|
|
#2251 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
Petit, cos slyszalam o tej sprawie, moja mama miopowiadala,ze jakies dziewczyny wprowadzily na studniowke zbojów... i podobno teraz po szkole nosza sie jak nigdy nic...
Ewlina! to pamietaj o imbupromie i na studniowce powinno byc OK! No i co najwazniejsze nie mysl o bolu tylko o zabawie
|
|
|
|
#2252 |
|
Zadomowienie
|
wlasnie wrocilam od fryzjera bo bylam podciac grzywke i przy okazji omowic 'taktyke dzialania' na sobote
no i okazalo sie ze mam zbyt krotkie wlosy i fale robione falownica i prostownica wygladaja tragicznie, upiecie tez odpada a calkiem prostych nie chce mowila cos o wyciskaniu fal ale pojecia nie mam jak to wyjdzie na moich wlosach ehhh, czarno to widze
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
o ibupromie napewno nie zapomne... nie uszam sie bez niego z domu;p
tylko kurde boje sie ze nic wypic nie bede mogla jezeli musiala bym proszka wziasc.... no ale moze jakos bedzie :p wnika napewno bedzie wszystko ok zobaczysz... fryzjerka wyczaruje cudo na twojej glowie widze ze mamy studniowke tego samego dnia tak wogole
|
#2254 |
|
Zadomowienie
|
ja to wiedzialam juz wczesniej
o ktorej zaczynasz balowac?
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Hamster a nie idziesz w silikonach?
Myślę, że Ci nie spadną, skoro mi po takich szaleństwach na sylwestrze nie spadły ;x Ale no, awaryjny stanik będę oczywiście mieć, bo ćóż innego mogę zrobić? ![]() Wnika wyciskanie fal wyglada ładnie na krótkich włosach, jeśli jest umiejętnie i nie przesadnie zrobione, ale strasznie to pracochłonne i może obrzydzać papka, którą fryzjerka miałaby Ci wetrzeć we włosy :P Wyciskane fale wyglądają mniej wiecej tak, jak na zdjęciu, ale hm, są mniej kanciate ;P
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
wnika impreza zaczyna sie o 20 ale i tak juz musze byc przed 19 bo proby jeszcze bede poloneza, a ty o ktorej??..... a co do dnia to hmm... chyba zapomnialam ze to ten sam dzien
bo cos mi teraz świtać zaczyna
|
#2257 |
|
Rozeznanie
|
kurde to chyba juz kazdy ma dosc tych przygotowan ja to wogole jestem zdolowana... niedosc ze dziewczyna z mojej klasy zawinela mi sprzed naosa upatrzoan sukienke<mamy w tym samym kolorze-bordo> to jak jej powiedzialam ze kupilam sobie kwiatuszka do wloskow to ona tez chce kupic!!!!!!! ide w pierwszej parze i chcialabym wygladac jakos a tak mi sie wydaje ze bede jak jakis wiesniak
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 |
|
Zadomowienie
|
trustmyself, wielkie dzieki za info
to ja chyba jednak podziekuje... i jeszcze jakas papka, nieee, stanowczo nie ![]() ewlina, tez zaczynam o 20 i tez mam wczesniej probe poloneza ale o ktorej to nie wiem bo jedni twierdza ze o 19 a inni o 18...
|
#2259 |
|
luckygirl
|
Ale to nie te 'zbiry' co przyszli jako osoby towarzyszące mieli noże,tylko uczen szkoły.w ogóle daj spokój jaka to akcja dzika była;/ Ehhh popaprani ludzie:/
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Wnika no problemo ;P
Ble, ja idę w 2 parze i mam tylko nadzieję, że w mojej grupie żadna dziewczyna nie będzie miała mojej sukienki bo się potnę. Kupiłam masówkę w Orsayu ;/ A na miejscu muszę być już o 17:30 a studniówka rozpoczyna się dopiero o 19:00^^
|
#2261 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a jakie fryzurki sobie robicie??????
|
|
|
|
#2262 |
|
luckygirl
|
A jaka masz sukienkę?
|
|
|
|
#2263 |
|
Rozeznanie
|
standard hehe gorset i spodnica w kolorze czerwieni/bordo a na to jest takie "cos" jak koronka heheh nie wiem jak to sie nazywa i to jest czarne i na tym czyms hihihi sa kwiaty z brokatu L adnie sie swieci hihihi a ty?
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
jezeli chodzi o alko, to u nas mozna bylo wniesc cala cysterne i nikt by nie zauwazyl
|
#2265 |
|
Wtajemniczenie
|
to tak jak u nas:P
wogóel nasi nauczyciele mają berdzo luźny stosunek do naszych 'wybryków' tylko, ze dyrektor jest 'inny' xP
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
dyrektor to najwiekszy luzak w tej szkole
powqznie zawsze sobie zartuje a jak przychodzi do przemowien to jest bardzo konkretny, zabawny i krotko gada bo jak twierdzi nie bedzie nam truł
|
#2267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja sukienka napewno będzie prześliczna, nie masz się o co martwić Cytat:
A te co mają w tym roku maturkę to jeszcze bardziej
|
|
#2268 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas to sa jacys przewrazliwieni pod kazdym wzgledem. Nienormalni ludzie po prostu :p Ale alkohol byl jest i bedzie na studniowkach
Mam nadzieje,ze z umiarem... Ale boje sie o moja klase, bo jestem mat inf i mam 20 chlopakow w klasie prawiei wszyscy z zamilowaniem do alkoholu :p... wyobrazacie sobie co to bedzie:p
|
|
|
|
#2269 |
|
Wtajemniczenie
|
Wizazanki fajne lachony :P hehe, nie ma to tamto
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
mam czarne,swiecace peep toe
dzis zrobilam tez paznokcie jeszcze tylko bielizna,kolczyki,fryzjer i kilka wizyt w solarium a studniowka 27 ![]() najgorzej mamy z wnoszeniem alko bo te osoby ktore zajmuja sie studniowka umowily sie wczesniej z rodzicami ktorzy beda na studniowce,ze normalnie wniesiemy jakos alko i przykna na nas oko.Ale jakas klasa pochwalila sie tym wychowawcy,ten sie wzburzyl poszedl do dyry i beda nas sparawdzac pzry wejsciu
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Blueania to rzeczywiście nieciekawie :/ U nas dzisiaj wychowacy czytali nam jakieś rozporządzenie o zakazie co do alkoholu :/ Ale wszyscy i tak mają to gdzieś
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
echhh a u nas jest ochrona i nic nie przejdzie
![]() mam jeszcze problem z polonezem....otoz nie mam partnera;/ kazdy sie wczesniej jakos dobral lub tanczy ze swoim partnerem a ja ide sama i nie mam z im tanczyc;/ i tak sie zastanawiam,ze moze jednak pojde z tym kolesiem ktory mial ze mna isc.... |
|
|
|
#2273 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas ochrone beda stanowili rodzice.... ci to beda mieli rentgen w oku, dobrze4 ze moja mama nie idzie, bo wyczuwa alkhol na kilometr. Ide brzuszki porobic
i poczytac TANGO Mrożka studniowkowych snow.....
|
|
|
|
#2274 |
|
luckygirl
|
Nam też to dzis czytała wychowawczyni...
A ja mam złotą sukienke.W sumie dwie ![]() Jedna spódnica+gorset złote/ecriii :P A druga do kolan także złota z brązowa koronkąna górze i na dole ![]() A do tego brązowe dodatki+ perły
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Trust, ja ide w silikonowym to martina pisała że nie ma stanika ; ))
Właśnie wróciłam od krawcowej i nie bardzo jestem zadowolona... :/ Mama mnie pociesza ze to dopiero pierwsze przymiarki, ale coś czuje że to nie to co chce... :/ |
|
|
|
#2276 |
|
Raczkowanie
|
Hamster, nie martw sie, tez to przerabialam, a efekt koncowy byl naprawde zadawalajacy. na tym etapie sukienka jest niczym nieuformowana rzezba
z kazda przymiarka bedzie lepiej, bedziesz mogla sama proponowac modyfikacje
|
|
|
|
#2277 |
|
Wtajemniczenie
|
Petit, to wklejaj zdjecia sukienek
jestesmy ciekawe![]() Hamster, nie mart sie na razie! Dzidka ma racje. Efekt koncowy bedzxie na pewno taki jaki chcialas... zreszta na pewno wybralas sobie zdolna krawcowa
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 |
|
Wtajemniczenie
|
i ty jeszczze narzekasz?? ja ciągle jęczę naszemu poloniście żebyśmy wzięli się za Mrożka!! :P
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#2279 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie wiecie czy peep-toe spadają ze stopy???Boję się, bo przeważnie są one bez paska, i nie wiem czy dam radę się w nich dobrze bawic?
![]() A i czy pasują pod nie pończochy? Moja studniówka już za tydzien,a ja siedzę i choruje |
|
|
|
#2280 |
|
Raczkowanie
|
kurzce a ja czym bliżej 100dniówki to jestem bardziej szczęśliwa dziś byłam u chirurga i już moje uszko nie jest tak odstające jak kiedyś. Bo wcześniej za małżowiną zrobiła mi się taga glutowata gulka ale ja myslalam ze to tak każdy ma bo to mi sie juz dawno zrobilo no ale poszlam w koncu kiedys do dermatologa i mie skierowal do chirurga i wszyscy mysleli ze bedzie trzeba cos wycinac a tu mila niespodzianka i nie musialam czekac do lata wzieli tylko szczykawke i wyssali jaką żółta płynność i teraz siedze z przyklejonym uchem żeby juz nie odstawalo i jest super wczoraj znalaslam nowego feyzjera i teraz poszukuje jakies fryzurki bo ta fryzjerka jescze niema zadnej koncepcji
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

mowila cos o wyciskaniu fal ale pojecia nie mam jak to wyjdzie na moich wlosach
ehhh, czarno to widze
widze ze mamy studniowke tego samego dnia tak wogole 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)