|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..
Cytat:
![]() Dzisiaj na śniadanie byl poki co jogurcik, mama okupuje kuchnie i nie mam jak omletu zrobić. W domu to jednak się nie boję, tu nie ma skorupkowego Teżeta ;P Na 2 śniadanie planuję banana, obiad taki jak reszta rodzinki tylko bez węgli (ziemniakow itp.). Dzisiaj dzień bez moich wrogów - słodyczy ![]() Ahcak napisałaś, że w 2 fazie nie wolno bananow, ale kiedys mowilas, ze dieta zostałą upgradeowana i można nawet jednego średniego banana dziennie. Więc jak to jest ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Dzień się nie zbyt miło zaczął.. Nie wyspałam się, na dodatek nie ma wody, więc nawet nie mogę się wykąpać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | ||
Rozeznanie
|
Hejo Kobitki
![]() Pewnie żyjecie teraz przygotowaniami, fajnie Wam... też już bym chciała, no ale już niedługo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale nuda w robocie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2254 |
Zadomowienie
|
hej siostrzyczki
![]() Obwody sie niemzieniaja,chociaz tyłek moj ma 89,5 czyli ciut wiecej,ale to przez masowanie mojego tżta chyba ![]() ![]() ![]() A co do ud to hmmm. Dalej wygladaja na ubite. Juz bylo w nich na dniach 51,5 a jest dalej 52 takie mocne 52 ![]() U mnie takie sa skoki w wymiarach niedozniesienia. MOze lepiej bylo by brac jakies tabletki przeciwko zatrzymywaniu sie wody w organizmie?? Qrcze ,pije duzo naprawd eduzo, przestałam cwiczyc i jak zwykle bylo super z 4 dni a teraz znowu od jakiegos czasu nieczaje juz. ![]() Druga sprawa to moje sniadanie,zapomniałam z epost i zjadłam jajecznice z pieczarkami,serem,cebulka ,szczypiorkiem iii.... szyneczka !! ![]() Potem przewiduje jogirt naturalny i jabłko a na obiad grecką i na klacje serek wiejski z pomidorem jak zwykle zreszta. Siostrzyczki ,przepraszam Was ale ja musiałam usunac konto z naszej klasy ![]() Dzis robie tipsy kolezance-french bialy-tak nielubie frenchu robic ze szok. ![]() ![]()
#2255 |
BAN stały
|
Priv - czemu musialas usunac konto???????
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zadomowienie
|
a ja DZISIAJ GRZESZE!!! pieklam sernik, jestem sama w domu i MUSIALAM kosztowac masy serowej (na szczescie bez tluszczu, ale cukier jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2257 |
Zadomowienie
|
bo kolezanka ostatnio przy moim chlopaku wypalila ze na naszej klasie jej kolega widzial moje zdjecia i bardzo mu sie spodobalam i moj Tżt sie w****** bardzo i w ogole moj byly zaczal sie odzywac i pisac na naszej klasie itp i powiedzial ze niechce by mnie ktos ogladal i wypisywal ze mu sie podobam i czy na powaznie jestem ze swoim chlopakiem. I zeby mu udowodnic ze inni mnie nie interere to skasowalam nasza klase.
![]() a teraz powiedzcie mi szybciutko ile mozna zjesc orzechow laskowych? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2258 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2259 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Rozeznanie
|
Siostry.... siedzę i przegladam wątki sobie w poszukiwaniu przepisu na ciasteczka owsiane podane przez Hihi, a może ktoraś z Was spisała albo skopiowała na dysk i ma pod eką to by zarzuciał??? Myślę, że można sobie jako przegryzkę na święta mniej slodką i bardziej zdrową do kawki zrobić ^^
Edit: już znalazłam ^^
#2261 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ah carmelova Kochanie spotkamy się za 3kg ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
hej Kochane, jak tam dietkowanie idzie?? U mnie ok i mam nadzieje ze w swieta tez wytrwam. Zrobie jajka faszerowane z peczarkami i bede je jesc cale swieta
![]() a i doradzcie mi Sisterski. nie wiek ktory krem wybrac. Niektore z Was maja NIVEA My Silhouette (chyba PriVativ Ty uzywasz??) i tez bym chciala ten miec ale wybieram jeszcze miedzy VICHY LIPOMETRIC. Oba uwazm za dobre ale nie moge znalezc nikogo kto by uzywal tego vichy i mi powiedzial jak efekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc jeżeli w UK nie ma różnicy w cenie, to ja bym na Twoim miejscu kupiła VICHY a w PL NIVEA ma cenę o wiele niższą niż VICHY ![]() ![]()
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehhh....czemu te kosmetyki nie moga byc tansze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() także wypróbuj i powiedz jakie efekty ![]()
![]() |
#2266 |
Rozeznanie
|
No to nadszedł już czas...
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam Siostrzyczki z wyboru: miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Pracy, która pomaga żyć. Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie. Muaaaaaaa ![]() Zjadłam na obiad sałatkę, która miała chyba miliard kcal, żeby starczyło mi na drogę i żeby przez święta warzywa i sery nie popsuły się w lodówce ![]() Biegnę na autobus, i do wtorku Milusie Panny, i żeby nie było nas więcej niż 2 kg po świętowaniu, do zobaczenia na I fazie ![]()
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ahcak ja spisalam tylko kiedys cos takiego : Bananowe ciacha owsiane bez cukru
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Raczkowanie
|
ale swiatecznie nikogo nie ma...
kochane, wszystkiego co najlepsze z okazji swiat ![]() ![]()
#2269 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Odnośnie dylematu dotyczącego kremu na cellulit z czystym sumieniem mogę polecić nuxe (cena podobna do vichy) http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=15042 Miałam dosć dawno temu ale bardzo miło wspominam, chyba najskuteczniejszy ze wszystkich przeze mnie testowanych. Fajnie ujędrnia, wygładza i obłędnie pachnie taka prawdziwą esencją herbacianą. W przypływie gotówki chętnie do niego powrócę. Cytat:
![]() Mówi zając do baranka - jaka piękna ta pisanka. Wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka. Biega, głośno krzyczy, że Wesołych Świąt Wam życzy. **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__ ** ___**__*____*__**_____**_ _* ____**_**__**_**________* * ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Niech króliczek przyniesie wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś bez czego nie można i nie warto żyć...
![]() |
#2270 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez zrezygnowalam poki co z dietki, od poniedzialku znow 1faza ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zadomowienie
|
oj też życzę Wam spokojnych, rodzinnych świąt
![]() ja wczoraj i dziś ostro pogrzeszyłam, grzeszenie przede mną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Jak na co dzień nie jestem łakomczuchem tak teraz pogrzeszyłam i to sporo. Jak się skończą to nadrobię. Nie ma tragedii
![]()
#2273 |
Raczkowanie
|
Oj jak tu puściutko
![]() ![]() Siostrzyczki, ja też wam życzę Wesołych Świąt Wielkiej Nocy i mokrego dyngusa! i miłego grzeszenia ![]() Ja sobie specjalnie nie pogrzeszę, bo wczoraj pozbyłam się drugiej ósemki ![]() ![]() ![]()
#2274 |
Wtajemniczenie
|
amelka, niezly sposob, wyrwac zeba przed swietami
![]() ![]()
![]() |
#2275 |
Wtajemniczenie
|
heloł dziewczynki
napisałam wczoraj dla was wierszyk rymowankę ale przez wczorajsze kłopoty wizazu nie ma mojej poezji ![]() za to poezja na wadze w 4 dni 0,7 kg wiec już zmieniam opis. zaczełam już grzeszyć ale jako\ś nie daje mi to radochy tylko niedobrze mi tak mdło, tak węglowodanowo... ![]()
#2276 |
Zadomowienie
|
Hej kochane!
Ja juz w Kielcach. Poki co nie zgrzeszylam, choc ciasto mojej mamy taaaak kusi.... O jaaa! Ale sie trzymam, wiem po co to robie ![]() Tesciowa zauwazyla ze schudlam, wiec chyba naprawde widac ![]() ![]() Musze myslec, ze za 2 tygodnie Hiszpania i trzeba bedzie odkryc cialko. Wesołych i Radosnych Swiat!!!!
#2277 |
Rozeznanie
|
KOCHANE MOJE PLAŻOWICZKI
Życzę Wam, Spokojnych, Rodzinnych, acz Wesołych Świąt Wielkiej Nocy ... Żadnego Grzeszenia i spotykamy sie na pierwszej fazie po swietach ![]() duzo buziakow i usciskow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak, czuje to samo... ale te cista tak kusza... btw, zabije mcdulke za to ciasto milionera, ono jest tak BOSKIE, ze zaraz wsune cala blache! o ile rodzinka tego przede mna nie uczyni, bo wszyscy sa zachwyceni ![]() ![]() ![]() Cytat:
ale mialam radoche ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
teliczku kochany ja chychyba przeczytalam Twoj wierszyk dietkowy (to był Twoj, prawda?). Boski był
![]() ![]() Chociaż Święta są zimowe, my nie cukry mamy w głowie. Zamiast jajka nieść w koszyku my je jemy w omleciku. Wszystkim siostrom życzę szczerze, nie marudźcie nad talerzem. Zawsze ślicznie plażujecie, więc dajcie odpocząć diecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Wtajemniczenie
|
carmelova, boskie
![]() ![]() ![]() ![]() cosik weny nie mam, poki co: http://playwielkanoc.pl/ ![]() ![]() ![]() dobra, ide popykac w simsy, bo ostatnio sie wkrecilam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.