![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
cześć dziewczynki
Nikitko a na czym polega dyzur w szkole????? W kazdym badx razie miego dnia i miłego dyzuru ![]() Anieze oj my mamy dosyc duzo gratów, przestalismy sie juz miescic w tym domu i miedzy innymi dlatego zmnieniamy miejsce zamieszkania ![]() Karolinko wpadaj do nas wpadaj, nic sie nie martw, ze nie masz czasu na bieżąco poczytać, to nie szkodzi. nam b,edzie bardzo miło posluchac, co u was sie dzieje... Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() U nas noc była spokojna, za to rano była mega kuuuupa. Czyli dobrze podejrzewałam, że wczorajszy płacz był przez brzuszek. Dragonko foteczki wczoraj wysłałam. Anieze 5 miesięcy to jeszcze nie tak dużo ![]() ![]() Marcelko u nas też pada i teraz jak mogę chodzić na spacery z Nikolą bo ona juz nie płacze to pogoda paskudna ![]() Nikitko dużo zdrówka dla synka.
#2253 |
Wtajemniczenie
|
dzien doby kobietki
![]() zmykam do szkoly i pracy wiec milego dnia wam zycze |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marcelko nie bardzo, 300zł wpłaciłam i autokar wynajęty inni by musieli dopłacić za wycieczke troche to nie wporządku by było z mojej strony. Mysle ze to nic poważnego dam leki młodemu i bedzie oki, zawsze jakas toaleta sie znajdzie gdyby co. Cytat:
Kasiu dyżur to ja sama zaproponował dla rodziców mało zdyscyplinowanych ![]() Cytat:
Dziekuje przyda sie bardzo Cytat:
Aniu miłego dnia w szkole i szybkiej i mało męczącej pracy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Nikito to oby mlody wytrzymal
![]() Misia, Kasiasiar milego ![]() Gusia, wlasnie to jest najgorsze, wyszlo by sie gdzies, ale po co isc, zmoknac i sie zdenerwowac?? J juz mi od niedzieli trabi, ze z psem by sie przeszedl, no ale pada...
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Nikitko czyli te dyzury polegaja na rozmowie z rodzicami, zeby lepiej sie swoimi dziecmi zajmowali? czy dobrze zrozumialam? mam nadzieje, ze synek bedzie sie dobrze czul na wycieczce, a moze diete zastosuj, nie pozwól mu cukierkow, chipsów itp jeść?
Marcelko od piatku w polsce ma być znów 20 stopni, take w weekend mozecie spacerować z pieskiem do woli |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma diete, ale cukierek go wczoraj skusił i masz ci los znowu miał rozwolnienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiasiar ja i tak smigac z pieskiem nie bede, bo mam szkole i masz Ci los, ladna pogoda a ja w 4 scianach
![]() Widze, ze nie tylko ja nie skapowalam o co chodzi ![]() ![]()
![]() |
#2259 |
Rozeznanie
|
Hej laseczki
![]() Nikitko biedny synuś ![]() ![]() ![]() gusia.. ogromniasta ta Wasza sypialnia ![]() ![]() ![]() Marcelko u mnie też okropna pogoda ![]() ![]() ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Mi też
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Rozeznanie
|
Dragonko dziękuję a sypialnie mamy faktycznie dużą. U nas wszystkie pokoje takie i za jakieś pół roku jak będziemy przenosić małą do wego pokoju to będę miała pole do manewru hehe
![]() A u nas przestalo padać więc ide na spacerek z Nikolka ![]()
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane moje
Dawno sie nie odzywalam ale nadrobilam co napisalyscie,niestety nie mam czasu zeby odpisac kazdej po kolei bo juz do pracy sie szykuje ale wieczorkiem zajrze A ja sie ciesze bo nareszcie sie umowilam do swojej tipserki i jutro znowu bede miala piekne paznokcie,bardzo ciezko sie do niej umowic a ze ona pracowala kiedys z moja siostra i dobrze sie znaja to wystarczy ze zadzwonilam i powiedzialam nazwisko to mnie wcisnela na jutro hihi,jak to dobrze czasami miec znajomosci hihih bo tak normalnie to z miesiac musialabym czekac za terminem My w niedzielke bylismy z tz na rybkach i na ognisku i niestety tz nie zauwazyl dziury i wpadl w nia noga i skrecil noge,na szczescie kosci cale ale mocno obtluczone wiec obylo sie bez gipsu ale biedny chodzic nie mogl,dzisiaj juz jest lepiej i nawet do pracy pojechal Gizelciu to gratuluje kochana i glowka do gory,wszystko bedzie dobrze i sie ulozy Do wieczorka kochane,zmykam wieszac pranie i do pracy niestety trzeba smigac
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Kasiu udanego dnia w pracy
![]() Biedny TZ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Kasienko a ja wlasnie sobie spojrzalam w Twoj suwaczek slubny i poprostu uwierzyc az sie nie chce,jejku to juz za miesiac....jak ten czas nas zaskakuje i gna do przodu,jeszcze niedawno Kinia miala tyle czasu do slubu a tu juz prosze Mezatka z niezlym stazem i kolej na Ciebie kochana
Miesiac minie zanim sie obejrzymy i Ty kochana bedziesz nam swoje fotki ze slubu pokazywac....juz nie moge sie doczekac
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Kasiu to prawda, czas gna jak szalony , ale to dobrze bo ja też juz sie nie moge doczekac. Wczoraj juz kupilismy bilety na prom takze nic tylko jechac i brac slub
![]() A dzisiaj zadzwonil do mnie pan z firmy, ktora wynajełam, zeby przewiozła moich norweskich znajomych z lotniska do hotelu w moim miescie. I pomylili sie o miesiąc i pan na nich czekal dzisiaj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
He he Kasienko no to faktycznie sie panu pomylilo,dobrze ze juz wszystko wyjasnione
Milego dzionka zmykam pracowac i zarabiac pieniazki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Przyjemnej pracy Kasiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki,
Wpadam na chwile, bo dzis mam dzien troche organizacyjny. Planuje co by tu upichcic w piatek- przyjezadzaja do nas znajomi na weekend, i w poniedzialek- mamy rocznice slubu ![]() Poza tym troche posprzatalam i pozmienialam wystroj, a...cos mnie naszlo jakos. No i pada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zadomowienie
|
To ja tez sie pochwale moim skarbem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Madziu mam nadzieje, ze milo spedzicie czas ze znajomymi
![]() Agatko Oliwcia jest sliczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Agatko, jaka ona duza
![]() ![]() ![]() Madziu przyjemnego wymyslania co by tu upichcic ![]() Kachulko to TŻ mam niefart... Oby mu szybko sie wszystko w nozce zregenerowalo, bo jako kieroca ma przerabane... Moj tata jezdzil ciezarowym ze zwichnieta noga w kostce i dal rade, to i Twoj da ![]() Dziewczyny, co myslicie o slubie i weselu w piatek?? Czy to jest duze utrudnienie dla goscia?? Jedna kuzynka to z laska by wziela wolne w taki dzien, wiec zaczelam myslec czy to az taki problem dla kogos...
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Marcelko pozwol, ze ja sie wypowiem
![]() Jesli ktoś by mnie zaprosił na wesele w piatek to dla mnie nie bylby to problem. Ceremonie ustalcie na 18 tą, ludzie z reguły koncza prace o 15 beda mieli czas żeby sie przygotowac i dojechac. czesto jest tak, że ludzie i tak biora wolne po weselu poniedziałki bo lecza kaca ![]() Ja w ogóle zauwazyłam, ze ludzie strzelaja fochy jak slyszą słowo wesele ![]() ![]() na weselu mojej przyjaciołki siedziałam kolo jej chrzesnej i oni to dopiero mieli fajnie , bo w piatek byli na weselu u bratanka, a dzień poźniej czyli w sobote u mojej przyjaciolki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiasiar, wlasnie jakby byl wolny termin sobotni, to nikt by sie nad pt nie zastanawial, ale tu jeszcze wchodzi rola ilosci os, a nie widzi mi sie doplacac za iles os , ktorych i tak nie bedzie, byle tylko byla sobota...
Cos czuje, ze bedzie ciezko i kazdy zrobi takie oczy na pt ![]() ![]() ![]() U nas wiekszosc pracuje do 16, a warszawiascy wracaja kolo 18 do domu, wiec wiekszosc musialaby miec wolne ![]() No nic, zostaje ktorys pt ![]() Ciekawe co bedzie, jak wezmiemy okres szkolny ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Kochana ja mysle, ze wszyscy najpierw sie oburza a potem i tak wszyscy przyjda bo nie bedą chcieli opuscic darmowej wyzerki , moze to brutalne ale my jesteśmy swieżo po potwierdzaniu obecnosci na naszym ślubie i takie mam przemyslenia a nie inne
Zreszta teraz to wcale nie taka nowość śluby w piatki a nawet czwartki, u mnie w duzo mniejszej miejscowosci niż wawa od kilku lat nikt sie temu nie dziwi- bedzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ludzie ta darmowa wyzerke traktuja, jako pierwszy posilek dnia ![]() ![]() Zyje mysla, ze bedzie ok, poza tym to tylko jeden dzien ![]() ![]()
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, Marcelko, dobre podejście, niektorzy sie może i będa dziwili ale nie beda mieli wyjścia i tyle, No bo co poradzicie ? Bedzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Rozeznanie
|
kachula27 super że udało Ci się umówić na pazurki do tej osoby do której chciałaś i nie musisz tyle czekać
![]() Biedny ten Twój tż ![]() ![]() kasiasiar widzisz pan chciałby żebyś już dziś miała wesele ![]() gizelcia ale duża już ta Twoja Oliwka ![]() ![]() ![]() Marcelko myśle że to nie byłoby problemu dla tych ludzi którzy są dla Was bliscy bo to powinno się cieszyć z Waszego szczęścia a nie robić problemy, jeśli tacy ludzie by narzekali robili problemy to nie sa warci tego by na ten ślub iść skoro dla nich to taki problem ![]() ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dragonko, wszyscy beda wiedzieli wczesniej
![]() ![]() ![]() U mnie te lepsze sale juz sa rezerwowane na min. 1,5 roku do przodu, czyli juz na 2010 spodo terminow wakacyjnych jest juz zarezerwowana ![]() Kasiasiar to Wy kogos bedziecie miec z Norwegii na weselu?? Myslalam, ze sami smigacie do Poslki ![]()
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
U mnie w duzo mniejszej miejscowosci jest tak samo, na przyszłu rok jest komplet , na 2010 gośc od naszej sali miał jeden termin sobotni wolny, u niego to normalne, ze robi wesela w czwartki i piatki
![]() Marcelko masz bardzo zdrowe podejście, my tez takie mielismy a goscie sa czasami jak Wrzód na pupie ![]() Marcelko my do Polski jedziemy sami 17 października, a 23 przyjada kolezanka z pracy, jej mąż i corka, ktora tez z nami pracuje, to dla nich wlasnie zamowilam transport z lotniska w Berlinie do hotelu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Doszlam do wniosku, ze czas wziac sie za siebie, bo niedlugo to bede jak kulka wygladac...Kurcze gdyby nie chorobsko, to bym z J na silownie skoczyla, a tak nie ma sensu, bo sienie wyleczylam... Czas zaczac jesc mneijsze posilki, co 3 godz i to takie lekkie hmm
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.