|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
A ja przyszłam tu pożalić się i popłakać
stres mnie zjada nie wiem co zrobić ze sobą - jutro pierwszy dzien pracy i boje się... wypełniałam papiery różne i czuje że źle je wypełniłam, wogóle mam jakieś chore przeczucia..
|
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asik, proszę mi tu nie płakać - masz pracę jest git, lepiej płakać z nerwów niż o to, że się tej pracy nie ma . Będzie dobrze, a zdenerwowanie rozumiem - sama miałam w takich sytuacjach żołądek w uszach i wizje robienia z siebie totalnej idiotki![]() Będzie git
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
A co jak te papiery wypełniłam źle? Porobiłam błędy? Powiedzą że jakaś jestem nietaka
wogóle mam jakiś czarny scenariusz w głowie... nawet nie ciesze się że jutro odbiore od miłej wizażanki 2 zapachy piękne... źle jest ze mną ![]() Madziku kochana jesteś
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Asia - bedzie dobre, nie stresuj sie!
Kupilam kolejna pare botkow... Mam w tym momencie na chlody - brazowe kozaki po kolanko, fakt, ze rok temu kupione ale nienoszone bo wysoki obcas. Moje fetyszowe czorne dlugie. Czarne, wysokie Emu, Nizsze jasne Emu'sowate (bo nie oryginalne Emu Australia), kowbojki, czarne kozaczki na nizszym obcasiku (wygodne tak jak zadne) i wlasnie kupilam teraz takie lekko za kostke na szpili. Do tego trampki z futerkiem
|
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na chłody mam 2 pary jedne za kostkę na małym obcasiku Ryłko, i drugie też ryłko półbuty na obcasie... trzeba się zaopatrzyć.Magduś tżet w wniebo wzięty po testach odleweczek DZIĘKUJEMY ładnie oboje
|
|
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze sie! ktore bardziej? A czy B? ![]() A jak Organza? wiecie co sie konczy? sroda. Czyli znow blizej do ...soboty ![]() Zlazilam dzis pol centrum w poszukiwaniu rozowej boxerki, Wyraznie rozowej, barbiowej. W H&M byla taka jakby ktos biale wypral z czerwona skarpetka... w Pineapple ladna rozowa, nawet ok cena tylko to ich logo na cale cyce i polowe brzucha. A bleeee. w Henleysie ladna, niestety rownies ogromne swicace logo i 25 funtow. Ludzie to ino koszulka. I dalej nie mam rozowej boxerki. |
|
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybrali Cię, bo mieli powody. Jesteś osobą, której potrzebują! Oni to wiedzą i Ty masz w to wierzyć. Zobaczysz, że ten dzień zleci ani się obejrzysz
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak A men
ale nie gardzi B menem Organze wącham nadal... wkładam tam nocha prawie Taa jeszcze 2 dni! Bliżej niż dalej
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co pracy, zaczynasz to dadza Ci trening! nie boj zaby! |
|
|
|
|
#2260 | ||
|
BAN stały
|
A nic, nic...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy. Będzie dobrze, zobaczysz!
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanko, nie bój się , to normalny stres przed pierwszym dniem
i musi być dobrze Hecate, fajną masz kolekcję butów, czuję się przy Tobie jak kopciuszek
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2265 |
|
BAN stały
|
ivanno bedzie dobrze zobaczysz
Ja znowu mam nie najlepszy nastrój, wczoraj do Anglii poleciała moja najlepsza przyjaciółka, dzisiaj wyjeżdża kolega i nawet nie będzie z kim już się pośmiać...nie mówiąc o poważniejszych sprawach.Ugotowałam zupę, na 13 do roboty, potem chyba do siostry pojadę. Czuję jakby był juz co najmniej październik
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Proszę bardzo, zawsze do usług
![]() Cześć Zuziu ![]() Cytat:
![]() Co do perfum, to już się nie mogę doczekać powrotu do domu i wizyty na poczcie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wczoraj pierwszy raz wąchałam Dolce Vita i.... poległam. Na lotnisku muuuuuszę kupić, no po prostu muszę. Sama się sobie dziwię
|
||||
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kaganiku
Dolce Vita są fajne - miałam kiedyś miniaturkę w liceum, wprawdzie nie jest to jakaś moja szalona miłość, ale mam przeogromny sentyment do nich
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2268 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzik
To tak na prawdę chyba nie mój zapach, ale mnie po prostu zauroczył sama nie wiem, jak to się stało
|
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to normalna reakcja - coś nam się nie podoba, przechodzimy obok jakiegoś zapachu obojętnie, a tu nagle - BACH
|
|
|
|
#2270 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2271 |
|
Zadomowienie
|
Sie troszke wtrącę z pytaniem.
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1201782029 Takie cuś kupie w Sephorze (czytałem starsze posty, może już teraz nie ma tego) ? Ten atomizer można odkręcić i wlać/napsikać jakiegoś zapachu (czy jakoś inaczej, chociaż sobie tego nie wyobrażam ). Poza tym jaką ma pojemność ten atomizer ?
|
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten jest maleńki. Ma chyba 4ml. Sephora ma jeszcze 30tki |
|
|
|
|
#2273 |
|
Zadomowienie
|
A w jakiej cenie jest ten 4ml ? Można go rozkręcać i nalewać/napsikać, tak ?
|
|
|
|
#2274 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Lepszym (i tańszym) rozwiazaniem jest, moim zdaniem, nabycie atomizerka w rozlewni podróbek typu Refan (choć nie wszędzie chcą sprzedawać bez zawartości), takie małe atomizerki bywają też czasem w małych, niesieciowych drogeriach. A - gdybyś nabywał atomizerek w Sephorze to polecam również kupić od razu lejek. Kosztuje 5zł a niesamowicie ułatwia przepsikiwanie Co za koszmarna pogoda, usypiam na siedząco
|
|
#2275 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten najmniejszy kosztuje jakieś 10 zeta. Trzydziestki chyba 30 zł, ale pewna nie jestem. Jak zwykle najmniejsza pojemność najmniej się opłaca
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Ok 10zł kosztuje w plastikowym etui a ten w metalowym ok 20zł, chyba, nie pamietam
Wewnątrz jest szklana fiolka z zakręcanym atomizerem. Całość wkłada się do futerału.Można dokupić maleńki lejek ok 5zł, żeby było łatwiej przepsikać |
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Margot
|
|
|
#2278 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() W kwestii senności - przypomina mi się, jak jakis czas temu poruszajac się jak zombie wstąpiłam do sklepu i poprosiłam o napój energetyczny. Nie wiem, jaki, jakikolwiek, nie pijam tego i nie znam się, ale byłam półzywa i bałam się ze prześpię stację. Napój nabyłam, wypiłam, dojechałam do domu i poszłam spać. Bodajże o godzinie 19.00. Bez mycia A kawa na mnie, niestety, nie działa
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Się zawzięłam i stwierdziłam, że zrobię to sama. Grzebałam przy tym z 10 minut, ale wykombinowałam. Tych energetycznych drinków nie cierpię, bleeeh. Ale przyznaję, że w sytuacjach awaryjnych działają. Pamiętam jak wypiłam niedawnodwa tuż przed egzaminem z niemieckiego, bo szłam prosto z badań krwii, a nie miałam możliwości napicia się kawy. Ohyyydne w smaku, ale podziałały
|
|
|
|
#2280 |
|
Zadomowienie
|
OK, piękne dzięki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

stres mnie zjada nie wiem co zrobić ze sobą - jutro pierwszy dzien pracy i boje się... wypełniałam papiery różne i czuje że źle je wypełniłam, wogóle mam jakieś chore przeczucia..

ja na chłody mam 2 pary jedne za kostkę na małym obcasiku Ryłko, i drugie też ryłko półbuty na obcasie... trzeba się zaopatrzyć.

sama nie wiem, jak to się stało