|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
cześć dziewczynki
Nikitko a na czym polega dyzur w szkole????? W kazdym badx razie miego dnia i miłego dyzuru ![]() Anieze oj my mamy dosyc duzo gratów, przestalismy sie juz miescic w tym domu i miedzy innymi dlatego zmnieniamy miejsce zamieszkania No ale w koncu mieszkamy tu ponad 2 lata , wiec to normalne , ze rzeczy przybywa, ostatnio nakupowalismy komode, stoł, jakieś lampki itp, wiec trzeba to wszystko poprzenosicKarolinko wpadaj do nas wpadaj, nic sie nie martw, ze nie masz czasu na bieżąco poczytać, to nie szkodzi. nam b,edzie bardzo miło posluchac, co u was sie dzieje... Miłego dnia |
|
|
|
#2252 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() U nas noc była spokojna, za to rano była mega kuuuupa. Czyli dobrze podejrzewałam, że wczorajszy płacz był przez brzuszek. Dragonko foteczki wczoraj wysłałam. Anieze 5 miesięcy to jeszcze nie tak dużo Po tabletkach to normalne, że wszystko się rozreguluje dlatego my staranka zaczeliśmy od razu po odstawieniu. A może weź 2-3 opakowania i od razu się starajcie. Wtedy owulka szaleje hehe![]() Marcelko u nas też pada i teraz jak mogę chodzić na spacery z Nikolą bo ona juz nie płacze to pogoda paskudna ![]() Nikitko dużo zdrówka dla synka.
|
#2253 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien doby kobietki
zmykam do szkoly i pracy wiec milego dnia wam zycze |
|
|
|
#2254 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marcelko nie bardzo, 300zł wpłaciłam i autokar wynajęty inni by musieli dopłacić za wycieczke troche to nie wporządku by było z mojej strony. Mysle ze to nic poważnego dam leki młodemu i bedzie oki, zawsze jakas toaleta sie znajdzie gdyby co. Cytat:
Kasiu dyżur to ja sama zaproponował dla rodziców mało zdyscyplinowanych , z racji funkcji jaką pełnie musze się wywiązać do końca miesiąca , a jeszcze 5 osób zostało do zdyscyplinowania.Cytat:
Dziekuje przyda sie bardzo Cytat:
Aniu miłego dnia w szkole i szybkiej i mało męczącej pracy |
||||
|
|
|
#2255 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nikito to oby mlody wytrzymal
Misia, Kasiasiar milego ![]() Gusia, wlasnie to jest najgorsze, wyszlo by sie gdzies, ale po co isc, zmoknac i sie zdenerwowac?? J juz mi od niedzieli trabi, ze z psem by sie przeszedl, no ale pada...
|||||||||||||||||||||
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko czyli te dyzury polegaja na rozmowie z rodzicami, zeby lepiej sie swoimi dziecmi zajmowali? czy dobrze zrozumialam? mam nadzieje, ze synek bedzie sie dobrze czul na wycieczce, a moze diete zastosuj, nie pozwól mu cukierkow, chipsów itp jeść?
Marcelko od piatku w polsce ma być znów 20 stopni, take w weekend mozecie spacerować z pieskiem do woli |
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma diete, ale cukierek go wczoraj skusił i masz ci los znowu miał rozwolnienie
|
|
|
|
|
#2258 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar ja i tak smigac z pieskiem nie bede, bo mam szkole i masz Ci los, ladna pogoda a ja w 4 scianach
Widze, ze nie tylko ja nie skapowalam o co chodzi Nikitka juz mi wyjasnila o co chodzi z niezdyscyplinowanymi rodzicami
|||||||||||||||||||||
|
|
#2259 |
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
![]() Nikitko biedny synuś oby do jutra mu się polepszyło biedactwo .. też nie rozumiem tego dyżuru dla zdyscyplinowanych rodziców gusia.. ogromniasta ta Wasza sypialnia śliczny kolor ścian i fajne łóżeczko małej śliczne Marcelko u mnie też okropna pogoda pochmurko brzydko a fee już mam dość i chce wakacji spowrotem
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też
|
|
|
|
#2261 |
|
Rozeznanie
|
Dragonko dziękuję a sypialnie mamy faktycznie dużą. U nas wszystkie pokoje takie i za jakieś pół roku jak będziemy przenosić małą do wego pokoju to będę miała pole do manewru hehe
![]() A u nas przestalo padać więc ide na spacerek z Nikolka Także do wieczorka.
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane moje
Dawno sie nie odzywalam ale nadrobilam co napisalyscie,niestety nie mam czasu zeby odpisac kazdej po kolei bo juz do pracy sie szykuje ale wieczorkiem zajrze A ja sie ciesze bo nareszcie sie umowilam do swojej tipserki i jutro znowu bede miala piekne paznokcie,bardzo ciezko sie do niej umowic a ze ona pracowala kiedys z moja siostra i dobrze sie znaja to wystarczy ze zadzwonilam i powiedzialam nazwisko to mnie wcisnela na jutro hihi,jak to dobrze czasami miec znajomosci hihih bo tak normalnie to z miesiac musialabym czekac za terminem My w niedzielke bylismy z tz na rybkach i na ognisku i niestety tz nie zauwazyl dziury i wpadl w nia noga i skrecil noge,na szczescie kosci cale ale mocno obtluczone wiec obylo sie bez gipsu ale biedny chodzic nie mogl,dzisiaj juz jest lepiej i nawet do pracy pojechal Gizelciu to gratuluje kochana i glowka do gory,wszystko bedzie dobrze i sie ulozy Do wieczorka kochane,zmykam wieszac pranie i do pracy niestety trzeba smigac
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu udanego dnia w pracy
Biedny TZ ale dobrze, ze nie poamal kosci |
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Kasienko a ja wlasnie sobie spojrzalam w Twoj suwaczek slubny i poprostu uwierzyc az sie nie chce,jejku to juz za miesiac....jak ten czas nas zaskakuje i gna do przodu,jeszcze niedawno Kinia miala tyle czasu do slubu a tu juz prosze Mezatka z niezlym stazem i kolej na Ciebie kochana
Miesiac minie zanim sie obejrzymy i Ty kochana bedziesz nam swoje fotki ze slubu pokazywac....juz nie moge sie doczekac
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu to prawda, czas gna jak szalony , ale to dobrze bo ja też juz sie nie moge doczekac. Wczoraj juz kupilismy bilety na prom takze nic tylko jechac i brac slub
![]() A dzisiaj zadzwonil do mnie pan z firmy, ktora wynajełam, zeby przewiozła moich norweskich znajomych z lotniska do hotelu w moim miescie. I pomylili sie o miesiąc i pan na nich czekal dzisiaj na szczescie wszystko juz wyjasnione
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
He he Kasienko no to faktycznie sie panu pomylilo,dobrze ze juz wszystko wyjasnione
Milego dzionka zmykam pracowac i zarabiac pieniazki
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjemnej pracy Kasiu
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki,
Wpadam na chwile, bo dzis mam dzien troche organizacyjny. Planuje co by tu upichcic w piatek- przyjezadzaja do nas znajomi na weekend, i w poniedzialek- mamy rocznice slubu ![]() Poza tym troche posprzatalam i pozmienialam wystroj, a...cos mnie naszlo jakos. No i pada
|
|
|
|
#2269 |
|
Zadomowienie
|
To ja tez sie pochwale moim skarbem
|
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu mam nadzieje, ze milo spedzicie czas ze znajomymi
A na rocznice szykujesz jakas specjalna kolacyjkę?Agatko Oliwcia jest sliczna
|
|
|
|
#2271 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Agatko, jaka ona duza
szczegolnie na tym drugim zdj Mala slicznotka ![]() Madziu przyjemnego wymyslania co by tu upichcic ![]() Kachulko to TŻ mam niefart... Oby mu szybko sie wszystko w nozce zregenerowalo, bo jako kieroca ma przerabane... Moj tata jezdzil ciezarowym ze zwichnieta noga w kostce i dal rade, to i Twoj da ![]() Dziewczyny, co myslicie o slubie i weselu w piatek?? Czy to jest duze utrudnienie dla goscia?? Jedna kuzynka to z laska by wziela wolne w taki dzien, wiec zaczelam myslec czy to az taki problem dla kogos...
|||||||||||||||||||||
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelko pozwol, ze ja sie wypowiem
Jesli ktoś by mnie zaprosił na wesele w piatek to dla mnie nie bylby to problem. Ceremonie ustalcie na 18 tą, ludzie z reguły koncza prace o 15 beda mieli czas żeby sie przygotowac i dojechac. czesto jest tak, że ludzie i tak biora wolne po weselu poniedziałki bo lecza kaca wiec Ci ktorzy pracuja dluzej na pewno nie beda mieli problemu żeby wziac wolny piatek. Ja w ogóle zauwazyłam, ze ludzie strzelaja fochy jak slyszą słowo wesele na weselu mojej przyjaciołki siedziałam kolo jej chrzesnej i oni to dopiero mieli fajnie , bo w piatek byli na weselu u bratanka, a dzień poźniej czyli w sobote u mojej przyjaciolki I nie narzekali, chrzesna jej nawet jeszcze wielki tort upieka
|
|
|
|
#2273 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar, wlasnie jakby byl wolny termin sobotni, to nikt by sie nad pt nie zastanawial, ale tu jeszcze wchodzi rola ilosci os, a nie widzi mi sie doplacac za iles os , ktorych i tak nie bedzie, byle tylko byla sobota...
Cos czuje, ze bedzie ciezko i kazdy zrobi takie oczy na pt , ale coz, nikogo zmuszac nei bedziemy Beda Ci co beda chcieli sie z nami cieszyc tym dniem U nas wiekszosc pracuje do 16, a warszawiascy wracaja kolo 18 do domu, wiec wiekszosc musialaby miec wolne ![]() No nic, zostaje ktorys pt Ciekawe co bedzie, jak wezmiemy okres szkolny ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana ja mysle, ze wszyscy najpierw sie oburza a potem i tak wszyscy przyjda bo nie bedą chcieli opuscic darmowej wyzerki , moze to brutalne ale my jesteśmy swieżo po potwierdzaniu obecnosci na naszym ślubie i takie mam przemyslenia a nie inne
Zreszta teraz to wcale nie taka nowość śluby w piatki a nawet czwartki, u mnie w duzo mniejszej miejscowosci niż wawa od kilku lat nikt sie temu nie dziwi- bedzie dobrze
|
|
|
|
#2275 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ludzie ta darmowa wyzerke traktuja, jako pierwszy posilek dnia tak, jak jeden z moich wujkow ![]() Zyje mysla, ze bedzie ok, poza tym to tylko jeden dzien ![]()
||||||||||||||||||||||
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, Marcelko, dobre podejście, niektorzy sie może i będa dziwili ale nie beda mieli wyjścia i tyle, No bo co poradzicie ? Bedzie dobrze
|
|
|
|
#2277 |
|
Rozeznanie
|
kachula27 super że udało Ci się umówić na pazurki do tej osoby do której chciałaś i nie musisz tyle czekać
![]() Biedny ten Twój tż mam nadzieje że nóżka szybko się zagoi niech robi okłady koniecznie ![]() kasiasiar widzisz pan chciałby żebyś już dziś miała wesele hehe gizelcia ale duża już ta Twoja Oliwka śliczna i te oczy ![]() Marcelko myśle że to nie byłoby problemu dla tych ludzi którzy są dla Was bliscy bo to powinno się cieszyć z Waszego szczęścia a nie robić problemy, jeśli tacy ludzie by narzekali robili problemy to nie sa warci tego by na ten ślub iść skoro dla nich to taki problem Bo oczywiście mówicie o tym wcześniej a nie kilka dni przed więc powinni jakoś to załatwić. Ja jeszcze nie słyszałam o ślubach w piątek ale może to rzeczywiście dobry pomysł bo jak np. u mnie na wolną sale czeka się około 2 lat a to sporo czasu .. to rzeczywiście dobre jest że zrobi się w piątek i nie trzeba tyle czekać a i sala pradopodobnie będzie i wolni muzycy i fotografowie
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#2278 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dragonko, wszyscy beda wiedzieli wczesniej
a komu sie podobac nie bedzie to da znac, ze go nie bedzie i mowi sie trudno, zyje sie dalej ![]() U mnie te lepsze sale juz sa rezerwowane na min. 1,5 roku do przodu, czyli juz na 2010 spodo terminow wakacyjnych jest juz zarezerwowana Kasiasiar to Wy kogos bedziecie miec z Norwegii na weselu?? Myslalam, ze sami smigacie do Poslki ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w duzo mniejszej miejscowosci jest tak samo, na przyszłu rok jest komplet , na 2010 gośc od naszej sali miał jeden termin sobotni wolny, u niego to normalne, ze robi wesela w czwartki i piatki
Marcelko masz bardzo zdrowe podejście, my tez takie mielismy a goscie sa czasami jak Wrzód na pupie Ale takimi nie nalezy sie przejmowaćMarcelko my do Polski jedziemy sami 17 października, a 23 przyjada kolezanka z pracy, jej mąż i corka, ktora tez z nami pracuje, to dla nich wlasnie zamowilam transport z lotniska w Berlinie do hotelu
|
|
|
|
#2280 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie Wy to blisko macie do Berlina, aaa dla znajomych to bedzie pewnie pierwsze polskie wesele Ciekawe czy im sie spodoba ![]() Doszlam do wniosku, ze czas wziac sie za siebie, bo niedlugo to bede jak kulka wygladac...Kurcze gdyby nie chorobsko, to bym z J na silownie skoczyla, a tak nie ma sensu, bo sienie wyleczylam... Czas zaczac jesc mneijsze posilki, co 3 godz i to takie lekkie hmm
||||||||||||||||||||||
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

Po tabletkach to normalne, że wszystko się rozreguluje dlatego my staranka zaczeliśmy od razu po odstawieniu. A może weź 2-3 opakowania i od razu się starajcie. Wtedy owulka szaleje hehe

oby do jutra mu się polepszyło biedactwo ..

ale dobrze, ze nie poamal kosci
szczegolnie na tym drugim zdj