Tableciary plotkary V - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-23, 08:11   #2251
kasiasiar
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary V

cześć dziewczynki

Nikitko a na czym polega dyzur w szkole????? W kazdym badx razie miego dnia i miłego dyzuru

Anieze oj my mamy dosyc duzo gratów, przestalismy sie juz miescic w tym domu i miedzy innymi dlatego zmnieniamy miejsce zamieszkania No ale w koncu mieszkamy tu ponad 2 lata , wiec to normalne , ze rzeczy przybywa, ostatnio nakupowalismy komode, stoł, jakieś lampki itp, wiec trzeba to wszystko poprzenosic

Karolinko wpadaj do nas wpadaj, nic sie nie martw, ze nie masz czasu na bieżąco poczytać, to nie szkodzi. nam b,edzie bardzo miło posluchac, co u was sie dzieje...

Miłego dnia
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 08:14   #2252
gusia..
Rozeznanie

Dzień dobry

U nas noc była spokojna, za to rano była mega kuuuupa. Czyli dobrze podejrzewałam, że wczorajszy płacz był przez brzuszek.

Dragonko foteczki wczoraj wysłałam.

Anieze 5 miesięcy to jeszcze nie tak dużo Po tabletkach to normalne, że wszystko się rozreguluje dlatego my staranka zaczeliśmy od razu po odstawieniu. A może weź 2-3 opakowania i od razu się starajcie. Wtedy owulka szaleje hehe

Marcelko u nas też pada i teraz jak mogę chodzić na spacery z Nikolą bo ona juz nie płacze to pogoda paskudna

Nikitko dużo zdrówka dla synka.
Stary 2008-09-23, 08:29   #2253
misia_25_26
Wtajemniczenie

dzien doby kobietki

zmykam do szkoly i pracy wiec milego dnia wam zycze
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 08:49   #2254
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Witam Was kochane

Nikitko zdrowko dla synka aaaa jest mozliwosc zeby nie jechal na ta wycieczke??
Agnieszko, sluchaj teraz bedziesz miec M caly czas pod reka wieczorami, wiec miejmy nadzieje, ze Agatka pociagnie za soba nastepne testomaniaczki z II kreskami
Ray a smigasz z mala w foteliku, czy zostawiasz ja komus??

Wszystkim zapracowanym zycze szybko mijajacej pracy

Hmm zaczelam od "tylu" swoja prace, teraz juz mi tylko maisto zostalo, a pogoda jest paskuuuuuuuuuuudna... Pada mzawka, jest buro, chlodno, przytlaczajaco...

Znowu zaczelo mnie nudzic moje miejsce zamieszkania... jak ja bym chciala miec mala dzialeczke, maly domek do remontu i jeszcze na jakims prawie odludziu, smigac tam i porzadkowac itp...

Aha jeszcze jedno, zadzwonilam dzis do przychodni zeby sie zapisac na cyto i kobitka chciala mnie zapisac do programu, gdzie darmowo wykonuje sie cyto, ale to od 25 r.z. (ktore moga to pytac i isc darmowo) i tak mi sie az milo zrobilo, bo oni razu mi zadna o tym nie powiedziala, bez wzgledu ile mam lat, jak sie sama nie zapytalam... Oczywiscie nie moge skorzystac, wiadomo czemu

Marcelko nie bardzo, 300zł wpłaciłam i autokar wynajęty inni by musieli dopłacić za wycieczke troche to nie wporządku by było z mojej strony. Mysle ze to nic poważnego dam leki młodemu i bedzie oki, zawsze jakas toaleta sie znajdzie gdyby co.

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki

Nikitko a na czym polega dyzur w szkole????? W kazdym badx razie miego dnia i miłego dyzuru

Anieze oj my mamy dosyc duzo gratów, przestalismy sie juz miescic w tym domu i miedzy innymi dlatego zmnieniamy miejsce zamieszkania No ale w koncu mieszkamy tu ponad 2 lata , wiec to normalne , ze rzeczy przybywa, ostatnio nakupowalismy komode, stoł, jakieś lampki itp, wiec trzeba to wszystko poprzenosic

Karolinko wpadaj do nas wpadaj, nic sie nie martw, ze nie masz czasu na bieżąco poczytać, to nie szkodzi. nam b,edzie bardzo miło posluchac, co u was sie dzieje...

Miłego dnia

Kasiu dyżur to ja sama zaproponował dla rodziców mało zdyscyplinowanych , z racji funkcji jaką pełnie musze się wywiązać do końca miesiąca , a jeszcze 5 osób zostało do zdyscyplinowania.

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Dzień dobry

U nas noc była spokojna, za to rano była mega kuuuupa. Czyli dobrze podejrzewałam, że wczorajszy płacz był przez brzuszek.

Dragonko foteczki wczoraj wysłałam.

Anieze 5 miesięcy to jeszcze nie tak dużo Po tabletkach to normalne, że wszystko się rozreguluje dlatego my staranka zaczeliśmy od razu po odstawieniu. A może weź 2-3 opakowania i od razu się starajcie. Wtedy owulka szaleje hehe

Marcelko u nas też pada i teraz jak mogę chodzić na spacery z Nikolą bo ona juz nie płacze to pogoda paskudna

Nikitko dużo zdrówka dla synka.

Dziekuje przyda sie bardzo

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
dzien doby kobietki

zmykam do szkoly i pracy wiec milego dnia wam zycze

Aniu miłego dnia w szkole i szybkiej i mało męczącej pracy
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 08:56   #2255
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Nikito to oby mlody wytrzymal aaa co tzn. dla rodzicow malo zdyscyplinowanych?? Co macie robic na tych dyzurach??
Misia, Kasiasiar milego
Gusia, wlasnie to jest najgorsze, wyszlo by sie gdzies, ale po co isc, zmoknac i sie zdenerwowac?? J juz mi od niedzieli trabi, ze z psem by sie przeszedl, no ale pada...

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 09:14   #2256
kasiasiar
Zakorzenienie

Nikitko czyli te dyzury polegaja na rozmowie z rodzicami, zeby lepiej sie swoimi dziecmi zajmowali? czy dobrze zrozumialam? mam nadzieje, ze synek bedzie sie dobrze czul na wycieczce, a moze diete zastosuj, nie pozwól mu cukierkow, chipsów itp jeść?

Marcelko od piatku w polsce ma być znów 20 stopni, take w weekend mozecie spacerować z pieskiem do woli
Stary 2008-09-23, 09:18   #2257
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko czyli te dyzury polegaja na rozmowie z rodzicami, zeby lepiej sie swoimi dziecmi zajmowali? czy dobrze zrozumialam? mam nadzieje, ze synek bedzie sie dobrze czul na wycieczce, a moze diete zastosuj, nie pozwól mu cukierkow, chipsów itp jeść?

Marcelko od piatku w polsce ma być znów 20 stopni, take w weekend mozecie spacerować z pieskiem do woli

Ma diete, ale cukierek go wczoraj skusił i masz ci los znowu miał rozwolnienie
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 10:18   #2258
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kasiasiar ja i tak smigac z pieskiem nie bede, bo mam szkole i masz Ci los, ladna pogoda a ja w 4 scianach
Widze, ze nie tylko ja nie skapowalam o co chodzi Nikitka juz mi wyjasnila o co chodzi z niezdyscyplinowanymi rodzicami

Stary 2008-09-23, 10:50   #2259
dragonka123
Rozeznanie

Hej laseczki

Nikitko biedny synuś oby do jutra mu się polepszyło biedactwo .. też nie rozumiem tego dyżuru dla zdyscyplinowanych rodziców

gusia.. ogromniasta ta Wasza sypialnia śliczny kolor ścian i fajne łóżeczko małej śliczne

Marcelko u mnie też okropna pogoda pochmurko brzydko a fee już mam dość i chce wakacji spowrotem
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
dragonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 10:50   #2260
kasiasiar
Zakorzenienie

Mi też
Stary 2008-09-23, 11:11   #2261
gusia..
Rozeznanie

Dragonko dziękuję a sypialnie mamy faktycznie dużą. U nas wszystkie pokoje takie i za jakieś pół roku jak będziemy przenosić małą do wego pokoju to będę miała pole do manewru hehe

A u nas przestalo padać więc ide na spacerek z Nikolka Także do wieczorka.
Stary 2008-09-23, 11:32   #2262
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane moje
Dawno sie nie odzywalam ale nadrobilam co napisalyscie,niestety nie mam czasu zeby odpisac kazdej po kolei bo juz do pracy sie szykuje ale wieczorkiem zajrze
A ja sie ciesze bo nareszcie sie umowilam do swojej tipserki i jutro znowu bede miala piekne paznokcie,bardzo ciezko sie do niej umowic a ze ona pracowala kiedys z moja siostra i dobrze sie znaja to wystarczy ze zadzwonilam i powiedzialam nazwisko to mnie wcisnela na jutro hihi,jak to dobrze czasami miec znajomosci hihih bo tak normalnie to z miesiac musialabym czekac za terminem

My w niedzielke bylismy z tz na rybkach i na ognisku i niestety tz nie zauwazyl dziury i wpadl w nia noga i skrecil noge,na szczescie kosci cale ale mocno obtluczone wiec obylo sie bez gipsu ale biedny chodzic nie mogl,dzisiaj juz jest lepiej i nawet do pracy pojechal

Gizelciu to gratuluje kochana i glowka do gory,wszystko bedzie dobrze i sie ulozy

Do wieczorka kochane,zmykam wieszac pranie i do pracy niestety trzeba smigac

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 11:38   #2263
kasiasiar
Zakorzenienie

Kasiu udanego dnia w pracy

Biedny TZ ale dobrze, ze nie poamal kosci
Stary 2008-09-23, 11:47   #2264
kachula27
Zakorzenienie

Kasienko a ja wlasnie sobie spojrzalam w Twoj suwaczek slubny i poprostu uwierzyc az sie nie chce,jejku to juz za miesiac....jak ten czas nas zaskakuje i gna do przodu,jeszcze niedawno Kinia miala tyle czasu do slubu a tu juz prosze Mezatka z niezlym stazem i kolej na Ciebie kochana
Miesiac minie zanim sie obejrzymy i Ty kochana bedziesz nam swoje fotki ze slubu pokazywac....juz nie moge sie doczekac

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-09-23, 11:55   #2265
kasiasiar
Zakorzenienie

Kasiu to prawda, czas gna jak szalony , ale to dobrze bo ja też juz sie nie moge doczekac. Wczoraj juz kupilismy bilety na prom takze nic tylko jechac i brac slub

A dzisiaj zadzwonil do mnie pan z firmy, ktora wynajełam, zeby przewiozła moich norweskich znajomych z lotniska do hotelu w moim miescie. I pomylili sie o miesiąc i pan na nich czekal dzisiaj na szczescie wszystko juz wyjasnione

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 12:12   #2266
kachula27
Zakorzenienie

He he Kasienko no to faktycznie sie panu pomylilo,dobrze ze juz wszystko wyjasnione

Milego dzionka zmykam pracowac i zarabiac pieniazki

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-09-23, 12:14   #2267
kasiasiar
Zakorzenienie

Przyjemnej pracy Kasiu
Stary 2008-09-23, 12:50   #2268
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki,

Wpadam na chwile, bo dzis mam dzien troche organizacyjny. Planuje co by tu upichcic w piatek- przyjezadzaja do nas znajomi na weekend, i w poniedzialek- mamy rocznice slubu
Poza tym troche posprzatalam i pozmienialam wystroj, a...cos mnie naszlo jakos.

No i pada

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 14:46   #2269
gizelcia
Zadomowienie

To ja tez sie pochwale moim skarbem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S7302245.jpg (42,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zmi.JPG (88,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zmie.JPG (89,2 KB, 20 załadowań)
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 14:48   #2270
kasiasiar
Zakorzenienie

Madziu mam nadzieje, ze milo spedzicie czas ze znajomymi A na rocznice szykujesz jakas specjalna kolacyjkę?

Agatko Oliwcia jest sliczna
Stary 2008-09-23, 14:51   #2271
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Agatko, jaka ona duza szczegolnie na tym drugim zdj Mala slicznotka
Madziu przyjemnego wymyslania co by tu upichcic
Kachulko to TŻ mam niefart... Oby mu szybko sie wszystko w nozce zregenerowalo, bo jako kieroca ma przerabane... Moj tata jezdzil ciezarowym ze zwichnieta noga w kostce i dal rade, to i Twoj da

Dziewczyny, co myslicie o slubie i weselu w piatek?? Czy to jest duze utrudnienie dla goscia??

Jedna kuzynka to z laska by wziela wolne w taki dzien, wiec zaczelam myslec czy to az taki problem dla kogos...

Stary 2008-09-23, 15:08   #2272
kasiasiar
Zakorzenienie

Marcelko pozwol, ze ja sie wypowiem

Jesli ktoś by mnie zaprosił na wesele w piatek to dla mnie nie bylby to problem.
Ceremonie ustalcie na 18 tą, ludzie z reguły koncza prace o 15 beda mieli czas żeby sie przygotowac i dojechac. czesto jest tak, że ludzie i tak biora wolne po weselu poniedziałki bo lecza kaca wiec Ci ktorzy pracuja dluzej na pewno nie beda mieli problemu żeby wziac wolny piatek.

Ja w ogóle zauwazyłam, ze ludzie strzelaja fochy jak slyszą słowo wesele Jesli nie macie innego termin u wolnego na sale, to spokojnie organizujcie wesele w piatek.To goscie maja sie dostosowa do Was, a nie Wy do gosci
na weselu mojej przyjaciołki siedziałam kolo jej chrzesnej i oni to dopiero mieli fajnie , bo w piatek byli na weselu u bratanka, a dzień poźniej czyli w sobote u mojej przyjaciolki I nie narzekali, chrzesna jej nawet jeszcze wielki tort upieka
Stary 2008-09-23, 15:14   #2273
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kasiasiar, wlasnie jakby byl wolny termin sobotni, to nikt by sie nad pt nie zastanawial, ale tu jeszcze wchodzi rola ilosci os, a nie widzi mi sie doplacac za iles os , ktorych i tak nie bedzie, byle tylko byla sobota...

Cos czuje, ze bedzie ciezko i kazdy zrobi takie oczy na pt , ale coz, nikogo zmuszac nei bedziemy Beda Ci co beda chcieli sie z nami cieszyc tym dniem

U nas wiekszosc pracuje do 16, a warszawiascy wracaja kolo 18 do domu, wiec wiekszosc musialaby miec wolne

No nic, zostaje ktorys pt

Ciekawe co bedzie, jak wezmiemy okres szkolny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 15:20   #2274
kasiasiar
Zakorzenienie

Kochana ja mysle, ze wszyscy najpierw sie oburza a potem i tak wszyscy przyjda bo nie bedą chcieli opuscic darmowej wyzerki , moze to brutalne ale my jesteśmy swieżo po potwierdzaniu obecnosci na naszym ślubie i takie mam przemyslenia a nie inne

Zreszta teraz to wcale nie taka nowość śluby w piatki a nawet czwartki, u mnie w duzo mniejszej miejscowosci niż wawa od kilku lat nikt sie temu nie dziwi- bedzie dobrze
Stary 2008-09-23, 15:28   #2275
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana ja mysle, ze wszyscy najpierw sie oburza a potem i tak wszyscy przyjda bo nie bedą chcieli opuscic darmowej wyzerki , moze to brutalne ale my jesteśmy swieżo po potwierdzaniu obecnosci na naszym ślubie i takie mam przemyslenia a nie inne

Zreszta teraz to wcale nie taka nowość śluby w piatki a nawet czwartki, u mnie w duzo mniejszej miejscowosci niż wawa od kilku lat nikt sie temu nie dziwi- bedzie dobrze
Hihi Kasiu o wyzerce nic nie pisz, bo moj wujek-sasiad, powiedzial do sasiada: "Ale mozna sie nazrec i napic" a pozniej sasiad powiedzial tacie ... Wiec na jedzonko i wodeczke , chetni sie szybko znajduja i chyba beda musieli sie przyzwyczaic do mysli o piatkowym weselisku

Ludzie ta darmowa wyzerke traktuja, jako pierwszy posilek dnia tak, jak jeden z moich wujkow

Zyje mysla, ze bedzie ok, poza tym to tylko jeden dzien mniej z urlopu

Stary 2008-09-23, 15:33   #2276
kasiasiar
Zakorzenienie

Pewnie, Marcelko, dobre podejście, niektorzy sie może i będa dziwili ale nie beda mieli wyjścia i tyle, No bo co poradzicie ? Bedzie dobrze
Stary 2008-09-23, 15:33   #2277
dragonka123
Rozeznanie

kachula27 super że udało Ci się umówić na pazurki do tej osoby do której chciałaś i nie musisz tyle czekać
Biedny ten Twój tż mam nadzieje że nóżka szybko się zagoi niech robi okłady koniecznie

kasiasiar widzisz pan chciałby żebyś już dziś miała wesele hehe

gizelcia ale duża już ta Twoja Oliwka śliczna i te oczy

Marcelko myśle że to nie byłoby problemu dla tych ludzi którzy są dla Was bliscy bo to powinno się cieszyć z Waszego szczęścia a nie robić problemy, jeśli tacy ludzie by narzekali robili problemy to nie sa warci tego by na ten ślub iść skoro dla nich to taki problem Bo oczywiście mówicie o tym wcześniej a nie kilka dni przed więc powinni jakoś to załatwić. Ja jeszcze nie słyszałam o ślubach w piątek ale może to rzeczywiście dobry pomysł bo jak np. u mnie na wolną sale czeka się około 2 lat a to sporo czasu .. to rzeczywiście dobre jest że zrobi się w piątek i nie trzeba tyle czekać a i sala pradopodobnie będzie i wolni muzycy i fotografowie
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
dragonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 15:40   #2278
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dragonko, wszyscy beda wiedzieli wczesniej Dadza sobie rade a komu sie podobac nie bedzie to da znac, ze go nie bedzie i mowi sie trudno, zyje sie dalej

U mnie te lepsze sale juz sa rezerwowane na min. 1,5 roku do przodu, czyli juz na 2010 spodo terminow wakacyjnych jest juz zarezerwowana

Kasiasiar to Wy kogos bedziecie miec z Norwegii na weselu?? Myslalam, ze sami smigacie do Poslki

Stary 2008-09-23, 15:50   #2279
kasiasiar
Zakorzenienie

U mnie w duzo mniejszej miejscowosci jest tak samo, na przyszłu rok jest komplet , na 2010 gośc od naszej sali miał jeden termin sobotni wolny, u niego to normalne, ze robi wesela w czwartki i piatki
Marcelko masz bardzo zdrowe podejście, my tez takie mielismy a goscie sa czasami jak Wrzód na pupie Ale takimi nie nalezy sie przejmować

Marcelko my do Polski jedziemy sami 17 października, a 23 przyjada kolezanka z pracy, jej mąż i corka, ktora tez z nami pracuje, to dla nich wlasnie zamowilam transport z lotniska w Berlinie do hotelu
Stary 2008-09-23, 16:22   #2280
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie w duzo mniejszej miejscowosci jest tak samo, na przyszłu rok jest komplet , na 2010 gośc od naszej sali miał jeden termin sobotni wolny, u niego to normalne, ze robi wesela w czwartki i piatki
Marcelko masz bardzo zdrowe podejście, my tez takie mielismy a goscie sa czasami jak Wrzód na pupie Ale takimi nie nalezy sie przejmować

Marcelko my do Polski jedziemy sami 17 października, a 23 przyjada kolezanka z pracy, jej mąż i corka, ktora tez z nami pracuje, to dla nich wlasnie zamowilam transport z lotniska w Berlinie do hotelu
Aha to juz teraz rozumiem o co chopdzi z transportem W sumie Wy to blisko macie do Berlina, aaa dla znajomych to bedzie pewnie pierwsze polskie wesele Ciekawe czy im sie spodoba

Doszlam do wniosku, ze czas wziac sie za siebie, bo niedlugo to bede jak kulka wygladac...Kurcze gdyby nie chorobsko, to bym z J na silownie skoczyla, a tak nie ma sensu, bo sienie wyleczylam... Czas zaczac jesc mneijsze posilki, co 3 godz i to takie lekkie hmm

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości