Plotkowy dla porzuconych - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-20, 07:04   #2251
Camilla
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla porzuconych

Cytat:
Napisane przez Astra24. Pokaż wiadomość
Bry
Znów mi się nic nie śnilo, nie bylo też zadnych erotyków z EMO.
Zimno mi, chyba jeszcze sobie wejdę pod kolderke

Mi też nic się nie śniło Ile bym dała żeby wejść sobie pod kołderkę

EDIT: ómarłam własnie znalazłam na sympatii mojego kumpla z pracy www.Tokioz.sympatia.onet.pl

jesteśmy razem

Edytowane przez Camilla
Czas edycji: 2007-09-20 o 07:38
Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 07:37   #2252
Izaluka
BAN stały

Bry

Tak, tak - wiem wcześnie jest i ja tutaj Do fryzjera jadę!

Uwaga! Ja miałam sen zdrowotny! Robiłam sok ''Kubuś'' w blendrze. Że niby wstałam, poszłam do sklepu po banany, morele i marchewki - no i robiłam sok Jakby nie patrzeć to może te banany takie trochę erotyczne
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 07:48   #2253
Camilla
Zakorzenienie

Iza banany i marchewki można uwazac jak najbardziej jako elementy "erotyczne" w twoim śnie

jesteśmy razem

Stary 2007-09-20, 07:59   #2254
Astra24.
Rozeznanie

jej, ja chcę żeby mi się śnily banany....duuuuzoooo bananów.
Stary 2007-09-20, 08:05   #2255
gwendolyn
Rozeznanie

Ja jeśli już mam sny erotyczne to zawsze z kimś kto w realnym życiu mnie nie pociąga - nigdy to nie jest osoba która aktualnie mi sie podoba albo mój aktualny facet. Dziwne, jakieś ukryte pragnienia czy co?
gwendolyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 08:06   #2256
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
.Ja co do powrotów, to wyznaję zasadę, nie wchodzi się do tej samej rzeki dwa razy
W moim poprzednim związku tak miałam, 3 razy się rozstawaliśmy, ten trzeci raz niby był ostateczny, ale eks po 2 miesiącach chciał wrócić, ja go już nie chciałam. Myślę, ze dobrze zrobiłam . Miałam dosyć tego burzliwego i w pewnym sensie toksycznego związku
ja kiedys tez bylam tego zdania, ze powrotow nie ma, tylko ze ja tego nie przezylam. teraz juz sama nie wiem. wydaje mi sie, ze warto sporobowac, bo dopiero wtedy wiadomo jak jest na prawde, i nie ma mysli "co by bylo gdby..". no a poza tym nie ma to jak nauka na wlasnych bledach dopiero wtedy ma sie prawdziwe spojrzenie na taka sytuacje.
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 08:08   #2257
Astra24.
Rozeznanie

Mnie się kiedyś śnil moj wykladowca, jak go następnego dnia widzialam na zajęciach to nie moglam się skupić, bo mi się caly czas przypominal ten sen i sobie wyobrażalam coż to on ukrywa pod tym garniakiem.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-20, 08:09   #2258
martinka_m
BAN stały

dziewczyny jak lubicie kotki i chcecie zobaczyc cos na mily poczatek dnia to chetnie wam cos wysle na maila
Stary 2007-09-20, 08:44   #2259
Izaluka
BAN stały

Miłego dnia Kobietki
Stary 2007-09-20, 08:53   #2260
_Jamaica
Wtajemniczenie

Halo!
A u mnie jak zwykle bez snów, ale może i lepiej bo ostatnio to mi się eksio snił.
pogoda dzisiaj ładna, to moze to ZOO wypali.
Juz jutro to spotkanie klasowe. Boję sie ze nie wytrzymam, że serce pęknie mi tam na miliony kawałków.
On świetnia bawi się na pokaz, ja tak nie potrafię
Ostatnie klasowe spotkanie, kiedy jeszcze bylismy razem skończyło się moim płakaniem, a jego super zabawą.
Niech zbiore w sobie tyle siły by pokazac że bez niego bawię się lepiej niż z nim
Boję się
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 09:09   #2261
Astra24.
Rozeznanie

Aaaaaa, M napisal mi wlaśnie eska, ze myśli o mnie i myśli też o wieczorze i czy może obejrzelibyśmy dzisiaj jakiś filmik przy piwku...
Taaa, ostatnio jak oglądaliśmy to ja nic nie wiem z filmu, on nic nie wie a na koniec stwierdzil, że pojedzie do domu i przeczyta recenzję no sory, ale przy nim to się skupić nie da...
Stary 2007-09-20, 09:32   #2262
Camilla
Zakorzenienie

Ale dzisiaj porabany dzień

jesteśmy razem

Stary 2007-09-20, 10:02   #2263
kasia5558
Wtajemniczenie

bry

Martinka ja chce maila
zaraz Ci posle na priv

Ja nadal bede mowic ze jestem absolutnie za powrotami, bo gdybym sie nie przekonala ze z tego naprawde nic nie wyjdzie - i ze to nie jest kwestia jakis przypadkow, zlych okolicznosci, ze nam sie nie udalo za 1 razem - tylko ze on po prostu TAKI jest, to pewnie nigdy bym sie od niego nie uwolnila. A tak juz wiem swoje, dostalam co chcialam, teraz trzeba zaczac cos nowego.

Co do snow, to mnie sie dzis snilo cos dziwnego, ale nie pamietam co. Z eksem kiedys mialam tak, ze jeszcze zanim z nim bylam (ale sie juz znalismy i bylo blisko) snilo mi sie ze jestem w ciazy, nie wiedzialam z kim, ale bylam strasznie szczesliwa, wszyscy gratulowali mi ze urodze dziecko (cytat) "takiego wspanialego faceta" i w ogole....czulam sie cudownie w tym snie a nie mialam nawet 18 lat, wiec bylo to dla mnie bardzo dziwne. No i budze sie rano i dostaje smsa od eks - uwazaj bo snilo mi sie ze jestes w ciazy
Jemu snilo sie kiedys z kolei ze wraca do domu po pracy, jestem ja i slychac placz dziecka.

Camilla - symaptyczny ten kolega

No, to polecialam z rana
Milego dnia dziewczynki

Cytat:
Napisane przez Astra24. Pokaż wiadomość
Aaaaaa, M napisal mi wlaśnie eska, ze myśli o mnie i myśli też o wieczorze i czy może obejrzelibyśmy dzisiaj jakiś filmik przy piwku...
Taaa, ostatnio jak oglądaliśmy to ja nic nie wiem z filmu, on nic nie wie a na koniec stwierdzil, że pojedzie do domu i przeczyta recenzję no sory, ale przy nim to się skupić nie da...
a to cwaniak hehe....to co juz masz plany na wieczor?

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2007-09-21 o 17:45 Powód: Post pod postem.
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 10:12   #2264
Astra24.
Rozeznanie

Napisalam mu, że kupię piwko i możemy obejrzeć ale napisal, żebym nie kupowala, bo on przywiezie, bo ma duzo, którego nie ma kiedy wypić. No i tym sposobem wieczorek w jego ramionach. ehhh
Stary 2007-09-20, 11:27   #2265
_Jamaica
Wtajemniczenie

Astra ale zazdroszczę

ja panicznie boję sie jutra, nie chce nawet na niego patrzec a do dopiero siedziec z nim w jednym pomeiszczeniu ok 5h
Módlcie się zeby mi nerwy nie puściły
Stary 2007-09-20, 11:42   #2266
sweetmelongirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Bry

Tak, tak - wiem wcześnie jest i ja tutaj Do fryzjera jadę!

Uwaga! Ja miałam sen zdrowotny! Robiłam sok ''Kubuś'' w blendrze. Że niby wstałam, poszłam do sklepu po banany, morele i marchewki - no i robiłam sok Jakby nie patrzeć to może te banany takie trochę erotyczne
pochwalisz sie fryzura, zmiana image? czy po prostu chec poprawy

(powodka)

Edytowane przez sweetmelongirl
Czas edycji: 2007-11-20 o 15:54
sweetmelongirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 11:43   #2267
Camilla
Zakorzenienie

Ja mam jutro wieczorem spotkanie, ale podchodze do niego sceptycznie. Koles srednio na jeza mi odpowiada, no ale pójde, odbębnie. Moze bede sie nawet dobrze bawić

jesteśmy razem

Stary 2007-09-20, 12:09   #2268
Astra24.
Rozeznanie

Kamila jesteś na dobrej drodze. Ja jak zaczęlam wychodzić z niechęcią na spotkania to poznalam M
sweetmelongirl - dziwne, ze tak nagle nie chce być z Tobą. Faceci to w ogóle nieprzewidywalni są. ehh Ja tam bym takiemu dziecka nie oddala nawet na 5 minut.

A ja sprzątam pokoik żeby się milutko wieczorkiem siedzialo. Nie zazdrośćcie mi tak, bo jeszcze coś nie wyjdzie z M a szkoda by bylo, bo naprawdę super facet .
Naprawdę chcialabym żebyście wszystkie mogly pisać, że jest ktoś, kto chociaż trochę zawladnąl Waszym sercemale wiem, że to tylko kwestia czasu Przyzwyczailam się do tego wątku i chyba go nie opuszczę nawet jak się zakocham na maxa

Wlaśnie się dowiedzialam, że w poniedzialek mam się zglosić na rozmowe z taką babką w sprawie pracy

Edytowane przez Astra24.
Czas edycji: 2007-09-20 o 13:36
Astra24. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 13:30   #2269
Camilla
Zakorzenienie

Jestem sceptycznie i niechętnie nastawiona, bo koleś srednio mi do gustu przypadł. Nie wiem sama po co sie zgodziłam na to spotkanie Może będzie miło...Ale on nie jest w moim typie. Poza tym ma..31 lat. A dla mnie faceci w tym wieku sa pechowi

jesteśmy razem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-20, 13:40   #2270
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brukselka Pokaż wiadomość
a ja nie prosilam zeby nie odchodzil.. prosilam o sznase...
Ja nie prosiłam o szanse... Przecież niczego złego nie zrobiłam...
Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Te dzieci są skrzywdzone przez los.

http://www.fotka.pl/profil/EmotionalTrouble/

http://www.fotka.pl/profil/EmoIsForLovers/

http://www.fotka.pl/profil/PinkGorgeousKitty/

Te foty są psychodeliczne. Mam nadzieję, że się kiedyś nawrócą...
Zaczynam się bać...
Ale wszystkie te osoby są zza granicy... Ciekawe kiedy u nas to będzie w aż takiej skali ;/
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 13:42   #2271
martinka_m
BAN stały

wiecie, mi na poczatku bylo zle samej, barkowalo mi meskiego ramienia i strasznie chcialam kogos poznac. dolowalam sie jak widzialam zakochane pary, odwracalam wzrok... . a teraz? juz mi nie brakuje jest mi dobrze z tym, znow ciesze sie wolnoscia i brakiem ograniczen az sie sama sobie dziwie, ze tak sie dobrze z tym czuje, ale kojeny raz przekonalam sie ze czas jest lekarstwem na wszytko a kiedys nie moglam w to uwierzyc

ps. Kasiu jak tylko wroce ze spaceru z psiakiem to wysle ci kotki
Stary 2007-09-20, 13:45   #2272
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martinka_m Pokaż wiadomość
wiecie, mi na poczatku bylo zle samej, barkowalo mi meskiego ramienia i strasznie chcialam kogos poznac. dolowalam sie jak widzialam zakochane pary, odwracalam wzrok... . a teraz? juz mi nie brakuje jest mi dobrze z tym, znow ciesze sie wolnoscia i brakiem ograniczen az sie sama sobie dziwie, ze tak sie dobrze z tym czuje, ale kojeny raz przekonalam sie ze czas jest lekarstwem na wszytko a kiedys nie moglam w to uwierzyc
Ja czasami też się cieszę że jestem wolną. Nie jestem kontrolowana, mogę chodzić gdzie chce, z kim chce... bez żadnego tłumaczenia... Ale chyba to wszystko jest za świeże bo tego ramienia pana H. mi bardzo brakuje...
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 13:57   #2273
kasia5558
Wtajemniczenie

A to ja akurat mam inaczej...
Bo nigdy nie musialam sie z niczego tlumaczyc pan juz-nie-moj zawsze byl bardzo tolerancyjny i moze trzymal mnie na smyczy, ale bardzo dlugiej ostatnie na co narzekalam to obowiazek tlumaczenia sie czy cos podobnego.
Najbardziej brakuje mi wsparcia. Wspolnych wieczorow. Mozliwosci napisania smsa przed snem. Takich glupot.

Camilla, Astra zycze wam milego wieczorku, przepelnionego takimi sodkimi drobnostkami
Jamaica nie daj sie jak cos to postrasz eksia kolega z fotki(tego od cyckow)
No i Martinka czekam na fotki

Cytat:
kasia racja warto dac druga szanse, bo wtedy wlasnie okazuje sie jaka jest prawda. czy to milosc czy pozory. owszem najlepiejby bylo gdyby do takich sytuacji nigdy nie dochodzilo, ale ja zaczelam wierzyc, ze nic nie dzieje sie przez przyczyny.
a u mnie co do tego "olewania" eksa, to raczej nie wpali. bo jest za dumny i wtedy jeszcze bardziej sie zniechecal zawsze i odpuszczal... u mnie to musi byc milo ale na dystans, z zartami i aluzjami ale z zachowaniem pewnych niedomowien i tajemnicy... wtedy zawsze widzialam jak go to pociagalo, jaki byl mnie ciekaw...
U mnie olewanie dopiero poskutkowalo, bo jak bylo milo i sympatycznie to bylo milo i sympatycznie i nie posuwalo sie do przodu. Ten juz-nie-moj to taki typowy mysliwy, jak zobaczy ze uciekasz to musi cie zlapac...a przy tym uparty strasznie wiec pewnie tak to na niego podzialalo. Ze jak to, ja nie moge jej miec? a wlasnie ze moge :p
Wlasnie przegladalam staaaara bramke smsow i znalazlam smsa od niego(nie bylismy wtedy razem, jakies 10 mies po zerwaniu) :

powiedz mi jak to jest ze Ty zmiast byc teraz kolo mnie a ja kolo Ciebie..czemu jestes tak daleko?

Albo TerazNaprawdeSiePostaramI BedzieInaczejNieSmucSieSl oneczkoMoje

ehh..

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2007-09-21 o 17:46
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 15:20   #2274
gwendolyn
Rozeznanie

Mój brat wybiera się na imprezę EMO za tydzień Jaka ja stara jestem bo nie ograniam fascynacji tą modną niby subkulturą Veiovis niedługo zrobi się prawie taka skala jak za granicą bo ja podobnych(-ne? ) do tych z fotki widywałam na miescie
gwendolyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 15:40   #2275
brukselka
Zadomowienie

bry...........;/
Stary 2007-09-20, 15:46   #2276
Camilla
Zakorzenienie

Te linki z fotki co wkleiła Iza

W zyciu bym nie pozwoliła, żeby moje dziecko ubierało się w tym stylu

jesteśmy razem

Stary 2007-09-20, 15:48   #2277
_Jamaica
Wtajemniczenie

yo!

Camila kiedy to spotkanie?

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2007-09-21 o 17:48 Powód: Post pod postem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-20, 16:34   #2278
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Jamaica Pokaż wiadomość
Camila kiedy to spotkanie?
Jutro wieczorem. Mamy sie spotkać na starówce poznańskiej przed ratuszem

jesteśmy razem

Stary 2007-09-20, 17:14   #2279
Izaluka
BAN stały

Cytat:
Astra ale zazdroszczę

ja panicznie boję sie jutra, nie chce nawet na niego patrzec a do dopiero siedziec z nim w jednym pomeiszczeniu ok 5h
Módlcie się zeby mi nerwy nie puściły
Helooo Nie bój się! Odstrzel się, zrób na bustfo i będzie good
Olej dupka i myśl tylko o tym jaka jesteś super

Cytat:
Napisane przez sweetmelongirl Pokaż wiadomość
pochwalisz sie fryzura, zmiana image? czy po prostu chec poprawy

u mnie sie coraz gorzej dzieje, moj byly TZ wczoraj powiedzial,ze jednak jakby sie mialo okazac z ciaza na + to on by sie z checia zajal dzieckiem, ale nie mna ... bo takie CUŚ jak dziecko nas nie polaczy... bo on ma taki kaprys o !
troszke mu wygarnelam, w koncu to nie polega na tym by on ciagle mowil i pokazywal co to nie on. Czekam na moja walizke z moimi rzeczami, ciekawe kiedy mi ja "wyda"

codziennie same problemy a dzis to juz w ogole... przerazenie, znalazlam moja mame w lazience nieprzytomna, z rana w glowie... sama nie wie co sie z nia stalo, ocucilam ja jakos szybko, poprosilam by usiadla. Do ojca zadzwonilam zeby zadzwonil do pracy, ze ja jej w takiej stanie nie wypuszcze z domu...
i ...z tego calego mojego wystraszenia zemdlalam (ale ze mnie pomoc, nie ma co). Jakos jednak dotarlysmy do szpitala.

Jak codziennie mam miec tego typu niespodziewajki to ja sie wykoncze
No zmiana jest konkretna! Potem Wam pokaże moją recenzję fryzjera i jakieś fotki Jestem mega zadowolona

A Twój Exio - masakra Szkoda gadać, ludzie się strasznie zmieniają i to jest niestety ten ból.
A z Mamą już ok?

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Ja mam jutro wieczorem spotkanie, ale podchodze do niego sceptycznie. Koles srednio na jeza mi odpowiada, no ale pójde, odbębnie. Moze bede sie nawet dobrze bawić
Jak się na coś nastawiam negatywnie to niestety często tak się to kończy Kochana pomyśl, że może zdobędziesz super kumpla, przyjaciela lub TŻ A jak nie to zaliczymy go do Gangu Dzikich Wieprzy i po kłopocie

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Ja nie prosiłam o szanse... Przecież niczego złego nie zrobiłam...

Ale wszystkie te osoby są zza granicy... Ciekawe kiedy u nas to będzie w aż takiej skali ;/
Oni są z Polski Każdy może sobie zagranicę powpisywać i głupoty powymyślać.
U nas niestety też już tak jest, ale skala nie tak wielka.

Cytat:

ps. Kasiu jak tylko wroce ze spaceru z psiakiem to wysle ci kotki
Mi też początkowo brakowało. Teraz czasem nadal. Ale to już nie jest tak jak kiedyś. Teraz tak luzacko do tego podchodzę. Radzimy sobie bez facetów i wcale mi gorzej nie jest, nieszczęśliwa nie jestem.
Taaak, trzeba dać czas czasowi

Cytat:
Napisane przez gwendolyn Pokaż wiadomość
Mój brat wybiera się na imprezę EMO za tydzień Jaka ja stara jestem bo nie ograniam fascynacji tą modną niby subkulturą Veiovis niedługo zrobi się prawie taka skala jak za granicą bo ja podobnych(-ne? ) do tych z fotki widywałam na miescie
Ja też stara i nie kumam tej mody I czuję się głupio, że mam kolczyki gwiazdki, opaski z kokardkami i jakieś takie inne bzdety, które niby są emo.

Cytat:
yo!
Yo
Stary 2007-09-20, 17:23   #2280
martinka_m
BAN stały

Iza - zdjecie zdjecie !!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości