|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2008 to bzdura bo mamy Dżastina cz.IV
Cytat:
)Co do ocen, to ja mam takie samo zdanie.. Dla mnie jest poniżające prosić o coś, na co sie nie zasługuje. Raz zdarzyło mi się rzucić uwagę już po fakcie, że ocena mnie nie satysfakcjonuje, ale nie rozpaczałam z tego powodu. Albo pasek jest, albo go nie ma. Średnią będę miała do kitu, ale czy ona gdzieś się liczy?
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
leluś gratulacje
ja ogladam serial i zaraz wracam do histy bo narazie mniej wiecej polsko-szwedzkie wojny zrobiłam kiedys juz sie tego uczylam ale oczywiscie zapomnialam znowu :| a jutro wracam chyba do szkoły już po faku z histy czyli troche po 10 powinnam być w domku
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Wen ale cieszysz sie, ze mi sie udalo, czy ze nie rozumiem chodzenia i wyludzania ocen?
![]() dziekuje wam bardzo ![]() normalnie juz tylko matura i nauka do niej.. a jeszcze co do ocen, to ja czasem wiem, ze ja mam obnizana bo tak a niektorzy maja super naciagne- np facet od infy celowo mi obnizal np. za zdjecie smutnego psa i powiedzialam mu co o tym mysle i byl tylko tekst " zmienil mi pan juz na 5" a pierwszoklasistki z tekstem "my tez chcemy! my tez" no ale jak sie dowiedzialy dlaczego to juz nei chcialy.. no i pomine fakt, ze nasze droczenie sie skonczylo sie tym, ze ponoc juz od kilku dni mam wpisana z infy 5 dlugopisem ( jako peirwsza z klasy) a dzis on jeszcze do mnie " no CI to 4 musze postawic, bo jak to 5? o matko! w pierwszej klasie tez mialas piec! i rok temu tez! o matko! kto Cie uczyl, ze takie oceny Ci postawil?".. no jak to kto, od ubieglego roku on koles generalnie fajny i jest moj jeden grzech ktory pamietam i nie zaluje "wyludzania" oceny ;Pi do tej pory jeszcze nawe vademecum nie otworzylam.. |
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Z WOSu pouczone.. jeszcze polski został...
Jakoś ostatnio nie ciągnie mnie do wypracowań...Co do naciagania ocen. W zeszłym roku pewne dwie dziewczyny miały takie same oceny z pewnego przedmiotu co ja i co? Gdy nauczycielka dowiedziała się, że brakuje im jednej oceny wyżej do paska najzwyczajniej w świecie wpisała do dziennika oceny z kosmosu i zmieniła ocenę Oczywiście mnie pominęła, ale z tego powodu nie rozpaczam, bo wiem, ze nie zasługiwałam an tę ocenę. Z resztą one też, ale cóż..
|
#2255 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale wy pędzicie z tymi postami
ja już nie nadążam ... Cytat:
ale zdam! Cytat:
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;7247110] rozrabiara - to ja pocieszę Ciebie: co do prezentacji z polskiego - mam gotową bibliografię. tylko. [/quote] Boże...a już się balam że tylko ja stoje w miejscu .. Mała Gosiu dziękuję... podniosłaś mnie trochę na duchu ![]() Wy nie wiecie kiedy się nauczy prezentacji?! a ja nie wiem kiedy i jak ją mam napisa...poza tym nie przeczytałam jeszcze lektur... Nie zdążę Dziś cały dzień spędziłam przy Wosie ... W szkole byłam tylko na historii, wystawiał oceny...mam 3 ... odpowiada mi ![]() Co do imprezy "po" ... to robimy ognisko u kumpla z klasy ale to prawdopodobnie dopiero po 15 maja W ogóle to mam kolege w klasie, który ma już zagwarantowany indeks na UJ ... wygrał w konkursie i załapał się do finału On taki mądry chłópak jest... nie dośc że ma już na UJ to w innym konkursie wygrał indeks do najlepszej szkoły [politologii?] prywatnej w Nowym Sączu... Zazdroszcze mu...!! Pierwszy rok w tej szkole ma za darmo, a drugi jeśli zakończy pierwszy rok ze średnią 4,0 też za darmo .. wyobrażacie sobie?! a on jeszcze nie chce tam iśc, bo mowi że nie pasuje do tych "dzianych" ludzi ehhhh
|
|
#2256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, jednych kartkówek nie wpisał do dziennika (zapomniał), jedne wpisał tylko niektórym osobom, więc aż sama się zainteresowałam jaka jest moja sytuacja z tego niemca, bo koleżanka miała mieć 2, ale okazało się, że nie wpisał jej kartkówki z której dostała 5 i momentalnie jej ocena bardzo podskoczyła do góry ![]() Nie dochodzi do mnie, że za kilkanaście dni skończę LO, przecież dopiero co byłam na rozpoczęciu, bałam się, że nie dam sobie rady, że nikogo nie znam w klasie (poszłam sama do klasy, a tylko 3 osoby z mojego gim do mojej szkoły poszły, w tym jedna moja dobra koleżanka, ale na inny profil); a tutaj już koniec Już nie będzie historii ani WOSu, już nigdy nie usłyszę, jak babka z pasją opowiada, nie będę świadkiem śmiesznych sytuacji w wykonaniu chłopaków z klasy, nic już nie będzie, buuuu
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
NIja ja tez zaluje, ze to juz koniec.. i w ogole przeciez to bylo tak niedawno.. bedzie mi brakowalo mojej klasy, pani Zosi, pani Ani, pana Slawka
chodzenia za blok.. i tego wszystkiego.. bede tesknic za moimi Chlopcami
|
|
|
|
#2258 |
|
Adwokat diabła
|
wróciłam, leń ze mnie wiem wiem
wstydzę się..ale obiecuję poprawę za minut kilka.. dzis się trochę zdołowałam, gdy dowiedziałam się że teściowa podziela pomysł wyprowadzki.. nawet zaproponowała abyśmy zamieszkali kątem u jej znajomej która mieszka sama w dużym mieszkaniu.. nie podzielam tego entuzjazmu, ehh aż mi się nie chce przeprowadzać.. zawsze coś, frak..
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Black czyzby szanowana Pani Tesciowa chciala zamieszkac z Toba i TZ?
|
|
|
|
#2260 |
|
Adwokat diabła
|
właśnie nie, ona podziela pomyśł wyniesienia się skąd do stolicy...
jestem w szoku.. zaproponowała że bedzie synkowi pomagac finansowo jak będzie potrzebował, a było mówione że być może obydwoje mamy zamiar w październiku się wynieść.. ehh
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
ojoj
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Black no wiesz mowi, ze synkowi bo synkowi, bo glupio jej by bylo powiedziec, ze i Ciebie bedzie utrzymywac.. wiem, ze nie o to Ci chodzi, ale ona tak wlasnie moze mowi by nikt zle nie zinterpretowal..
|
|
|
|
#2263 |
|
Adwokat diabła
|
bez komentarza co do szanownej teściowej, raz się nie zgadza a drugim wręcz wygania...
hellow? a gdzie w tym wszytskim logika? ktoś prócz mnie się nie uczy? teraz? Leluś ale to już któryś raz tak jest, robimy coś we dwoje a ona tego że ja 'pomagam' czy też coś robię, nie widzi... a czego to "Arturek przywitaj się z Kasią.. " zgon.pl
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Black no sa i tacy ludzie.. i nic na to nie poradzisz, dobrze ze choc Tz jest normalny
![]() ja akurat jak na kogo, ale na rodzine Tz zlego slowa nie moge powiedziec.. a logiki byc nie musi.. moja matka po przyjscoiu z pracy zaczela mi gadac, ze dzieki temu ze ona sie modlila zaliczylam matme i ze malo brakowalo a bym nie zdala- hallo czy ona wie wiecej ode mnie? no ale widzisz logiki nie ma w tym zadnej.. |
|
|
|
#2265 |
|
Adwokat diabła
|
Leluś zostaję narzekac, dobrze że teścia mam normalnego ;D
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
wizaż szwankuje ...
chyba specjalnie przed maturą żebyśmy nie siedziały tylko się uczyły! ehhh no ale jak trzeba to trzeba ide coś porobic! Miłego wieczorku
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
mam okropny dzień.
Cały cas się obijałam. Mam fatalny humor. Chce już wakacje dziewczyny
|
#2268 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czytałam ten wątek....musze wam powiedzieć że już miżoładek do gardła podskakuje....:/ dopiero co zaczynam nauke z WOSU, z polaka jeszcze lektury przeczytac i prezentacji sie nauczyc a z angielskiego licze na szczęście...wiem że to moja wian ale wcześniej to czasu nie było, bo oczywiście nauczyciele nie oszczędzali i tylko sprawdziany,zaliczenia itd. Czy tylko ja jestem takim nieukiem?? hehe od jutra biore sie do roboty.
|
#2269 |
|
Adwokat diabła
|
Myszka
będzie dobrze...wizaż robi to bo chce abyśmy na jego emeryturę zarabiały
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
myszka
tez mam takie dni dziewczyny, czy to ja wczoraj pisałam, ze dzisiaj bede narzekac, że nic sie nie nauczyłam wczoraj z histy? no to wlasnie sobie narzekam juz 22, a ja zrobiłam dopiero wojny w XVII wieku. i to na dodatek nie czuje sie aż tak dobrze z nich ![]() jeszcze z godzine powinnam im poswiecic. bo na pewno rzuci jakies daty i trzeba bedzie napisać co i jak. a nie wiem czy aż tak mam je w głowie, żeby od razu tylko po dacie wpaść o co chodzi ![]() a tu jeszcze została mi wojna 30letnia, absolutyzm we francji, rewolucja angielska, przemiany wew w rzeczypospolitej obojga narodów w XVII wieku, barok i sarmatyzm i jeszcze coś tam religijnego ![]() ołł jeeeaaa ![]()
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba jeszcze dzisiaj po You can dance obejrzę House'a, nie wytrzymam do jutra z tym odcinkiem
![]() A z drugiej strony koszmarnie chce mi się spać i zaczyna mnie boleć głowa z niewyspania, tej nocy spałam może 4 godziny... Jutro się wyśpię ![]() Na wszelki wypadek - dobranoc zetka dasz radę
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Leluś, z tego i z tamtego też się cieszę
![]() Oglądałam film o Annie Frank. Aż smutno mi się zrobiło
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2273 |
|
Adwokat diabła
|
dobranoc!
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Wenedko też oglądałam ten film.
Cały czas siedze w tematyce obozów ( praca z polskiego i własne zainteresowania tym tematem przyciągają mnie do filmów o podobnej tematyce) Stwierdzam, że bardziej poruszył mnie film "Lista Shindlera" Hmm odezwałam się ![]() Zrobiłam wreszcie prace z polskiego! Czytałam o chodzeniu za nauczycielem po dobre oceny ![]() Ja musze powiedzieć, ze mam w klasie dziewczyny, które nie chodzą do szkoły, a później nagle są zagrożone i zaliczają w ostatnim tygodniu i później i tak im się udaje... Albo jest też jedna, która ma bzika na punkcie dobrych ocen. Nie zasługuje na 4, a chodzi do nauczyciela i błaga wręcz o to ocene. Żałosne ![]() Moja rodzina się powiększyła i mam nowego domownika ![]() To śliczna, maleńka suczka (nie powiem rasy bo mnie odrzuca,że jak urośnie to będzie z niej wielkie bydle) Co do przygotowań do nauki to mam tak, że czytam 3 kartki z wosu i zasypiam natychmiast!! I weś tu się ucz do matury człowieku skoro cały czas moge spać ![]() Po zakończeniu roku ide chyba na grila do bardzo dobrej koleżanki ( to będzie ostatnia impreza przed maturą)
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
marta zyje
![]() Wen ![]() a ja nie bylam na wizau tak dlugo, bo... sie okazalo, ze osoba, ktora poznaje plotki dopeiro wtedy, gdy juz sa one przestarzalae wie tearz najwiecej tak, tak.. o mnie mowa.. i w ogole pomaglam koledze prasowke z wosu zorbic na jutro, Tz plan wypowiedzi sprawdzilam, Przyjacielowi tlumaczylam jak zrobic prezentacje i inne takie.. i na moja nauke juz nawet wieczorem zabraklo czasu... czuje kompromitacje.. w ogole wlasnie na gg chlopcy z klasy takie mile rzeczy mi napisali, ze az szok.. no dobra moj przyjaciel z klasy to rozumiem, ale po damianie takich wypowiedzi sie nie spodziewalam.. zawsze wiedzialam, ze mnei lubi ale nie az do tego stopnia milo.. a zarazem smutno, ze to juz koniec..dobranoc moje Piekne
|
|
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak będę dawać kwiatki mojej babce z historii i WOSu, różnie bywało, ale nie wyobrażam sobie, że już nigdy nie wejdę do tej klasy i w ogóle ![]() A ja obejrzałm House'a i na końcu ryczałam jak bóbr A potem się okazało, że pies połknął przypadkowo jakieś tabletki i też umarł Jutro cały dzień z historią ![]()
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w koncu w 3 klasie meic ten pasek na dyplomie...ale nie chodze i nie blagam o rzeczy niemozliwe i o 5 zy 6 z przedmiotu ktorego nie umiem na ta ocene... po prostu jesli ktos mi powiedzial ze za wstawia mi 5 bo cos tam zrobilami wezmie to pod uwage orzy ocenianiu a potem wstawia mi 4 na koniec to chyba dobrze ze sie upominam o swoje? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laski! ;D
Jak mi się dzisiaj nic nie chce Chyba zrobię sobie dzien wolny od nauki [taaaa, tylko żeby nie męczyły mnie później wyrzuty sumienia ]. Do szkoły tylko an 3 lekcje , a później do lekarza sobie śmigam, ha ca! ;D
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
wpdam tylko żeby Wam powiedzieć
Dzień dobry!!! i uciekam do szkoły na 2 lekcje
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za pocieszenie, kochane jesteście (jak zwykle zresztą ) ;P
Ja dzisiaj też idę do szkoły tylko na chwilę - na 12 zaliczyć (nie wiadomo po co) angielski a dokładniej napisać jej list bo musi mieć ocenę z samodzielnej pracy. Mam wystarczająco dużo ocen i spokojnie mogłaby mi dać spokój wrrr... :[ Dzisiaj się wyspałam więc może będę miała więcej zapału do nauki ![]() A jeszcze dzisiaj 4 h korków z polaka
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

)

Jakoś ostatnio nie ciągnie mnie do wypracowań...
Oczywiście mnie pominęła, ale z tego powodu nie rozpaczam, bo wiem, ze nie zasługiwałam an tę ocenę. Z resztą one też, ale cóż..

ale zdam! 

tez mam takie dni