![]() |
#2251 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Kachulko widze, ze nadrabiasz czytanie
![]()
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Czesc Marcelko tak jak mowisz nadrabiam czytanie bo troszke mi sie tego nazbieralo
Kochana sliczne fotki,kolorek wloskow szalowy i bardzo ladne foteczki,sliczna buziunia Twoja
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko, Misiu dziś nowy dzionek, mam nadzieję, że wczorajsze smuteczki i zły humor odeszły w kąt a na Waszych buziach zagościł uśmiech
![]() Emi mam nadzieje, że Pio już lepiej się czuje ![]() Ja też muszę zacząć walkę z kilogramami ![]() ![]() ŚŻyczę WAm miłego dnia.Odezwę się po pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Emi, mam nadzieje, ze Pio szybko wydobrzeje |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki, zeby jak najszybciej wydobrzal ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Madziu mam nadzieje, z epierwsza wizyta u gina w Niemczech nie bedzie stresujaca i ze trafisz na wspanialego lekarza ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Kiniu, zdjecie wkleje na pewno, jak juz je zrobie
![]() Ostatnio nie mam czasu na komputerek, wczoraj jakos dzien szybko zlecial, ale za to dostalismy klucze do mieszkanka i mozemy sobie juz tam jezdzic i popatrzec, albo wymalowac ![]() Dzis lece do banku i na poczte, potem jedziemy z Tz ogladac samochody, moze w koncu uda sie znalesc jakis spelniajacy nasze wymagania, bo jak dotad zawsze cos nie tak. A to w srodku smierdzi papierosami, a to zadrapany, a to kolor nie taki....a tyle niby tych samochodow na sprzedaz, tylko jak juz sie przyjrzec to zawsze sie jakis minus znajdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Aha, i zapisalam sie od przyszlego tygodnia do nowej szkoly, blisko bede miala i stad i z nowego mieszkanka. Kurs jest na Zertifikat Deutsch, nawet jak nie zdaze zdac, bo moze bede miala w czerwcu za duzy brzuszek, to przynajmniej pochodze i wiedza z glowy nie uleci
![]() Tylko musze nadgonic kilka rozdzialow, bo zaczynaja od srodka ksiazki, tak wiec pozdrawiam i lece! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki, zebyscie szybko znalezli odpowiednie autko, bo jak dzidzia sie pojawi, to bedzie na pewno bardzo przydatne ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ma byc samochod bardziej dla mnie i dzidzi, zebym mogla osbie jezdzic w przyszlosci. A mieszkanko pewnie maz bedzie chcial troche podmalowac, choc i tak jest w dobrym stanie. Ale zawsze mozna zaczac juz cos tam zwozic powoli i zaplanowac co gdzie postawimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
![]() kasiasiar dziekuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mijalea no zakup auta to nie latwa sprawa,ale napewno znajdziecie cos odpowiedniego ![]() kiniu milego dnia w pracy ![]() Zmykam do pracy a wam zycze milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek wszystkim!!!! Moje kochane, muszę się Wam pochwalić - moja pociecha w tą sobotę zaczęła sama chodzić!!!! Rany ależ to był szok dla nas!!! Jestem taka dumna z Gabi
![]()
![]() |
#2262 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tobie takze zycze milego dzionka i zeby usmiech towarzyszyl Ci caly dzien ![]() Cytat:
![]() ![]() jak te dzieci szybko rosna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
orzeszek gratuluje
![]() mijaela jesli mieszkasz w niemczech to zertyfikat zdasz na pewno .. ja sama zdawalam w Polsce a w Nieczech jeszcze prostszy jest... to podstawy niemieckiego.. takze na pewno zdasz ja mialam problem aby ze sluchu bo te kasty co oni puszczaja to tak belkocza ze nie wiem czy niemiec by to zrozumial heheh a na zakupy przyjdzie pora ![]() a ja zlapalam chyba jakas depreche.... nie mam na nic ochoty nic mnie nie cieszy jakos tak dolujaca w kolo echhh ![]()
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() glowa do gory, juz niedlugo bedziesz sie cieszyc swoja Alicja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Ray, nic sie nie martw, maz niebawem wroci, nawiezie prezentow, to i humor sie poprawi
![]() Orzeszku, swietna wiadomosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie zastanawaiam sie czy to hormony czy ze mna cos nie tak... ale na prawde nie mam na nic ochoty nawet przyzywczailam sie byc sama... i nie tesknie w ogole za mezem jakos tak dziwnie... heh...
no juz nieduzo zostalo do porodu ale szczerze jakos na te porodowke mi sie nie spieszy heheeh strach mnie troche ogarnia ![]() ![]() no i cos mi sie popierniczylo z cera... nigdy wrazliwej nie mialam wrecz odwrotnie... a tutaj kupilam mleczko do demakijazu i po raz pierwszy w zyciu szczypalo mnie kiedy ja ich tyle uzywalam i nigdy mi sie to nie zdarzylo ... bede musiala kupic drugie ... cyrk doslownie
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to nic, bo zapisalam sie glownie, by miec zajecie i wykorzystac te kilka miesiecy, ktore zostaly poki moge ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ![]() ![]() Orzeszku gratulacje dla Gabi ![]() ![]() ![]() ![]() Misia nie wazne dlaczego, wazne, ze sie usmiechasz ![]() Mijalea tak to juz jest z tymi uzywanymi samochodami, trzeba uwazac... Moj sasiad sprzedaje "feralny" samochod, jak ktos przyjezdza to az mam ochote powiedziec jedzcie, bo to szrot, ale to nie moja sprawa... Za to wiem, ze jak ja bede kupywac uzywany samochod to pierwsze co jazda na stacje dignostyczna+kanał z mechanikiem i wtedy bede wiedziala czy warto czy nie... Co do egzaminu to nauka nie ucieknie, wiec jak nie teraz to zaliczysz pozniej ![]() Ray jak maz wroci, to zobaczysz jaka zadowolona bedziesz i jeszcze tyle zakupow przywiezie, zajmiesz sie ogladaniem i depresja minie jak reka odjal ![]() ![]()
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
ja sie zastanawiam czy nie zapisac sie do fryzjera hmm... zapisalam sie juz na pedicure i tak mysle czy jeszcze nie strzelic sobie fryzjera jak szalec w sumie to szalec..
bylam 2 mc temu ale odrosly mi wlosy 2 cm na krotkiej fryzurze od razu widac.. i takie ochlapniete sa za ciezkie chcialabym jakas lekka fryzurke do konca szyji hmm... tylko teraz spokojnie zepne spinka wlosy a jak obetne to moze bede miala problem i tak na porodowce latwiej chyba moc spiac sama nie wiem ..hmmm
![]() |
#2270 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie sie tak zastanwiam... bo jak sobie je pocieniuje to iezko bedzie spiac... hmm.... grzywka mi aby wkurza to moze pojde aby poprosze o jakies przezedzenie tej grzywki czy jak sama nie wiem zastanowie sie hehehe
#2272 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
zgadnij tez racja chyba sobie daruje tego fryzjera
![]()
#2274 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja musze sie pochwalic ze kacper dzis powtórzył po mnie ze sie chowa ![]() a wczoraj mówie do niego Kacper on do mnie co?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurcze baterie mi w klawiaturze siadaja ![]() miłego dnia dziewczynki ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Emi niech sie tam dzielnie trzyma
![]()
![]() |
#2276 |
Zadomowienie
|
dziekuje juz z nim lepiej ale obolały jest troche. akurat we wrocławiu jest jedzie pod ukrainska granice
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze jechac na poczte i zastanawiam sie czy do rossmanna nie zajechac czegos sobie nie kupic na poprawe humoru, bo przeciez rodzinka juz mnie lekko wyprowadzila z rownowagi hmmm z drugiej str nie chce kasy wydac ehhhhhhhhhhhhhh
![]() |
#2278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no kochana kup sobie cos kup ja własnie kupiłam sobie spódniczke w bonprix i czekam na nia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Emi ciesze sie ze z Pio juz lepiej ,rany jacy ludzie sa okrutni zeby takie rzeczy robic,az sie zaczelam bac o mojego Tz bo jedzie do Wloch a tam tez nie za ciekawie jest i na parkingu trzeba tak uwazac ze szok bo pelno bandytow,zlodziei i zboczencow jak tylko wyjdziesz z auta,dobrze ze jezdzi w podwojnej obsadzie a nie sam Kinus gratuluje necika w domku,jak tam przygotowania do slubu kochana? Kasiasiar wlasnie jak u Ciebie tez postepuja przygotowania do slubu bo cos ostatnio nie piszecie z Kina o tym? Marcelinko a co sobie bedziesz zalowac,wejdz do sklepiku i kup sobie to co zechcesz i to co poprawi Ci humor a co!!! Orzeszku usciski dla Gabi,jakie to musi byc swietne uczucue patrzac jak taki maly brzdac zaczyna dreptac a jeszcze niedawno siedzial w maminym brzuszku Ray Marcelinka ma racje jak Ci przeszkadzaja wloski ktorych nie mozesz spiac to poczekaj az troszke odrosna i je spokojnie zepniesz bo po co pozniej jeszcze na porodowce masz sie denerwowac ze Ci wlosy przeszkadzaja a wtedy to nawet pewnie najdrobniejsza rzecz denerwuje kobiete Misiu milej pracki zycze Madziu to cfajnie ze znalazlas sobie dodatkowe zajecie zeby czas szybciutko zlecial a do tego jaka korzysc z tego,doszlifujesz swoj niemiecki,Madziu ja tez uwazam ze nie ma sensu kupowac juz tereaz ciuszkow chociaz jak w ciazy bylam i byly to dopiero poczatki to juz nie moglam przejsc obojetnie obok dzialu z ciuszkami dzieciecymi Tz musial mnie prawie sila wyciagac hihih,jeszcze przyjdzie czas na zakupy ale kazdy jest inny i niektorzy wola sobie od poczatku zakupki robic ale to kazdego indywidualna sprawa przeciez no nie Madziu i Justynko z niecierpliwoscia czekamy na zdjecia waszych brzucholkow,dajcie nam sie nacieszyc waszymi brzuszkami i pokazcie jak juz bedziecie mogly
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Asienko kochana,co tam u Ciebie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.