|
|
#2251 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wątek o sklepie Mango Outlet
Cześć dziewczyny!
jestem załmana zakupami w sklepie mangooutlet. Zamówiłam rzeczy w zeszły czw. w ten dzień przyszługiwała dodatkowa zniżka -30%, zadowolna wpisałam kod zniżkowy, zapłaciłam. Po czym weszłam na konto bankowe i zobaczyłam,że ściągneło mi więcej kasy!! wogole system jakby ściągnął te pieniądza przed zniżka 30%..;/ pisałam do nich maila ale nic, 0 odpowiedzi.. już kij z tym, ale czekam na przesyłkę i wciąż nie dotarła,chociaż status zamówienia jest,że wysłane.. nie wiecie może jaką firma kurierską wysyłają te paczki? jak sprawdzić gdzie jest ta paczka..? jestem załamana..ostatni raz zakupy w tym sklepie!!! |
|
|
|
|
#2252 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Moją wysłali DHLem, numer przesyłki przysłali mi sami ale tylko dlatego, ze paczka nie doszła w terminie i ktoś chyba u nich to sprawdził. Moja paczka zginęła, była wysłana 15.04 a ja do dzisiaj nie doprosiłam się zwrotu nie pieniędzy. Odpowiedzi na maile nie ma wcale albo są na zasadzie "dziękujemy za kontakt, zajmiemy się państwa sprawą" i tyle. Obsługa klienta po prostu dramatyczna.
|
|
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
Iceflower, to mnie wogóle nie pocieszyłaś..;/ nie wiem, poczekam do końca tygodnia,a jak nie to spróbuje się tam dodzownić..co za firma..
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie dostałam maila z potwierdzeniem otrzymania butów i, że pieniążki za zwrot dostanę w przeciągu paru dni na konto.
Szybko sprawnie i bez problemów. Powiedziałabym nawet, że EKSPRESOWO ![]() Może temu, że podałam dokładne dane do zwrotu,numer konta i numer banku - SWIFT. Nie pisałam tysięcy maili z przypomnieniem, kolejny plus dla Mango ![]() Mnie zawsze obsługuje DHL. Od statusu na stronce "wysłane" czekam do tygodnia,czasami szybciej. Jeśli status wysłane będzie w piątek to tak na środę-czwartek mam już paczkę.
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2013-05-28 o 15:40 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2255 |
|
Przyczajenie
|
Kurde, ja też wtedy kupowałam rzeczy i teraz sie boje czy więcej kasy mi nie zabiorą, a dodam ze płaciłam kartą kredytową. No musze zobaczyć w polowie czerwca dopiero, bo wtedy przychodzi rozliczenie, no nic..
DHL ma podpisaną umowę z całym Iditexem więc to oni dostarczają nasze paczuszki. |
|
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Mango to nie Inditex Zresztą paczki z Zary rozwozi u mnie TNT (i to chyba w całej Polsce).
|
|
|
|
#2257 |
|
Przyczajenie
|
Faktycznie, haha. Nie wiem co mi tak naszło na głowe, człowiek z rana nie myśli. Jak zamawiałam z Bershka, Stradi i Zary to DHL był u mnie. Pewnie też nałożyło mi sie to z Mango, bo też DHL mi przywozi
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2259 |
|
Przyczajenie
|
Dostałam dziś zamówienie
No jestem w szoku, bo dosyć szybko im to poszło.Na właśnie rachunku jest kwota z rabatami, takze mam nadzieje że to pobrali mi z karty |
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie oddali Ci jeszcze za wysyłkę? Może spróbuj napisać do nich na fb - tam dość szybko odpisują (może są inni ludzie od fb a inni od maili?). Po ich interwencji pieniądze za wysyłkę wpłynęły bardzo szybko
|
|
|
|
#2261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wątek o sklepie Mango Outlet
Cytat:
Pisałam już do nich na fb będę ich męczyć dopóki nie oddadzą
|
|
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, to niefajnie
Myślałam, że bez problemów oddają
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przed chwilą sprawdzałam i zamówienie z 23 maja nadal mam niewysłane
Ja nie wiem, kto tam pracuje
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie sprawdziłam, że moje zamówienie z 23 maja jest od środy w Poznaniu więc mam nadzieję, że jutro zawita do mnie kurier . Bo chyba nie ma powodu, żeby jutro firmy kurierskie nie pracowały?
|
|
|
|
|
|
#2265 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Większość jednak kupiła mi mama na dzień dziecka,więc jutro dostanę ![]() ![]() Ale jeśli moge polecić to genialna jest : http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1370012279286 Wreszcie top w którym nie widać od razu rowka od piersi ![]() Sweterek niebieski : http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1370012412669 Miodzio ![]() A u mamy podejrzałam : http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1370012552640 Zamawiała czerwony i jest z niego słodziak na kilometr
|
|
|
#2267 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałaś wadliwe te ciuszki? Mi już kasę za balerinki przelali na konto- na prawdę ekspresowo. Za przesyłkę poleconą priorytet za potw odbioru dałam 23 zł na poczcie, lewy but na pięcie był strasznie rozklapany, że spadał z pięty więc podchodzi pod rzecz wadliwą ale szczerze nie chciało mi się pocić po angielsku, że but rozchlapany, jak ktoś ma szerszą stopę to może dla niego nie będzie taki. Zresztą jak oni spr ile ja dałam za przesyłkę? Będą zliczać polskie znaczki? Zresztą często na znaczkach nie ma ceny tylko same obrazki z jakimś oznaczeniem, skąd Hiszpanie mają wiedzieć ile to zł? Polecam te balerinki. http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1370163861217 Mam swoje czerwone i zamawiałam też beżowe- obydwa kolorki piękne. Solidne wykonanie, jak za taką cene ekstra. Polecam warto! Tylko rozmiarówka znowu zawyżona, noszę normalnie 38 a z tych wzięłam 39 i jest idealnie.
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2013-06-02 o 11:05 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja na moje zamówienie złożyłam w banku reklamację do płatności kartą, minęły 3 dni i okazało się, że jednak można przeprosić w mailu za zgubienie paczki.
Doczekałam się maila z wyjaśnieniami (po prawie 2 miesiącach) i obietnicy zwrotu pieniędzy w tym tygodniu. Szkoda tylko, że mam podejrzenia że dopiero Mastercard miał siłę sprawczą a nie prośby mailowe i telefoniczne.
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja normalnie noszę balerinki 37,a tutaj były tylko 38 i też rozmiar idealny. A kolor mam czarny,są bardzo wygodne: żałuję,że już nie ma rozmiaru,bo bym kupiła i inne
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A któraś z Was ma te sandałki? http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1370241268760 podobają mi się te białe z różowym, tylko się zastanawiam czy te paski nie będą odstawać od nogi bo na modelce aż tak ładnie nie wyglądają jak bez modelki :P
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo poważnie,dzięki
|
|
#2272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Chciałabym odesłać rzeczy z zamówienie, ale zastanawiam się, gdzie mam wpisać dane do przelewu ![]() Cytat:
Cytat:
Co mam z tym zrobić? Pomocy
|
||
|
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W jaki sposób płaciłaś? Kartą kredytową/płatniczą czy przez Dotpay - pewnie przy płatności systemem Dotpay musisz podać nr konta.
|
|
|
|
#2274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
albo na oddzielnej kartce, tylko zszyj z formularzem zwrotu żeby się nigdzie nie zapodziała albo tak jak ja wpisałam normalnie na formularzu zwrotu - u mnie było dużo miejsca na wpisanie bo na liście miałąm tylko 3 produkty zamówione
|
|
|
#2275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za odpowiedzi |
||
|
|
|
|
#2276 |
|
Przyczajenie
|
Zamówiłam u nic po raz pierwszy w niedziele, ale teraz jak czekam na przesyłkę i czytam Wasze opinie, to zaczynam się obawiać, czy w ogóle dostanę to co zamówiłam i czy to będzie dobre...
najważniejsze, czy to się po prostu im zdarza, czy są może przypadki szczęśliwych przesyłek cały ? (; |
|
|
|
|
#2277 |
|
Przyczajenie
|
Zamawiałam u nich 9 razy i każde zamówienie było kompletne. Z paczką nic sie nie stało i w ogóle polecam
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja myślę, że się po prostu zdarza, każdej firmie która sprzedaje wysyłkowo się zdarza, każdemu kurierowi się zdarza zgubić paczkę.
Ja nie mam w ogóle o to pretensji, mam spory żal natomiast o standard obsługi klienta, bo przy problematycznych sprawach to jest po prostu koszmar.
|
|
|
#2279 |
|
Rozeznanie
|
złożyłam zamówienie w tamtym tygodniu i mi całe odrzucili
![]() a zamawiałam kurtkę przecenioną z 399 na 79zł, beżowy trencz, spodnie dresowe i maxi sukienkę z 400złna 25zł ![]() Pierwszy raz mi się zdarzyło żeby wszystko odrzucili,, przysłali maila, że przepraszają ale te rzeczy są już niedostępne i zwrócą pieniądze. Trochę bezsensu te odrzuty bo wiem, że i tak te rzeczy pojawią się jeszcze na przecenie...może mają jakiś limit dzienny na sprzedaż danej sztuki...
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli 12.06. mam status zamówienia "wysłane", to w ciągu ilu dni nastąpi wysyłka?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

No jestem w szoku, bo dosyć szybko im to poszło.
Może spróbuj napisać do nich na fb - tam dość szybko odpisują (może są inni ludzie od fb a inni od maili?). Po ich interwencji pieniądze za wysyłkę wpłynęły bardzo szybko

Doczekałam się maila z wyjaśnieniami (po prawie 2 miesiącach) i obietnicy zwrotu pieniędzy w tym tygodniu.