![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych
Cytat:
![]() Mi też nic się nie śniło ![]() ![]() EDIT: ómarłam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Camilla Czas edycji: 2007-09-20 o 07:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
BAN stały
|
Bry
![]() Tak, tak - wiem wcześnie jest i ja tutaj ![]() ![]() Uwaga! Ja miałam sen zdrowotny! Robiłam sok ''Kubuś'' w blendrze. Że niby wstałam, poszłam do sklepu po banany, morele i marchewki - no i robiłam sok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Iza banany i marchewki można uwazac jak najbardziej jako elementy "erotyczne" w twoim śnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Rozeznanie
|
jej, ja chcę żeby mi się śnily banany....duuuuzoooo bananów.
#2255 |
Rozeznanie
|
Ja jeśli już mam sny erotyczne to zawsze z kimś kto w realnym życiu mnie nie pociąga - nigdy to nie jest osoba która aktualnie mi sie podoba albo mój aktualny facet. Dziwne, jakieś ukryte pragnienia czy co?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Rozeznanie
|
Mnie się kiedyś śnil moj wykladowca, jak go następnego dnia widzialam na zajęciach to nie moglam się skupić, bo mi się caly czas przypominal ten sen i sobie wyobrażalam coż to on ukrywa pod tym garniakiem.
#2258 |
BAN stały
|
dziewczyny jak lubicie kotki i chcecie zobaczyc cos na mily poczatek dnia to chetnie wam cos wysle na maila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
BAN stały
|
Miłego dnia Kobietki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Wtajemniczenie
|
Halo!
A u mnie jak zwykle bez snów, ale może i lepiej bo ostatnio to mi się eksio snił. pogoda dzisiaj ładna, to moze to ZOO wypali. Juz jutro to spotkanie klasowe. Boję sie ze nie wytrzymam, że serce pęknie mi tam na miliony kawałków. On świetnia bawi się na pokaz, ja tak nie potrafię ![]() Ostatnie klasowe spotkanie, kiedy jeszcze bylismy razem skończyło się moim płakaniem, a jego super zabawą. Niech zbiore w sobie tyle siły by pokazac że bez niego bawię się lepiej niż z nim Boję się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Rozeznanie
|
Aaaaaa, M napisal mi wlaśnie eska, ze myśli o mnie i myśli też o wieczorze i czy może obejrzelibyśmy dzisiaj jakiś filmik przy piwku...
![]() Taaa, ostatnio jak oglądaliśmy to ja nic nie wiem z filmu, on nic nie wie a na koniec stwierdzil, że pojedzie do domu i przeczyta recenzję ![]()
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Ale dzisiaj porabany dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Wtajemniczenie
|
bry
![]() Martinka ja chce maila ![]() zaraz Ci posle na priv Ja nadal bede mowic ze jestem absolutnie za powrotami, bo gdybym sie nie przekonala ze z tego naprawde nic nie wyjdzie - i ze to nie jest kwestia jakis przypadkow, zlych okolicznosci, ze nam sie nie udalo za 1 razem - tylko ze on po prostu TAKI jest, to pewnie nigdy bym sie od niego nie uwolnila. A tak juz wiem swoje, dostalam co chcialam, teraz trzeba zaczac cos nowego. Co do snow, to mnie sie dzis snilo cos dziwnego, ale nie pamietam co. Z eksem kiedys mialam tak, ze jeszcze zanim z nim bylam (ale sie juz znalismy i bylo blisko) snilo mi sie ze jestem w ciazy, nie wiedzialam z kim, ale bylam strasznie szczesliwa, wszyscy gratulowali mi ze urodze dziecko (cytat) "takiego wspanialego faceta" ![]() ![]() Jemu snilo sie kiedys z kolei ze wraca do domu po pracy, jestem ja i slychac placz dziecka. Camilla - symaptyczny ten kolega ![]() No, to polecialam z rana ![]() Milego dnia dziewczynki ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-09-21 o 17:45 Powód: Post pod postem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Rozeznanie
|
Napisalam mu, że kupię piwko i możemy obejrzeć ale napisal, żebym nie kupowala, bo on przywiezie, bo ma duzo, którego nie ma kiedy wypić. No i tym sposobem wieczorek w jego ramionach. ehhh
#2265 |
Wtajemniczenie
|
Astra ale zazdroszczę
![]() ja panicznie boję sie jutra, nie chce nawet na niego patrzec a do dopiero siedziec z nim w jednym pomeiszczeniu ok 5h Módlcie się zeby mi nerwy nie puściły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() (powodka) Edytowane przez sweetmelongirl Czas edycji: 2007-11-20 o 15:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jutro wieczorem spotkanie, ale podchodze do niego sceptycznie. Koles srednio na jeza mi odpowiada, no ale pójde, odbębnie. Moze bede sie nawet dobrze bawić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Rozeznanie
|
Kamila jesteś na dobrej drodze. Ja jak zaczęlam wychodzić z niechęcią na spotkania to poznalam M
![]() sweetmelongirl - dziwne, ze tak nagle nie chce być z Tobą. Faceci to w ogóle nieprzewidywalni są. ehh ![]() ![]() A ja sprzątam pokoik żeby się milutko wieczorkiem siedzialo. Nie zazdrośćcie mi tak, bo jeszcze coś nie wyjdzie z M a szkoda by bylo, bo naprawdę super facet ![]() Naprawdę chcialabym żebyście wszystkie mogly pisać, że jest ktoś, kto chociaż trochę zawladnąl Waszym sercem ![]() ![]() ![]() Wlaśnie się dowiedzialam, że w poniedzialek mam się zglosić na rozmowe z taką babką w sprawie pracy ![]()
"Zabawnie tak oddychać przez różową słomkę...cudownie tak rozmawiać bez niemiłych wspomnień..." Edytowane przez Astra24. Czas edycji: 2007-09-20 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Jestem sceptycznie i niechętnie nastawiona, bo koleś srednio mi do gustu przypadł. Nie wiem sama po co sie zgodziłam na to spotkanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Ja nie prosiłam o szanse... Przecież niczego złego nie zrobiłam...
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
BAN stały
|
wiecie, mi na poczatku bylo zle samej, barkowalo mi meskiego ramienia i strasznie chcialam kogos poznac. dolowalam sie jak widzialam zakochane pary, odwracalam wzrok... . a teraz? juz mi nie brakuje
![]() ![]() ![]() ps. Kasiu jak tylko wroce ze spaceru z psiakiem to wysle ci kotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Wtajemniczenie
|
A to ja akurat mam inaczej...
Bo nigdy nie musialam sie z niczego tlumaczyc ![]() ![]() Najbardziej brakuje mi wsparcia. Wspolnych wieczorow. Mozliwosci napisania smsa przed snem. Takich glupot. Camilla, Astra zycze wam milego wieczorku, przepelnionego takimi sodkimi drobnostkami ![]() Jamaica nie daj sie ![]() ![]() No i Martinka czekam na fotki ![]() Cytat:
Wlasnie przegladalam staaaara bramke smsow i znalazlam smsa od niego(nie bylismy wtedy razem, jakies 10 mies po zerwaniu) : powiedz mi jak to jest ze Ty zmiast byc teraz kolo mnie a ja kolo Ciebie..czemu jestes tak daleko? ![]() Albo ![]() ehh.. ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-09-21 o 17:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Rozeznanie
|
Mój brat wybiera się na imprezę EMO za tydzień
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zadomowienie
|
bry...........;/
#2276 |
Zakorzenienie
|
Te linki z fotki co wkleiła Iza
![]() W zyciu bym nie pozwoliła, żeby moje dziecko ubierało się w tym stylu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Wtajemniczenie
|
yo!
Camila kiedy to spotkanie? ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-09-21 o 17:48 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
Jutro wieczorem. Mamy sie spotkać na starówce poznańskiej przed ratuszem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Olej dupka i myśl tylko o tym jaka jesteś super ![]() Cytat:
![]() ![]() A Twój Exio - masakra ![]() ![]() A z Mamą już ok? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas niestety też już tak jest, ale skala nie tak wielka. Cytat:
Taaak, trzeba dać czas czasowi ![]() Cytat:
![]() Yo ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
BAN stały
|
Iza - zdjecie zdjecie !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.