|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Ja też mam pytanko
Jak mam zwrot to te kosmetyki, które wymieniłam wyżej ile mogą kosztować za paczkę, tzn ile paczka z nimi będzie wynosiła jako priorytet i wartościowa.Proszę o pomoc Muszę zawiwadomic koleżankę ile ma szykować kaski a jie mam pojęcia
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, nie uwierzycie - przed chwila weszłam w strefe i w 'dane finansowe' i patrze a tam pisze 'korekta'! i własnie wyłączylo mi z faktury ten piórnik
hehe i nie musze za niego płacic 'korekta -5,90'...
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
witam, czy uzywała już któraś z was żelowe poduszeczki pod stopy bi dziś robię zamówienie i nie wiem czy warto zamowic
|
#2254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do pytania o płatność za zamówienie to z całą pewnością nie zapacisz za paczkę mimo że to druga z kolei na kwotę mniejszą niż 150zł. pozdrawiam. Aneta |
|
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie, nie wiemy czego oczekujesz? Jaki efekt ma dawać ta szminka? Najbardziej naturalna (w sensie koloru i braku drobinek) jest Mauve, najciemniejsza Nude, a najdelikatniejsza Nectar. Ale znów każda jest sama w sobie delikatna, więc nie ma co się spodziewać mocnego koloru. Sama wahałam się między nimi trzema, ale ostatecznie wezmę Nude, bo w sumie od początku mnie korciła. [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3483897]Ja też mam pytanko Jak mam zwrot to te kosmetyki, które wymieniłam wyżej ile mogą kosztować za paczkę, tzn ile paczka z nimi będzie wynosiła jako priorytet i wartościowa.Proszę o pomoc Muszę zawiwadomic koleżankę ile ma szykować kaski a jie mam pojęcia[/quote]Polecam stronkę http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm Możesz sama sprawdzić cenę paczki podając i jej wartość i orientacyjną wagę. Tylko nie wiem czy jest sens płacić w tym wypadku za paczkę wartościową I tak paczki są drogie, i tak jak zginie sporo kasy oddają. No ale w sumie to koleżanka płaci, a nie Ty
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Przyczajenie
|
Witam!! jestem nową użytkowniczką forum, ale mam wrażenie, że bardzo mi się tu spodoba
Na początek mam pytanie. Czy przy zamówieniu poniżej 150 zł trzeba uiścić jakąs dodatkową zapłate za dostarczenie paczki? Słyszałam, że jest opłata za tzw,, małą paczkę" czy coś takiego?
|
|
|
|
#2257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak robisz zamówienie na 1 termin poniżej 150 zł, to doliczą Ci jeszcze 10 zł za spakowanie małej paczki. z kolei jeśli złożysz w 1 terminie zamówienie za więcej niż 150zł, to w drugim terminie możesz zamówić nawet za 50 zł i oni wtedy nic nie naliczają
|
|
#2259 |
|
Raczkowanie
|
fajnie dzieki za odpowiedz zamowie i je przetestuję
|
#2260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za pomoc pomogłaś podjąć mi decyzję![]() Cytat:
ale Nectar i tak wydawał mi się różowawy.. Ja w takim razie również wezmę Nude Oby wystarczyło dla nas wszystkich a tak nawiasem mówiąc, zamawiałam zarówno torbę weekendową jak i kuferek do kompletu i musze powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona. Jedyne co mi przeszkadza to ten majtkowy róż jako podszewka.. Kuferk jest super,pojemny i sztywny,fajnie się prezentuje ale martwią mnie jej ucha..jakieś takie powyginane są..mam nadzieję, że się wyprostują z czasem.
|
|
#2261 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje bardzo
Nareszcie mi się rozjaśniło pozdrawiam
|
|
|
|
#2262 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeszcze jedno pytanko, jak chcę wziąć na wartościową to w tym druczku mam wpisać kosmetyków po jakich cenach? Katalogowych czy już z odliczeniem opustu? |
|
|
|
|
#2263 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co do mojego zamowienia wklejam fotki naszyjnika clustericous oraz szminki on ice ale zrobie jeszcze leprze fotki naszyjnik ok dla mnei szminka bardzo dobra reszte rzeczy to znacie wiec nie bede sie rozpisywac a oto kilka zdjec moze sie komus przydadza
|
|
#2264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nic to, poczekam, a w międzyczasie będę powoli wykańczać inne mazidła. A trochę ich mam ![]() Cytat:
Może miałabym większą motywację do regularnego chodzenia na niego [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3484444]Dziękuję bardzo Jeszcze jedno pytanko, jak chcę wziąć na wartościową to w tym druczku mam wpisać kosmetyków po jakich cenach? Katalogowych czy już z odliczeniem opustu?[/quote] Nie musisz tam podawać wszystkiego z osobna, wystarczy jak wpiszesz, że są to kosmetyki i podasz wartość ogólną. I najlepiej w cenach katalogowych, bo w końcu taka jest ich handlowa wartość, nie A kochana Poczta Polska nie musi wiedzieć, jakie Ty masz zniżki
|
||
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Majula z fotki
mi sie ten naszyjnik podoba, ale mi by nie pasowal...
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo też chodzę ale oczywiście szkoda mi było kasy i nie zamówilam
|
|
#2267 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3484444]Dziękuję bardzo
Jeszcze jedno pytanko, jak chcę wziąć na wartościową to w tym druczku mam wpisać kosmetyków po jakich cenach? Katalogowych czy już z odliczeniem opustu?[/quote] Tylko że to ma być polecony wartosciowy(tak zastrzega Avon, bo inaczej jak zginie to będziesz Ty ponosic koszty),ja płaciłam za przesłanie jednej bransoletki 10zł. |
|
|
|
#2269 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To nie tak dużoA słuchajcie jak ja ich nawet nię będę otwierała i nie mam uzasadnienia czemu nie chce to mam w formularzu zaznaczyć "nie podoba się"? |
|
|
|
|
#2270 |
|
Przyczajenie
|
Ależ dawno mnie tu nie było i tyle zaległości do nadrobienia
Tak ostatnio sobie myślałam, że jak tylko dobiorę sobie coś z kosmetyków Avonu, to zaraz to wycofują , m.in.:- woda Women of Earth - woda i krem California - krem Solutions z Wit C - serum liftingujące Solutions - scrub z Planet Spa z brązowym cukrem - balsam Naturals z masłem kakaowym (co ja bym za niego oddała...) - żel Senses So free ależ mnie sentyment ogarnął. A u Was jak to wygląda? Też Wam się zdarza, że coś sobie dobierzecie a tu ciach...? |
|
|
|
#2271 |
|
Raczkowanie
|
Ja zawsze wysyłam zwykłym poleconym (płacę ok. 3-4 zł) i dochodzi do nich. Wysyłanie paczką wartościową w niektórych przypadkach przewyższa koszt wysyłanego produktu.
|
|
|
|
#2272 |
|
Wtajemniczenie
|
JUSTYNA_133 oczywiście ze u nas też tak to wyglada
![]() 600 post
|
|
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
A u Was jak to wygląda? Też Wam się zdarza, że coś sobie dobierzecie a tu ciach...?[/quote]
Ja najbardziej żałuje podkładu rozświetlająco-antystresowego Warm Beige |
|
|
|
#2274 |
|
Konto usunięte
|
Za 100zł wartości płacę 3zł, nie tak wiele a sądzę, że kosmetyki za 100zł to powinny być przesłane wartościową
|
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
w końcu mi avon odpisał odnośnie dostępności produktów.
Cytat:
|
|
#2276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a wlasnei zpaomnialam dodac ze bedac dzisaj w biurze widzialm niektore nowosci i tak widzialam ta torbe z 04 taka bezowa taka duza nie pamietam je nazwy podobna do Mapi Jest dosc duza w sam raz na studia czy do szkoly jak nie ma sie az tylu zajec pomiesci wszystko nie rosuwalam jej ale mi sie spodobala bardzo fajna
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zostałam pozytywnie zaskoczona przez dostawcę...paczka była ok 12, a normalnie jest wieczorem
|
|
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj kupiłam tą mgiełkę do ciała Miód i Cytryna i muszę przyznać, że pachnie smakowicie . Na żel się jednak nie zdecydowałam, bo wszelakie żele pod prysznic z Avonu wysuszają moją skórę.
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

Jak mam zwrot to te kosmetyki, które wymieniłam wyżej ile mogą kosztować za paczkę, tzn ile paczka z nimi będzie wynosiła jako priorytet i wartościowa.Proszę o pomoc 
hehe i nie musze za niego płacic 

więc ja już nic nie wiem, a nie widziałam tych szminek ( Glass Reflections) na oczy jeszcze..a mi zależy na takim raczej ciepłym kolorku.
Bo to nie jest zamówienie za 150 tylko za 50..

za pomoc
Kuferk jest super,pojemny i sztywny,fajnie się prezentuje 
ale oczywiście szkoda mi było kasy i nie zamówilam
, m.in.:
. Na żel się jednak nie zdecydowałam, bo wszelakie żele pod prysznic z Avonu wysuszają moją skórę.