filmiki z ćwiczeniami - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-07-21, 11:48   #2251
Aangelek
Rozeznanie

Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia

dziewczyny czy bylaby jakas szansa zebyscie wrzucily callanetics np na wyslijto?bo ja od kilku dniu probuje dorwac ten filmik i nic.a chcialabym juz cwiczyc!na megaupload w ogole nic nie moge sciagnac i w edonkeyu tez nie chce iscbylabym bardzo wdzieczna
Aangelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-21, 13:39   #2252
K_A_S_I_A
Raczkowanie

Znalazłam na tej stronce niezłą listę filmików...
http://www.collagevideo.com/cart/default.aspx
może któraś z was dysponuje którymś z nich lub ma możliwość ściągnięcia ??
K_A_S_I_A jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-21, 15:12   #2253
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Claudia Schiffer - Perfectly fit

Edytowane przez magflieg
Czas edycji: 2006-12-21 o 21:57 Powód: rozkaz odgórny
magflieg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-21, 19:00   #2254
kasssia85
Raczkowanie

K A S I U czy do części burn it up jest crc??????bio mi sie nie chce scalic. a na tej części najbardziej mi zalezalo. co mam robic????
kasssia85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-21, 19:31   #2255
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
Napisane przez kasssia85
K A S I U czy do części burn it up jest crc??????bio mi sie nie chce scalic. a na tej części najbardziej mi zalezalo. co mam robic????
Tam nie ma crc wystarczy kliknąć prawym klawisszem myszy na ten pierwszy plik i zrobić rozpakuj. Oczywiście trzeba mieć win rara. Mi wszytsko działa K A S I U super! czekam na resztę
A mam pytanie do tej serii Slim wiecie jak to się ćwiczy jakieś określone programy w konkretne dni (bo chyba nie wszystko codziennie )? Macie jakiś plan albo schemat?
A co do tej stronki K A S I U college video to po prostu ile tego! matko!Mąż mi kartę zablokuje żebym czasem nie zamawiała! Ja przejrzałam kilka rzeczy na eMulu ale nic tam nie było. Bedę tropić dalej.
Stary 2006-07-21, 23:33   #2256
K_A_S_I_A
Raczkowanie

Burn it up podzieliłam win rarem, pozostałe jak narazie total comanderem.
Mam nadzieję, że nie wprowadziłam w ten sposób zbyt wielkiego zamieszania ale jak wiadomo - kobieta zmienną jest i za każdym razem wymyślam sobie inny rozmiar fragmentów - coby mi było w danym momencie wygodniej
Stary 2006-07-22, 10:49   #2257
kasssia85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez K_A_S_I_A
Burn it up podzieliłam win rarem, pozostałe jak narazie total comanderem.
Mam nadzieję, że nie wprowadziłam w ten sposób zbyt wielkiego zamieszania ale jak wiadomo - kobieta zmienną jest i za każdym razem wymyślam sobie inny rozmiar fragmentów - coby mi było w danym momencie wygodniej
hehe, jestem laikiem komputerowym dlatego miałam problem ale już wszystko jest ok. dzięki
kasssia85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-07-22, 12:09   #2258
Ektoria
Raczkowanie

GG do Ektoria
Smile Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia

Cytat:
Napisane przez zwichu

Co do "mtvs pilates - MTVs Pilates Kristin McGeen" to z tego co mi wiadomo to chyba nie zostały podane linki do wszystkich części tego filmu. Ja znalazłem takie:

crc: http://www.megaupload.com/?d=VEWZSZY6 (lub http://www.megaupload.com/?d=BQ5T561W)
część 1: http://www.megaupload.com/?d=ZMM2SXQS
część 2: http://www.megaupload.com/?d=MWC4V684

Jeśli niczego nie pominąłem to brakuje jeszcze "części 3". W pliku crc jest podana wielkość pliku wynikowego jaka powinna być po scaleniu - jest ona większa niż wielkość plików tych dwóch części. Jeśli ktoś ma linki do pozostałej części filmu prosiłbym o przypomnienie go Z góry dziękuje!

Mam nadzieje, że to co napisałem pomoże niektórym użytkownikom na łatwiejsze "życie" ;-)

Pozdrawiam
Nie wiem czy mam rację ale u mnie po scaleniu jest tego 26 minut i nie ma zakończenia . Męczyłam się ogromnie ze scaleniem ale przypomniałam sobie, że już kiedyś pojawił się podobny problem bo ostatni plik miał trochę inną nazwę no i wreszcie udało się . Po prostu trzeba pokombinować z nazwami plików aby były jednakowe a rozszerzenie kolejne. Kliper doskonale potem radzi sobie z odtwarzaniem (jest niezastąpiony). Mam nadzieję,że komuś może przydać się taka informacja.
Pozdrawiam!!!
Stary 2006-07-22, 14:39   #2259
anabellla
Raczkowanie

też miałam kłopoty z tym filmem,dopiero jak klipera ściągnełam to mi działa
ale dziwny jest ten kliper,nie pokazuje ile trwa film i nie można przewijać(tylko o jedno klatke )no przynajmniej ja tego jeszcze nie odkryłam
Lecz nikt nie pokochał wróbelka,
Więc wołam: Dlaczego nikt nie pamięta,
Że wróbelek do druh nasz szczery
Kochajcie wróbelka dziewczęta,
Kochajcie do jasnej cholery...
anabellla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-22, 16:14   #2260
anetaw
Przyczajenie

Dziewczyny mam ogromną prośbę - chodzi mi o ćwiczenia Tamilee na uda, wiem, ze były już podawane, ale niestety są już usunięte z wyślij to bardzo bardzo proszę
anetaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-22, 20:06   #2261
Aangelek
Rozeznanie

hejka!ja tez mam prosbe.bardzo ale to bardzo chcialabym miec pilates na nozki.mam jeden ale on jest chyba bardziej na posladki a slyszalam ze na nogi tez jest.sciagalam w edonkey`u 3 dni i okazalo sie ze sciagnelam to samo co mam:-(a juz tak sie cieszylam.wiec
Aangelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-23, 13:58   #2262
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Napisane przez anabellla
też miałam kłopoty z tym filmem,dopiero jak klipera ściągnełam to mi działa
ale dziwny jest ten kliper,nie pokazuje ile trwa film i nie można przewijać(tylko o jedno klatke )no przynajmniej ja tego jeszcze nie odkryłam
Można przewijac tam na dole jest taki jakby pusty pasek po prawej stronie, I on sie zapełnia takimi jakby niebieskimi kreseczkami w miare trwania filmu. I jak tam najedziesz myszką to się zrobi taka niby rączka i możesz sobie przesunąć do przodu filmu lub do tyłu. UFF ale to skomplikowane opisac bez obrazka ale mam nadzieję ze jak popróbujesz to załapiesz o co mi chodzi . Bużka
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 14:00   #2263
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Dziewczyny!
Mam z tego programu:Power 90
- część sweet cardio 3-4 i sculpt circuit 3-4.
Wrzucać? czy chcecie czekać aż ktoś będzie miał całość? A może ktoś ma pozostałe części? BO to chyba tak wygląda?
Sculpt Circuit 1-2 Easy moves that work to tone and firm your body (29 minutes)
Sweat Cardio 1-2 Burn fat and shed inches fast (36 minutes)
Sculpt Circuit 3-4 Next level for sculpting lean muscle tone (38 minutes)
Sweat Cardio 3-4 Accelerated fat and calorie blasting (42 minutes)

część część sweet cardio 3-4 i sculpt circuit 3-4.Jak się mylę poprawcie mnie.
I ponawiam pytanie - JAK ĆWICZYCIE SLIM IN 6?MACIE JAKIŚ PLAN?KIEDY JAKI TRENING ŻEBY BYŁO EFEKTYWNIE?
Stary 2006-07-23, 14:03   #2264
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
Napisane przez Amaretta
Można przewijac tam na dole jest taki jakby pusty pasek po prawej stronie, I on sie zapełnia takimi jakby niebieskimi kreseczkami w miare trwania filmu. I jak tam najedziesz myszką to się zrobi taka niby rączka i możesz sobie przesunąć do przodu filmu lub do tyłu. UFF ale to skomplikowane opisac bez obrazka ale mam nadzieję ze jak popróbujesz to załapiesz o co mi chodzi . Bużka
dokładnie a jak tam na ten pasek najedziesz to też wyświetla czas trwania filmu kliper jest prościutki ale fajniutki bo "ogląda" nasze filmiki
Stary 2006-07-23, 15:24   #2265
aluniaa007
Wtajemniczenie

Dziewczyny,czy ktoras posiadajaca plyte z aerobkiem z "cwicz razem z nami" moglaby to wrzucic?
Stary 2006-07-23, 16:03   #2266
margotta
Raczkowanie

Magfielg, skąd Ty bierzesz te wszystkie filmiki? Super są, dzięki wielkie
margotta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 16:15   #2267
anabellla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amaretta
a faktyczniedzięki
Lecz nikt nie pokochał wróbelka,
Więc wołam: Dlaczego nikt nie pamięta,
Że wróbelek do druh nasz szczery
Kochajcie wróbelka dziewczęta,
Kochajcie do jasnej cholery...
anabellla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 16:31   #2268
elinad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ash
a czy to jest film czy w acrobat.....?
elinad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 16:33   #2269
elinad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magflieg
Dziewczyny!
Mam z tego programu:Power 90
- część sweet cardio 3-4 i sculpt circuit 3-4.
Wrzucać? czy chcecie czekać aż ktoś będzie miał całość? A może ktoś ma pozostałe części? BO to chyba tak wygląda?
Sculpt Circuit 1-2 Easy moves that work to tone and firm your body (29 minutes)
Sweat Cardio 1-2 Burn fat and shed inches fast (36 minutes)
Sculpt Circuit 3-4 Next level for sculpting lean muscle tone (38 minutes)
Sweat Cardio 3-4 Accelerated fat and calorie blasting (42 minutes)
część część sweet cardio 3-4 i sculpt circuit 3-4.Jak się mylę poprawcie mnie.
I ponawiam pytanie - JAK ĆWICZYCIE SLIM IN 6?MACIE JAKIŚ PLAN?KIEDY JAKI TRENING ŻEBY BYŁO EFEKTYWNIE?
ja slim in 6 cwicze na razie tak dziennie to na brzuch i stretching a tak bez zadnej przerwy zebym w sumie STRAT IT UP zrobnila tak przez tydzien (znaczy przerwy takie jednodniowe bo czasami mi sie zdarzaja) a wie ktos o co chodzi z tymi czesciami co to sa?na tej stronie co podalam? ma je kts?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-23, 16:55   #2270
aluniaa007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elinad
a czy to jest film czy w acrobat.....?
to nie jest film.to jest dokument ze stronami z ksiazki w acrobacie.
Stary 2006-07-23, 17:55   #2271
K_A_S_I_A
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elinad
ja slim in 6 cwicze na razie tak dziennie to na brzuch i stretching a tak bez zadnej przerwy zebym w sumie STRAT IT UP zrobnila tak przez tydzien (znaczy przerwy takie jednodniowe bo czasami mi sie zdarzaja) a wie ktos o co chodzi z tymi czesciami co to sa?na tej stronie co podalam? ma je kts?
Tych części jest więcej niż 3 i to jest kontynuacja Slim in 6 - nazywa się Slim Series ale narazie nawet nie zaczyna szukać bo już tyle ciągnę, że więcej narazie nie dam rady...

Slim In 6 narazie nie ćwiczę - jestem na etapie Power Half Hour... ale jakbym miała ćwiczyć to bym wybrała jeden długi zestaw lub połączyła krótsze - ale przyznaję się bez bicia że jeszcze tego nie rozpracowałam

Poza tym ściagam TurbO Jam - chyba daje niezłe efekty

http://www.beachbody.com/jump.jsp?it...emType=GATEWAY

Fat Blaster These fast-paced intervals are the best way to drop weight fast. (30 minutes)
Punch, Kick & Jam Chalene packs punch-kick combos and jam-shaking grooves to chisel your abs and shape your thighs and butt. (50 minutes)
do tego jeszcze coś co ma tytuł Turbo Jam disc 2 - więc może to jest klasyczne TJ - http://www.beachbody.com/jump.jsp?it...emType=GATEWAY
Stary 2006-07-23, 18:05   #2272
elinad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez K_A_S_I_A
Tych części jest więcej niż 3 i to jest kontynuacja Slim in 6 - nazywa się Slim Series ale narazie nawet nie zaczyna szukać bo już tyle ciągnę, że więcej narazie nie dam rady...

Slim In 6 narazie nie ćwiczę - jestem na etapie Power Half Hour... ale jakbym miała ćwiczyć to bym wybrała jeden długi zestaw lub połączyła krótsze - ale przyznaję się bez bicia że jeszcze tego nie rozpracowałam

Fat Blaster These fast-paced intervals are the best way to drop weight fast. (30 minutes)
Punch, Kick & Jam Chalene packs punch-kick combos and jam-shaking grooves to chisel your abs and shape your thighs and butt. (50 minutes)
do tego jeszcze coś co ma tytuł Turbo Jam disc 2 - więc może to jest klasyczne TJ - http://www.beachbody.com/jump.jsp?it...emType=GATEWAY
a skad masz POWER HALF HOUR? ja w sumie mimo tego ze mam wakacje nie mam zbyt duzo czasu na cwiczenia.. malo dostepu d kaptowa, kuzyneczka hihihi z ktora sie bawie... ale staram sie poswiecac godzine minimum... ale co dwa dni najpozniej cwicze dluzej... przegladalam te strone z roznymi filmami ze strony poprzedniej tego watku hihihi bo tylko na razie zajrzala do jednego WORKOUTU tanecznego z Laurie Ann Gibson i musze powiedziec szczerz... jkak skoncze cwiczyc zabieram sie zta szukanie w tych programach co ma ciocia i na stronach z torrentami..jakby cos posciagalabym torrenty i np dodala do sciagniecia a ta osoba co by miala czas i miejsce i nie byla tak jak KASIA zawalona sciaganiem to moze sciagnac...ale mam nadzieje ze cos znajde.. wiec jak skoncze cwiczyc biorew sie za przegladanie tej strony i szukaniu do sciagniecia.. wiec dzis chyba bede miec dlugo laptopa-zawalcze o to hihihi
Stary 2006-07-23, 18:07   #2273
elinad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez K_A_S_I_A

a co do tych czesci tez tk myslalam ale sie troche poplatalam dlatego wolalam zapytac hihihi ale ja bynajmniej na kilku stronach z torrentami nie moge tej kontynuacjio znalezc..ale moze znajde na innych stronach ...
Stary 2006-07-23, 18:07   #2274
elinad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aluniaa007
to nie jest film.to jest dokument ze stronami z ksiazki w acrobacie.
dzieki... 8-)
Stary 2006-07-23, 18:51   #2275
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Totalnie się pogubiłam w tych wszystkich częściach slimów itd już kompletnie nie kumam ile i czego jeszcze jest części Co mówicie że jest kontynuacją Slim in 6
KASIU a co to power half hour?też coś z tych serii? Tak przy okazji śliczna dziewczynka
a co z "sweet cardio 3-4 i sculpt circuit 3-4" z cyklu Power 90?wrzucać?
Stary 2006-07-23, 18:53   #2276
naoli
Raczkowanie

Elinad
Power half hour jest na stronie 71 tego wątku
Jak juz pisalam moglabym sciagac te filmiki,ale niestety nadal nie udalo mi sie zarejestrowac na tej stronie demonoid
Mam takie pytanie-czy sciaganie torrentow spowalnia sciaganie plikow np.z megauploada??
Mialam zainstalowany uTorrent i o wiele wolniej mi sie sciagaly pliki z megauploadaDo tego byla to chyba jakas wersja testowa,bo po paru dniach przestal sie wlączac!!!
Jakich programow uzywacie do sciagania tych torrentow??
naoli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 18:54   #2277
naoli
Raczkowanie

Magflieg
Jasne,ze wrzucaj
Stary 2006-07-23, 19:16   #2278
elinad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez naoli
Elinad
Jak juz pisalam moglabym sciagac te filmiki,ale niestety nadal nie udalo mi sie zarejestrowac na tej stronie demonoid
Mam takie pytanie-czy sciaganie torrentow spowalnia sciaganie plikow np.z megauploada??
Mialam zainstalowany uTorrent i o wiele wolniej mi sie sciagaly pliki z megauploadaDo tego byla to chyba jakas wersja testowa,bo po paru dniach przestal sie wlączac!!!
ah to nie zauwazylam hihih... mozesz sciagac tak jak kasia nie zarejestrowaqna ale chyba tylko 3 torrenty na dzien ... no troche spowalnia bo sciagasz wiecej plikow.. ja uzywalam BitComet a teraz uzywam BitLord... strona chyba www.p2p.net.pl -na niej sa podane rozne strony zagraniczne i polskie z torrenatmi i nie tylko..chyba do emula cos tez jest... ale akurat tylko na torrenty zwracalam uwage 8-)
Stary 2006-07-23, 19:16   #2279
elinad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez naoli
Elinad
ah to nie zauwazylam hihih... mozesz sciagac tak jak kasia nie zarejestrowaqna ale chyba tylko 3 torrenty na dzien ... no troche spowalnia bo sciagasz wiecej plikow.. ja uzywalam BitComet a teraz uzywam BitLord... strona chyba www.p2p.net.pl -na niej sa podane rozne strony zagraniczne i polskie z torrenatmi i nie tylko..chyba do emula cos tez jest... ale akurat tylko na torrenty zwracalam uwage 8-)
Stary 2006-07-23, 19:37   #2280
naoli
Raczkowanie

Elinad(ja to Cie chyba zamęczę)
Zainstalowałam sobie BitCOmeta,następnie weszłam na stronę DEMONOID i chciałam zacząć śćiągać Turbo Jam .Pojawila mi się taka strona http://www.demonoid.com/files/details/385312/1550444/ Kliknęłam w Click here to download the torrent with HTTP tracker po czym pojawia mi się taka informacja http://www.demonoid.com/error_messages.php?error_id=4 Dziwne,bo ja nie sćiągnęłam żadnego torrenta z tej strony!!
Nie mam pojęcia co robię źle
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości