|
|
#2251 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wybielanie zębów- wątek zbiorczy
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz, moje zęby są tak "oryginalnie" poustawiane, że głowa mała, zresztą jak będzie widoczny jakis efekt to Wam pokażę :P Dentystka w sumie jakos nie paliła się do tego wybielania mi z tego powodu, że sama nie wie co jest z tą jedynką i powiedziała, że robię to na własne ryzyko (na 2 fotach rtg nie znalazła kanału tej jedynki ani nie mogła stwierdzić czy jest martwa i czy koronkę powinnam robić ;/) W każdym razie zrobiłam u niej te nakładki i wyszło to 250zł... no to teraz muszę kupić tą białą perłe i wybielać powoli, obserwujac tą jedynkę.... |
|
|
|
|
|
#2253 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
no i spałem całą noc z nim
|
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Raczkowanie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;8548461]widac to ty masz problem
a co mam wciskac ze sa wspaniale i pomagaja kiedy tak nie jest?[/quote] widocznie te paski na jednych działają bardziej a na innych mniej.. i nie ma się tu o co sprzeczać ![]() ja widzę sama u siebie bardzo dużą poprawę .. a jeszcze nie skończyłam kuracji Cresta
|
|
#2255 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a po zakonczeniu takiej kuracji zeby myje sie zwykla pasta wybielajaca? |
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
widze lekki efekt, a kosc sama nie wiem jaka mam, na pewno nie super biala, ale dla mnie sie liczy jakikolwiek efekt;]
|
|
|
|
|
#2257 |
|
Raczkowanie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;8553275]szczesciara
![]() a po zakonczeniu takiej kuracji zeby myje sie zwykla pasta wybielajaca?[/quote] po zakończeniu kuracji można myć zęby pastą jaką się chce.. ale można wybielającą żeby podtrzymywała efekt
|
|
#2258 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2259 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() a co myślicie o wybielającej paście Email Diament? -> http://pastadozebow.pl/2008/02/13/em...asta-do-zebow/ Słyszał ktoś coś o niej? A może ktoś stosował? i jak dobrze rozumiem, Biała perła to także pasta, tak? Jakoś nie doczytałam (choć przyznam się, że całego wątku nie przeczytałam), ale ile mogą kosztować obydwie te pasty? |
|
|
|
|
#2260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2261 |
|
Zadomowienie
|
Hej czytam wątek i w którymś momencie natrafiłam na to że jeżeli ma sie plomby amalgamatowe to nalezy je wymienic przed wybielaniem. A ktos mi potrafi powiedziec czemu? dodam że mam te plomby w tylnich zębach w piątce i szóstce ma to jakieś znaczenie? chciała bym wybielić zęby białą perłą.
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
a jak wygladaja takie plomby?
|
|
|
|
|
#2263 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co wiem to są te szaro-srebrne plomby.
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
a to mam takie ale jakos sie nimi nie przejelam ;]
|
|
|
|
|
#2265 |
|
Zadomowienie
|
Yhy
czyli wybielałaś zeby z takimi plombami? a mogła bys powiedzieć jeszcze czym?
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
jestem w trakcie wybielania biala perla, na razie nic nie jest tym zebom (o ile to te plomby, to takie zwykle na NFZ, ciemne) - ale wybielam dopiero pare dni, ale nie czuje nic szczegolnego.
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Raczkowanie
|
Zachęcona waszymi wypowiedziami musze spróbować Białej Perły
Niestety mam jedynkę po kanałowym = martwa... Wybielałam ją już w gabinecie. Jakimiś wkładami, miałam rozwiercany ząb, ale nie pamiętam jak się ten zabieg nazywał. Niestety po 3 sesjach zero efektu Tylko szkoda kasy (ok. 300zł mnie to kosztowało :/ ) W ramach reklamacji dentystka nałożyła mi na wcześniej spiłowaną zewnętrzną powierzchnie zęba materiał jakim się robi plomby - pomogło ![]() Teraz myślę, że Biała Perła + powtórzyć zabieg u dentysty i będzie ok. Mam rację?
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
a ja myslalam ze to oczywiste ze na martwe zeby wybielanie nie dziala :| a ja jestem mega laikiem... moze sie myle ale tak slyszalam... naciaganie?
|
|
|
|
|
#2269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zaciekawila mnie ta pasta Znalazlam w internecie dwie Email Diament i nie mam pojecia czym sie roznia (poza cena )http://www.medyk1.pl/go/_category/?idc=id_83 Moze ktoras juz stosowala oby dwie i ma prownianie?
|
|
|
#2271 |
|
Raczkowanie
|
ja wybieliłam sobie ząbki Białą Perłą mając amalgamaty (szaro-srebrne
plomby). Absolutnie nic się nie działo ani z zębami ani z plombami... na prawde byłam zadowolona z efektów... chcialabym zrobić sobie sesję powtórzeniową, ale niestety perwełka mi się kończy. możecie polecić jakiś żel do wybielania nakladkowego w zamian za perlę? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2272 |
|
Raczkowanie
|
miałam się pochwalić efektami pasków CREST Supreme więc się pochwalę
![]() po 7 dniach ich stosowania 2x dzienn. ząbki są naprawdę białe prawdą jest, że zęby stają się nadwrażliwe.. ale da się to znieść po paru dniach to przechodzi.. polecam wszystkim bardzo ale to bardzo naprawdę jak chcecie mieć ładne białe ząbki to opłaca się zainwestować w paski Crest
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od wczoraj uzywam bialej perly, kupilem ja z pol roku temu, ale uzywalam nieregularnie... od wcxzoraj uzylam 4 razy po 0.5 godz. mam nieladnie przebarwiona 1-ke, stomatolog powiedzial, ze zab zepsuty nie jest... wyglada to okropnie
. Wrzucam zdjecia przed, a wlasciwie po 2h z biala perla, mam nadzieje, ze niedlugo wkleje zachwycona zdjecia po
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#2274 |
|
Raczkowanie
|
layla_lbn kurcze przecież ty masz białe ząbki
|
|
#2275 |
|
Przyczajenie
|
a oto mój efekt końcowy Białą Perłą. Nie chciało mi się dołu idealnie wybielać bo ciągle ten płyn wypływa, a dolne idealnie białe być nie muszą.
![]() Muszę jeszcze wypełnić sobie te dwie jedynki bo sobie uszkodziłem dosyć poważnie. a tak poza tym to jestem super zadowolony. Pozdrawiam i polecam perełkę |
|
|
|
|
#2276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale te 2 jedynki to nie są chyba uszkodzone przez BP?
|
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie zaczynam drugie 30min na dzis z BP, straszmnie mnie zeby od niej bola, az mi lzy pociekly
. Dopiero teraz tak mam . Do tego dziasla mi sie uwrazliwila...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#2278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"W życiu piękne są tylko chwile" ![]() www.pustamiska.pl POMÓŻMY ZWIERZAKOM -KLIKAJMY.... Edytowane przez Kasicka85 Czas edycji: 2009-01-11 o 12:21 |
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
ile razy dziennie i jak dlugo stosowales?
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Wtajemniczenie
|
a Paski blend a med? Dzis zamowilam macie jakies zdjecia? Opinie?
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

Pozdrawma
no i spałem całą noc z nim
Zapraszam 

czyli wybielałaś zeby z takimi plombami? a mogła bys powiedzieć jeszcze czym?

. Wrzucam zdjecia przed, a wlasciwie po 2h z biala perla, mam nadzieje, ze niedlugo wkleje zachwycona zdjecia po