![]() |
#2251 |
Zadomowienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Dziewczyny, widzę dzisiaj sesjowy dzień mamy. Wszystkie piękne i kwitnące, mamusiowe modelki
![]() ![]() ![]() Fajnie, że mamy te numery, z czasem pewnie jak będzie potrzeba to jakoś to dopracujemy ![]() majkela12 Ty tam dbaj o siebie i nie przemęczaj się, dobrze, że z maluchem wsio ok, chociaż tyle dobrze, szkoda tylko, że się nacierpieć musisz. A przewijak na łóżeczko wydaje mi się wygodny, też taki kupiliśmy z berbera, bo wzorek mi się tak spodobał ![]() Dziewczyny, jak mi się Sprita zachciało, normalnie szok. A wczoraj w nocy zupa śledziowa mi sie śniła...źle ze mną ![]()
#2252 |
Zakorzenienie
|
Sweet Delights ja dzisiaj w nocy pierwszy arz spać nie mogłam z głodu i o 4 jadłam jabłko jak Tż do pracy wstawał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zadomowienie
|
zebra666 to Ty tylko jabłko, ja jednej nocy jakoś w zeszłym tygodniu wstaje w nocy do łazienki, patrze łóżko puste, drepczę na dół i co widzę? Tż stoi w kuchni i po ciemku wyjada palcem ze słoika nutellę
![]() ![]()
#2254 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się coli napiła ale nie mam:P zstaje sok grejpfrutowy albo porzeczkowy.... zgaga będzie po tym na bank
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Dzien Doberek
![]() Ja wczoraj zamiast isc spac to musialam jechac z moim Tzetem i jeg kumplem do apteki bo jaies plasterki bo ten sobie pod okiemskore rozwalil.. a ze moj Tzet nie wiedzial gdzie ta apteka no to musialam jechac i tyle mialam ze spania ![]() Ja jescze w nocy nie jadlam nic nie zdarzylo mi sie JESZCZE ![]() Dzisiaj na weekendzik do ostrowa sie wybieram... wiec jak zwykle bede mniej na wizazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zadomowienie
|
Hejka Dziewczyny,
Zapomniałyście o mnie, wyślę wam mój numer po południu ![]() Jak wy już urodzicie, to ja uciekam z wami na odchowalnie, tam też jest wątek młodych mamuś, tylko coś ostatnio zamarł. Brzuszki macie prześliczne, u mnie to w sumie jescze nic nie widać, za to pokażę wam coś innego. Moje słodziaki (etap dwóch różnych skarpetek już za nami) ![]()
#2257 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że jabłuszko a nie np schabowy ![]() Cytat:
![]() Oj zjadłabym teraz na kanapeczce na śniadanko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() -------------------------------------------------------------- Ja nawet w lepszym humorku . Raz tylko na siusiu wstałam. Jestem z siebie dumna ![]() ![]() Co tu dzisiaj robić jak nie mogę sprzątać ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2258 |
Wtajemniczenie
|
Helloł
Puma a podaj link na ten wątek młodych mamuś na odchowani.. Bo coś znaleźć nie mogę ![]() Majkela ja bym chciała przeleżeć cały dzień ale mam tyyyle sprzątania... Asiulka miłego i ciepłego weekendu ![]() Katar mam a nie chce mi się wstać po chusteczkę... Wiecie, że w radiu już lecą piosenki świąteczne ![]() A i Pumciu Amelka jest tak cudna, że bym ją zjadła ![]() ![]() Edytowane przez samanthhha Czas edycji: 2009-10-16 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() codo weekendu to wyjezdzam tam wieczorem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Wtajemniczenie
|
Asiulka nie umrzesz... masz nas
![]() ![]() Dziś będę dzwonić do mojej siostry ciotecznej z tego szpitala, w którym MOŻE będę rodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie musze jechac odwiedzic szpital w poznaniu ... bo nie mam pojecia co jak i gdzie bo gdybym wczesnij zaczelarodzic to co???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Wtajemniczenie
|
ej nooooo.... ja też mam!!! tak jakby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zadomowienie
|
Asiuulka89 a możesz napisać coć o naszym szpitalu? Bo ja nie zamierzam chodzić na SR i nie bardzo wiem co i jak
![]() ![]() ![]()
#2264 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dzieFczyny
![]() Pumcia ślicznie razem wygladają ![]() Asiulka to nie bedziesz się nudizła... ja sie lekko przeziębiłam przez to przemoknięcie i zmarznięćie w środę więc grzecznie w domciu przesiedzę weekemd...w ściekła jestem, bo wiecie u mnie zapowiadali brak prądu nawet jeszcze dzisiaj ![]() ![]() I dziękuję Ci za komentarzyk na nk ![]() ![]() Samanthhha będę płakać... wczoraj do zdjęcia chciałąm wcisnąć się w swoje śliczne dżinsy biodrówki... myślałam, że najwyżej ich nie zapnę.... ale brakowało mi tak dużo do zapięcia się, że aż odstawało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Wtajemniczenie
|
Zebra mi poszło w sam brzuch... na razie - zobaczymy jeszcze, w końcu dwa miechy przede mną
![]() ![]() Nie dobrze, że się przeziębiłaś ![]() ![]() ![]() A teraz pytanie!!! Tylko się nie śmiać... Kojarzycie taką bajkę z dzieciństwa dziewczynce, która miała takie czarodziejskie lusterko, dzięki, któremu mogła się zmieniać w inne osoby??? Np za swoje koleżanki czy kogoś.. Jakaś ona chyba japońska była ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- I pytanie numer dwa! Laktatory macie ręczne czy elektryczne? |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zadomowienie
|
To była Sali
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Kupiłam ręczny A co to za quiz???? co wygrałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Wtajemniczenie
|
Eeee... no kfiatek oczywiście
![]() ![]() A co sądzicie o takim? Bo się nie znam.. http://allegro.pl/item772141827_baby..._warszawa.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha ja tak z nudów tylko, bo prądu nie miałam:P A Ty tak, bo lubisz chyba normalnie
![]() a ta bajka coś mi mówi, ale jeszcz enie wiem co:F Widzę, ze rozwiązało się pyatnie nr.1 Odpowiedź na pytanie nr.2 - nie mam wcale ale jak kupię to ręczny avent Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-16 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Wtajemniczenie
|
To nie jest sali!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie słyszałam dobrych opinii na jego temat- w ogóle na temat tej firmy. Zebra chyba coś kiedyś wspominała że jest do d.... Ja mam TT- wiele osób go poleca i jest troszkę tańszy niż Aventu ![]() Kurcze ja ostatnio czuję się taka duża. Taka ciężka. Jakiś tydzień brzydoty mnie dopadł ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- To nie możliwe- musi byś czarodziejka Sali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zadomowienie
|
samanthhha z bajką nie pomogę, nie przepadam z chińskimi bajkami. Jeśli chodzi o laktator to ja planuję zakupić taki o: http://www.allegro.pl/item762320660_..._bpa_free.html
czytałam, że babki chwalą go sobie więc myślę, że będzie ok, poza tym butelki tez chcę z tej serii, żeby był komplet. Ten co wrzuciłaś link to mamy raczej odradzały, ponoć nieskuteczny, nie odciąga i w ogóle do kitu...no i dla mnie tak jakoś mizernie wygląda.
#2272 |
Wtajemniczenie
|
To nie to... Sprawdziłam
![]() ![]() ![]() Też się czuje wielka z tym brzuchem. Ciąży mi ta ciąża już ![]() Hmm... To poszukam tych TT a co ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- To ja też taki kupie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
O teraz ten link zauważyłam dopiero heheh
Samanthhha właśnie ja kiedyś pisałam, ze jest o d... rozbić- z mamusiowego któraś mamusia go miała i nie zachwalała... oni mają fajne kocyki, ręczniczki i inne takie ale laktatora nie polecam Może też psozukam z TT ze względu na cenę, ale jak coś to wiem, że ten avent sobie chwalą ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Wtajemniczenie
|
Ja się przymierzam do kupna tego TT ale poczekam na razie na Tż
![]() ![]() A przewijak http://www.allegro.pl/item772932479.html co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zadomowienie
|
samanthhha
![]() ![]()
#2276 |
Wtajemniczenie
|
Też se kupie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |||||
Wtajemniczenie
|
co do laktatora to ja mam ręczny mendela czy jakos tak. ale koleżanka ma elektryczny to można silniczek pozysczyc słysząłam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() uciekam po przwijak ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
Nie no nie mogę wAs czytać... pokazujecie mi takei fajowe rzeczy, których jeszcze nie mam a nie mogę teraz kupować przez meisiąc chociaż, bo sąsiad wczoraj był pomierzyć czego ile brakuje i będzie trza płacić jak kupi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurde dużo mam do sprzątania i prasowania... Chyba się wezmę za to.. A i napiszcie mi kochane moje jak się robi naleśniki. TYLKO DOKŁADNIE ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha Naleśniki uwielbiam robić a więc mam andzieję, ze pomogę- dodam, ze to mojeje mamuni przepis i robiłam je z jego aż dwa razy ale za każdym razem supcio wyszły
![]() mleko mąka troche soli proszek do pieczenia cukier trochę wody W takich proporcjach mleka i mąki ażeby miało to konsystencje gęściejszą od jogurtu. proszku daje płaską łyżeczkę a mleka z wodą tak pół na pół z mąką- jak dwie szklanki mleka to tyle samo mąki... wiesz wody zcasem nie dodawałam wcale ![]() ![]() A smaży się na odrobinie oleju wylewasz chochla i obracasz szybko patelnią żeby się rozlało na całą patelnię za chwilę obraczasz. do każdego placka ponownie doadje tą troszke oleju -tak żeby sie tylko nie przylepiał.. zresztą dużo zależy od patelni ja mam starej generacji ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-16 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.