|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
Zobacz ten, a później następny. Generalnie to, podoba mi się ten, którego zaraz załaduje ![]() Ps. Oczywiście sama wybiorę sobie avka. |
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
O Silva nowy Avatar, znów cos w stylu motylkowym
Nie dajesz nam szans na przyzwyczajenie się |
|
|
|
|
#2253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale opinię można wyrazić?![]() Ten który jest w tej chwili, jak zobaczyłam to tylko gębę otworzyłam i westchnełam (ale poetycko to ujęłam, hihi ) jest piękny, chyba najlepszy dla Ciebie jeśli myślisz o zmianie. Ale to jest tylko moje zdanie i absolutnie się nim nie sugeruj, wiem, że decyzję podejmiesz sama, absolutnie nie opierajac się na niczyjej sugestii![]() Zmykam bo jeszcze mam trochę do zrobienia, stwierdziłam że wizaż mnie więzi, hyhy, już tez o tym rozmawiałyście kiedyś, zostało mi jeszcze plus minus 20 stron do przeczytania i już będę "na fali". Buziaki P.S. Silva, zapomniałam do końca wyjaśnić Ci co to znaczy "w dechę", po prostu SUUUUPEEER!!!! w każdym tego słowa znaczeniu.
|
|
|
#2254 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ten wybrałam z tych nowych.Ej no, w końcu po to Wam pokazywałam wszystkie avki, żeby poznać Wasze opinie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ahaa, super! ![]() Miłej nocki. |
|||
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecałam Silvie, że się rano wpiszę tutaj
Wpisuję się z hasłem, że za dużo napisałyście i się wpiszę po południu P.S A nad wierszykiem się zastanowię
|
|
|
#2256 |
|
Rozeznanie
|
Też się melduję z rana, oczywiście śniadanko przy wizażu i zielona herbata(sencha z imbirem i cytryną-pyycha
) Właśnie się martwię bo wyjeżdzam i nie będzie mnie 1 dzień na wizażu i boję się ze straszne zalegości mi się narobią jak będziecie tak pisać Silva jaki ładny avatarek zresztą wstawiłam buźkę Miłego dnia Wam życzę, może wpadnę wieczorkiem, może bo będę się do wyjazdu przygotowywać, ale jak znam siebie to wpadnę na chwilkę do Was, buziaki P.S.Rambo, dowiaduję się ciekawych rzeczy czytając "archiwum", wiesz że ja też wiecznie nie mogę nigdzie zdążyć?
|
|
#2257 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No comment. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz to mniej piszemy. ![]() Cytat:
Szydziłaś? ![]() Cytat:
Rambo nawet nie zdążyła porządnego posta napisać. |
|||||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 |
|
Raczkowanie
|
Bergamia,postaram się Cię trochę zastąpic
Ja doszłam moze do 4 strony tego wątku,nie nadążam za nowymi postami I jak tylko jestem przy komputerze to biorę zieloną i do Was lecę. Chociaz przyznaję się bez bicia,ze ostatnio zaczęłam romansowac z czerwoną herbatą BTW same robicie swoje avatary? pozdrowki!
|
|
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim Was wszystkie wymulticutyję chciałam Wam przedstawić moje najnowsze dzieło Ostrzegam, że nie mam ostatnio weny twórczej, nie nadaję się do rymowania, a ze wszystkich kryteriów idealnego wiersza ten spełnia tylko jedno - jest zielony Herbatka, herbatka Niestety nie u Tadka W zamian za słuchanie zielona na śniadanie Herbatnik rymuje Choć weny nie czuje Szesnastozgłoskowiec? Marzenie czarnych ( ) owiec Herbatka, herbatka Niestety nie u Tadka W zamian za słuchanie zielona na śniadanie Fresa, Luba, Warszawa Nasza dawna obstawa Gdzieś wenę zgubiły Na wizażu zbłądziły Herbatka, herbatka Niestety nie u Tadka W zamian za słuchanie zielona na śniadanie Teraz się klub zmienia Trochę od niechcenia Nadal jesteśmy najlepsze Lepsze niż inne wieprze ![]() Herbatka, herbatka Niestety nie u Tadka W zamian za słuchanie zielona na śniadanie Każda z nas test zdała Bardzo się starała Herbatkę popijała I zaliczenie pisała Herbatka, herbatka Niestety nie u Tadka W zamian za słuchanie zielona na śniadanie Wciąż zieloną popijamy Zawsze dzielnie się staramy Żeby w klubie miło było I kilku członków przybyło Herbatka, herbatka Niestety nie u Tadka W zamian za słuchanie zielona na śniadanie Co ja mam jeszcze rymować? W słowa ujmować ? Takie dzielne kobiety Z zielonej palety ![]() Herbatka, herbatka Niestety nie u Tadka W zamian za słuchanie zielona na śniadanie Kamila wiersz napisała Bardzo się starała Minus zniwelowany (?) Herbatnik uradowany Herbatka, herbatka Niestety nie u Tadka W zamian za słuchanie zielona na śniadanie
|
|
|
#2260 | |||
|
Konto usunięte
|
Jeśli chodzi o mnie, to zalezy, bo np. ten, który teraz mam, po prostu zmniejszyłam, trochę wyciełam,wyostrzyłam,popr awiłam kontrast i dodałam napis. Więc za dużo się nie namęczyłam.
![]() Cytat:
Super wierszyk! Cytat:
Tak, oczywiście ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
|
#2261 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Mów dalej, mów dalej....
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak się czujesz? Ja ostatnio odwaliłam z torebką i butami Lepiej nie pytajcie.... ![]() Cytat:
A tak w ogóle to jak się w to gra ?Cytat:
Wszędzie się spóźniam i wszyscy to wiedzą ![]() Cytat:
![]() Mi avatary zrobiła Mona Lisa Do której zresztą skierował mnie ten wieprz nade mną ![]() I tenże wieprz, też mi zrobił kilka - kiedy miałam "sezon na owcę" No !
|
|
|
|
#2262 |
|
Rozeznanie
|
Przyszłam na chwileczkę, tylko Was zobaczyc
i uściskać, dzisiaj będę miała "tyły" z czytaniem archiwum, mam (żartuję) Jadę Warszawianki poszukać , ale w piątek wieczorem już będę Rambo nareszcie wierszyk Buziaki
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i wpadnij oczywiście w piątek ![]() Spóźnianie się i robienie wszystkiego na ostatnią chwilę to moja specjalność
|
|
|
|
#2264 | |||
|
Konto usunięte
|
Jak zawsze skromna.
Cytat:
Ile?![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to pięknie .................. ................. .............. ........... ........ ..... ... . Idę się upić.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 |
|
Konto usunięte
|
Tera będę bezczelna : to wypij za mnie
Żarcik ![]() Pewnie chodzi Ci o zieloną herbatę
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem która to moja próba, ale próbuję od kilku dni cos napisać i się nie instaluja posty w watkach . Raz tylko sie udało. Narazie więc pozostaje mi tylko czytanie . Jak ten sie nie zainstaluje, to sie chybaEdit. Oooo! Udało się znowu.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Rambo piekny wiersz
http://www.wizaz.pl/forum/announcement.php?f=&a=26 ostatnio sobie o tym myślałam, że fajne by było cos takiego, no i Złoś zrobił
|
|
|
|
|
#2269 |
|
Raczkowanie
|
U mnie Hejasz wczoraj było to samo!Ale juz jest dobrze
faktycznie ostatnio bardzo włosy mi wyłaziły,ale nie stąd skąd trzeba wolałabym się pozbyc golarek a nie wyposażać później perukę..
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz można w KWC zamówic?Ciekawie...Ale, ja tu i tak nigdy nie zamawiałam nic![]() Widzę, że masz nowego avka Taki hmm przerażający się wydaje![]() Nie pasuje do Ciebie Cytat:
Tak, lepiej żeby wyłaziły gdzie indziej. A, że się łysieje po nadmiarze zielonej to pierwsze słyszę. ![]() Ja na szczęście w nadmiarze nie piję. ![]() Hejasz, jak tam zdrówko?
|
||
|
|
|
|
#2271 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(herbatami oczywiscie ) kto wie,moze okaze się,ze pewnego dnia obudzimy się z łysym plackiem na głowie? Hejasz,no własnie,jak się czujesz?
|
|
|
|
|
|
#2272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się nad kolejnym, też okładką płyty, tym razem byłby na nim kościotrup grający na klawiszach ![]() Cytat:
Mi też włosy ostatnio wypadały, ale to przez farbowanie. |
||
|
|
|
|
#2273 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
;) Cytat:
Ps. Tak w ogóle to należy Ci się lanie na kolanie Zmijko( do dziewczyn nic nie mam, bo nowe;)) za to, że nawet czasem nie wpisujesz sie na moim blogu. :baba: ;) |
|||
|
|
|
|
#2274 |
|
Konto usunięte
|
Emot nie widać....
|
|
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaglądam na Twój blog ![]() A na mój blog to w ogóle żadna z Was nie weszła ![]() a emotek nie masz za groźby skierowane w moja strone i w strone Martnki (dobrze odmmieniłam ? )
|
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie, chodziło mi o pisanie rzecz jasna
![]() Ja zaglądam na Twojego bloga Ale tez się nie wpisuję(zemstaZmijka, a może wrzuć sobie avatarka ze żmijką? Nie wiem czemu emotki wtedy nie wyskoczyły-może akurat była chwilowa zawieszka techniczna? Zaraz edytuję i zobaczę raz jeszcze
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Silva - no nie gniewaj się już na mnie
W załączniku masz prezenty przeprosinowe -nie pogardzisz chyba Zmijko - ja wchodziłam na Twojego bloga. Ale nie komentowałam Bardzo ładne zdjęcia robisz P.S Chciałam dodać, że chcę mieć wszystkie wszystkie włosy na głowie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
A podglądacie mojego bloga
![]() Jakie ładne kwiatki O avku, ze żmijką bardzo poważnie od paru miesiecy myśle, ale nie moge znaleść odpowiednio przerażającego ![]()
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
A konwalie Zmijko lubisz?
Ten avatar też ładny Taki.... dynamiczny
|
|
|
#2280 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Śliczne, dziękuję Wiesz jak mnie przekupić. ![]() Hmm Zmijko ja mam jakieś węże. Ale tego drugiego ma jakas wizażanka,a ten pierwszy nie jest raczej groźny |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

Idę do archiwum
Zobacz ten, a później następny.
Generalnie to, podoba mi się ten, którego zaraz załaduje 

ale opinię można wyrazić?
)
i boję się ze straszne zalegości mi się narobią jak będziecie tak pisać

i uściskać, dzisiaj będę miała "tyły" z czytaniem archiwum, mam
) kto wie,moze okaze się,ze pewnego dnia obudzimy się z łysym plackiem na głowie?