Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-25, 11:30   #2251
emememsik
po prostu Em :)

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
em gratuluję ocen

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
No i ogólnie o dziwo lubie baardzo II wojne,holocaust itp.
To jedyny temat z historii, który naprawdę mnie interesuje.

Byłam w szkole, napisałam konkurs (poszło mi całkiem nieźle ) i sprawdzian z francuskiego, i wróciłam do domu chorować.
Mam jeszcze 1,5 dnia, żeby się wykurować!
Stary 2007-10-25, 12:18   #2252
tak-po-prostu
Zadomowienie

uhahana Ty jesteś ze Śląska to może byłaś kiedyś na zakupach w Zabrzu? Bo mi kumpela mówiła, że ona tam zawsze robi zakupy w M1 i plejadzie i że jest super ale nie wiem Jutro jadę zobaczyć. A Ty jak wiesz to napisz mi jak tam jest
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-25, 13:52   #2253
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Wracając dzisiaj ze szkoły podjęłam bardzo trudną decyzję-muszę ograncizyc Wizaż. I to tak naprawdę, bo mimo, że staram sie nie spędzać tu zbyt dużo czasu, nie zawsze mi sie to udaje.
A do długiego weekendu, mam tyle nauki, że po prostu nie mam wyboru.
Łudzę się, że skoro tutaj wygłosiłam to będzie mi łatwiej przestrzegać tego swojego ograniczenia

Dzisiaj na fakultetach nasz histryk zadał nam pracę do napisania- na wtorek, co najmniej 4 strony A4 o przyczynach i skutkach traktatu krakowskiego Dopiero przed chwila sie dowiedziałam, że taki traktat był
No ale nic, matury przełożyć sie nie da.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ee, tam. WOS jest najłatwiejszym przedmiotem do zdania, w mojej szkole (1400 osób) podobno w zeszłym roku nikt nie miał poniżej 80% na rozszerzonym.
To trochę mnie pocieszyłaś Trzymaj się : *

Nija- ze swoja pasją i zapałem na pewno dasz radę, trzymam kciuki

Moje buty zimowe, to anie EMU ani saszki, ani kozaki..Nie wiem jak je zakwalfikować. Wkleje może kiedyś ich fotę.

To zmykam do tego traktatu krakowskiego, bo mimo, że o tej godzinie nigdy nie zaczynam sie uczyć, tym razem nie mam wyboru
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-25, 14:03   #2254
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Kasia jak Ci się sprawują te Emu? Chodziłaś już w nich zimą?
Ja się boję najnardziej tego, że się rozczłapią...
Poka poka!

A te saszki fajne, takie proste. Ale one chyba nie są ocieplane, no nie?
Hm tak naprawdę w zimie to ja mało w nich przechodziłam, bo pamiętasz jaka ostatnio zima była Ale przez ten czas jak chodziłam to było wszystko ok, cieplutkie i nie przemakały, ale na takie wielkie ciapy na wszelki wypadek ich nie ubierałam, bo później zacieki zostawały Postaram się niedługo jakieś fotki zrobić.

A co do tych saszek to niestety nieocieplne, więc jedynie na jesień.

Cytat:

Mam jeszcze 1,5 dnia, żeby się wykurować!
Czemu akurat 1,5 dnia?

Nie miałam dziś 2 niemieckich i 2 godzinki wcześniej wyszłam A jutro jedziemy do Kawiarni Jana Michalika na ciacho, kawę i kabaret Więc praktycznie mam już wekend, yeah
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-25, 14:38   #2255
uhahana
Zakorzenienie

Miałam napisać 'to ja' i skojarzyła mi się taka jakaś śmieszna piosenka... nie wiem, jak dokładnie szło, ale urywek tekstu był: 'to ja, zatrzymaj mnie, lepiej późno, niż... wcaaaaaaaale' Haha, nie mam pojęcia, czemu

Znów zachciało mi się spać, a tu jutro mega praca klasowa z matematyki, a i rysować trzeba... No cóż, bez kawy się chyba nie obejdzie.

Mogę się pochwalić?
Dostałam 5 z kartkówek z geografii i HISTORII!
O ile geografią się specjalnie nie cieszę, to historią... oł jeah, to chyba moja pierwsza piątka z nie-odpowiedzi na historii w licealnej karierze, hahaha.
Nie no, raz dostałam 6, ale to był test wyboru, więc mój życiowy fuks zadziałał.
Norrrmalnie strasznie się cieszę

A i dowiedziałam się, że z dwoma kolegami idę na jakiś drużynowy konkurs z fizyki, hahaha. Zwała nie mała.

Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu Pokaż wiadomość
uhahana Ty jesteś ze Śląska to może byłaś kiedyś na zakupach w Zabrzu? Bo mi kumpela mówiła, że ona tam zawsze robi zakupy w M1 i plejadzie i że jest super ale nie wiem Jutro jadę zobaczyć. A Ty jak wiesz to napisz mi jak tam jest
Plejada? A nie przypadkiem Platan?
W M1 nienajgorzej, jest kilka ciekawych sklepów, w Platanie nie byłam. Mówiąc szczerze, to teraz potworzyło się tyle centrów handlowych, że te zabrzańskie troche straciły w moich oczach.
Np. Gliwickie Forum - jest stosunkowo niedaleko Zabrza, więc jeśli masz zamiar wybrać się w tamte strony, to polecam. Więcej sklepów, większy wybór, fajne wnętrze A i łazienki fajne hahaha.

No ale jak tam w Platanie jest, to nie wiem, bo nie byłam.

Ej, jak wyglądają Wasze religie w szkole? Oczywiście dla tych, które uczęszczają Bo my od tego roku mamy nowego księdza. Wchodzimy do klasy i tak siedzimy przez 45 minut. Średnio raz na miesiąc pojawia się na tablicy jakaś notatka do przepisania i to wszystko Oceny to pewnie będą spreparowane, jak z informatyki, heh.
A dzisiaj właśnie miałam 2 religie.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-25, 15:37   #2256
emememsik

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
co najmniej 4 strony A4 o przyczynach i skutkach traktatu krakowskiego
Żeby tylko mojemu facetowi nie przyszło coś takiego do głowy..

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Czemu akurat 1,5 dnia?
W sobotę muszę być na targach książki. Czekałam na nie cały rok.

Znowu spałam, oglądam "Listę Schindlera" i się wygrzewam..
Stary 2007-10-25, 16:31   #2257
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
5 z historii!! Ahh, pomarzyć można.
przyłączam się

Cytat:
Miałam napisać 'to ja' i skojarzyła mi się taka jakaś śmieszna piosenka...
Mi się skojarzyło:

"Halo? To ja..."

Cytat:
Ej, jak wyglądają Wasze religie w szkole? Oczywiście dla tych, które uczęszczają Bo my od tego roku mamy nowego księdza. Wchodzimy do klasy i tak siedzimy przez 45 minut. Średnio raz na miesiąc pojawia się na tablicy jakaś notatka do przepisania i to wszystko
Nic dodać nic ująć. U mnie tez taki luz. Najczęściej uczymy sie na innne przedmioty

Aha a buty to nawet mi sie podobają tyle ze ja w takich nie chodze... Mam saszki

tak po prostu czy to Ty byłaś w pobierowie w te wakacje? Bo tak mi sie cos przypomniało Bo ja tez byłam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-25, 17:23   #2258
marta6704
Zakorzenienie

Em:Bardzo podobał mi się ten film. Jeden z moich ulubionych o tematy wojennej.

Byłam dzisiaj na tych zakupach i nic nie kupiłam
Pomierzyłam kilka sukienek,ale nic godnego zachwytu nie było.
Zakochałam sie w sweterkui żakiecie z top secret,ale rodzice nie mieli czasu i wkoncu nie kupiłam tych ciuszków

Za to narobiłam sobie zakupów już na 18 i na jutrzejszą pielgrzymke.
Piłyście może napój o smaku cukierków lodowych bo kupilam,a nie wiem jak smakuje

Za to tata mi fundnął nową drukarko-kopierke i jeszcze oglądalam sobie ipody

No i znalazlam cudowne buty na studniówke(szkoda tylko,ze sukienek nie było prawie żądnych ładnych).
Buty te to peep-toe brązowe z kokardką (kosztowaly tylko 220zł)

Aaa dzisiaj sie lenie
Tylko ja naprawde nie wiem jak wstane okolo 2 w nocy
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-25, 19:48   #2259
emememsik

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Buty te to peep-toe brązowe z kokardką (kosztowaly tylko 220zł)
220 zł? Dla mnie to wcale nie mało..

A cukierki lodowe uwielbiam, więc daj znać czy toto smaczne.
Stary 2007-10-25, 20:15   #2260
lele
Zakorzenienie

witam! tak staram sie lekko wciagnac w ten watek, w koncu rowniez zostalam urodzona w 89
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-25, 20:19   #2261
tak-po-prostu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
A co do tych saszek to niestety nieocieplne, więc jedynie na jesień.
No z tym to jest straszna lipa bo już myślałam, że jak nic nie kupię do poniedziałku to te zamówię za 89zł... Ale jak nie są ocieplane to odpadają...

Cytat:
Plejada? A nie przypadkiem Platan?
W M1 nienajgorzej, jest kilka ciekawych sklepów, w Platanie nie byłam. Mówiąc szczerze, to teraz potworzyło się tyle centrów handlowych, że te zabrzańskie troche straciły w moich oczach.
Np. Gliwickie Forum - jest stosunkowo niedaleko Zabrza, więc jeśli masz zamiar wybrać się w tamte strony, to polecam. Więcej sklepów, większy wybór, fajne wnętrze A i łazienki fajne hahaha.

No ale jak tam w Platanie jest, to nie wiem, bo nie byłam.

Ej, jak wyglądają Wasze religie w szkole? Oczywiście dla tych, które uczęszczają Bo my od tego roku mamy nowego księdza. Wchodzimy do klasy i tak siedzimy przez 45 minut. Średnio raz na miesiąc pojawia się na tablicy jakaś notatka do przepisania i to wszystko Oceny to pewnie będą spreparowane, jak z informatyki, heh.
A dzisiaj właśnie miałam 2 religie.
Ja tam nie wiem, koleżanka powiedziała Plejada. Może jej się coś pomyliło... Jeśli nasz kierowca i inni uczestnicy naszej wycieczki na Śląsk będą chcieli do Gliwic to wybierzemy się A jak nic nie kupię to nie wiem ;( A jakie ceny w tym Gliwickim Forum? Jakieś kosmiczne czy takie powiedzmy dla uczniów i studentów też?

Co do religii.. Nasza katechetka wszystko traktuje bardzo poważnie. Z każdej lekcji dyktuje notatkę, jak nie uczestniczymy w lekcji to się wkurza. Karze nam po każdej lekcji pisać notatkę, w sensie nasze przemyślenia z lekcji itp. Oczywiście mało kto to robi...

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
tak po prostu czy to Ty byłaś w pobierowie w te wakacje? Bo tak mi sie cos przypomniało Bo ja tez byłam
Miło, że pamiętasz bo rzeczywiście to ja byłam. Jeśli ja dobrze pamiętam to Ty chyba jechałaś jakoś po mnie.. (?)

Dzisiaj cały dzień na zakupach z mamą... Oczywiście kurtek i butów nie było, ale udało mi się naciągnąć rodziców na spodnie. Moje pierwsze rurki Jakoś się wcześniej nie umiałam przekonać..
Stary 2007-10-26, 09:06   #2262
uhahana
Zakorzenienie

Co do cen, to są takie, jak wszędzie w sieciówkach. Nie ma takich rzeczy, że np. ta sama rzecz w danym sklepie kosztuje gdzieś więcej albo mniej. A wybór sklepów jest spory, te droższe i tańsze, tak więc chyba każdy znajdzie coś dla siebie.

No i dla mnie osobiście największym plusem jest to, że jest tam Pull&Bear, Bershka i wieeelki Ney Yorker.

BTW Piszę to Was ze szkoły więc niewiele.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 13:13   #2263
Nija_
Zakorzenienie

zaraz zwariuję...

pytanie z lektury mam sobie sama wymyślić i na nie odpowiedzieć, mam to już napisane, tylko tu wykuć...
ale te tematy z całej histy cesarstwo rzymskie, napoleon a sprawa polska, polityka II RP, krucjaty, rozwój feudalizmy, jak mam się nauczyć 40 (lista się rozszerzyła) takich tematów w 2 dni

Stary 2007-10-26, 13:32   #2264
lele
Zakorzenienie

no dobrze, ze chociaz masz tematy... opanuj kilka tych co Ci najlepeij podchodza, a reszte to tak wiesz.. aby cokolwiek wiedziec.. i tak przejdziesz dalej
Stary 2007-10-26, 14:07   #2265
Ywonula
Zadomowienie

nija trzymamy kciuki i wierzymy w Ciebie ze przejdziesz dalej

tak po prostu no jakoś tak to było...

uhahana ja zawsze jak pisałam maile w szkole to tak sie czaiłam z tym, bo wydawało mi się ze wszyscy patrzą o czym pisze Jakby to kogoś obchodziło...

Wczoraj miałam zajawke na słuchanie papa roach :peace: i na o.n.a
Nie wiem czy dziś gdzies wychodze...

Kurde dziwna sytuacja bo z tym B. to jak piszemy to on do mnie "słonko" i różne takie a tak rzadko sie odzywa. Napisałam wczoraj do niego na gg ale widocznie go nie było... Miałam nadzieje ze jak włącze dziś kompa to coś odpisał a tu dupa

Moja przyjaciółka właśnie sie zakochała... Niby się ciesze ale samotne z Was wiedzą jak to jest... Tyle par wokoło a tu sobie radź samemu z całym życiem, nie ma się z kim nawet nim podzielić... Wogóle to on wziął ja nocą w jakieś takie romantic miejsce gdzie było widać całe miasto i wyznał jej miłość i że będzie na nią czekał do końca życia i dał jej taki wisiorek "klucz-serduszko" z białego złota ...

Ma może któraś z Was iPlusa albo ere? Chodzi mi o neta bo mam pewien problem ...
Stary 2007-10-26, 14:07   #2266
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Jestem z siebie dumna, wczoraj calusieńki wieczór spędziłam przed lekcjami, dzisiaj też mnie zbytnio do kompa nie ciągnęło, ale miałam okazję, to przecież 5 min, na nasz watek mogę przeznaczyć

Cytat:
Miałam napisać 'to ja' i skojarzyła mi się taka jakaś śmieszna piosenka... nie wiem, jak dokładnie szło, ale urywek tekstu był: 'to ja, zatrzymaj mnie, lepiej późno, niż... wcaaaaaaaale' Haha, nie mam pojęcia, czemu
Natalia Kukulska to śpiewałaA teraz po prsyu powalę: śpiewałam kiedyś te piosenkę na Konkursie Mini Playback Show przebrana za Natalię
Od zawsze byłam dałnem

Cytat:
220 zł? Dla mnie to wcale nie mało..
To chyba ironia była

Uhahana-gratuluje sukcesów w szkole
Ywonula- myślę, że nie musisz się niepokoić

Pochwalę sie tylko moją boską intuicją i zmykam do nauki
Zwiałam dzisiaj z dwóch ostatnich lekcji i wracając ze szkoły chciałam zajść do Rossmanna. Jednak już od wczoraj miałam przeczucie, że mogę tam spotkać moją wychowawczynię, więc to nie będzie zbyt bezpieczne posunięcie(przecież o tej godzinie powinnam być na lekcjach). Zaryzykowałam jednak. Wchodząc miałam oczy do okoła głowy, ale nie widziałam jej. W pewnym momencie patrze: "O nie!"
Przy czym miałam bardzo dużo szczęścia, bo akurat spotkałam ją w takim miejscu, w którym spokojnie mogłam się schować za regałem i uciec do kasy niezauważona(przynajmniej mam taka nadzieję)
Najlepsze jest to że ja naprawdę byłam niemal pewna tego spotkania, a przecież prawdopodobieństwo, że i ona będzie tego samego dnia w Rossmanie, w dodatku o tej samej godzinie, było naprawdę niewielke!
Jakaś magiczna chyba jestem
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 14:09   #2267
emememsik

Cytat:
To chyba ironia była
No tak. Nie bić, nie śmiać się, chora jestem!
Stary 2007-10-26, 14:31   #2268
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Natalia Kukulska to śpiewałaA teraz po prsyu powalę: śpiewałam kiedyś te piosenkę na Konkursie Mini Playback Show przebrana za Natalię
Od zawsze byłam dałnem
heh

hehe, ja jak bylam w podstawowce to tez barlam udzial w KAZDYM mini playback show czlowiek mlody byl i glupi...

a co do przeczuc.. to mojemu kumplowi z klasy sie dzis snilo, ze dzis beda robic cwiczenia z ewakuacji.. i co? siemdzimy sobie na matmie liczac pochodne az tu nagle alarm.. masz elektryczna doris (wychowawczyni) w krzyk: "ewakuacja, zabierajcie rzeczy i cuekajcie! szybciej, szybciej").. i faktycznie dzis mielismy cwiczenia.. ( o czym nikt nie wiedzial z uczniow wczesniej..
Stary 2007-10-26, 15:16   #2269
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Natalia Kukulska to śpiewałaA teraz po prsyu powalę: śpiewałam kiedyś te piosenkę na Konkursie Mini Playback Show przebrana za
Heh ale mnie nie pobijesz...

Ja śpiewałam SHAZZE! "Nie bądź taki szybki Bill"

Tak i mam nawet zdjęcia z tego bo to była szkolna dyskoteka w podstawówce i mój klega grał "niby" na gitarze....

Oglądałam teraz ludzi z fotki z mista i jakie ciacho znalazłam ! mmm... Ale ch** ma dziewczyne... Jakąś z Łeby...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-26, 18:11   #2270
Nija_
Zakorzenienie

jest piątek, wieczór, czemu kuję jakieś bzdury a jutro i tak trafię na pytanie, którego akurat nie zdążę się nauczyć

mam dość
Stary 2007-10-26, 19:06   #2271
laylaaa
Zakorzenienie

czesc..

wrocilam przed chwila.
ogolnie bylo ok, warunki w pokojach jak na ta cene naprawde dobre, jedzenie smaczne (takiego pysznego schabowego jeszcze nie jadlam, heh).
miejscowosc w ktorej mieszkalismy to takie totalne zadupie, bez sklepu nawet i wlasciwie jadac tam na wycieczke mozna robic tylko jedno..
pierwszego dnia zaczelismy () po kolacji (po 18) i o 21 juz mnie nie bylo.. kurcze, pierwszy raz mi sie zdarzylo wymiotowac po alkoholu.. spalam do 22:30, potem wstalam, wykapalam sie, umylam glowe, ok 23 tz wyslal smsa (zasiegu wlasciwie nie bylo) ale jakos udalo mi sie do niego dodzwonic.
nastepny dzien to lazenie po gorach, moje glany i cale spodnie dalej sa w blocie.. pozniej zwiedzanie cerkwi i takie tam nudy. wieczorem zrobilismy ognisko (ja wypilam tylko reddsa) i stosunkowo wczesnie (kolo 11) poszlam spac.

o dziwo wychowawczyni nic nie mowila na to picie (a przeciez musiala widziec, zreszta ludzie pozniej juz sie nie kryli z piwem, papierosem itp), raz weszla nam niespodziewanie do pokoju i nie zdazylysmy schowac, ale tylko smiech byl.. jak wyjezdzalismy to kazdy wynosil wory z butelkami po vodce, puszkami itp i przeciez widziala wszystko.. nigdy bym sie po niej nie spodziewala takiego "luznego" zachowania.

dzisiaj nikt po mnie nie wyszedl, do domu odwiozl mnie brat kolezanki. co prawda ide niecale 10 minut, ale mialam ciezka torbe, poza tym druga torbe podreczna i dwa worki z glanami. weszlam do domu a matka nawet nie podniosla glowy.. i rozplakalam sie w pokoju. zapytalam jej dlaczego nic nie mowi i opowiedzialam mniej wiecej jak bylo, jest normalnie, ale zabolalo mnie to ze nie wstala do mnie tylko lezala z ksiazka. ehh no nic, niewazne.

ide sie dalej rozpakowywac. jak zgram zdjecia to na pewno cos Wam wysle

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 19:07   #2272
tak-po-prostu
Zadomowienie

Cytat:
Co do cen, to są takie, jak wszędzie w sieciówkach. Nie ma takich rzeczy, że np. ta sama rzecz w danym sklepie kosztuje gdzieś więcej albo mniej. A wybór sklepów jest spory, te droższe i tańsze, tak więc chyba każdy znajdzie coś dla siebie.

No i dla mnie osobiście największym plusem jest to, że jest tam Pull&Bear, Bershka i wieeelki Ney Yorker.

BTW Piszę to Was ze szkoły więc niewiele.
No to właśnie o to mi chodziło czy tam są same takie ekskluzywne sklepy czy takie normalne też
Ale i tak tam nie pojechaliśmy... Jak dojechaliśmy do Zabrza i zaczęliśmy chodzić to nie było mowy żeby jeszcze gdzieś dalej jechać tego samego dnia. Jednak zakupy i jazda samochodem męczą
I rzeczywiście to była plejada Kupiłam buty Zaraz wstawię zdjęcie. Oczywiście nie jestem jakoś super zadowolona bo z butów zimowych chyba nigdy nie będę Żadne mi się tak naprawdę nie podobają.
Kurtki niestety nie kupiłam Jak już mi się coś spodobało to była za droga I taka polityka...

Ywonula

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość

jest piątek, wieczór, czemu kuję jakieś bzdury a jutro i tak trafię na pytanie, którego akurat nie zdążę się nauczyć

mam dość
Dasz radę! Wiadomo, że wszystkiego przecież nie wykujesz ale jesteś zdolną dziewczyną i na pewno ze wszystkim sobie poradzisz!

I buty są w tym poście: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1802
Stary 2007-10-26, 19:20   #2273
Ywonula
Zadomowienie

layla współczujesytuacja z mamą... Zdjęcia bardzo chętnie obejrzymy

nija ja też kułam chemii jakąś godz temu Będe tak bardzo bardzo mocno trzymac kciuki ze az mi palce podretwieją DASZ RADE!!!!

tak po prostu poka buty!
Wiecie jaka ciemna jestem? Właśnie przed chwilką sie skapnęłam ze jak sie kliknie na nick nad av to mozna tam wysłac wiadomość na PW a ja wczesniej wchodziłam na swoje priv i z tamtąd wysyłałam. CIEMNOTA!!
Stary 2007-10-26, 19:29   #2274
tak-po-prostu
Zadomowienie

Layla... no to dziwnie.. :/ Ale nie przejmuj się nie tylko Ty tak masz. Moi rodzice też często nie zwrócą na mnie uwagi. Ostatnio miesiąc trułam dzień w dzień o wycieczce a dzień przed jak się pakowałam, tata spytał gdzie się wybieram
W takich chwilach myślę ile razy ja kogoś niechcący olałam i cała złość mi przechodzi.
Nie przejmuj się
A wychowawczyni to chyba nie miała innego wyjścia Ja to myślę, że są nauczyciele z misją misjonarską, którzy mają siłę jeszcze nas nawracać i tacy którzy wiedzą, że nie ma sensu, ze muszą to zaakceptować a jak zaakceptują to i się ciekawych rzeczy dowiedzą na temat uczniów

Ywonula linka do zdjęć już dałam w tamtym poście
Stary 2007-10-26, 20:06   #2275
Ywonula
Zadomowienie

tak po prostu a to zwracam honor Butki ładne Tez mam saszki z deichmana tylko wyższe i mrszczone
Stary 2007-10-26, 20:08   #2276
laylaaa
Zakorzenienie

tak po prostu ja juz sie nie przejmuje.. dawno sie pogodzilam z taka sytuacja. zreszta matka raz jest taka raz taka.. np na wycieczce dzwonila do mnie i mowila ze teskni, kazala wszystko opowiadac itp a potem

uhahana moje religie wygladaja tak, ze najpierw ksiadz pyta - srednio 10 minut - z kazania i jakichs pierd ół marne szanse na piatke. nawet sie z nim klocilismy, ze jakies jaja odstawia, ze nikt w maturalnej klasie sie nie bedzie uczyl z religii :/
wczesniej mielismi zwieszonego ksiedza i dalo mu sie wcisnac kazdy kit, np dwa razy pod rzad zrobil nam ten sam test bo powiedzielismy ze takiego nie bylo..
teraz trzeba sie starac zeby miec 4

moze mi ktos wyslac na PW liste maili? bo juz zgralam zdjecia i moge wyslac ale gdzies zgubilam pelna liste a chce wyslac za jednym zamachem

Stary 2007-10-26, 21:15   #2277
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nija
hihi, dzwoniłam do babki, nie zaszła żadna pomyłka;
dostałam się / zakwalifikowałam do ustnego , w sobotę jest ;
Nija gratulacjei trzymam kciuki

Layla fajnie, że Ci się wyjazd udał, a wychowawczyni już pewnie Wam odpuściła w 3 klasie.
Zaraz Ci prześlę listę, ale ona była dawno nieuaktualniana, więc może wszystkich tam nie być.

Jak dobrze, że wreszcie piątek, tak sobie pomyślałam że można być zrobić małe spotkanie na czacie

Ale Was nie ma

Ja muszę sobie też buty zimowe kupić, tylko sama nie wiem za bardzo co chcę, jutro może coś popatrzę, bo idę na zakupy.
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 21:43   #2278
laylaaa
Zakorzenienie

ines dziekuje

fotki wyslane musialam trochę pomniejszyc bo wielkie nie chcialy sie zalaczac.
jakby ktoras nie dostala to niech pisze.

klade sie juz.. a jutro ide na wesele.

Stary 2007-10-27, 08:39   #2279
Ywonula
Zadomowienie

Dzień dobry!

Właśnie wstałam. Mam zamiar dziś się pouczyć chemii... I iść na jakąś impre. (w poszukiwaniu partnera na 100dn )

layla udanej imprezy aha i ja nie dostałam zdjec. Gdybyś mogła: kifonek@wp.pl
Dzięki

Edytowane przez Ywonula
Czas edycji: 2007-10-27 o 08:39 Powód: ;)
Ywonula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 08:39   #2280
emememsik

Nija_, nie wiem o której godzinie dokładnie masz ten ustny, ale trzymam kciuki!
laylaaa, dostałam fotki. Chyba już Ci to kiedyś pisałam, ale jesteś śliczna. Prostujesz włosy, czy masz takie naturalne? I ja też uwielbiam glany!
Wiem jak boli obojętność rodziców, ale Ty na pewno jesteś silna.. No i masz TŻa. Dasz sobie radę. Ila lat ma Twoja mama?

Stało się. Nie wyzdrowiałam. Może jutro uda mi się wyrwać, ale to już nie to..
Posiedzę tu chwilę i wracam do nauki.
Kolejny sprawdzian z historii.. Ci nauczyciele są nienormalni.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości