..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::.. - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-21, 08:29   #2251
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..

Cytat:
Napisane przez faraula Pokaż wiadomość
kochana sista, nie wiem czy ja moge cos powiedziec bo ja w ciazy mialam 2 okresy i sie nie zorientowalam do 3 miecha ze jestem w ciazy. najlepiej zrob test to odejda ci watpliwosci

ale tu duzo pedagogow, ja jestem tez na uw, na arabistyce, koncze ja z duuuzym opoznieniem, bo mialam zawirowania zyciowe /maz rozwod dzidzia/ ale juz jestem bliska konca

a dzis tak mi sie nie chcialo wstawac buuu
No wlasnie za wczesnie na test, na jakiekolwiek objawy raczej też, bo to musialby byc gdzies 2-3 tydzień. Poza tym odkrylam kiedy nudności przechodzą. Jak coś zjem

Dzisiaj na śniadanie byl poki co jogurcik, mama okupuje kuchnie i nie mam jak omletu zrobić. W domu to jednak się nie boję, tu nie ma skorupkowego Teżeta ;P Na 2 śniadanie planuję banana, obiad taki jak reszta rodzinki tylko bez węgli (ziemniakow itp.). Dzisiaj dzień bez moich wrogów - słodyczy

Ahcak napisałaś, że w 2 fazie nie wolno bananow, ale kiedys mowilas, ze dieta zostałą upgradeowana i można nawet jednego średniego banana dziennie. Więc jak to jest ?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-21, 08:47   #2252
Paseczkowa
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny
Dzień się nie zbyt miło zaczął.. Nie wyspałam się, na dodatek nie ma wody, więc nawet nie mogę się wykąpać no, i jeszcze muszę się za sprzątanie wziąć..
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-21, 09:02   #2253
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Hejo Kobitki
Pewnie żyjecie teraz przygotowaniami, fajnie Wam... też już bym chciała, no ale już niedługo

Cytat:
Napisane przez kaszellek Pokaż wiadomość
i dziś na śniadanie był omlet na słodko z orzeszkami i siemieniem i cynamonem... zrobiłam z 1 jajca bałam sie co wyjdzie, a niebo w gębie!! pychotka o prostu...
Aaaaa ja też kocham omlety na słodko, tylko, że ja z 3 jajc robię

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ahcak napisałaś, że w 2 fazie nie wolno bananow, ale kiedys mowilas, ze dieta zostałą upgradeowana i można nawet jednego średniego banana dziennie. Więc jak to jest ?
Ano rzeczywiście nie zauważyłam, spisywałam z przewodnika, a on jest sprzed jednej z nowelizacji Można już banana, no ale Agatston pisze, że mamy pamiętać, że banan ma bardzo wysokie IG i żeby jednak go ograniczac, no ale jednak można, bo kiedyś nie można było w ogóle

Ale nuda w robocie

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-21, 09:04   #2254
PriVativ
Zadomowienie

hej siostrzyczki Dziś sie wazyłam. I waga pokazała wkoncu moje 54 kilo,no moze coit powyzej ale itak mniej niz 54,5 wiec wpisuje 54.
Obwody sie niemzieniaja,chociaz tyłek moj ma 89,5 czyli ciut wiecej,ale to przez masowanie mojego tżta chyba On chce bym miala odstajacy jak kiedys i sie nim postanowil zajac
A co do ud to hmmm. Dalej wygladaja na ubite. Juz bylo w nich na dniach 51,5 a jest dalej 52 takie mocne 52 I tak sie zastanawiam-->woda w organizmie mi sie znowu zatrzymałą??
U mnie takie sa skoki w wymiarach niedozniesienia. MOze lepiej bylo by brac jakies tabletki przeciwko zatrzymywaniu sie wody w organizmie?? Qrcze ,pije duzo naprawd eduzo, przestałam cwiczyc i jak zwykle bylo super z 4 dni a teraz znowu od jakiegos czasu nieczaje juz.

Druga sprawa to moje sniadanie,zapomniałam z epost i zjadłam jajecznice z pieczarkami,serem,cebulka ,szczypiorkiem iii.... szyneczka !! n zapomnialam a tak sie wczoraj zarzekałam ze niezjem miesa!! I skzlanke mleka wypiłam. I sie najadłama mlekiem zapchałam i jest ok.

Potem przewiduje jogirt naturalny i jabłko a na obiad grecką i na klacje serek wiejski z pomidorem jak zwykle zreszta.

Siostrzyczki ,przepraszam Was ale ja musiałam usunac konto z naszej klasy Tak wiec ja na Wasz profil ja se da bede zagladac a Moje zdjatka bede czasem aktualne dodawac tu.

Dzis robie tipsy kolezance-french bialy-tak nielubie frenchu robic ze szok. ale sobie wieczorem tez bede robiła woec zrobie zdjecie i wkleje jak wyszły
Stary 2008-03-21, 09:43   #2255
201803260919
BAN stały

Priv - czemu musialas usunac konto???????
201803260919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-21, 10:10   #2256
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

a ja DZISIAJ GRZESZE!!! pieklam sernik, jestem sama w domu i MUSIALAM kosztowac masy serowej (na szczescie bez tluszczu, ale cukier jest), no a potem musialam kosztowac ronych konfotur do pani walewskiej zeby odpowiednia wybrac. niech juz mama wroci. mam nadzieje,ze te swieta nie zrujnuja calej mojej diety

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-21, 10:27   #2257
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agaaata Pokaż wiadomość
Priv - czemu musialas usunac konto???????
bo kolezanka ostatnio przy moim chlopaku wypalila ze na naszej klasie jej kolega widzial moje zdjecia i bardzo mu sie spodobalam i moj Tżt sie w****** bardzo i w ogole moj byly zaczal sie odzywac i pisac na naszej klasie itp i powiedzial ze niechce by mnie ktos ogladal i wypisywal ze mu sie podobam i czy na powaznie jestem ze swoim chlopakiem. I zeby mu udowodnic ze inni mnie nie interere to skasowalam nasza klase.

a teraz powiedzcie mi szybciutko ile mozna zjesc orzechow laskowych? tzn tych takich co sa w czekoladach te dze w calosci ot chyba laskowe?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-21, 10:31   #2258
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
a teraz powiedzcie mi szybciutko ile mozna zjesc orzechow laskowych? tzn tych takich co sa w czekoladach te dze w calosci ot chyba laskowe?
Odpowiedź na 2 stronie tego wątku, w punkcie co można w 1 fazie Leniuszku

Stary 2008-03-21, 10:41   #2259
malinowamambaa
Raczkowanie

GG do malinowamambaa

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
ha ;D ja też jestem leń i nie chciałoby mi się szukać.. ale wyczytałam wcześniej ^^ 15 orzechów laskowych na dzień
malinowamambaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-21, 10:47   #2260
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Siostry.... siedzę i przegladam wątki sobie w poszukiwaniu przepisu na ciasteczka owsiane podane przez Hihi, a może ktoraś z Was spisała albo skopiowała na dysk i ma pod eką to by zarzuciał??? Myślę, że można sobie jako przegryzkę na święta mniej slodką i bardziej zdrową do kawki zrobić ^^

Edit: już znalazłam ^^

Stary 2008-03-21, 10:58   #2261
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tiara Pokaż wiadomość
Czesc kochane siostrzyczki!

Ja dzis mialam mierzenie po 15stu dniach od ostatniego mierzenia i oto wyniki. Spadło;

biust - 1 cm
pod biustem -1 cm
talia -2 cm
pas - 1 cm
podbrzusze - 4 cm ! ( ale 15scie dni temu bylam przed okresem)
biodra - 1 cm
uda w kazdym - 1 cm
lydka i ramie bez zmian.

Jestem umiarkowanie zadowolona
no brawo siostro

Cytat:
Napisane przez faraula Pokaż wiadomość
a wlasnie zapomnialam powiedziec od 4 dni biore jakis termogenik co mi tz kupil w sklepie dla kulturystow. musze powiedziec, ze super sie czuje. nic sie nie poce, w nocy spie normalnie mam nadzieje, ze troche pomoze na moj tluszczk jestem tylko po min bardzije aktywna. aha i nie ma efedryny wiec bezpieczny
no powiedz jak się nazywa ile już bierzesz? bo byśmy chciały wiedzieć czy efekty są

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
No wlasnie za wczesnie na test, na jakiekolwiek objawy raczej też, bo to musialby byc gdzies 2-3 tydzień. Poza tym odkrylam kiedy nudności przechodzą. Jak coś zjem
no właśnie ja też myślałam że nic nie przełknę a jak zjadłam to już było ok może obie jesteśmy w ciąży
ah carmelova Kochanie spotkamy się za 3kg

k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-21, 11:42   #2262
onaella
Zakorzenienie

hej Kochane, jak tam dietkowanie idzie?? U mnie ok i mam nadzieje ze w swieta tez wytrwam. Zrobie jajka faszerowane z peczarkami i bede je jesc cale swieta . Napewno ciast nie bede jadla bo za bardzo nie lubie wiec chociaz tyle mam lzej.

a i doradzcie mi Sisterski. nie wiek ktory krem wybrac. Niektore z Was maja NIVEA My Silhouette (chyba PriVativ Ty uzywasz??) i tez bym chciala ten miec ale wybieram jeszcze miedzy VICHY LIPOMETRIC. Oba uwazm za dobre ale nie moge znalezc nikogo kto by uzywal tego vichy i mi powiedzial jak efekty

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-21, 11:47   #2263
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a i doradzcie mi Sisterski. nie wiek ktory krem wybrac. Niektore z Was maja NIVEA My Silhouette (chyba PriVativ Ty uzywasz??) i tez bym chciala ten miec ale wybieram jeszcze miedzy VICHY LIPOMETRIC. Oba uwazm za dobre ale nie moge znalezc nikogo kto by uzywal tego vichy i mi powiedzial jak efekty
Bo VICHY drogie i dlatego mało kto uzywa ^^

Więc jeżeli w UK nie ma różnicy w cenie, to ja bym na Twoim miejscu kupiła VICHY a w PL NIVEA ma cenę o wiele niższą niż VICHY A podobno wszystkie kosmetyki VICHY są skuteczne... Wypróbuj i powiesz zcy warte pieniędzy i nam powiesz

Stary 2008-03-21, 11:52   #2264
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
Bo VICHY drogie i dlatego mało kto uzywa ^^

Więc jeżeli w UK nie ma różnicy w cenie, to ja bym na Twoim miejscu kupiła VICHY a w PL NIVEA ma cenę o wiele niższą niż VICHY A podobno wszystkie kosmetyki VICHY są skuteczne... Wypróbuj i powiesz zcy warte pieniędzy i nam powiesz
wiesz Kasiu, w sumie to nie ma bardzo roznicy w cenie bo akurar tutaj te kosmetyki sa w takiej samej cenie jak w Polsce, takze bez roznicy gdzie kupie. A ja mialam wczesniej vichy na rozstepy, tez strasznie duzo zaplacilam (rozstepy mi sie zaczely robic jak raptowanie po anglii chudlam) no i nie zauwazylam znacznej poprawy, dlatego teraz sie zastanawiam nad tym vichy, bo jak znowu tyle wywale kasy i nic to ja dziekuje. Myslalam zeby kupic biocolagen ale to dziadostwo jeszcze drozsze niz vichy
ehhh....czemu te kosmetyki nie moga byc tansze

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-21, 11:52   #2265
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
hej Kochane, jak tam dietkowanie idzie?? U mnie ok i mam nadzieje ze w swieta tez wytrwam. Zrobie jajka faszerowane z peczarkami i bede je jesc cale swieta . Napewno ciast nie bede jadla bo za bardzo nie lubie wiec chociaz tyle mam lzej.

ja miałam kiedyś ten vichy lipometric ale ja nie umiem wytrwać do końca, smarowałam się nim codziennie (co i tak jest u mnie sukcesem) ale dałam sobie spokój po 2-3tyg
także wypróbuj i powiedz jakie efekty

k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-21, 13:16   #2266
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

No to nadszedł już czas...

Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam Siostrzyczki z wyboru:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.
Muaaaaaaa

Zjadłam na obiad sałatkę, która miała chyba miliard kcal, żeby starczyło mi na drogę i żeby przez święta warzywa i sery nie popsuły się w lodówce

Biegnę na autobus, i do wtorku Milusie Panny, i żeby nie było nas więcej niż 2 kg po świętowaniu, do zobaczenia na I fazie

Stary 2008-03-21, 13:35   #2267
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość

no właśnie ja też myślałam że nic nie przełknę a jak zjadłam to już było ok może obie jesteśmy w ciąży
ah carmelova Kochanie spotkamy się za 3kg
oj nie nie nie... oby nie

Ahcak ja spisalam tylko kiedys cos takiego :

Bananowe ciacha owsiane bez cukru
  • 2 banany
  • platki owsiane
  • lyzka miodu
  • bakalie - dowolne
  • kilka kostek gorzkiej czekolady
  • wiorki kokosowe
banany rozgniesc z miodem , dodac platki owsiane. Kiedy masa bedzie zwarta dodajemy bakalie. Masę bananową wykładamy do keksowki i pieczemy 25 min. Upieczone ciacho kroimy na kwadratu i smarujemy roztopiona gorzka czekolada. Posypujemy wiorkami.
Stary 2008-03-22, 07:16   #2268
faraula
Raczkowanie

ale swiatecznie nikogo nie ma...

kochane, wszystkiego co najlepsze z okazji swiat trzymajcie sie dzielnie i do zobaczenia po swietach /aby tylko w dobrych humorach/
Stary 2008-03-22, 10:44   #2269
Wiolka525
Rozeznanie

Cytat:

FarciaraJak mnie zgubia święta to właśnie przez ciasta.
Odnośnie dylematu dotyczącego kremu na cellulit z czystym sumieniem mogę polecić nuxe (cena podobna do vichy)
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=15042
Miałam dosć dawno temu ale bardzo miło wspominam, chyba najskuteczniejszy ze wszystkich przeze mnie testowanych. Fajnie ujędrnia, wygładza i obłędnie pachnie taka prawdziwą esencją herbacianą. W przypływie gotówki chętnie do niego powrócę.

Cytat:

Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.
Muaaaaaaa

Zjadłam na obiad sałatkę, która miała chyba miliard kcal, żeby starczyło mi na drogę i żeby przez święta warzywa i sery nie popsuły się w lodówce

Biegnę na autobus, i do wtorku Milusie Panny, i żeby nie było nas więcej niż 2 kg po świętowaniu, do zobaczenia na I fazie
Śliczne życzenia. Dziekujemy Ja robie właśnie sałatke gyros, zabiorę do rodziców. Nie jestem pewna czy znajde potem chwilkę żeby tu zajrzeć dlatego teraz składam najserdeczniejsze życzenia świateczne

Mówi zając do baranka - jaka piękna ta pisanka. Wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka. Biega, głośno krzyczy, że Wesołych Świąt Wam życzy.
**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__ **
___**__*____*__**_____**_ _*
____**_**__**_**________* *
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Niech króliczek przyniesie wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś bez czego nie można i nie warto żyć...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-22, 12:33   #2270
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:

ja uzywam my silhouette i jestem zadowolona, chociaz od kilku dni uzywam tez lancome sculpturale i jest booosssski<3 juz widze jak swietnie dziala, ujedrnia super! tak wiec jesli w angli kosmetyki lancome sa tansze to szczerze polecam. a vichy kiedys uzywalam i nie widzialam specjalnej roznicy. mi on nic nie dal, ale to i tak dobrze, bo mi wiekszosc kosmetykow vichy bardzo szkodzi
Cytat:

Pracy, która pomaga żyć.
Muaaaaaaa

ja rowniez zycze wszystkim WESOLYCH i mokrych swiat i smacznego jedzenia bez wyzutow sumienia
ja tez zrezygnowalam poki co z dietki, od poniedzialku znow 1faza a teraz ide sprawdzic jak wyszedl ten sernik nowojorski bo wygladal super a ciasto milionera od mcdulki siedzi juz w lodoweczce
Stary 2008-03-22, 12:35   #2271
kaszellek
Zadomowienie

GG do kaszellek

oj też życzę Wam spokojnych, rodzinnych świąt

ja wczoraj i dziś ostro pogrzeszyłam, grzeszenie przede mną ale... weszłam dziś rano na wagę i 7o kg jest więc cóż jest OK !!
kaszellek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 12:50   #2272
klatka
Zakorzenienie

Jak na co dzień nie jestem łakomczuchem tak teraz pogrzeszyłam i to sporo. Jak się skończą to nadrobię. Nie ma tragedii

klatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 12:50   #2273
amelka99
Raczkowanie

Oj jak tu puściutko aż nie poznaję tego wątku
Siostrzyczki, ja też wam życzę Wesołych Świąt Wielkiej Nocy i mokrego dyngusa! i miłego grzeszenia
Ja sobie specjalnie nie pogrzeszę, bo wczoraj pozbyłam się drugiej ósemki ale na szczęście jest trochę lepiej niż ostatnio uciekam dalej pichcić
poszerzam horyzonty

'And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.'
F. Nietzsche
amelka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 13:00   #2274
blonndee
Wtajemniczenie

amelka, niezly sposob, wyrwac zeba przed swietami szkoda, ze na to nie wpadlam
Stary 2008-03-22, 13:03   #2275
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

heloł dziewczynki
napisałam wczoraj dla was wierszyk rymowankę ale przez wczorajsze kłopoty wizazu nie ma mojej poezji
za to poezja na wadze w 4 dni 0,7 kg wiec już zmieniam opis. zaczełam już grzeszyć ale jako\ś nie daje mi to radochy tylko niedobrze mi tak mdło, tak węglowodanowo...
Stary 2008-03-22, 13:31   #2276
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Hej kochane!

Ja juz w Kielcach. Poki co nie zgrzeszylam, choc ciasto mojej mamy taaaak kusi.... O jaaa! Ale sie trzymam, wiem po co to robie

Tesciowa zauwazyla ze schudlam, wiec chyba naprawde widac To bardzo mile Obym wytrzymala nie jedzac slodkiego... Trzeba walczyc.

Musze myslec, ze za 2 tygodnie Hiszpania i trzeba bedzie odkryc cialko.

Wesołych i Radosnych Swiat!!!!

1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1

Winners do what losers don't want to do
tiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 13:32   #2277
asiol
Rozeznanie

KOCHANE MOJE PLAŻOWICZKI
Życzę Wam, Spokojnych, Rodzinnych, acz Wesołych Świąt Wielkiej Nocy ...
Żadnego Grzeszenia i spotykamy sie na pierwszej fazie po swietach

duzo buziakow i usciskow
asiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 13:36   #2278
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
heloł dziewczynki
napisałam wczoraj dla was wierszyk rymowankę ale przez wczorajsze kłopoty wizazu nie ma mojej poezji
za to poezja na wadze w 4 dni 0,7 kg wiec już zmieniam opis. zaczełam już grzeszyć ale jako\ś nie daje mi to radochy tylko niedobrze mi tak mdło, tak węglowodanowo...
ojej, ja chce wierszyk...
tak, czuje to samo... ale te cista tak kusza... btw, zabije mcdulke za to ciasto milionera, ono jest tak BOSKIE, ze zaraz wsune cala blache! o ile rodzinka tego przede mna nie uczyni, bo wszyscy sa zachwyceni oby...
Cytat:
Napisane przez tiara Pokaż wiadomość
Hej kochane!

Ja juz w Kielcach. Poki co nie zgrzeszylam, choc ciasto mojej mamy taaaak kusi.... O jaaa! Ale sie trzymam, wiem po co to robie

Tesciowa zauwazyla ze schudlam, wiec chyba naprawde widac To bardzo mile Obym wytrzymala nie jedzac slodkiego... Trzeba walczyc.

Musze myslec, ze za 2 tygodnie Hiszpania i trzeba bedzie odkryc cialko.
hihi, mi sie przypomnialo, jak w srode odwiedzilam babcie [ktora mi zawsze jeczy zebym schudla] i jak mnie zobaczyla: o matko kochana, iza, a co ty tak schudlas? chora jestes? odchudzasz sie? co ty, chcesz wygladac jak te wieszaki z telewizji?
ale mialam radoche
Cytat:
Napisane przez asiol Pokaż wiadomość
KOCHANE MOJE PLAŻOWICZKI
Życzę Wam, Spokojnych, Rodzinnych, acz Wesołych Świąt Wielkiej Nocy ...
Żadnego Grzeszenia i spotykamy sie na pierwszej fazie po swietach

duzo buziakow i usciskow
no cos ty, swieta bez grzeszenia? bez JAAAJ buziaki, i wesolych
Stary 2008-03-22, 13:38   #2279
carmelova
Zakorzenienie

teliczku kochany ja chychyba przeczytalam Twoj wierszyk dietkowy (to był Twoj, prawda?). Boski był To teraz cos ode mnie

Chociaż Święta są zimowe,
my nie cukry mamy w głowie.
Zamiast jajka nieść w koszyku
my je jemy w omleciku.
Wszystkim siostrom życzę szczerze,
nie marudźcie nad talerzem.
Zawsze ślicznie plażujecie,
więc dajcie odpocząć diecie
Stary 2008-03-22, 13:44   #2280
blonndee
Wtajemniczenie

carmelova, boskie to moze i ja zaraz cos wykminie

cosik weny nie mam, poki co: http://playwielkanoc.pl/

dobra, ide popykac w simsy, bo ostatnio sie wkrecilam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości