![]() |
#2251 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moda "plus size"
Ha! Ja tez sie wkurzam na te sklepy.No ale coz..Nie biora wiekszych pod uwage no bo po co.Wyzej pisalam ze nic nie kupilam a 5 minutek temu na ebayu kupilam tunike.(zdjecie ponizej)
Co do dzinsow to jedno co wiem to dobrze mi w takich z nizszym stane.Wogole to spodni biodrowki ladnie na mnie leza i pomniejszaja mi brzucho .Mam jedne ktore uwielbiam ale przeciez nie moge w nich chodzic caly czas.Tez chce ciemne, z szerokimi nogwkami.Mierzylam kiedys ladne ale za drogie troche.130 euro to przesada.!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj mierzyłam przepiękną letnią sukienkę. Mierzyłam, to może trochę za dużo powiedziane
![]() Była za mała w biuście i nie mogłam się dopiąć. Szkoda, bo była cudna! I bardzo dobrze leżała. |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Dostalam w prezencie od cioci z niemiec tunike wklejakm zdjecia tylko jakies rozmazane mi wyszly... jutro postaram sie o lepsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Mam byl w zestawie tylko mialam go na weselu i schnie na strychu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny!!!
Jako, ze nosze rozmiar 44 mysle, ze to odpowiednie miejsce na podzielenie sie swoimi problemami ![]() Z gory dziekuje za odpowiedz ![]() I pozdrowienia!!
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
anulciak, świetna tunika!!!
![]()
#2259 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje a ta ciocia to tak od czasu do czasu bo rzadko bywaja w Polsce....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
AA mam nadzieje ze okreslenie szmaaciarkie sklepy mialas na mysli sklapy ciucharsie bo ja osobiscie uwazam ze Primark to swietna sprawa.Bielizne z Primarka ma po kilka lat, moj maz koszulki tez a moje dziecku kupuje co tydzien torbe ciuchow z Primarka (u nas nazywa sie Penneys).Wiec dobrze ze jest taki sklep bo ceny nie sa tam wysokie i mozna sie zaopatrzyc w mnostwo fajnych ciuszkow.Bede bronic piersia Primarka! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
ja też lubię Primarka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Ja też uwielbiam ten sklep. Mam dużo majtek, koszulek, marynarek i uważam ,że sa super. No i ceny są rewelacyjne. Dużo rzeczy z tego sklepu kupiłam w lumpku. Będą bronic Primarka jak lwica. Bardzo żałuje, że nie ma go u nas w PL. Maja bogata rozmiarówke i to jest ekstra!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
niestety w Polsce tez marnie z jeansami..ale dzisiaj kupilam i jestem cala happy..odpowiednio dlugie ciemne i proste bez zadnych chorych udziwnien :|
oszalec mozna...ale rozmiary.. jak to mierze czzuje sie jak slon, same xs robia :| dzis w reporterze rozgladalam sie za czyms i cudem znalazlam bluzke, w sumie rozmial L ale to gigant przy wiekszosci rozmiaro xxs |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
jeansy- odwieczna walka
![]() ![]()
#2265 |
Zakorzenienie
|
no to moje zakupy
bluza w gwiazdki rozmiar 44 zolta bluzeczka z reportera - L |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
halo babeczki gdzie jestescie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja od dzis sie odchudzam, chce wrocic do swojej dawnej wagi- jak na zdjeciu wyzej. wazylam wtedy 60 kg ale uwazam ze wygladalam niezle ![]() co do zakupow to ostatnio kupilam dwie fajne bluzki w lumpku i sporo majtek w h&m i cubusie. niezle wyprzedaze byly i mam nadzieje ze jeszcze sa. ostatnio mierzylam staniczek w cubusie 85d i bylo dobry i za 20 zl ale go nie wzielam i teraz zaluje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
kochana jak trafisz na dobry na siebie i w takiej w sumei śmeisznej cenie to bierz, potem zawsze się żałuje
![]()
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez kupilam niezly biustonosz przecena na 20 zl..bialutki i zdziwilam sie bo zawsze mialam B, a kupilam mniejszy obwod a wieksza miseczke czyli C i pasuje jak ulał..... i fajny zabudowany nie jezdzi wygodny i ladnie piersi wygladaja, same plusy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
ja dzis chcialam kupic sobie stanik w galerii centrum ale te co mi sie podobaly mialay za male miseczki, we wszystkich biust mi sie wylewal, a takie jakby dobre na mnie to same krowiaste :/ ja chce stanik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zadomowienie
|
Madziu z tego co oglądałam to prawie w każdym sklepie internetowym są duże rozmiary, ale nie powiem Ci jak to wygląda w rzeczywistości, bo nigdy nie zamawiałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Laski ja zaraz oszaleje, szukam rozmiaru stanika, zawsze mialam 85D ale jakos jesli chodzi o miseczke to ostatnio D sa ciasne tzn ten co mierzylam w cubusie byl akurat dobry. ale chodzi o to, ze jak liczylam sobie w podanych przez Was kalkulatorach i jeszcze innych jakie sama znalazlam w kazdym powinnam miec inna miseczke, jeden kalkulator podal mi nawet 80L
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zadomowienie
|
wedlug brytyjskiej masz 36GG (80GG)
Polecam ten sklep. Już kilka razy zamawiałam z tej strony. niestety trzeba mieć kartę kredytową. (Dodałam stanik w rozmairze 36GG z brastop) według polskiej numeracji masz 80J http://melissa.nazwa.pl/melissa/kolekcja/bras.php
#2274 |
Zakorzenienie
|
Dorka zawsze pomoze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
taki oto stanik wczoraj kupilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Raczkowanie
|
Madzia stanik pieeekny.Ja poprzestalam narazie na szukaniu stanika..Kupilam sobie ostatnio taki ktory ladniemodeluje piersi zblizajac je do siebie.Rozmiar dobry, obwod tez ale wiecie co? Wcaaale mnie nie modeluje moich piersi.Do mojej figury mam troche za male piersi i probuje je choc troszki powiekszyc.A tu klapa! Mam mnostwo bluzek z dekoltem a piersi prawie jak by ichnie bylo jak je zaloza.Rozchodza sie gdzies na boki i ich szukam heheh.Co do pozostalych zakupow to sie wstrzymlam niestety.Siedze w domciu i nigdzienisa nie wychylam bo moje dziecko ma zapalenie ucha.Wiecie co to oznacza....jeszce u dwulatka.. Wiec jestem uwiazana w czterech scianach i nie kupuje nic.M ogla bym na necie ale wiecie.Czesto kupuje i trochi mi wstyd przed mezem ze wydaje i wydaje.No a jak wezme gotoweczke i pojde do sklepu to zawsze hih moge zakamoflowac gdzies.On i taknie wie co mam heheh. No a z netu zakupy przychodza poczta i z kredytowki pieniazki znikaja wiec same wiecie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
piekny staniczek
![]() gastone ja tez kamufluje przed moim Tz wydatki ![]() padłby biedny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Raczkowanie
|
hej!
Ale sie narazilam tym Primarkiem ![]() ![]() Z Londynu juz worcilam....jeansow nie kupilam. Chociaz przymierzylam chyba z milion u Dorothy Perkins. Chyba jestem zbyt wymagajaca jezeli chodzi o spodnie. musza byc idealne i juz! Coz.....zostaje mi Polska, ale jak sobie pomysle, ze mam isc i szukac spodni....ranyyyy! Moze podpowiecie gdzie kupujecie jeansy ale tym razem w Polsce ![]() pozdrowienia!!!
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na allegro ![]()
![]() |
#2280 |
Zadomowienie
|
A ja dla odmiany nie mam problemów z kupieniem dzinsów. Kupuje w Camaieu, C&A lub na allegro.
Mam obecnie 3-4 pary Natomiast mam problem ze spodniami czarnymi, takimi na kant. po prostu każde źle na mnie leżą ![]() Już za bardzo nie mam pomysłów gdzie szukać. Na allegro nawet nie oglądałam, bo to jedyna rzecz, która musi naprawdę idealnie leżeć ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.