![]() |
#2251 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Edytowane przez moderatora - usunięto cześc posta
WIEM ŻE JESTEŚCIE ZŁE JEŚLI COŚ NIE PRZYJDZIE LUB JEST POMYŁKA W PACZCE ROZUMIEM WAS ALE WY TEŻ NAS ZROZUMCIE MY PAKUJEMY PACZKI DLA POLSKI I CZECH, PRACUJEMY NA TRZY ZMIANY I NIERAZ PO 7DNI W TYGODNIU I NAPRAWDĘ SIĘ STARAMY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zadomowienie
|
pomijajac juz wysztko to styl tej reklamy jest żenujący...
#2254 |
Przyczajenie
|
To Nie Jest Reklama Poprostu Się Przedstawiłam Czy To źle????
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj złozyłam zamowienie z katalogu 16 ;p wycfaniłam sie za 502,10 zł;p +34,50 zł z oferty netto ;p No i w konkursie u mnie w biurze konsultantek odebrałam nagrodę - mleczko do kąpieli Planet Spa Japońska Sake i Ryż ;p zaraz idę się wykąpać
![]() ![]() Buźki ;p
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 ![]() ![]() Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg ![]() ![]() http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Raczkowanie
|
Składałam dziś zamówienie przed południem i mam pobrane do realizacji, ale faktury jeszcze nie wystawili. Jest szansa, że dziś jeszcze może się pojawić czy dopiero jutro, a jeśli tak to o której godzinie powinna być?
Dzięki za odpowiedź! |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
dziwne bo jak ja się innym przedstawiam to zwykle mówie, ze mam na imię Karolina i nie dodaję kantem, że jestem konsultantką i szukam klientek. tak niby przy okzaji...
![]() |
#2258 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
na moje włosy żaden unoszący spray nie działa :/
![]() |
#2261 |
Zadomowienie
|
Formularz zamowienia 01/2008
Próbki-gorąca oferta: Pakiet 5probek zapachu Signature - 3,75 Pakiet 5probek zapachu Wish of love - 3,75 Pakiet 5 probek zapachu Wish of Happiness - 3,75 Anew-program dla konsultantek: Zestaw Anew Retroactive - 40,00 Zestaw Anew Ultimate - 65,00 Każda konsultantka aktywna w kampanii 01/2008 otrzyma karteczki o zapachu Signature Znam-polecam(w wyjatkowej ofercie produkty z ulubionej linii Avon Bronze): Balsam z beta-karotenem przyspieszajacy i wzmacniajacy opalenizne SPF6 - 14,90 Zlocisty balsam podkreslajacy opalenizne - 12,90 Emulsja do opalania do skory wrazliwej SPF15 - 23,90 Krem do twarzy SPF20+Ochronny sztyft SPF35 - 15,90 Mleczko do opalania do skory wrazliwej SPF25 - 23,90 Kolorowe ochronne mleczko w sprayu dla dzieci SPF40 - 23,90 Wyjatkowa oferta na nowy rok : Zloz zamowienie w kampanii 1/2008 na laczna kwote 150zl,a otrzymasz elegancki kalendarzyk na 2008 rok (oferta nie podlega wielokrotnosci,kalendarzy k zostanie obciazony kwota 50gr.) |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit. Sorki, już doczytałam, że w konkursie ![]() Ja odkąd jestem konsultantką (trzecia kampania) jeszcze nie odwiedziłam mojego biura... wybieram się i wybieram, a czasu brak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Raczkowanie
|
![]()
Mam pytanie w sprawie produku ANEW ultimate - eliksiru.
![]() ![]() ![]() ![]() Podrawiam ![]()
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 ![]() ![]() Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg ![]() ![]() http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
jesczze zcego! mam płacic 0,50 zł za jakiś kjalendarzyk?! :P
![]() |
#2265 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje klientki bardzo sobie chwaliły złoty krem na noc i słyszałam że bardzo dobry jest piling w płatkach z anew. Przed godziną złożyłam zamówienie a już pobrane do realizacji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
taki konkurs obowiazujacy wszystkie konsultantki z mojego okręgu-w zależności od kwtoy zamówienie dostaje się nagrody :P za poprzedni katalog miałam zamowienie za ponad 300 zł i dostałam teraz to mleczko ![]() ![]() Cytat:
Nie wiecie co wchodzi w skład tego zestawu Anew Ultimate? I co to za pachnące karteczki :|??? I kim są te aktywne konsultantki?!?!
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 ![]() ![]() Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg ![]() ![]() http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-12-10 o 20:27 Powód: Ponownie prosze o korzystanie z opcji edytuj i multicytuj! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() aktywna konsultantka-to taka,która złożyła zamówienie w danym katalogu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej.
Mam podgląd faktury z kat.16 Wszystko z katalogu przyjdzie za wyjątkiem porfela z zestawu Noir ![]() confetti
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Raczkowanie
|
Przed chwilą mi wystawili fakturę w brakach mam
KREM DLUGOTRW.NAWILZAJACY 1 0 a poza tym zamawiałam ten świąteczny płyn do kąpieli a mam PLYN/KAPIELI LAWENDA/LILIA V1 produkt alternatywny ciekawe co znowy dali, mam nadzieję, że to ten sam bo innego nie chce ![]() i jeszcze ZEST.MAGICZN/NIEJ Z CENA 39,90 bezplatny 1 1 a poniżej jest on rozłożony na części i nie wiem o co chodzi a i jeszcze te ozdoby choinkowe alternatywne i dali te z cekinami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Raczkowanie
|
Avon pracuje bardzo szybko w dwie godzinki po złożeniu zamówienia mam już fakturke!
Nie mam wody drimlife i nie pisze dlaczego, poza tym alternatywny płyn x-mas (ale jestem zła!) i żel do golenia. Z netto nie przyszedł mi piling wanilia i mleczko sojowe ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Raczkowanie
|
NELKA!!!!!
a masz z kat 16 ??? Nie mow ze w 16 dalej nie ma tego swiatecznego!!?!?! ZALAMIE SIE!!!
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Raczkowanie
|
No z 16 niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Raczkowanie
|
omasakra... a ja mam 3 te plyny i znow ich nie ma ;(
musze to zmienc szybko... przysla Ci sama zwykla lawendę taka jak w ofercie NETTO :/ a braki tych kremow nawilzajacych swiatecznych po 3,90 czy jakich?!
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Raczkowanie
|
tak z 16 katalogu, też mnie to bardzo zdenerwowało bo to dla nowej klintki której bardzo zależało właśnie na tej lili a nie na samej lawendzie! nie wiem czy pisać do nich już teraz że go nie chce czy poczekać aż dostane paczke i wtedy sie domagać korekty, no bo odsyłać to nie mam zamiaru!
Pisał ktoś żę ma balsam jogurtowy z naturals pilnie potrzebuje informacji na temat szybkości wchłaniania. |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2279 |
Raczkowanie
|
Wątpię, żeby przysłali te zwykłe (sama lawenda), skoro na fakturze jest napisane że ten alternatywny to jest LAWENDA I LILIA. Może być inne opakowanie, nie świąteczne, ale raczej płyn będzie ten sam (tak wynika z faktury).
"Arma nissi ut summoveas, ne sumpseris" Edytowane przez Yen.not Czas edycji: 2007-12-10 o 17:59 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Raczkowanie
|
blondyna89 w takim razie jestes ten sam okreg co ja
![]() ja zalapalam sie na nagrode powyzej 500 zl ![]() a kto jest twoim liderem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.