![]() |
#2251 |
po prostu Em :)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
![]() ![]() Byłam w szkole, napisałam konkurs (poszło mi całkiem nieźle ![]() Mam jeszcze 1,5 dnia, żeby się wykurować! ![]()
![]() |
#2252 |
Zadomowienie
|
uhahana Ty jesteś ze Śląska to może byłaś kiedyś na zakupach w Zabrzu? Bo mi kumpela mówiła, że ona tam zawsze robi zakupy w M1 i plejadzie i że jest super ale nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Wracając dzisiaj ze szkoły podjęłam bardzo trudną decyzję
![]() A do długiego weekendu, mam tyle nauki, że po prostu nie mam wyboru. ![]() Łudzę się, że skoro tutaj wygłosiłam to będzie mi łatwiej przestrzegać tego swojego ograniczenia ![]() Dzisiaj na fakultetach nasz histryk zadał nam pracę do napisania- na wtorek, co najmniej 4 strony A4 o przyczynach i skutkach traktatu krakowskiego ![]() ![]() No ale nic, matury przełożyć sie nie da. Cytat:
![]() Nija- ze swoja pasją i zapałem na pewno dasz radę, trzymam kciuki ![]() Moje buty zimowe, to anie EMU ani saszki, ani kozaki..Nie wiem jak je zakwalfikować. ![]() To zmykam do tego traktatu krakowskiego, bo mimo, że o tej godzinie nigdy nie zaczynam sie uczyć, tym razem nie mam wyboru ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do tych saszek to niestety nieocieplne, więc jedynie na jesień. Czemu akurat 1,5 dnia? ![]() Nie miałam dziś 2 niemieckich i 2 godzinki wcześniej wyszłam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Miałam napisać 'to ja' i skojarzyła mi się taka jakaś śmieszna piosenka... nie wiem, jak dokładnie szło, ale urywek tekstu był: 'to ja, zatrzymaj mnie, lepiej późno, niż... wcaaaaaaaale'
![]() ![]() ![]() ![]() Znów zachciało mi się spać, a tu jutro mega praca klasowa z matematyki, a i rysować trzeba... No cóż, bez kawy się chyba nie obejdzie. Mogę się pochwalić? Dostałam 5 z kartkówek z geografii i HISTORII! O ile geografią się specjalnie nie cieszę, to historią... oł jeah, to chyba moja pierwsza piątka z nie-odpowiedzi na historii w licealnej karierze, hahaha. Nie no, raz dostałam 6, ale to był test wyboru, więc mój życiowy fuks zadziałał. Norrrmalnie strasznie się cieszę ![]() ![]() A i dowiedziałam się, że z dwoma kolegami idę na jakiś drużynowy konkurs z fizyki, hahaha. Zwała nie mała. Cytat:
![]() W M1 nienajgorzej, jest kilka ciekawych sklepów, w Platanie nie byłam. Mówiąc szczerze, to teraz potworzyło się tyle centrów handlowych, że te zabrzańskie troche straciły w moich oczach. Np. Gliwickie Forum - jest stosunkowo niedaleko Zabrza, więc jeśli masz zamiar wybrać się w tamte strony, to polecam. Więcej sklepów, większy wybór, fajne wnętrze ![]() No ale jak tam w Platanie jest, to nie wiem, bo nie byłam. Ej, jak wyglądają Wasze religie w szkole? Oczywiście dla tych, które uczęszczają ![]() ![]() A dzisiaj właśnie miałam 2 religie.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
|
Cytat:
![]() W sobotę muszę być na targach książki. Czekałam na nie cały rok. ![]() ![]() Znowu spałam, oglądam "Listę Schindlera" i się wygrzewam.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | ||
Zadomowienie
|
przyłączam się
![]() Cytat:
"Halo? To ja..." Cytat:
![]() Aha a buty to nawet mi sie podobają tyle ze ja w takich nie chodze... ![]() ![]() tak po prostu czy to Ty byłaś w pobierowie w te wakacje? Bo tak mi sie cos przypomniało ![]() ![]()
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
Em:Bardzo podobał mi się ten film.
![]() Byłam dzisiaj na tych zakupach i nic nie kupiłam ![]() Pomierzyłam kilka sukienek,ale nic godnego zachwytu nie było. Zakochałam sie w sweterkui żakiecie z top secret,ale rodzice nie mieli czasu i wkoncu nie kupiłam tych ciuszków ![]() Za to narobiłam sobie zakupów już na 18 i na jutrzejszą pielgrzymke. Piłyście może napój o smaku cukierków lodowych bo kupilam,a nie wiem jak smakuje ![]() Za to tata mi fundnął nową drukarko-kopierke ![]() ![]() No i znalazlam cudowne buty na studniówke(szkoda tylko,ze sukienek nie było prawie żądnych ładnych). Buty te to peep-toe brązowe z kokardką (kosztowaly tylko 220zł ![]() Aaa dzisiaj sie lenie ![]() Tylko ja naprawde nie wiem jak wstane okolo 2 w nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
|
220 zł?
![]() A cukierki lodowe uwielbiam, więc daj znać czy toto smaczne. ![]()
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
witam! tak staram sie lekko wciagnac w ten watek, w koncu rowniez zostalam urodzona w 89
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | ||
Zadomowienie
|
No z tym to jest straszna lipa bo już myślałam, że jak nic nie kupię do poniedziałku to te zamówię za 89zł... Ale jak nie są ocieplane to odpadają...
Cytat:
![]() ![]() Co do religii.. Nasza katechetka wszystko traktuje bardzo poważnie. Z każdej lekcji dyktuje notatkę, jak nie uczestniczymy w lekcji to się wkurza. Karze nam po każdej lekcji pisać notatkę, w sensie nasze przemyślenia z lekcji itp. Oczywiście mało kto to robi... Cytat:
![]() Dzisiaj cały dzień na zakupach z mamą... Oczywiście kurtek i butów nie było, ale udało mi się naciągnąć rodziców na spodnie. Moje pierwsze rurki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Co do cen, to są takie, jak wszędzie w sieciówkach. Nie ma takich rzeczy, że np. ta sama rzecz w danym sklepie kosztuje gdzieś więcej albo mniej. A wybór sklepów jest spory, te droższe i tańsze, tak więc chyba każdy znajdzie coś dla siebie.
No i dla mnie osobiście największym plusem jest to, że jest tam Pull&Bear, Bershka i wieeelki Ney Yorker. ![]() BTW Piszę to Was ze szkoły ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
zaraz zwariuję...
pytanie z lektury mam sobie sama wymyślić i na nie odpowiedzieć, mam to już napisane, tylko tu wykuć... ale te tematy z całej histy ![]() ![]() ![]()
#2264 |
Zakorzenienie
|
no dobrze, ze chociaz masz tematy... opanuj kilka tych co Ci najlepeij podchodza, a reszte to tak wiesz.. aby cokolwiek wiedziec.. i tak przejdziesz dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zadomowienie
|
nija trzymamy kciuki i wierzymy w Ciebie ze przejdziesz dalej
![]() tak po prostu no jakoś tak to było... ![]() uhahana ja zawsze jak pisałam maile w szkole to tak sie czaiłam z tym, bo wydawało mi się ze wszyscy patrzą o czym pisze ![]() ![]() Wczoraj miałam zajawke na słuchanie papa roach :peace: i na o.n.a ![]() Nie wiem czy dziś gdzies wychodze... Kurde dziwna sytuacja bo z tym B. to jak piszemy to on do mnie "słonko" i różne takie a tak rzadko sie odzywa. Napisałam wczoraj do niego na gg ale widocznie go nie było... Miałam nadzieje ze jak włącze dziś kompa to coś odpisał a tu dupa ![]() Moja przyjaciółka właśnie sie zakochała... Niby się ciesze ale samotne z Was wiedzą jak to jest... Tyle par wokoło a tu sobie radź samemu z całym życiem, nie ma się z kim nawet nim podzielić... ![]() ![]() Ma może któraś z Was iPlusa albo ere? Chodzi mi o neta bo mam pewien problem ![]()
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Jestem z siebie dumna, wczoraj calusieńki wieczór spędziłam przed lekcjami, dzisiaj też mnie zbytnio do kompa nie ciągnęło, ale miałam okazję, to przecież 5 min, na nasz watek mogę przeznaczyć
![]() Cytat:
![]() ![]() Od zawsze byłam dałnem ![]() To chyba ironia była ![]() Uhahana-gratuluje sukcesów w szkole ![]() Ywonula- myślę, że nie musisz się niepokoić ![]() Pochwalę sie tylko moją boską intuicją i zmykam do nauki ![]() Zwiałam dzisiaj z dwóch ostatnich lekcji i wracając ze szkoły chciałam zajść do Rossmanna. Jednak już od wczoraj miałam przeczucie, że mogę tam spotkać moją wychowawczynię, więc to nie będzie zbyt bezpieczne posunięcie(przecież o tej godzinie powinnam być na lekcjach). Zaryzykowałam jednak. Wchodząc miałam oczy do okoła głowy, ale nie widziałam jej. W pewnym momencie patrze: "O nie!" ![]() Przy czym miałam bardzo dużo szczęścia, bo akurat spotkałam ją w takim miejscu, w którym spokojnie mogłam się schować za regałem i uciec do kasy niezauważona(przynajmniej mam taka nadzieję ![]() Najlepsze jest to że ja naprawdę byłam niemal pewna tego spotkania, a przecież prawdopodobieństwo, że i ona będzie tego samego dnia w Rossmanie, w dodatku o tej samej godzinie, było naprawdę niewielke! Jakaś magiczna chyba jestem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
|
No tak. Nie bić, nie śmiać się, chora jestem!
![]()
![]() |
#2268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, ja jak bylam w podstawowce to tez barlam udzial w KAZDYM mini playback show czlowiek mlody byl i glupi... a co do przeczuc.. to mojemu kumplowi z klasy sie dzis snilo, ze dzis beda robic cwiczenia z ewakuacji.. i co? siemdzimy sobie na matmie liczac pochodne az tu nagle alarm.. masz elektryczna doris (wychowawczyni) w krzyk: "ewakuacja, zabierajcie rzeczy i cuekajcie! szybciej, szybciej").. i faktycznie dzis mielismy cwiczenia.. ( o czym nikt nie wiedzial z uczniow wczesniej.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja śpiewałam SHAZZE! "Nie bądź taki szybki Bill" ![]() Tak i mam nawet zdjęcia z tego bo to była szkolna dyskoteka w podstawówce i mój klega grał "niby" na gitarze.... Oglądałam teraz ludzi z fotki z mista i jakie ciacho znalazłam ! mmm... Ale ch** ma dziewczyne... ![]()
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
![]() jest piątek, wieczór, czemu kuję jakieś bzdury a jutro i tak trafię na pytanie, którego akurat nie zdążę się nauczyć ![]() ![]() mam dość ![]()
#2271 |
Zakorzenienie
|
czesc..
![]() wrocilam przed chwila. ogolnie bylo ok, warunki w pokojach jak na ta cene naprawde dobre, jedzenie smaczne (takiego pysznego schabowego jeszcze nie jadlam, heh). miejscowosc w ktorej mieszkalismy to takie totalne zadupie, bez sklepu nawet ![]() pierwszego dnia zaczelismy ( ![]() nastepny dzien to lazenie po gorach, moje glany i cale spodnie dalej sa w blocie.. pozniej zwiedzanie cerkwi i takie tam nudy. wieczorem zrobilismy ognisko (ja wypilam tylko reddsa) i stosunkowo wczesnie (kolo 11) poszlam spac. o dziwo wychowawczyni nic nie mowila na to picie (a przeciez musiala widziec, zreszta ludzie pozniej juz sie nie kryli z piwem, papierosem itp), raz weszla nam niespodziewanie do pokoju i nie zdazylysmy schowac, ale tylko smiech byl.. jak wyjezdzalismy to kazdy wynosil wory z butelkami po vodce, puszkami itp i przeciez widziala wszystko.. nigdy bym sie po niej nie spodziewala takiego "luznego" zachowania. dzisiaj nikt po mnie nie wyszedl, do domu odwiozl mnie brat kolezanki. co prawda ide niecale 10 minut, ale mialam ciezka torbe, poza tym druga torbe podreczna i dwa worki z glanami. weszlam do domu a matka nawet nie podniosla glowy.. i rozplakalam sie w pokoju. zapytalam jej dlaczego nic nie mowi i opowiedzialam mniej wiecej jak bylo, jest normalnie, ale zabolalo mnie to ze nie wstala do mnie tylko lezala z ksiazka. ehh no nic, niewazne. ide sie dalej rozpakowywac. jak zgram zdjecia to na pewno cos Wam wysle ![]()
#2272 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak tam nie pojechaliśmy... Jak dojechaliśmy do Zabrza i zaczęliśmy chodzić to nie było mowy żeby jeszcze gdzieś dalej jechać tego samego dnia. Jednak zakupy i jazda samochodem męczą ![]() I rzeczywiście to była plejada ![]() ![]() ![]() Kurtki niestety nie kupiłam ![]() ![]() Ywonula ![]() Cytat:
![]() I buty są w tym poście: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1802 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zadomowienie
|
layla współczujesytuacja z mamą...
![]() ![]() nija ja też kułam chemii jakąś godz temu ![]() ![]() tak po prostu poka buty! Wiecie jaka ciemna jestem? Właśnie przed chwilką sie skapnęłam ze jak sie kliknie na nick nad av to mozna tam wysłac wiadomość na PW a ja wczesniej wchodziłam na swoje priv i z tamtąd wysyłałam. ![]() ![]() ![]() ![]()
#2274 |
Zadomowienie
|
Layla... no to dziwnie.. :/ Ale nie przejmuj się nie tylko Ty tak masz. Moi rodzice też często nie zwrócą na mnie uwagi. Ostatnio miesiąc trułam dzień w dzień o wycieczce a dzień przed jak się pakowałam, tata spytał gdzie się wybieram
![]() W takich chwilach myślę ile razy ja kogoś niechcący olałam i cała złość mi przechodzi. Nie przejmuj się ![]() A wychowawczyni to chyba nie miała innego wyjścia ![]() ![]() Ywonula linka do zdjęć już dałam w tamtym poście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zadomowienie
|
tak po prostu a to zwracam honor
![]() ![]() ![]()
#2276 |
Zakorzenienie
|
tak po prostu ja juz sie nie przejmuje.. dawno sie pogodzilam z taka sytuacja. zreszta matka raz jest taka raz taka.. np na wycieczce dzwonila do mnie i mowila ze teskni, kazala wszystko opowiadac itp a potem
![]() uhahana moje religie wygladaja tak, ze najpierw ksiadz pyta - srednio 10 minut - z kazania i jakichs pierd ół ![]() wczesniej mielismi zwieszonego ksiedza i dalo mu sie wcisnac kazdy kit, np dwa razy pod rzad zrobil nam ten sam test bo powiedzielismy ze takiego nie bylo.. teraz trzeba sie starac zeby miec 4 ![]() moze mi ktos wyslac na PW liste maili? bo juz zgralam zdjecia i moge wyslac ale gdzies zgubilam pelna liste a chce wyslac za jednym zamachem ![]()
#2277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Layla fajnie, że Ci się wyjazd udał, a wychowawczyni już pewnie Wam odpuściła w 3 klasie. ![]() Zaraz Ci prześlę listę, ale ona była dawno nieuaktualniana, więc może wszystkich tam nie być. Jak dobrze, że wreszcie piątek ![]() ![]() Ale Was nie ma ![]() Ja muszę sobie też buty zimowe kupić, tylko sama nie wiem za bardzo co chcę, jutro może coś popatrzę, bo idę na zakupy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
ines dziekuje
![]() fotki wyslane ![]() jakby ktoras nie dostala to niech pisze. klade sie juz.. a jutro ide na wesele.
#2279 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Właśnie wstałam. Mam zamiar dziś się pouczyć chemii... I iść na jakąś impre. (w poszukiwaniu partnera na 100dn ![]() layla udanej imprezy ![]() Dzięki ![]()
Nie można dwadzieścia cztery godziny na dobę trzymać się za ręce i ciągle uśmiechać, bo drętwieją mięśnie. Edytowane przez Ywonula Czas edycji: 2007-10-27 o 08:39 Powód: ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
|
Nija_, nie wiem o której godzinie dokładnie masz ten ustny, ale trzymam kciuki!
![]() laylaaa, dostałam fotki. Chyba już Ci to kiedyś pisałam, ale jesteś śliczna. ![]() ![]() Wiem jak boli obojętność rodziców, ale Ty na pewno jesteś silna.. No i masz TŻa. Dasz sobie radę. ![]() Stało się. Nie wyzdrowiałam. Może jutro uda mi się wyrwać, ale to już nie to.. ![]() Posiedzę tu chwilę i wracam do nauki. Kolejny sprawdzian z historii.. Ci nauczyciele są nienormalni. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.