|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
hejo!
fatalnie sie dziewczyny czuję, rozwaliłam czymś wątrobę, żołądek, nie wiem, albo po prostu kawa, której już długo nie piłam daje się we znaki, nieprzespane noce, strach, stres, itd... Może moje nalesniczki, co dziś rano zrobiłam do pracy z twarożkiem szarlotkowym i cynamonem mnie uleczą ![]() Jak dożyją do końca czerwca to juz będę żyła 100 lat !!! Na śniadanie była oczywiście owsianka z morelami, na II własnie jest wiesniak, na obiad naleśniki, na kolacje fasola Jaś z sałateczką jakąś, i jakies przekąski warzywne wwalę. a jak nadal mój brzuch bedzie dokuczał, to jakąś lekkostrawną I fazę 3 dni zrobię, bo niedobrze niedobrze... Buziaczki i miłego dnia ![]()
#2252 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny...doradźcie coś
Jutro ostatni dzień pierwszej fazy a ja nei wiem co dalej robić. 04 czerwiec coraz bliżej a tu dalej jest z czego zrzucać... no i nie wiem czy - zostać na 1 fazie SB - iśc na 2 faze SB - iść na diete strukturalną - stosować zwykłe MŻ-WR i liczyć że coś jeszcze spadnie dodam że mam jakoś już tak strasznie dosyć...od stycznia ciągle się kontroluje i kręce nosem na połowe rzeczy...jestem już jakoś tym zmęczona ;-) poszłabym na lody..ma pizze...ech
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie polecane jest bardzo przedłużać I fazę... węgle są potrzebne, więc wprowadź ich trochę do diety, ale żeby za bardzo nie szaleć - czyli II faza... ale myślę że raz na czas jak zjesz lody albo pizzę to świat i dieta chyba się nie zawali, tylko z umiarem... Bo jak od stycznia się kontrolujesz... nie można się dręczyć dietą
![]()
#2254 |
Wtajemniczenie
|
tak was podczytuje i kusi mnie zeby wrocic do was. tylko nie wiem jak bo dzis pijanstwo z przyjaciolka, 21 wyjezdzam na niecale 2tyg, ledwo 1wracam a juz tej samej nocy wyjezdzam do niemiec a z nich lece do egiptu na 2tyg. moge chyba jedynie... tak lekko sb wprowadzac powoli
![]() btw, kolezanki z ktorymi ciagnelam ten temat. zrobilam sobie tydzien temu tatuaz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Własnie pokaż, bo i ja planuję sobie zrobić: napewno napis tylko pozostaje kwestia wyboru języka Arabski, hebrajski hmm?
II ś zaliczone : jog. nat ![]()
#2257 |
Raczkowanie
|
Hej hej,
widze, ze nowicjuszki tutaj albo rzucaja sie w wir diety na maxa i fantastycznie sobie radza (brawo, alka132!!), albo sluch po nich ginie ![]() ![]() Bo u mnie to jak na razie w kratke: 1 dzien prawie-sb (ale nie odstawie kawy ![]() ![]() ![]() Ale mialam wlasnie wycieczkowy dlugi weekend i nie dalo sie... Za to jezdzilam na rowerze, tanczylam, zwiedzalam, tanczylam, chodzilam po gorach, jezdzilam na rowerze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No ![]() To tyle ![]() Pozdrawiam zakwasowo (nie ma jak zdobywanie szczytow przy mojej kondycji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Wtajemniczenie
|
hm, nie sa zbyt wymyslne, ale kolejne 2 beda ciekawsze i ladniejsze
![]() 1 to ptak/mewa na nadgarsku. na zdjeciach wyszla slabo, na zywo jest duuuzo ladniejsza ![]() a drugie to gwiazki tak na ramieniu w tym pionie gdzie juz polaczylo sie z plecami, tak bardziej z tylu, ale wyginalam sie zeby to zdj zrobic i wyszlo troche przeklamane ![]() tatuaze dopiero sie goja, sa jeszcze te 'tuszowe strupki', w niektorych miejscach juz zeszly dlatego na zdjeciu wyglada jakby te gwiazki kopniete byly, takie nierowne ![]() edit: aaa, gwiazki sa niebieskie ![]()
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2008-05-13 o 10:50 Powód: dopisek. |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
B. ladne
![]() Własnie napisałam w temacie o tatuażach, że poszukuję kogoś kto by mi przeniósł sentencją z j. pol na np. hebrajski, arabski ![]()
#2260 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() facet od razu powiedzial zebym najpierw zrobila reke bo po plecach moze mi sie odechciec ![]() nie znam nikogo takiego szczerze mowiac... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie już po:
Dziś czekają mnie zakupy ![]() ![]()
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Blonde- masz racje, ale zapewne na jakimś forum ktoś mi dobrze doradzi
![]() Teraz pozostaje tylko kwestia, gdzie chcę ten tatuaż. Jakie miejsce na ciele. Myśle o brzuchu, po prawej stronie, tak w sumie na zakończeniu żeber, ale pewnie ból będzie niesamowity no i przy każdym przytyciu tatuaż może nie ładnie wyglądać....
#2263 |
Wtajemniczenie
|
Majka, ogorki malosolne powinny byc ok
![]()
![]() |
#2264 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() NIeeee to nie jest śniadanie na SB bo po pierwsze to jest słabe żródło białka (proponuje serek wiejski lub homo) po za tym gdzie są warzywa?? Cytat:
na myśl o tych ogórasach ślinotok mam ![]()
![]() |
#2265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale zem sie stesknila za piekna Asienka ![]() ![]() ![]() ah, tez kocham ogorki. pod kazda postacia! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W II fazie nadal nie można kawy i cukru włączyć? Ale już koncentrat pomidorowy chyba jest dozwolony mimo, że zawiera w składzie cukier czy nie?
![]() |
#2267 |
Zadomowienie
|
Czy za Nedda to juz nikt nie tesknil
![]() ![]() Moja waga sie wacha pomiedzy 59 a 60 i sama nie wie na co sie zdecydowac ![]() Ogolnie ostatnio duuzo winka w sibie wlewam :P Calusy i mykam jesc owsianke jak zjem to napisze obszerna relacje ![]()
#2268 |
Zadomowienie
|
a ja dzis stwierdzilam ze nie musze chudnac do 55 kilo, naprawde cieszylabym sie gdyby przed byla cyferka 5 a nie 6...
poza tym wiem jak wygladalam wazac 55 kilo, troche wychodzona, tzn nie ze bym plakala gdybym tyle wazyla ale najbardziej chcialabym odchudzic lydki
#2269 |
Zakorzenienie
|
A co dziś jecie na obiadek?
Telik - warzywa były rano w serku białym. Hmm...Na obiad będzie brokułka. Źle ?
#2270 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja mam jeszcze pytanko odnosnie slodzikow, bo widze, ze nimi wlasnie zastepujecie cukier... A przeciez tam jest tyle konserwantow...! Moja rodzina (lekarska zreszta), na przyklad, za Chiny nie zamienilaby bialego cukru na slodziki, mowia, ze tam sama chemia... I niestety maja chyba racje... Czy nie lepiej zastapic go cukrem trzcinowym, na przyklad..? Albo po prostu zupelnie odstawic (hmmm, latwo powiedziec...)??
To samo z owocami suszonymi, one przeciez tez zwykle porzadnie zakonserwowane sa... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Raczkowanie
|
Cześć Wszystkim!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam, że się nad sobą użalam, wiem, że sama jestem sobie winna, ale Wy jesteście moją Motywacją ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
No nareszcie widze moje cudowne i stare towarzyszki
![]() ![]() Sie wkurzylam, bo poszlam na zajecia i okazalo sie , ze 2 cw nie bylo :/ Wiesz poszlam na spacerek z kolezankami po Rynku (sklepy :P ) i mnie moje cudne t-bary do krwi obtarły. A jeszcze na zakupki mialam isc, bo nie mam nic na biczowy obiadek. Dzisiaj bedzie kalafior z pomidorem i ziolami. Nie mam ochoty na nic ciezkiego. Ahcaczku mam nadzieję, że wszystko się dobrze skonczy ![]() Ja mialam jutro na cytologie jechac, ale TZ ma dodatkowe zajecia i bedzie mogl mnie zawieźć dopiero w poniedzialek. Nieprzydatny jest ostatnio jakiś. |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Kochane!
Wiec u mnie nie ciekawie od dwoch dni kompulsy ![]() ![]() Ale probuje z tym walczyc,dzisiaj rano zjadalam owsianke z daktylami i mam nadzieje ze bedzie lepeij... Niby w zyciu wszystko ok.Nawet bardzo ![]() W tym tyg.mam sesje plenerową a totalnie jestem wypruta z energii i z checi. W sobote pracowalismy z fotografem do 3 nad ranem...I z butelką wina :P Ale wyniki naprawdę fajne ![]() Przytulam Slonca ![]()
#2274 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej całkowicie odstawic, to jasne
![]() Jesli chodzi o zastepowanie innym cukrem, to raczej nie, bo w SB chodzi o wyeliminowanie węglowodanów w pierwszej fazie w ogóle, aby uregulować gospodarke insulinowa, a słodzenie cukrem... zdecydowanie nie współgra z tym ![]()
#2275 |
Zakorzenienie
|
Nedduś a pochwalisz się jakimiś fotkami ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jutro idę do Gina zobaczymy co powie... ![]()
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
ja. ![]() uff i jestem, wreszcie po egzaminie z biologii, jutro gorzej fizyka i matematyka. już się boję, póki co mogłam Was tu wcale nie odwiedzic, bo mi się monitor spalił ![]() dzisiaj rano, na śniadanko sobie była suróweczka i 1 kawałek razowca, na IIgie wiesniak, a teraz sobie zrobiłam mini leczo. ![]() blonde śliczne tatuaże ![]() ![]() a za ten na nadgarstku, to szacuneczek bo tak czytam, że strasznie bolało ![]() i odmeldowałam się i idę dalej się uczyć, chociaż wyjdę na leżak, do ogrodu , to mi może szybciej nauka wejdzie.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Rozeznanie
|
wynik niby fajny tylko że jakoś tak..słonko świeci...poszłoby się na lody, zjadło jakieś jabłuszko...napiło coca coli...a ja od stycznia praktycznie myślę o każdej rzeczy którą zjadam...czy moge czy powinnam a co by tu zjeść na obiad...a na śniadanko a na kolacje... a co tu kupić... a ja nie przyzwyczajona jestem bo z rodzicami mieszkam i zawsze coś tam na obiadek było i w lodówce też ...tylko się okazuje że to w większości zakazane rzeczy
a dziś kolejny grzech - ketchup - zaczynam się łamać i wkurzam się na siebie przez to strasznie i sampoczucie mi siada przez to wszystko a na piwko iść nei moge!
![]() |
#2279 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2280 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oj tak przeczytałam to co napisałam i stwierdzam że marudze...to chyba z braku owoców - obsesyjnie myślę o jabłku, o pachnącym soczystym jabłku, o słodkim bananku, o soku owocowym...Boże dobrze że jutro już 14 dzień - nie myślałam że ta 1 faza jest taka trudna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.