Byłe tableciary plotkary II - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-29, 23:08   #2251
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Kachulko widze, ze nadrabiasz czytanie

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 00:02   #2252
kachula27
Zakorzenienie

Czesc Marcelko tak jak mowisz nadrabiam czytanie bo troszke mi sie tego nazbieralo
Kochana sliczne fotki,kolorek wloskow szalowy i bardzo ladne foteczki,sliczna buziunia Twoja

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 05:27   #2253
kasiasiar
Zakorzenienie

Pomidorko, Misiu dziś nowy dzionek, mam nadzieję, że wczorajsze smuteczki i zły humor odeszły w kąt a na Waszych buziach zagościł uśmiech

Emi mam nadzieje, że Pio już lepiej się czuje
Ja też muszę zacząć walkę z kilogramami

ŚŻyczę WAm miłego dnia.Odezwę się po pracy
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 07:36   #2254
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
gratuluje internetu

mijaela ja sama uwazam ze kupowac duzo wczesniej nie ma sensu sama nie wiem po co... ja zaczelam kupowac jakos po 7 mc i to jedno ubranko tak na prawde prawdziwe zakupy dla dziecka dopiero robie od niedawna od 8 mc... i do polowy 9 beda..
ja nie jestem przesadna ale uwazam z to bez sensu bo nie wiadomo co tak na prawde potrzeba ile, a co da rodzina a co bedzie sie podobac pod koniec ciazy mozna sobie wczesniej poogladac popatrzyc na ceny porownac itp ale konkretne zakupy mysle ze robic dopiero pod koniec nigdy nie wiadomo co do konca ciazy sie wydarzy mozna nakupowac ciuszkow na pcozatku a potem nagle okaze sie ze nawet sie ich nie uzyje i zal patrzec na nie.. takze masz spokojnie czas i dobrze myslisz ja sama nie zagladam czesto na moj watek marcowych bo samej mi sie nie chce czytac setny raz o wozkach hehehe i frimach zapewne i tak kupie taki jaki bedzie mi sie podobac malo zwazajac na firme hehe
Ciesze sie, ze rozek sie podoba, no i mysle podobnie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
ja tam mysle, ze kazdy czlowiek jest inny i zrobi jak bedzie chcial, nie nalezy nikogo potepiac czy zacznie kupowac na poczatku czy na koncu ciazy..... kazde z tych zachowan ma jakies swoje plusy i minusy i kazdy sie do tego dostosuje wedle swoich potrzeb i checi

ja tez na watku dla testujacych nie moge czasem czytac ile milionow objawow dziewczyny maja i te objawy moga byc zarowno na @ jak i na ciaze.... ale jak nie chce czytac to poprostu przezrzucam strony, patrze sobie tylko czy jakies ciezarowki przybyly i im gratuluje
ale jak maja potrzebe napisania o swoich odczuciach- niech pisza, w koncu to taki a nie inny watek
Mezatko kochana, ja nikogo absolutnie nie potepiam, przeciez to prywatna sprawa, co kto robi. Tylko jak pisalam, nawet nie udzielam sie na watku, bo nic jeszcze nie kupuje i nie mam o czym dyskutowac. A nie chce sie stresowac, ze ktos ma to i to, a ja nic...poczekam sobie spokojnie az sie brzusio zrobi pokazniejszy. No i maz ma mnie dzis zapisac do lekarza, to bedzie dopiero trzecia wizyta, oby bylo dobrze...no i pierwsza tu w Niemczech, zobaczymy jak oni podchodza do spraw ciazowych

Emi, mam nadzieje, ze Pio szybko wydobrzeje

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 07:50   #2255
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
no nie zbyt dobre mam wiesci bo wczoraj wieczorem pio napadli i pobili na parkingu wracał do autka z ubikacji i ktos walnoł go kijem od bejsbola w plecy i skopał po brzuchu lekarz mu powiedział ze ma strzaskana nerke, ale z nia jest wszystko ok ma lekki wstrzas mózgu bo zwraca co zje, był przez noc na obserwacji, ale wypuscili go dzisiaj martwie sie bo jezdzi za ładunkeim a głowa go boli i brzuch od kopniaków najgorsze jest to ze ktos to dla zabawy zrobił bo nawet nic mu nie ukradli mam nadzieje ze wszystko dobrze bedzie, w tym miescie 4 takie pobicia były
Emi to straszne co sie teraz dzieje na swiecie,a le jak widac nie tylko u nas, ja bylam swiecie przekonana, z e to w Polsce mu sie stalo, a tu takie cyrki w Danii
trzymam kciuki, zeby jak najszybciej wydobrzal
Cytat:
a co do sukienki sukienka jest sliczna tylko niestety moje zbedne kg na brzuchu psuja cały efekt musze szybko schudnac bo opina mi sie na brzuchu i to brzydko wyglada wiec zmagania z tym sa juz podjete moze uda mi sie wkleic wam fotki od nikity bo bede u niej w sobote wiec mnie w niej zobaczycie tylko sie brzucha nie wystraszcie no i musze miec niziutkie buty do niej bo suknia jest taka akurat bez butów takie mam gierki długie hihi
Emi to czekamy na zdjatka, juz sie nie moge doczekac
Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale nie zdążyłam przeczytać wszystkich stron, jakie napisałyście. Może jutro bedę miała lepszy humor to poczytam Ogólnie żyję, ale mam kiepskie dni i dlatego się nie udzielam. Dużo słoneczka życzę kochane
Pomidorko Kochana a coz to za smutne dni ferie masz teraz to odpocznij sobie troszke i humorek sie musi poprawic

Madziu mam nadzieje, z epierwsza wizyta u gina w Niemczech nie bedzie stresujaca i ze trafisz na wspanialego lekarza, pamietaj,z emy czekamy na zdjecia brzuszka

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 07:57   #2256
Mijalea
Zakorzenienie

Kiniu, zdjecie wkleje na pewno, jak juz je zrobie
Ostatnio nie mam czasu na komputerek, wczoraj jakos dzien szybko zlecial, ale za to dostalismy klucze do mieszkanka i mozemy sobie juz tam jezdzic i popatrzec, albo wymalowac A przeprowadzka na poczatku marca, nie moge sie doczekac.

Dzis lece do banku i na poczte, potem jedziemy z Tz ogladac samochody, moze w koncu uda sie znalesc jakis spelniajacy nasze wymagania, bo jak dotad zawsze cos nie tak. A to w srodku smierdzi papierosami, a to zadrapany, a to kolor nie taki....a tyle niby tych samochodow na sprzedaz, tylko jak juz sie przyjrzec to zawsze sie jakis minus znajdzie

Stary 2008-01-30, 08:00   #2257
Mijalea
Zakorzenienie

Aha, i zapisalam sie od przyszlego tygodnia do nowej szkoly, blisko bede miala i stad i z nowego mieszkanka. Kurs jest na Zertifikat Deutsch, nawet jak nie zdaze zdac, bo moze bede miala w czerwcu za duzy brzuszek, to przynajmniej pochodze i wiedza z glowy nie uleci
Tylko musze nadgonic kilka rozdzialow, bo zaczynaja od srodka ksiazki, tak wiec pozdrawiam i lece!

Stary 2008-01-30, 08:04   #2258
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Kiniu, zdjecie wkleje na pewno, jak juz je zrobie
Ostatnio nie mam czasu na komputerek, wczoraj jakos dzien szybko zlecial, ale za to dostalismy klucze do mieszkanka i mozemy sobie juz tam jezdzic i popatrzec, albo wymalowac A przeprowadzka na poczatku marca, nie moge sie doczekac.

Dzis lece do banku i na poczte, potem jedziemy z Tz ogladac samochody, moze w koncu uda sie znalesc jakis spelniajacy nasze wymagania, bo jak dotad zawsze cos nie tak. A to w srodku smierdzi papierosami, a to zadrapany, a to kolor nie taki....a tyle niby tych samochodow na sprzedaz, tylko jak juz sie przyjrzec to zawsze sie jakis minus znajdzie
Madziu to ekstra z tym mieszkankiem, teraz tylko jak mowisz troche odmalowac, odswierzyc i mozna sie wprowadzac
trzymam kciuki, zebyscie szybko znalezli odpowiednie autko, bo jak dzidzia sie pojawi, to bedzie na pewno bardzo przydatne
Cytat:
Aha, i zapisalam sie od przyszlego tygodnia do nowej szkoly, blisko bede miala i stad i z nowego mieszkanka. Kurs jest na Zertifikat Deutsch, nawet jak nie zdaze zdac, bo moze bede miala w czerwcu za duzy brzuszek, to przynajmniej pochodze i wiedza z glowy nie uleci
Tylko musze nadgonic kilka rozdzialow, bo zaczynaja od srodka ksiazki, tak wiec pozdrawiam i lece!
Madziu, tak jak mowisz, nawet jesli nie zdazysz zdac egzaminu teraz, to przynajmniej nauczysz sie troche jezyka

Mąż i żona...
Stary 2008-01-30, 08:29   #2259
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Madziu to ekstra z tym mieszkankiem, teraz tylko jak mowisz troche odmalowac, odswierzyc i mozna sie wprowadzac
trzymam kciuki, zebyscie szybko znalezli odpowiednie autko, bo jak dzidzia sie pojawi, to bedzie na pewno bardzo przydatne

Madziu, tak jak mowisz, nawet jesli nie zdazysz zdac egzaminu teraz, to przynajmniej nauczysz sie troche jezyka
Dzieki Kiniu, my tez mamy nadzieje, ze w koncu sie uda cos kupic, bo szukamy auta jakos od grudnia
To ma byc samochod bardziej dla mnie i dzidzi, zebym mogla osbie jezdzic w przyszlosci.
A mieszkanko pewnie maz bedzie chcial troche podmalowac, choc i tak jest w dobrym stanie. Ale zawsze mozna zaczac juz cos tam zwozic powoli i zaplanowac co gdzie postawimy

Stary 2008-01-30, 08:58   #2260
misia_25_26
Wtajemniczenie

czesc kobietki

kasiasiar dziekuje od rana gosci na mojej twarzy,tylko jeszcze nie wiem dlaczego
mijalea no zakup auta to nie latwa sprawa,ale napewno znajdziecie cos odpowiedniego
kiniu milego dnia w pracy

Zmykam do pracy a wam zycze milego dnia
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 09:03   #2261
Orzeszek.1
Zadomowienie

Dzieńdoberek wszystkim!!!! Moje kochane, muszę się Wam pochwalić - moja pociecha w tą sobotę zaczęła sama chodzić!!!! Rany ależ to był szok dla nas!!! Jestem taka dumna z Gabi )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-30, 09:15   #2262
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
czesc kobietki

kasiasiar dziekuje od rana gosci na mojej twarzy,tylko jeszcze nie wiem dlaczego
mijalea no zakup auta to nie latwa sprawa,ale napewno znajdziecie cos odpowiedniego
kiniu milego dnia w pracy

Zmykam do pracy a wam zycze milego dnia
dzieki Misiu, wlasnie pozeram sniadanko
Tobie takze zycze milego dzionka i zeby usmiech towarzyszyl Ci caly dzien
Cytat:
Napisane przez Orzeszek.1 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek wszystkim!!!! Moje kochane, muszę się Wam pochwalić - moja pociecha w tą sobotę zaczęła sama chodzić!!!! Rany ależ to był szok dla nas!!! Jestem taka dumna z Gabi )
Orzeszku GRATULACJE:ju pi:
jak te dzieci szybko rosna

Mąż i żona...
Stary 2008-01-30, 09:15   #2263
Ray
Zakorzenienie

orzeszek gratuluje

mijaela jesli mieszkasz w niemczech to zertyfikat zdasz na pewno .. ja sama zdawalam w Polsce a w Nieczech jeszcze prostszy jest... to podstawy niemieckiego.. takze na pewno zdasz ja mialam problem aby ze sluchu bo te kasty co oni puszczaja to tak belkocza ze nie wiem czy niemiec by to zrozumial heheh
a na zakupy przyjdzie pora ja sama przechodzac obok sklepow kupilabym wszystko hehe ale powstryzmuje sie bo to co oczy cieszy nie zawsze jest praktyczne i uzyteczne hehe

a ja zlapalam chyba jakas depreche.... nie mam na nic ochoty nic mnie nie cieszy jakos tak dolujaca w kolo echhh moze hormony????
Stary 2008-01-30, 09:18   #2264
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
orzeszek gratuluje

mijaela jesli mieszkasz w niemczech to zertyfikat zdasz na pewno .. ja sama zdawalam w Polsce a w Nieczech jeszcze prostszy jest... to podstawy niemieckiego.. takze na pewno zdasz ja mialam problem aby ze sluchu bo te kasty co oni puszczaja to tak belkocza ze nie wiem czy niemiec by to zrozumial heheh
a na zakupy przyjdzie pora ja sama przechodzac obok sklepow kupilabym wszystko hehe ale powstryzmuje sie bo to co oczy cieszy nie zawsze jest praktyczne i uzyteczne hehe

a ja zlapalam chyba jakas depreche.... nie mam na nic ochoty nic mnie nie cieszy jakos tak dolujaca w kolo echhh moze hormony????
Ray pewnie hormony juz szaleja
glowa do gory, juz niedlugo bedziesz sie cieszyc swoja Alicja

Mąż i żona...
Stary 2008-01-30, 09:20   #2265
Mijalea
Zakorzenienie

Ray, nic sie nie martw, maz niebawem wroci, nawiezie prezentow, to i humor sie poprawi

Orzeszku, swietna wiadomosc

Stary 2008-01-30, 09:22   #2266
Ray
Zakorzenienie

no wlasnie zastanawaiam sie czy to hormony czy ze mna cos nie tak... ale na prawde nie mam na nic ochoty nawet przyzywczailam sie byc sama... i nie tesknie w ogole za mezem jakos tak dziwnie... heh...

no juz nieduzo zostalo do porodu ale szczerze jakos na te porodowke mi sie nie spieszy heheeh strach mnie troche ogarnia

no i cos mi sie popierniczylo z cera... nigdy wrazliwej nie mialam wrecz odwrotnie... a tutaj kupilam mleczko do demakijazu i po raz pierwszy w zyciu szczypalo mnie kiedy ja ich tyle uzywalam i nigdy mi sie to nie zdarzylo ... bede musiala kupic drugie ... cyrk doslownie
Stary 2008-01-30, 09:25   #2267
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
orzeszek gratuluje

Ja sie nie martwie czy zdam, tylko kurs trwa do konca czerwca i pewnie egzaminy beda jakos w lipcu, kiedy ja myslami bede juz gdzie indziej
Ale to nic, bo zapisalam sie glownie, by miec zajecie i wykorzystac te kilka miesiecy, ktore zostaly poki moge

Stary 2008-01-30, 09:51   #2268
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki

Orzeszku gratulacje dla Gabi jak ten czas szybko leci
Misia nie wazne dlaczego, wazne, ze sie usmiechasz
Mijalea tak to juz jest z tymi uzywanymi samochodami, trzeba uwazac... Moj sasiad sprzedaje "feralny" samochod, jak ktos przyjezdza to az mam ochote powiedziec jedzcie, bo to szrot, ale to nie moja sprawa... Za to wiem, ze jak ja bede kupywac uzywany samochod to pierwsze co jazda na stacje dignostyczna+kanał z mechanikiem i wtedy bede wiedziala czy warto czy nie... Co do egzaminu to nauka nie ucieknie, wiec jak nie teraz to zaliczysz pozniej
Ray jak maz wroci, to zobaczysz jaka zadowolona bedziesz i jeszcze tyle zakupow przywiezie, zajmiesz sie ogladaniem i depresja minie jak reka odjal Mnie nic tak nie cieszy, jak drobne rzeczy, nawet minuta usmiechu dziennie swojego czasu powodowala , ze zapominalam o "depresji"

Stary 2008-01-30, 09:51   #2269
Ray
Zakorzenienie

ja sie zastanawiam czy nie zapisac sie do fryzjera hmm... zapisalam sie juz na pedicure i tak mysle czy jeszcze nie strzelic sobie fryzjera jak szalec w sumie to szalec..

bylam 2 mc temu ale odrosly mi wlosy 2 cm na krotkiej fryzurze od razu widac.. i takie ochlapniete sa za ciezkie chcialabym jakas lekka fryzurke do konca szyji hmm...

tylko teraz spokojnie zepne spinka wlosy a jak obetne to moze bede miala problem i tak na porodowce latwiej chyba moc spiac sama nie wiem ..hmmm

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-30, 09:57   #2270
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
ja sie zastanawiam czy nie zapisac sie do fryzjera hmm... zapisalam sie juz na pedicure i tak mysle czy jeszcze nie strzelic sobie fryzjera jak szalec w sumie to szalec..

bylam 2 mc temu ale odrosly mi wlosy 2 cm na krotkiej fryzurze od razu widac.. i takie ochlapniete sa za ciezkie chcialabym jakas lekka fryzurke do konca szyji hmm...

tylko teraz spokojnie zepne spinka wlosy a jak obetne to moze bede miala problem i tak na porodowce latwiej chyba moc spiac sama nie wiem ..hmmm
Ray to moze zaczekaj, bo tak to chodziasz zepniesz wlosy a jak odetniesz to juz beda Ci sie na twarz nachodzic, chyba, ze Ci takie cos nei przeszkadza...

Stary 2008-01-30, 10:02   #2271
Ray
Zakorzenienie

no wlasnie sie tak zastanwiam... bo jak sobie je pocieniuje to iezko bedzie spiac... hmm.... grzywka mi aby wkurza to moze pojde aby poprosze o jakies przezedzenie tej grzywki czy jak sama nie wiem zastanowie sie hehehe
Stary 2008-01-30, 10:18   #2272
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie sie tak zastanwiam... bo jak sobie je pocieniuje to iezko bedzie spiac... hmm.... grzywka mi aby wkurza to moze pojde aby poprosze o jakies przezedzenie tej grzywki czy jak sama nie wiem zastanowie sie hehehe
Grzywke nawet jak bedziesz miala krotka mozesz spiac spinka, a do krotkich wlosow musialabys uzyc wiekszej ilosci spinek, wsuwek itd jeszcze pytanie czy w ogole bys o tym myslala na porodowce? Mysle, ze lepiej nie obcinac, jak juz to grzywke dla poprawy humoru

Stary 2008-01-30, 10:22   #2273
Ray
Zakorzenienie

zgadnij tez racja chyba sobie daruje tego fryzjera
Stary 2008-01-30, 10:23   #2274
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Misiu, dziękuję ci, że zauważyłaś moją nieobecność

Przepraszam, ale nie zdążyłam przeczytać wszystkich stron, jakie napisałyście. Może jutro bedę miała lepszy humor to poczytam Ogólnie żyję, ale mam kiepskie dni i dlatego się nie udzielam. Dużo słoneczka życzę kochane

Emi, doczytałam tylko, że Pio pobili. Mam nadzieję, że wszystko z nim będzie oki.
Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Emi dziekuje

Myslalam, ze u nas tyle bandziorow jest... Chociaz tez i tacy sie trafiaja... Szok, dobrze, ze mu sie nic powazniejszego nei stalo... Zycze mu zdrowka i zeby sie juz nic takiego nie powtorzylo...
Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Pomidorko, Misiu dziś nowy dzionek, mam nadzieję, że wczorajsze smuteczki i zły humor odeszły w kąt a na Waszych buziach zagościł uśmiech

Emi mam nadzieje, że Pio już lepiej się czuje
Ja też muszę zacząć walkę z kilogramami

ŚŻyczę WAm miłego dnia.Odezwę się po pracy
Cytat:
Ciesze sie, ze rozek sie podoba, no i mysle podobnie

Mezatko kochana, ja nikogo absolutnie nie potepiam, przeciez to prywatna sprawa, co kto robi. Tylko jak pisalam, nawet nie udzielam sie na watku, bo nic jeszcze nie kupuje i nie mam o czym dyskutowac. A nie chce sie stresowac, ze ktos ma to i to, a ja nic...poczekam sobie spokojnie az sie brzusio zrobi pokazniejszy. No i maz ma mnie dzis zapisac do lekarza, to bedzie dopiero trzecia wizyta, oby bylo dobrze...no i pierwsza tu w Niemczech, zobaczymy jak oni podchodza do spraw ciazowych

Emi, mam nadzieje, ze Pio szybko wydobrzeje
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Emi to straszne co sie teraz dzieje na swiecie,a le jak widac nie tylko u nas, ja bylam swiecie przekonana, z e to w Polsce mu sie stalo, a tu takie cyrki w Danii
trzymam kciuki, zeby jak najszybciej wydobrzal

Emi to czekamy na zdjatka, juz sie nie moge doczekac

Pomidorko Kochana a coz to za smutne dni ferie masz teraz to odpocznij sobie troszke i humorek sie musi poprawic

Madziu mam nadzieje, z epierwsza wizyta u gina w Niemczech nie bedzie stresujaca i ze trafisz na wspanialego lekarza, pamietaj,z emy czekamy na zdjecia brzuszka
dziekuje wamwszskimkocae zasłowa otuchy pio dobrzetl glowa go boli bo z kolana w nia dostał, niestety taki ten dzisiejszy swiat okrotny
Cytat:
Napisane przez Orzeszek.1 Pokaż wiadomość
gratuluje pierwszch kroczków

a ja musze sie pochwalic ze kacper dzis powtórzył po mnie ze sie chowa
a wczoraj mówie do niego Kacper on do mnie co?? cwaniak mały, albo mówie daj mi buzi,a on ze nie coraz wiece mowi no i bylismy juz na spacerku bo nawet ładna pogoda dzis ok ide zadzwonic do pio
kurcze baterie mi w klawiaturze siadaja
miłego dnia dziewczynki
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 10:34   #2275
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Emi niech sie tam dzielnie trzyma

Stary 2008-01-30, 10:35   #2276
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Emi niech sie tam dzielnie trzyma
dziekuje juz z nim lepiej ale obolały jest troche. akurat we wrocławiu jest jedzie pod ukrainska granice
Stary 2008-01-30, 10:43   #2277
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje juz z nim lepiej ale obolały jest troche. akurat we wrocławiu jest jedzie pod ukrainska granice
Emi czyli z deszczu pod rynne... Jakie to zycie kierowcy jest marne...

Musze jechac na poczte i zastanawiam sie czy do rossmanna nie zajechac czegos sobie nie kupic na poprawe humoru, bo przeciez rodzinka juz mnie lekko wyprowadzila z rownowagi hmmm z drugiej str nie chce kasy wydac ehhhhhhhhhhhhhh

Stary 2008-01-30, 11:12   #2278
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Emi czyli z deszczu pod rynne... Jakie to zycie kierowcy jest marne...

Musze jechac na poczte i zastanawiam sie czy do rossmanna nie zajechac czegos sobie nie kupic na poprawe humoru, bo przeciez rodzinka juz mnie lekko wyprowadzila z rownowagi hmmm z drugiej str nie chce kasy wydac ehhhhhhhhhhhhhh
no niestety takie zycie kierowcy co zrobic ja bym chciała zeby znalazł stała prace na miejscu ale pomazyc dobra rzecz
no kochana kup sobie cos kup ja własnie kupiłam sobie spódniczke w bonprix i czekam na nia
Stary 2008-01-30, 11:24   #2279
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane

Emi ciesze sie ze z Pio juz lepiej ,rany jacy ludzie sa okrutni zeby takie rzeczy robic,az sie zaczelam bac o mojego Tz bo jedzie do Wloch a tam tez nie za ciekawie jest i na parkingu trzeba tak uwazac ze szok bo pelno bandytow,zlodziei i zboczencow jak tylko wyjdziesz z auta,dobrze ze jezdzi w podwojnej obsadzie a nie sam

Kinus gratuluje necika w domku,jak tam przygotowania do slubu kochana?

Kasiasiar wlasnie jak u Ciebie tez postepuja przygotowania do slubu bo cos ostatnio nie piszecie z Kina o tym?

Marcelinko a co sobie bedziesz zalowac,wejdz do sklepiku i kup sobie to co zechcesz i to co poprawi Ci humor a co!!!

Orzeszku usciski dla Gabi,jakie to musi byc swietne uczucue patrzac jak taki maly brzdac zaczyna dreptac a jeszcze niedawno siedzial w maminym brzuszku

Ray Marcelinka ma racje jak Ci przeszkadzaja wloski ktorych nie mozesz spiac to poczekaj az troszke odrosna i je spokojnie zepniesz bo po co pozniej jeszcze na porodowce masz sie denerwowac ze Ci wlosy przeszkadzaja a wtedy to nawet pewnie najdrobniejsza rzecz denerwuje kobiete

Misiu milej pracki zycze

Madziu to cfajnie ze znalazlas sobie dodatkowe zajecie zeby czas szybciutko zlecial a do tego jaka korzysc z tego,doszlifujesz swoj niemiecki,Madziu ja tez uwazam ze nie ma sensu kupowac juz tereaz ciuszkow chociaz jak w ciazy bylam i byly to dopiero poczatki to juz nie moglam przejsc obojetnie obok dzialu z ciuszkami dzieciecymi Tz musial mnie prawie sila wyciagac hihih,jeszcze przyjdzie czas na zakupy ale kazdy jest inny i niektorzy wola sobie od poczatku zakupki robic ale to kazdego indywidualna sprawa przeciez no nie

Madziu i Justynko z niecierpliwoscia czekamy na zdjecia waszych brzucholkow,dajcie nam sie nacieszyc waszymi brzuszkami i pokazcie jak juz bedziecie mogly

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-01-30, 11:25   #2280
kachula27
Zakorzenienie

Asienko kochana,co tam u Ciebie?

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości