo widziałam, jak niektóre dziewczyny machają kończynami bez ładu i składu. Tyle, że się spocą a efektu żadnego) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2252 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam 4 h..
Te ćwiczenia mają jeden plus- po godzinie nie jest się ani trochę wymęczonym, spoconym itd. A nawet ma się dobry humor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2254 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2255 |
Raczkowanie
|
a jak dajecie rady z tymi brzuskzami przy nogach wyprostowanych? to jakis horror jest dla mnie.. tak samo jak i z tym ćwiczeniem gdzie nogę zgiętą pod kątem 90 stopni podnosimy gora dol....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
a te brzuszki to nie są takie złe
![]() 20 h za mną ![]()
![]() |
#2257 |
Raczkowanie
|
Madzia i jak efekty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2258 |
Rozeznanie
|
za mną 22 godzina....świetnie jest coś robić dla siebie ale dziś mi 4 razy coś przerwało!!!no i co zrobić, musze robić późną nocą bo w moim domu inaczej się nie da!
![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
A co myslicie o filmach z allegro? mam zamiar jakis kupic.
Zaczynam odchudzanie, dieta, skakanka + callanetics. Sama sie zastanawiam co najlepsze, musze ktoregos dnia usiasc, poczytac i ulozyc sobie plan. Do zgubienia 5-6 kg. Daje sobie na to 2 miesiace, w tamtym roku po zimie bez problemu schudlam ale wszytsko wrocilo. Cchce teraz inaczej, dolaczyc fajne cwiczenia. Mam nadzieje ze sie uda ![]() Nie potrafie sobie poradzic z jedzeniem - studiuje, raz wstaje o 6 rano, raz o 11. Moj organizm jest rozwalony przes fast foody, tryb zycia. Biore sie za siebie! ![]()
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
wiesz wielkiej rewelacji nie ma.. moze nie wykonuje tego jak należy
![]() ![]() no i to myślenie, że się ćwiczy i robi coś dla siebie ... ![]()
![]() |
#2261 |
Raczkowanie
|
Ojej, jakoś to mnie ta zdemotywowało :P Bo ja myśle że też źle te ćwiczonka robię... a z drugiej strony to by było zbyt piękne gdyby to tak świetnie działało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Przyczajenie
|
Skąd mogę ściągnąć callanetics? Bo nic nie mogę znaleźć. Pomożecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2263 |
Rozeznanie
|
Ania006 Nie wiem z kąd ale podsyłam ci stronke z wizazu z tymi ćwiczeniami moze sie przyda
![]() http://www.wizaz.pl/callanetics/index.php
![]() |
![]() |
#2264 |
Przyczajenie
|
Dzięki Inesis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2265 |
Raczkowanie
|
Jestem już po 10 godzinie. Mąż, który się śmiał z tych ćwiczeń, jak zobaczył ostatnio że mi spadł brzuszek i zmniejszyły się znacznie oponki, to już dwa razy ćwiczył razem ze mną, tak go to zmotywowało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
Raczkowanie
|
Polecam callana wszystkim. Ja staram się ćwiczyć codziennie przez 25 min i efekty naprawde są.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
ja też widzę efekty ale tak na prawdę nie wiem czy to callan bo ćwiczę też inne rzcezy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
no mi się wydaje, że trochę za rzadko ćwiczę bo 2x w tyg., ale bojarska tak poleca w tym filmiku.. i może wystarczająco te 2 razy bo potem przez kilka dni po ćwiczeniach czuję jakieś fale ciepła w nogach :| a ostatnio jak ćwiczyłam to sobie chyba mięsień naciągnęłam bo mnie w udzie boli :/
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
W jaki sposób dzielisz te ćwiczenia na 25 minutowe partie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Własnie skonczylam 5 godzinkę :P Już robie bez problemu ten na nogi ( z opieraniem nogi i poprzeczke) a z początku to była porażka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Rozeznanie
|
Witam Dziewczęta
![]() Z callaneticsem miałam swego czasu dużo do czynienia. Parę miesięcy i 5 kilo w dół ![]() Powodzenia Wam [i samej sobie ;p] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
Raczkowanie
|
A ćwiczycie z tym filmikiem z Bojarską czy z Callan? Ja właśnie ściągam z Callan film, który ma polskiego lektora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
ja ćwiczę z Mariolką....
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
a ja z wizażem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2276 |
Raczkowanie
|
Nie dzielę ich.Chociaż mam też dwa filmiki po 20 minut. Ja po prostu ćwiczę ten godzinny program ale bez płyty i książek. Tak naprawdę ten program godzinny trwa 50 minut i sporo tam jeszcze pogawędek Callan, które po częstym oglądaniu znałam na pamięc i wkurzało mnie to. Więc ćwiczę to samo co ona tylko w swoim tempie i efekty są.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2277 |
Przyczajenie
|
Witam
Ćwiczyłam 5 h i widzę efekty (gdy się mierzyłam i ważyłam, spadł też poziom tłuszczu) A gdzie można ściągnąć filmik? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Przyczajenie
|
Zacznę ćwiczyć po tyg przerwie( bo coś strzyknęło w kolanie, ale już jest w porządku)
Edytowane przez apoto Czas edycji: 2008-03-04 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.