Panny Młode - Kielce cz. II - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-09, 19:00   #2251
kasiaher
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

dziewczynki zespół Axis Band ma mój termin wolny ale koleś nie chciał mi powiedzieć ile biorą ? Wiecie coś na ten temat? Bo nie mam zamiaru brać zespołu który krzyknie mi 4-5 tyś...
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 21:34   #2252
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

Dziękuje dziewczynki zobaczymy jak to będzie z tymi moimi kolczykami te drugie nie wiszące też są ładne, niestety zdjęcia tego nie oddają, mam kiepskiej jakości aparat w telefonie, pozatym odbijają się te diamenciki i zależy jak padnie światło. Dziś byłam pierwszy raz w biżuterii ślubnej, specjalna okazja była i powiem wam, że fajnie się prezentuje bo mam już zdjęcia w niej.
Oj dzisiejszy dzień był dla mnie bardzo stresujący w naszej parafii był obraz Matki Boskiej ksiądz mnie dorwał i musiałam czytać modlitwę myślałam, że na zawał zejdę cały tydzień przeżywałam, ale jakoś poszło chodź głos mi drżał i nogi miałam jak z waty ciekawe czy na ślubie też tak będę przeżywać próbę mikrofonu

Niestety nie udało mi się w Kielcach załatwić ciast u Braci Janusza nic nie dali spróbować, na ciasta nie dają pudełek gdyby jakies zostały, ceny też nie takie małe. W kolejnej cukierni marudzili, że jak tortu nie zamawiamy i sernika to nie zarobią, no przepraszam jak nie zamówimy nic to tym bardziej nie zarobią a tak zawsze coś, bo to nie jest kwota 20zł tylko 400, ale widocznie dla nich to mało, więc zostajemy przy Jędrzejowie, jednak pierwsza myśl najlepsza, akurat u mnie się to sprawdza w 100%.

Ja jutro biegnę z samego rana do szpitala, nie będzie mnie jakiś czas, więc składam dziewczynką, które ślubują w ten weekend już dziś Wszystkiego Najlepszego.
Madzia i Dominik wiem, że w ten weekend czas na Was,
trzymam kciuki za pogodę, co byście nie zmokli na piechotkę idąc,
Madziu, żeby bukiet był oryginalny i jedyny w swoim rodzaju,
no i Kochani, żeby było jak z bajki a nawet lepiej Wszystkiego Najlepszego
Stary 2008-09-09, 22:19   #2253
majka777
Przyczajenie

kasiaher axis band biorą jakos 3500 (za 1 noc do godz 4 jakos) plus facet na saksofonie ok 200 zl i dojazd wiec wychodzi kolo 4 tysięcy.Wiem bo znam jednego z członków zespołu a poza tym sama sie nimi interesowałam. Tak ode mnie-fajnie grają tylko cena moim zdaniem zawyzona i z menadzerem cięzko się dogadac..
majka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 22:52   #2254
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

Dagunia-trzymam za Ciebie kciuki zeby Twoje zdrowko powrocilo do normy
zycze szybkiego powrotu do zdrowia i do nas

kasiaher-jak chcesz moge Ci podac namiary na moja kapele-uwazam ze nie jest zla wiem ze w tym roku roku biora mniej pieniazkow ale od przyszlego maja juz wiecej,za dwa tygodnie napisze jeszcze czy warto czy nie ale z tego co pamietam to na przyszly rok juz maja zamowienia ciekawe tylko czy Wasz termin wolny?bo tak naprawde to masz do slubu 9m-cy a to jak na terminy u zespolow to nie tak duzo czasu!ja na rok przed myslalam ze bedzie ciezko ale akurat termin wrzesniaowy mieli ten jeden jedyny wolny wiec nam sie udalo
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 07:11   #2255
mika_am
Raczkowanie

Dziewczynki powiedzcie mi co trzeba jeśli idzie sie do koscioła zamówić termin ślubu, czy wtedy jeszcze cos sie załatwia?
i powiedzcie czy to odpowiedni termin żeby szukać sukni ślubnej jeśli do niego jeszcze 9 miesięcy?
mika_am jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 07:23   #2256
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

na zamówienie terminu nic nie musisz brać.
co do sukni. możesz zacząc się rozgladać. np przymierzyć co ci sie podoba, zobaczyc jak się w tym czujesz.
ja na 9 miesiecy przed zaczełam się rozgladać i nie wszędzie spotkałam sie z miłym przyjęcie: bo za wcześnie bo mi się w głowie poprzewraca itp.
ale myśle że ostateczne poszukiwania to tak 5 miesiecy wcześniej
Stary 2008-09-10, 07:37   #2257
kasiaher
Wtajemniczenie

DORISO208 czekam na nr. tel. i jakbyś jeszcze nazwę mi powiedziała bo może już do nich dzwoniłam.
madziadominik jak tam samopoczucie? bo zostało ci jeszcze trzy dni do tego cudownego dnia
mika_am ja już zaczełam oglądać, i powiem ci że jak byłam w dwóch sklepach gdzie szyją na miarę to mi powiedzieli żebym przyszła w połowie września i wybrała model. Zeby mieli czas sprowadzić materiał i czas na uszycie.
Ja czekam aż moja przyjaciółka przyjedzie ( jest za granicą) i już zacznę chodzić i mierzyć . Kurcze dziewczyny tego już nie mogę się doczekać.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-10, 07:38   #2258
mika_am
Raczkowanie

[quote=madziadominik;89456 41] dzięki wielkie
Ja mam dylemat gdzie mamy wziać ślub, czy w moim kosciele, czy też w Kościele TŻ-dlatego też nie mozemy sie zebrać!U siebie lepiej bym sie czułą, mogłabym zamówić sobie Chórek, albo wprowadzic kogoś aby mi zagrał- bo mam znajomego organiste, ale cena powala na kolana 1000zł z organistą, koscielnym i zapowiedzi!u TŻ natomiast jest bardzo ładny kościólek- w nowym stylu (u mnie zabytkowy też ładny ale ciemno w środku) i cena to 350zł z zapowiedziami dodatkowo organista i koscielny!trudno zdecydować!
Mamy już sale, kucharki, muzyke i kurs przedmałzeński (ten z księdzem)!nie mogę sie też zdecydować na fotografa i kamerzyste!

kasiaher gdzie przymierzałaś suknie i jakie podobaja Ci się??
Gdyby nie to że mamy tego samego dnia ślub to bym poleciła Ci mój zespół Akord biorą 2500 za 2 dni!
mika_am jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 08:23   #2259
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mika_am Pokaż wiadomość
kasiaher gdzie przymierzałaś suknie i jakie podobaja Ci się??
Gdyby nie to że mamy tego samego dnia ślub to bym poleciła Ci mój zespół Akord biorą 2500 za 2 dni!
powiem ci że jeszcze nie mierzyłam, narazie oglądałam tylko jedna mi się tak spodobała że wybrałam ją w ciemno . Muszę ją przymierzyć , i jak wcześniej wspominałam że nie chcę mieć koła przy sukience tak teraz zmieniłam zdanie, dlatego że moja przyszła szwagierka brała ślub 2 sierpnia i miała sukienkę z kołem i bardzo dobrze to wyglądało i jest bardzo szczupła tak jak ja. Ja myślałam że koło mnie poszerzy i wizualnie obniży. Ona miała rozmiar sukni chyba coś ja 34 a koło w pasie miała zwężane i z rozmiaru 40 więc chyba się zdecyduje. Suknie patrzyła w M&s Moda i jeszcze na sienkiewicza ale nie wiem jak się ta firma nazywa oglądałam w Paryżance, Cymbeline, i jeszcze zostało mi trochę salonów.

Jeśli chodzi o ślub to ja biorę w swoim kościele , a miałam zamiar brać w katedrze tam należy mój misio ale w końcu stwierdziliśmy że jednak u mnie bo tak lepiej
Stary 2008-09-10, 08:37   #2260
kasiaher
Wtajemniczenie

Pierwsza suknia to ta moja wybrana niestety nie ma zdjęcia z przodu, ale jest piękna, druga też mi wpadła w oko. Ale to wiesz nie wszystko co ładnie wygląda na wieszaku będzie wyglądać na tobie

ta również jest piękna ale oczywiście w bieli musi być.

Stary 2008-09-10, 09:30   #2261
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Madzia nie stresuj się pogoda , podobno ma być bardzo podobnie jak dziś..dla mnie taka pogoda jest idealna ani za ciepło ani za zimno...tak mnie naszlo zeby to napisac, bo wiem jak pogoda moze stresowac...
A w ogole nie mam nawet czasu czytac co tutaj piszecie ani wypowiadac sie
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 09:47   #2262
agunia82
Zakorzenienie

Dziewczyny, z sukniami teraz jest tak, że obecnie zaczyna się wyprzedaż kolekcji 2008 i suknie można za pół darmo kupić. Jak byłam po odbiór mojej (za którą dałam 2100) to suknie niektóre przecenili nawet poniżej 1000, tyle tylko że wybór już był mniejszy tych z promocji, a ona zapewne dotyczyła tych sukni z manekina do dopasowania, uszycie od nowa pewnie wyszłoby drożej.
Natomiast w styczniu wejdą nowe kolekcje i na pewno będzie w czym przebierać. Ale i ceny będą odpowiednio wyższe

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 09:53   #2263
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

dziewczynki wiecie ja sie nie stresuje jeszcze.
bardziej stresuje sie mój przyszły mąż. jak to stwierdził "on w naszym zwiazku się stresuje"

w sumie pogode też już obejrzałam. na wielu portalach i zapowiadaja koło 14-15 stopni i bezchmurne niebo. jak dla mnie marzenie. przynajmniej w sukni się nie ugotuje. dodatkowo gościa bedzie sie chciało bawić

dagunia strasznie dziękuje. i życze abyś szybciutko wróciła do domu i żeby nic nie staneło na drodze waszemu szczęsciu . ja w sobote pomodle się za ciebie

kasiaher mój typ to
1. http://www.lisaferrera.pl/images/xla...0FULL_cymk.jpg - na szczupłej osobie bedzie rewelacyjnie wyglądać. do tego jeszcze ten zwiewny styl. cudo
Stary 2008-09-10, 10:03   #2264
kasiaher
Wtajemniczenie

Ja pytałam się w salonie o nową kolekcję to mi powiedzieli tylko że kolekcja dużo się nie zmieni od tej teraźniejszej. Jedynie co to może troszkę góra inaczej zrobiona albo inna koronka. Kroje raczej się nie zmienią, ale to chyba też zależy w którym salonie ja np. pytałam w Cymbeline i M&S Moda i na sienkiewicza( jak już wspomniałam wcześniej nie pamiętam nazwy) Jest jeszcze jeden salon na okrzei muszę chyba tam pojechać bo podobno są fajne suknie.
Rzeczywiście ceny tych sukien bardzo spadają nawet o 60- 70 %, jeśli nawet na tych cenach zarabiają to reczywiście mają niezłe dochody jak wchodzą nowe kolekcje i są dużo droższe, więc może trzeba się zastanowić nad wyborem sukni z kolekcji obecnej?

Dziewczynki zdobyłam jeszcze dwa numery do zespołów, może się uda. Podobno są świetni jednych widziałam bo byłam na weselu i powiem szczerze że mi się podobali a drugich polecił mi brat cioteczny który powiedział że jak by mieli wolny termin to by ich wzioł ten pierwszy był u niego. Nie wiem jakie nazwy ale jak się dowiem to napiszę może znacie i będziecie mogły mi coś na ich temat powiedzieć.
Mam nadzieje że mi się uda, bo jak narazie to mój największy problem A jak mój misio się nie zdecyduje na kamerzystę i fotografa szybko to znowu będę siedzieć i się martwić czy któś ma wolny termin, a zawsze mi wypomina że jestem nie zdecydowana. Ah ci faceci

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
kasiaher mój typ to
1. http://www.lisaferrera.pl/images/xla...0FULL_cymk.jpg - na szczupłej osobie bedzie rewelacyjnie wyglądać. do tego jeszcze ten zwiewny styl. cudo
Też mi się podoba , ciekawe jak ja będę wyglądać w takiej sukni.
Stary 2008-09-10, 10:08   #2265
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Ja pytałam się w salonie o nową kolekcję to mi powiedzieli tylko że kolekcja dużo się nie zmieni od tej teraźniejszej. Jedynie co to może troszkę góra inaczej zrobiona albo inna koronka. Kroje raczej się nie zmienią, ale to chyba też zależy w którym salonie ja np. pytałam w Cymbeline i M&S Moda i na sienkiewicza( jak już wspomniałam wcześniej nie pamiętam nazwy) Jest jeszcze jeden salon na okrzei muszę chyba tam pojechać bo podobno są fajne suknie.
Rzeczywiście ceny tych sukien bardzo spadają nawet o 60- 70 %, jeśli nawet na tych cenach zarabiają to reczywiście mają niezłe dochody jak wchodzą nowe kolekcje i są dużo droższe, więc może trzeba się zastanowić nad wyborem sukni z kolekcji obecnej?

Dziewczynki zdobyłam jeszcze dwa numery do zespołów, może się uda. Podobno są świetni jednych widziałam bo byłam na weselu i powiem szczerze że mi się podobali a drugich polecił mi brat cioteczny który powiedział że jak by mieli wolny termin to by ich wzioł ten pierwszy był u niego. Nie wiem jakie nazwy ale jak się dowiem to napiszę może znacie i będziecie mogły mi coś na ich temat powiedzieć.
Mam nadzieje że mi się uda, bo jak narazie to mój największy problem A jak mój misio się nie zdecyduje na kamerzystę i fotografa szybko to znowu będę siedzieć i się martwić czy któś ma wolny termin, a zawsze mi wypomina że jestem nie zdecydowana. Ah ci faceci
z tymi sukniami święta racja, zwykle tak jest że nowa kolekcja to praktycznie to samo, tylko tu czy tam jakiś lifting mały przechodzi. I tyle. A skoro nie widać różnicy to po co przepłacać?

Jeśli chodzi o fotografa i kamerzystę, radziłabym już się na kogoś zdecydować. Mój brat i tato siedzą w tej branży i mają już nawet niektóre terminy na sierpień zajęte! Więc jak chcecie mieć dobrego fotografa to już zaklepujcie termin!

Aha, zapomniałabym, dagunia słońce, trzymam za zdrówko, wracaj do nas już w pełni wykurowana!

Stary 2008-09-10, 10:13   #2266
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
z tymi sukniami święta racja, zwykle tak jest że nowa kolekcja to praktycznie to samo, tylko tu czy tam jakiś lifting mały przechodzi. I tyle. A skoro nie widać różnicy to po co przepłacać?

Jeśli chodzi o fotografa i kamerzystę, radziłabym już się na kogoś zdecydować. Mój brat i tato siedzą w tej branży i mają już nawet niektóre terminy na sierpień zajęte! Więc jak chcecie mieć dobrego fotografa to już zaklepujcie termin!

Aha, zapomniałabym, dagunia słońce, trzymam za zdrówko, wracaj do nas już w pełni wykurowana!
święta racja z tymi sukniami
Jeśli chodzi o to drugie to mam paru wybranych ale oczywiście mój misio wybrzydza
dagudnia również trzymam dużo zdrówka wracaj do nas szybko
Stary 2008-09-10, 10:33   #2267
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia 23 Pokaż wiadomość
gosikk_s masz racje jak dla mnie toteż porażka to Ella a naszą otografką była żona Janoty i muszę powiedzieć totalna porażka Ona wie o fotografowaniu tyle samo co ja!!!!!!!!!!!!! a cvo podejscia to mam o nich coraz gorsze zdanie ostatnio pokłóciłam się z panem Janotą bo On twierdzi że Ja wszystko źle zrozumiałam przy umowie! a ja bardzo dobrze zrozumiałam!
Te forumki które miały z Elli p. Janotę z żoną były zadowolone z ich pracy więc trudno mi ocenić czemu w Twoim przypadku coś było nie tak. No ale wiadomo że każdy oczekuje czego innego i co innego mu się podoba. Jeśli chodzi o współpracę z p. Janotą to my nie dochodziliśmy się z nim o nic choć nie byłam zachwycona z jego ekipy, żeby nie powiedzieć że chwilami mialam ochotę udusić obu panów . Ale ja za leniwa jestem i najczęściej macham ręką a mój mąż tym bardziej

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 10:41   #2268
kasiaher
Wtajemniczenie

ja jestem przerażona jak tu ludzie robią nam na złość, tzn . chodzi mi o przygotowania.
Ja jak poszłam podpisać umowę o salę dopiero po 10 m-cach to babka sie patrzyła na mnie jak na głupią co ja nawymyślałam ale wolę się zabezpieczyć . AHA w końcu nie podpisałam tej umowy bo chcę inaczej tą umowę skonstrułować. Zobaczymy co babka na to powie...
" Klient nasz Pan " do tego się powinni stosować wszyscy którzy świadczą jakieś usługi
Stary 2008-09-10, 10:53   #2269
gosikk_s
Zakorzenienie

Madziadominik, mogę wiedzieć z którego salonu masz suknię? Bo mam wrażenie że na wystawie Paryżanki widziałam taką jak Twoja ale może to tylko złudzenie

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-10, 10:54   #2270
kasiaher
Wtajemniczenie

DORISO dzwoniłam i mają wolny termin mój, powiedzieli mi 2.500 za jeden dzień i 3000 tyś za dwa. Kurcze fajnie, ale muszę jeszcze chociaż ich zobaczyc zanim podejmę decyzję
Stary 2008-09-10, 10:55   #2271
DORIS0208
Rozeznanie

kasiaher-wyslalam Ci wiadomosc na privamam nadzieje ze beda miec termin wolny bo jak wspomnialam ich kalendarz na przyszly rok juz w duzej czesci zapisany ale dla mnie to dobra wiadomosc bo to znaczy ze ich ludzie chetnie biora

co do sukien slubnych i ich szukania to mysle ze na pol roku smialo wystarczy chyba ze chcecie kiecuszki z zagranicznych kolekcji,wtedy czas znacznie sie wydluza(min.9m-cy wczesniej)natomiast fasony w nowych kolekcjach tez czesto sie powtarzaja-moda slubna az tak bardzo sie nie zmienia,ja na Waszym miejscu popatrzylabym teraz gdy schodzi stara a zanim wejdzie nowa-to duza oszczdnosc zwlaszcza ze sa przeceny!wiec po co przeplacac!
tylko koniecznie trzeba przymierzac bo wtedy wiadomo w jakim fasonie czujemy sie najlepiej i mozna "trafic"na swoja-wymarzona(choc za kazdym razem po wyborze bedzie mysl a moze to mogla byc inna..itp.)i najwazniejsze dobrze sie w niej czuc!dylematy chyba zawsze beda,choc ja piekniejszej od swojej nie widzialam(wedlug mnie-jestem w niej zakochana na maxa)ale zeby sobie dogodzic to mowie ze najlepiej by bylo gdybysmy mialy tak ze trzyw dodatku rozne to by bylo fajnie

a teraz mniej optymistycznie
dzis mijaja dwa lata jak nie ma z nami mojego mlodszego brata
bardzo mi Go brakuje i wiedzialam ze przed samym weselem bedzie jeszcze gorzej...gdyby byl wszystko byloby inaczej...
Stary 2008-09-10, 11:00   #2272
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość

bardzo mi Go brakuje i wiedzialam ze przed samym weselem bedzie jeszcze gorzej...gdyby byl wszystko byloby inaczej...
Doris, łączę się w bólu. W poniedziałek minął rok od tragicznej śmierci mojego ciotecznego siostrzeńca. Od dawna byłam pewna, że będzie bawił się na moim weselu, a tu niestety

Stary 2008-09-10, 11:02   #2273
DORIS0208
Rozeznanie

kasiaher-to chyba dobra wiadomosc
oni pochodza ze Starachowic i tak jak my spotkalismy sie tylko z liderem ale "reszte"kojarze z wesela psiapsiulki
sporo teraz sobie licza!!na ten rok brali jeszcze 1800PLN a na przyszly juz 2500PLN no to ladnie sie podniesli!ale naprawde sa chyba warci tej ceny i w sumie to lepiej wiecej zaplacic i byc pewnym wyboru niz sie za mala kwote denerwowac.
Podzwon Kochana i popytaj jeszcze w razie czego zaklep sobie ten termin zawsze mozesz odwolac dopuki zaliczki nie wlacisz i na spokojnie szukac dalej.
Stary 2008-09-10, 11:04   #2274
kasiaher
Wtajemniczenie

DORISO współczuje z całego serca
Mają wolny mój termin i nie tak drogo chyba standardowo.
Wieczorem mam do niego dzwonić zeby się umówić na obejrzenie jakiegoś nagrania. Odrazu wiedział o kogo chodzi ja powiedziałam że Dorota mi dała numer.
Stary 2008-09-10, 11:08   #2275
DORIS0208
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Doris, łączę się w bólu. W poniedziałek minął rok od tragicznej śmierci mojego ciotecznego siostrzeńca. Od dawna byłam pewna, że będzie bawił się na moim weselu, a tu niestety
dziekuje agunia i kasiu..nie jest latwo choc tyle czasu minelo,zaraz jak sie zareczylismy-tak bardzo cieszyl sie z weseliska(jak to powiedzial..)na ktorym mielismy wszyscy sie bawic..no coz zycie..
przepraszam juz nie bede-to nie czas ani pora zeby Wam tu smucic-sluby i wesela przed Wami/mna wiec koncze z tym ..tylko tak mi sie zrobilo smutno,trudno nie pamietac..

kasia-wiedzial??a to dziwne?chyba ze powiedzialas ze chodzi o Dorote ktora slubuje 20.09 to moze skojarzyl albo mnie pamietamilo z jego strony ale fajny gosc naprawde,w sumie to oni nie wzieli od nas zaliczki az do tego czerwca-lipca wiec czesto im sie przypominalam zeby o mnie nie zapomnieli- stad mnie chyba pamieta
Stary 2008-09-10, 11:16   #2276
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuje agunia i kasiu..nie jest latwo choc tyle czasu minelo,zaraz jak sie zareczylismy-tak bardzo cieszyl sie z weseliska(jak to powiedzial..)na ktorym mielismy wszyscy sie bawic..no coz zycie..
przepraszam juz nie bede-to nie czas ani pora zeby Wam tu smucic-sluby i wesela przed Wami/mna wiec koncze z tym ..tylko tak mi sie zrobilo smutno,trudno nie pamietac..

kasia-wiedzial??a to dziwne?chyba ze powiedzialas ze chodzi o Dorote ktora slubuje 20.09 to moze skojarzyl albo mnie pamietamilo z jego strony ale fajny gosc naprawde,w sumie to oni nie wzieli od nas zaliczki az do tego czerwca-lipca wiec czesto im sie przypominalam zeby o mnie nie zapomnieli- stad mnie chyba pamieta
Powiedziałam że znajoma ma ślub 20 września i odrazu powiedział imię i że nie jesteś w Polsce. To chyba wiedział. Zobaczymy co mój WIECZNIE NIEZADOWOLONY MISIO na to , ale niestety postawię go przed faktem już dokonanym. Koniec wybrzydzania
Stary 2008-09-10, 11:21   #2277
DORIS0208
Rozeznanie

Cytat:
Powiedziałam że znajoma ma ślub 20 września i odrazu powiedział imię i że nie jesteś w Polsce. To chyba wiedział. Zobaczymy co mój WIECZNIE NIEZADOWOLONY MISIO na to , ale niestety postawię go przed faktem już dokonanym. Koniec wybrzydzania

no tak,teraz to rozumiem..
ale nie ma co dlugo czekac bo sama widzisz ze nie jest latwo..
ja Cie namawiam bo moze dostane jakis upust za reklame ZARTUJE oczywiscie! (to tak na poprawe humoru)

a wiecie co mi sie dzis snilo
(ostatnio koszmarki powrocily!)
ze w ten weekend byl snieg i to zima taka z prawdziwego zdarzeniaa nastepny zapowiadali roztopy i deszcze)ladnie co?? chyba mnie stresik dopada!a taka bylam twarda
Stary 2008-09-10, 11:29   #2278
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
doriso wiem jak jest ci ciężko bo ... mój tata nie żyje już 9 lat wiec też go w tym wspaniałym dla mnie dniu nie bedzie.
a tak mi zależało żeby mnie do ołtarza poprowadził. ale mam brata który zrobi to za niego.

powiem ci jedno. ja wierze w to że nasi bliscy są z nami w tak waznych dla nas dniach i że wspierają nas. mimo że fizycznie ich nie ma są z nami duchowo i są w naszych sercach.
trzeba o tym pamiętać i żyć szczęsliwie dla nich
Cytat:
gosikk_s:Madziadominik, mogę wiedzieć z którego salonu masz suknię? Bo mam wrażenie że na wystawie Paryżanki widziałam taką jak Twoja ale może to tylko złudzenie
ja swoją suknie kupiłam w krakowie w salonie evita. jako że jest ona firmy papillo to możliwe że widziałaś ją w paryzance bo oni tam mają suknie tej firmy. do tego 80% metek w paryżance jest ze zdjeciem tej sukienki.
jak byłam tak na początku sierpnia to nie mieli jej w swojej kolekcji. może już sie to zmieniło choć to model z 2007.
Stary 2008-09-10, 11:32   #2279
kasiaher
Wtajemniczenie

Nie ma sprawy to może ja później będę miała upust jak komuś polęcę . A CO....!
Koszmary zawsze są chyba każda już mówiła że takie miała
Nie masz się co martwić wszystko będzie OK
Stary 2008-09-10, 11:35   #2280
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Nie ma sprawy to może ja później będę miała upust jak komuś polęcę . A CO....!
Koszmary zawsze są chyba każda już mówiła że takie miała
Nie masz się co martwić wszystko będzie OK
ja już nie koszmarze . ostatnio nawet nie wiem co mi sie śni

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości