![]() |
#2251 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część III :)
Witam wszytkich bardzo serdecznie..
![]() mam do Was małą prosbę.. jesli to nie kłopot.. potrzebne mi opisy.. w stylu..załuje ze powiedziałam chłopakowi ze mi sie podoba.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I będzie jak było. Bo on i ja to miłość. Nie załapałaś się na tą promocję. On był z serii limitowanej. Zarezerwowany dla mnie. Pachnący mną. Nie szuka innej. Nie przytuli- odepchnie by pokazać że ten uścisk ma znaczenie. Może coś się spodoba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Wtajemniczenie
|
* Boże daj mi samotność, gdyż nienawidzę ludzi...
* Ideał - daje tyle samo smutku ile radości, tyle cierpienia ile miłości |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Raczkowanie
|
Dziewczynkii moj chłopak dał sobie opis,ze jest u innej dziewczyny. nie wiem co sobie pomyślał, nie wiem o co mu chodzi,ale błagam pomozcie . Jakies opisy zeby mu się zrobiło żal
i jakieś o tym,ze świat się nie śkonczy na Nim. ![]() ![]()
#2255 |
Rozeznanie
|
Kochane Wizażanki. (;
Może macie jakieś opisy, które mogły by ogólnie wyrazić smutek związany z tym, że czuje się źle w tym wszystkim, niezrozumiana przez prawie wszystkich dookoła. No i też takie, które opisują uczucia, niekoniecznie w pozytywnym znaczeniu..
_Anusia_ ? Twoje opisy, piękne <3 Dziewczyny, będę wdzięczna.. *; ode mnie. (; kocham Cię ! <3 a cały wszechświat sprzyjał mi w tym, by Cię poznać ! możesz skończyć ten teatrzyk. nikt na Ciebie nie patrzy. mój na dziś. .raczej nigdy nie będzie lepiej. tak jak nigdy nie było [..??] źle.. ![]() ![]() ![]()
#2256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jest boooski ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pff ... Baw się ... I Patrz co starciłeś Skarbie ! A teraz dziką sadysfakcie czujesz , że moje serce zazdrością trujesz ? Twój bilet do mojego autobusu już jest nie aktualny ! Nie ma sensu przyzwyczajać się do miejsc , ani do ludzi ! xD
Sto dwudziesty piąty list. Miasto w deszczu tonie. Nie wiesz, Nawet o mnie nie wiesz. Wszystko Ci opowiem w nim I spalę go na koniec. Nie wiesz, Nawet o mnie nie wiesz.. Ty zyjesz madroscia,zabawa i chwilami,moze to i dobrze bo ja troche wspomnieniami... 1/50 DNI BEZ SŁODYCZY
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
frozen in a flash put on the wall przetlumaczy ktos
![]()
#2259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
* W deszczu diamentowych łez * * Upaść i jak dziecko szlochac,Nigdy nie powstać,Nigdy nie kochać . * Nikt mnie nie kocha,kazdy olewa,wezme tabletki,pojde do nieba . * Tak zamknełam cię , pod powieka w kropli łzy , za szklem będziesz Ty! *Tej calej szarej rzeczywistosci ...Ktora sami musimy sobie kolorowac , tylko nie raz nie udaje nam się znaleść tej odpowiedniej kretki ... *Nigdy nie zobaczysz tego co ja widze ...Sa chwile ktore kocham i ktore nie nawidze . *Wszystko się sypie , wszystko się zmienia , płyną łzy , znikają marzenia *Ona była obca , przybyła bąśni piekniejszej niz nasza. *Ból budzi się powoli , jakby przestawała działać narkoza ... *Księzniczka się zwała , za Anioła uwazała,na palcach chodziła a w sercu wciąż smutna była. *Mam 17 lat,jakieś imie,pusty świat,dookola jacyś ludzie bez wyrazu . *Zamykam w oczach łzy Moze coś się przyda ![]()
Sto dwudziesty piąty list. Miasto w deszczu tonie. Nie wiesz, Nawet o mnie nie wiesz. Wszystko Ci opowiem w nim I spalę go na koniec. Nie wiesz, Nawet o mnie nie wiesz.. Ty zyjesz madroscia,zabawa i chwilami,moze to i dobrze bo ja troche wspomnieniami... 1/50 DNI BEZ SŁODYCZY
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zadomowienie
|
Chyba nie powinnam się odzywać, jeśli nie robię takich opisów, ale muszę
![]() Dla mnie to dziwne. Takie wywnętrznianie się przed wszystkimi. Nie mam baaardzo wielu osób na liście, ale trochę ich jest. A ile ludzi ma mnie zapisaną nie mam pojęcia. Dlatego nie chcę, żeby wszyscy widzieli, że mi smutno, źle, mam doła, katar, okres, chłopak mnie rzucił lub że zakochałam się w panu X. Po co to wszystko? Mogę zrozumieć jeszcze jakiś złośliwy opis do kogoś, ale innych jakoś nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Raczkowanie
|
A o to kilka moich ulubionych opisów: ( moze nie wszytkie ale większość tak )
UKŁON W STRONĘ LUDZI DZIĘKI KRÓRYM ŚWIAT DA SIĘ LUBIDĆ <- ten uwielbiam ![]() Kocham mojego anioła bo tylko on ze mną wytrzymuje... ![]() ...to ty jesteś tym dziwnym facetem z moich marzen którego pokochałam nad życie! ![]() ..wreszcie odnalazły sie dwa serca bijące jednym rytmem, które łączy miłość.. ułomnośc pewnych osób jest nieograniczona wręcz porazająca Dwa razy kochać tak samo... dwa razy cierpieć inaczej... a ja żujęęę gumęęę i palęęę skrętaaa dobrzęę sięę bawięę i nie pęęekam Zimno się robi przydałoby się dodatkowe 36,6°obok siebie <- a to dlatego ze mi zawsze zimno ![]() CzasemGłupioGadam,GłupioR obie, AleMyśleMądrzeBoOTobie! Nie ma to jak jesienne odcienie melancholi. Sama czysta forma poezji dołowania... Im dłużej pozwala się kobiecie tęsknic, tym bardziej rośnie miłość. zabrałabym twój ból lecz nie moge... oddałabym zdrowie... bys nie cierpiał Pomysl o mnie jeszcze złotko .. zamnknij oczka i spij słodko <- na nockę hihi |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Raczkowanie
|
A o to kilka moich ulubionych opisów: ( moze nie wszytkie ale większość tak )
UKŁON W STRONĘ LUDZI DZIĘKI KRÓRYM ŚWIAT DA SIĘ LUBIDĆ <- ten uwielbiam ![]() Kocham mojego anioła bo tylko on ze mną wytrzymuje... ![]() ...to ty jesteś tym dziwnym facetem z moich marzen którego pokochałam nad życie! ![]() ..wreszcie odnalazły sie dwa serca bijące jednym rytmem, które łączy miłość.. ułomnośc pewnych osób jest nieograniczona wręcz porazająca Dwa razy kochać tak samo... dwa razy cierpieć inaczej... a ja żujęęę gumęęę i palęęę skrętaaa dobrzęę sięę bawięę i nie pęęekam Zimno się robi przydałoby się dodatkowe 36,6°obok siebie <- a to dlatego ze mi zawsze zimno ![]() CzasemGłupioGadam,GłupioR obie, AleMyśleMądrzeBoOTobie! Nie ma to jak jesienne odcienie melancholi. Sama czysta forma poezji dołowania... Im dłużej pozwala się kobiecie tęsknic, tym bardziej rośnie miłość. zabrałabym twój ból lecz nie moge... oddałabym zdrowie... bys nie cierpiał Pomysl o mnie jeszcze złotko .. zamnknij oczka i spij słodko <- na nockę hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Rozeznanie
|
Bajeczkq dzięękuję. ;******
#2264 |
Raczkowanie
|
przepraszam.. zrobiłam to nieswiadomie ..wybaczcie Mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2266 |
Raczkowanie
|
tylko ten kto czuje sie wolny kocha bezgranicznie
ten kto potrafi poskromic swoje serce potrafi podbic caly swiat kto kocha musi umiec zgubic sie i odnalezc w oczach tkwi sila duszy nie mozna poznac samego siebie dopoki nie pozna sie wlasnych granic caly wszechswiat dziala potajemnie co to jest wiernosc?? poczucie ze posiadam na zawsze czyjes cialo i dusze??.. im bardziej nas ludzie chwala tym bardziej powinnismy uwazac na to co robimy lepiej zjesc polowe kanapki na spolke z kims niz cala w samotnosci najlepszym wojownikiem jest ten kto zdola wroga przemienic w przyjaciela w milosci nie ma ani dobra ani zla nie ma budowania ani burzenia jest tylko ruch moj dzien byl dobry moze nadejsc noc madrosc ludzi jest szalenstwem w oczach Boga Bog przebaczal ci tyle razy....przebaczaj i ty...!!!
#2267 |
Raczkowanie
|
napewno sie jakies powtorzyly
![]() ![]()
#2268 |
Raczkowanie
|
nic na swiecie nie zdarza sie przez przypadek
moje serce obawia sie cierpien.Powiedz mu ze strach przed cierpieniem jest straszniejeszy niz samo cierpienie i tylko jedno moze unicestwic marzenia-strach przed porazka pozadasz nie tego co widzisz lecz to co sobie wyobrazasz
#2269 |
Zakorzenienie
|
Nie chce wiedzieć, że jutro Cie zabraknie...
w mieście gdzie od dawna zakazano łez znajde Cie… znajde Cie zanim będzie już zapóźno, żeby śnić… W Twoich oczach mam następny świt… Zróbmy to, drogą aż do nieba lub na samo dno… nawet jeżeli wszystko kłamstwem jest prosze Cie okłamuj mnie... Może nie wypowiedzianych słów dziś nie będzie żal… Spadają z nieba małe wielkie nieszczęścia tak potrzebne do szczęścia... Nie zabraknie sił, tylko dotknij ręką nieba... Niewiele mam, tak mało, a przecież tyle... Wyciągnęłam w górę ręce, padał boski, dobry deszcz... Każdy rok i każdy dzień ma jakiś sens... Każdy śmiech i cichy płacz nie dziwią mnie...
#2270 |
Rozeznanie
|
... i już dziś nie ważne jest ...
... by zyskać ufność i zdradzić po chwili ... Sam wybrałeś, Twoja strata. Proszę odejdź z mego świata. Jeśli nie ma "po co", to może warto "mimo wszystko"?? Bezkrytycznie oddajemy serca tym, którzy nawet o nas nie myślą.. ...i żyli długo i... ciii... Ty nie jesteś z tej bajki księżniczko... Bywa beznadziejnie, nieraz okropnie boli, a czasem jest tylko źle .. Wykorzystaj te chwile, bo są jak motyle - odlecą... ...wciąż staram się być gdzieś daleko od Twojej miłości... Pomyśl nad tym ... jesli ktos Cie docenia a Ty tego nie widzisz .. Siedzę sobie patrzę na zegarek i mówię: To już pora by zapomnieć... Przeszłość - to przez nią boję się na nowo pokochać..
#2271 |
Przyczajenie
|
W miłosnej studni już nie utoniesz
nic tylko siąść i płakać Jestem wolna od złudzeń, Lecz splątana nićmi wspomnień 'ich nigdy nigdy nie było... miłości nigdy nie było... i ciebie nigdy nie było...'
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Między jednym a drugim uchem czai się myśl nieokiełznana...
'Zabijam wszystko co miało dotąd być Rozdzieram duszę na pół.' 'Robimy do tyłu krok, niedługo już każdy będzie sam.' 'Nauczono nas żyć, by nie dawać nic...' 'Z własnym przeznaczeniem w chowanego gram'
![]() |
#2273 |
Raczkowanie
|
Witam.. ;* Proszę o opisy w tym stylu : "And we have just bought a stairway to heaven Darling" jakieś subtelne i delikatne...
![]() A oto coś ode mnie: - poszybować chociaż raz, ponad śmierć, wiecznie kochać, wiecznie trwać.. - pierwsza Jedyna zdobędę swÓj ląd, wbiję maszt! ;-) - 'Normalność jest objawem zbiorowego szaleństwa...' ![]() - ` światełko w tunelu i droga bez końca . .
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Ci bardzo ![]() Dopiero dziś odczytałam, nadrabiam prawie tygodniowe zaległości ![]() "Nie znamy się... choć dzieli nas odległość naszych ramion..."
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
#2276 |
Rozeznanie
|
A ja mam do Was pytanie, macie może jakieś studniówkowe opisy gg?
Jutro idę jako osoba towarzysząca ![]()
#2277 |
Zakorzenienie
|
Some days I pray for silence, and some days I pray for soul / Czasem modlę się o ciszę, a czasem modle się o duszę...
Some days I just pray to the God of Sex and Drums and Rock 'N Roll / Czasem po prostu modlę się do Boga seksu, prekusji (bębnów ![]() Some nights I lose the feeling, and some nights I lose control / W niektore noce tracę uczucie, a w niektore kontrolę ![]() Dzis nad światem zmienił ktos nieba błękit w chmur atrament. Przemokniete serca miast i tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem... choć zapomniał o nas swiat, mokrzy od stóp do głów nie tracimy nadziei... Mówiła w życiu najważniejsza jest ideałów czysta moc ... W swych snach z wiatrem ścigała sie co noc ... Teraz, kiedy przyszłam na Twój świat mozesz zawsze do mnie wpaść..... Dobrze nam, zbyt dobrze by naprawdę to działo się ... Tęsknię już, choć jednym wciąż są nasze ciała ... Dobrze nam piekłu z rąk wyrwanym, wydartym, z życiem skłóconym ... Nie chcę myśleć co byłoby gdybyśmy się na czas nie spotkali ...
#2278 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() 'Szczęście jednego człowieka nie oznacza smutku drugiego' 'Celem jest osiągnięcie ideału poprzez niedoskonałe gesty codzienności' 'A wszystko dlatego, że któregoś dnia pewna chmura nie zawahała się poświęcić życia z miłości' <cudna opowieść> 'Bo to co w życiu najważniejsze, co nas tworzy, zawsze pozostaje w ukryciu' 'W duszy człowieka zawiera się dusza całego świata, milcząca mądrość' 'W życiu często bywamy poniewierani, deptani, upakarzani i obrażani, a mimo to wciąż jesteśmy tyle samo warci' 'Wyrzeczenia i osamotnienie oddalają nas od cudu, jakim jest życie' 'Człowieka nie zmienia czas, nie zmienia go siła woli. Zmienia go miłość' 'To co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem.' W. Blake 'Dlatego naucz się znosić cierpienie, bo dzięki niemu wyrośniesz na dobrego człowieka.' 'Zawsze wsłuchuj się w to, co dzieje się w Tobie...' 'Nawet najmocniej rozpalony żar gaśnie, gdy jest z dala od ognia.'
'Celem jest osiągnięcie ideału poprzez niedoskonałe gesty codzienności. Całe piękno tkwi w precyzji z jaką jest przeprowadzana.' 'A wszystko dlatego, że któregoś dnia pewna chmura nie zawahała sie poświęcić życia z miłości.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Ciebie. Jak nikogo i jak nikt inny.
#2280 |
Zakorzenienie
|
Ciebie. Jak nikogo i jak nikt inny.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.