|
|
#2251 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Cytat:
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
nie pij tego! Nie w dużych ilościach i regularnie! tak jak angelka pisała, napoje typu red bull bardzo, ale to bardzo niszczą wątrobę. i to w bardzo krótkim czasie!
|
|
|
|
#2253 |
|
Zadomowienie
|
a dziękuje za przyjęcie,dziękuje
![]() dużo jest maturzystek z Warszawy i okolic?
|
|
#2254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anuu za chwilkę minie Chyba nie tylko pojedyncze jednostki dosięga jesienna chandra... Ja ostatnio, choć tydzień miałam baaardzo ciekawy, koncerty, imprezy, stare znajomości odnowione plus nadzieja na ich nierdzewienie też bardzo często łapię takie przymulaste wieczory ![]() Ale wiecie co? W środę jadę do Niemiec na niecały tydzień Ze szkoły, mam nadzieję że rozerwiemy się wszyscy pierwszorzędnie ![]() Cytat:
![]() W ogóle chyba nie piłam zadnego napoju energetyzującego Tylko tak "daj łyka" na spróbowanie ![]() angelkaa, fryzurka bardzo ładna
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śmieszna trochę jest ta wzmianka o witaminie B12 jakoby była używana TYLKO do ratowania pacjentów. Podejrzewam, że w takich wypadkach jest ona stosowana w jakiejś byczej dawce a witamina B12 na codzień jest jedną z ważniejszych. Red bull nie jest jej najlepszym źródłem ani nie powinien byc stosowany codziennie. Zawały, wylewy - to wszystko jest oczywiście możliwe po spożyciu napojów przyspieszających akcję serca ale nie oszukujmy się - kawa ma podobne działanie. I znane są przypadki gwałtownych rekacji na kofeinę a jeszcze kawy nikt w żadnym kraju chyba nie zabronił pić. Podsumowując - życie grozi śmiercią radzę nabrać trochę dystansu do tematu, nie pić red bulla na śniadanie ani też nie traktować go jako trucizny.Kto kiedyś pił burna/red bulla wie, że stan jaki się po nich osiąga to w żadnym wypadku nie jest symulacja "upojenia alkoholowego"
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I życzę miłej zabawy ![]() W ogóle muszę chyba wyrzucić komputer z pokoju, bo zamiast się uczyć, ciągle tu zaglądam.
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem, po prostu mówię, co powiedziała mi koleżanka ostatnio o napojach energetyzujących. dodam, że mama koleżanki jest lekarzem.
|
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem.
W sumie , to nie zrobiłam nic. NIC. Moje lenistwo jest zatrważające...
|
|
|
|
#2260 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mni sie zblizaja trzy sprawdziany i tez nic nie zrobilam poza wypisaniem slowek z ang
|
#2261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Paula007 nie jesteś jedyna
Ja kiedyś spróbowałam mały łyk Red Bulla, bo był dołączony właśnie do ... wódki. Wzięłam do ust i wyplułam, bo był dla mnie ZA słodki. Więcej nie próbuje...Natalee dobry wieczór ![]() Cytat:
Angelkaa świetna fryzurka. Tylko ja bym tą grzywkę ścinała krócej, bo mi szybko odrasta i by mnie wkurzała i właziła w oczy.
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
ktos chcial link do mojej 1 sesji->http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=279293
To jest to co lubie a nie nauka
|
|
#2263 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja chciałam
Przyznam się bez bicia ![]() Bardzo fajny, delikatny makijaż. Taki niewyzywający, ale strasznie kobiecy. A co do Red Bulla to mam pytanie czy te takie Tigery i Black Horsy to też na takiej samej zasadzie? Bo u mnie w klasie jeden chłopak pije to nałogowo. I mówi, że go to nic nie rusza i pije sobie i zasypia normalnie itp. Ale może znaczenie ma tu to, że to wysoki chłopak 1.8m z haczykiem i dośc potężnie zbudowany. Sam mówi, że waży ok. 110kg, ale na moje oko z deczo więcej.
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Tigery itd to ta sama bajka. Kolezanka z klasy pracowala w nocy i w dzien byla w szkole i codzien tiger albo red bull..bo spala na lekcji bez tego..
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie wy macie zdjęcia Angelki? bo albo przeoczyłam coś, albo ślepa jestem
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Tą grzywke mozna spokojnie zaczesac
Sama mam bardzo podobnie sciete włosy, mocno pocieniowane. Bardzo fajna fryzura, taka uniwersalna, swietnie wyglada wyprostowana, czy uniesiona no i dobrze sie przy niej robi loki, czy fale bo sa takie... w artystycznym nieładzie ![]() Ilona bardzo mi sie podobaja twoje zdjecia, swietna stylizacja ![]() Sama chyba w sobote bede miała sesje w studiu ![]() Nic dzisiaj nie zrobiłam ciagle mi ktos przeszkadzał, az sie 'wydarłam' internetowo na TŻ ze ja nie mam czasu i ze nie ma mi przeszkadzac. Doskonałe wyczucie przy rozmowach raz na tydzien ![]() A jutro sprawdzian z polskiego... ja nawet nie wiem o czym jest quo vadis Znaczy wiem mniej wiecej ale przy spr z tresci polegne...
|
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Quo vadis-tez nie wiem o czym jest
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
W "Quo vadis" podobał mi się Petroniusz. A reszta postaci to rodem z telenoweli.
![]() Trzymajcie za mnie jutro kciuki od 8 do 8:45 bo będę miała te zajęcia geograficzne. Dobranoc
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
paula- trzymam kciuki
![]() ilona- bardzo ładne zdjęcia ![]() Kładę się spać bo jakaś taka dziwna jestem coś Na szczęście jutro na 8:50 i tylko do 12:20 ![]() Dobranoc
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam przeczytać przedwiośnie i wybrać temat i wyszło tylko z 30 stron przedwiośnia bo a to jakis program w telewizji a to kuzyni przyszli i się skupić nie mogłam ![]() a ja jutro na 10:40 do 13:10 ![]() i polegnę jutro na polskim ale co tam ![]() mam nadzieję że nie zaczniemy lektury i będę miała jeszcze jutro trochę czasu na doczytanie ![]() kurcze troche mnie głowa od wczoraj pobolewa
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
I dalej nie poszłam spać...
W ogóle mój plan na dzisiaj nie została zrealizowany. Miałam sobie najważniejsze rzeczy z geo przypomnieć, a nawet jej nie tknęłam. Ych. Jutro siedem lekcji, w tym dwie histy. ![]() Już sobie naprawdę idę, dobranoc
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać dobranoc
jutro na ostatniej lekcji matma.. coś czuję że mnie zapyta ![]() ![]()
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
I ja idę spać...
może ten beznadziejny nastrój mi przejdzie
|
|
|
|
#2275 |
|
Zadomowienie
|
Tez jestem tegoroczna maturzystka( ..eh jak to brzmi )
Prawdopodobmnie bede zdawala Polski - p, angielski - p i geigrafie - r ![]() Czy ktos zdaje podobmnie do mnie ? ja mysslalm o socjologi ale czy sie dostane... I mam pytaniue czy przedmioty ktor wybralyscie jako rozszerzone macie rozszerzone rowniez w skzole czy planujecie sie uczyc same/ na fakultetach/ kursach ??Ja mam rozszerozny angielki, geografie i historie ... U mnie w skzole fsakultety rozpoczynaja sie w 2 semestrez wiec za duzo sie nie naucze ;/ mam lekcjie z angielskiego i planuje sie zapisac na kurs z geografi ![]() Pozdrawiam
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj najgorszy dzień, 7 godzin i to takich hardkorowych, a mi głowa pęka, niedobrze mi...
![]() Wrrrr, zawsze mi się tak musi przydarzać akurat wtedy, gdy mam masę rzeczy do zrobienia? ![]() Wrrrr, wrrrrr, wrrrr! |
|
|
|
#2277 |
|
Raczkowanie
|
mój też bardzo zły dzień , lekcje do 14 30 na 16 wykłady z prawka na 19 angol i w domu będę20 50 wrrrrrrrrrrrrrr i do tego brzuch mnie ostro boli
![]() ![]() miłego dnia życzę.
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dzisiaj genialny dzien
4 lekcje, wf 2xpl i fr ![]() Ale wszystko rujnuje test z pozytywizmu i QV
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lekcje do 17 i na samym koncu w-f..ale i tak nie bede dzis cwiczyc.
|
|
#2280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chce iść na turystyke i rekreację, najlepiej na AWF w Katowicach. Tylko że słyszałam że tam liczona jest (chyba) średnia z matury i trzeba przejść taki "egzamin wstępny" w tamtym roku ponoć było pływanie a w tym ma być test sprawnościowy jak oni mi każą stawać ba rękach, robić gwiazdy czy jakiś salta to odpadam w przedbiegach... dziewczyny wiecie coś moze na ten temat??jeśli chodzi o fakultety to też się zapisałam na geografię no i do szkoły językowej na kurs maturalny mam nadzieje że coś mi to pomoże ![]() a w szkole rozszerzony mam niemiecki, gegre i matmę jestem na profilu europejskim. całuję, Aneta
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

za chwilkę minie

śmieszna trochę jest ta wzmianka o witaminie B12 jakoby była używana TYLKO do ratowania pacjentów. Podejrzewam, że w takich wypadkach jest ona stosowana w jakiejś byczej dawce a witamina B12 na codzień jest jedną z ważniejszych. Red bull nie jest jej najlepszym źródłem ani nie powinien byc stosowany codziennie. Zawały, wylewy - to wszystko jest oczywiście możliwe po spożyciu napojów przyspieszających akcję serca ale nie oszukujmy się - kawa ma podobne działanie. I znane są przypadki gwałtownych rekacji na kofeinę a jeszcze kawy nikt w żadnym kraju chyba nie zabronił pić.
radzę nabrać trochę dystansu do tematu, nie pić red bulla na śniadanie ani też nie traktować go jako trucizny.

Znaczy wiem mniej wiecej ale przy spr z tresci polegne...