|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VI
Nasteczko REWELACJA!!! aż ślinka cieknie
![]() Moje: 1. Biała kamizelka Platinum- wiem, że teraz kamizelki są Trendy..ale nie wiem czy będę umiała ją nosić. 2. Paseczkowa Atmo 3. Pasek! 4. Letnia sukienka Atmo- nie mogłam sie oprzec 5. Letnia bluzeczka - słodka CHIC 6. Fajny t-shirt Denim Co |
|
|
|
#2252 |
|
Raczkowanie
|
Tak? ciekawe co powiesz o ciuchach markowych z metka dzis np. kupilam przepiekny sweterek za 20 zl vero mody (pewnie z kolekcji zeszlego roku) z metka a na niej 49.95 Euro.Jak nie chcesz to nie kupuj a za to przeplacaj sobie w sklepach.
|
#2253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem ciekawa bluzki Bena Shermana Cytat:
|
|
#2254 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
NasteCzko, pokaż tę bluzkę na Wątku Kokardki, kokardeczki... i wstaw cenę, he he Edytowane przez niunio Czas edycji: 2008-11-10 o 13:57 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#2255 |
|
Zadomowienie
|
1. spódniczka
za 12 zł NEXT2. bluzeczka bez ramiączek za 15 zl B.tru3. sweterek za 17 zl ZARA milutki
|
|
|
|
#2256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ten żółtek jaki ładny |
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2259 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dziś na dostawie w kiermaszu, to była jakaś masakra XD Ludzi tyle że nawet nie było jak chodzić, byłam przed 11 a większość miała już powybierane co lepsze ciuchy, następnym razem muszę na 9 jechać
Ale kilku rzeczy nie mogę przeboleć, np dwóch par rurek, jedne białe river island, drugie miss sixty w ogóle nie zniszczone ale za małe
|
|
#2260 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję bardzo
NasteCzka super wszystko ale spódniczką to mnie powaliłaś ![]() Moje dzisiejsze znowu mało ale poprostu dziś byłam w szoku bo ludzi było tyle że poprostu szczena mi odpadła. Jeszcze śmiać chciało mi się z robotników, którzy pracują obok mojego lumpka normalnie mięli taki ubaw z ludzi najbardziej rozbawił mnie tekst "a zobacz tego jaki wprawiony jak szybko zbiera" hehe. 1. dziś udało mi się znaleźć na dziale dziecięcym spodenki podejrzewam, że są z Zary (bo coś na wewnetrznych metkach jest napisane) i to są drugie spodnie których nie bede musiała podkładać (ah te moje skromne 1.54m. )2.I zwykła boksereczka Atmosphere. + bluzeczka granatowa również Zara dla mamy ale zdjęcia nie dałam bo mama jest szybka i już sobie ją wyprała Dałam za to 21zł
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2262 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję !!!
Niunio Dlaczego? he he ![]() Prala Wszystko juz jasne he he ![]() EDIT: dopisek Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2008-11-10 o 15:47 |
|
|
|
#2263 |
|
Kokon pro
|
1. moja kolekcja miskow me to you wszystkie z lumpeksu
mialam ich duzo wiecej ale sie z nimi rozstalam ![]() 2.koszulak george jest tak dziwnie uszyta z tym guzikiem smiesznie sie uklada tak inaczej ;] 3.kolejne czarne szorty cotton club 4.nadkolanowki nowe 4 zl 5.zielone bermudy dla sis na zywo duzo ladniejsze 2 zl 6.spodnica dorothy perkins na zywo ladna i rozkloszowana a na zdjeciu bzidka 2 zl |
|
|
|
#2264 |
|
Kokon pro
|
1. taka czarna narzutka
2.wloskie skorzane kozaki ^^ 3.diddl 2 zl 4.sweterek sis MK One 5. koszulina z zabotem atmo sis ostatnio tez nakupowala troche, ale nie wiem gdzie to juz pochowala
|
|
|
|
#2265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boskie!!!! Kocham takie rzeczy azurowe (?) ale to co widzialam to tylko takie krotkie a mi sie marzy takie wlasnie do bioderka.. aaa jak Ci sie kiedys to odwidzi to wiesz.. no.. ![]() Bomba!
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis bylam na dostawie i wydalam 93 zl
ale jestem bardzo zadowolona wszystkie swetry od 10 do 15 zł, ale niestety nie mam zadnego aparatu ![]() mam identyczna
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Resztę co ładne było nie w moim rozmiarze, ale generalnie badziewie samo Dziewczyny, super łowy!!! kasiek87 - ja chcę takie miśki fajne A nigdy nie trafiam akurat na te "me to you" Raz sobie tylko takiego superowego kupiłam, ale "niefirmowy" (i tak się w nim zakochałam i nie mogłam zostawić )
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2270 |
|
Zadomowienie
|
1. Zigga
2. Stradivarius 3.River Island 4.Only 5.New Look 6. Nie pamiętam niestety
|
|
|
|
#2271 |
|
Rozeznanie
|
Tak sobie oglądam oglądam, podziwiam i zazdroszczę
![]() więc też się pochwalę bo zainspirowałyście mnie do dzisiejszych poszukiwań. ![]() Wszystkie rzeczy jeszcze brudne i wymięte za co przepraszam ![]() 1. czerwony long 2. lekko połyskliwy fioletowy golfik, realnie kolor żywszy bardziej intensywny ![]() 3. biała bluzeczka Vero Moda, na mnie deczko duża ale strrasznie mi się spodobała, będzie dla siostry ![]() 4. dwuwarstwowa bluzeczka Vila 5. turkusowy sweterek Zara, wprawdzie wyceniony na 20 zł ale nie mogłam się oprzeć troszku jaśniejszy jest6. Long Only, śliczny
Edytowane przez Boo_ Czas edycji: 2008-11-10 o 16:32 |
|
|
|
#2272 |
|
Rozeznanie
|
7. mega wymięta biała bluzka Vero Moda
![]() 8. szeroki pasek czarny 9. pasek turkusowy i cieniutki srebrny ![]() a wszystko na tle kołderki w gwiazdki bo podłoga póki co nieodgruzowana
Edytowane przez Boo_ Czas edycji: 2008-11-10 o 16:33 |
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Ryfka ta Stradivariusa piekna xd
dzis mialam male zakupy w krakowie, znlazlam ino jeden ciucholand ;p spodnica + sweter. calkiem jestem zadowolona. Ale juz zmeczona bylam po przejsciu sie po galerii i mialam otepialy zmysl ;a poszukiwawczy |
|
|
|
#2274 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Boo_ świetne rzeczy upolowałaś! fajny czerwony long, a bluzeczka Vila i Only super Edytowane przez niunio Czas edycji: 2008-11-10 o 16:48 |
|||
|
|
|
#2275 |
|
Kokon pro
|
dzieki dziewczynki
yh odwyk zle na mnie dziala :P ominelo mnie juz 8 dostaw ;( mogloby byc czesciej wolne od zajec :P p.s. tez uwielbiam azurkowe rzeczy ^^ |
|
|
|
#2276 |
|
Wtajemniczenie
|
To moja dzisiejsza zdobycz-kamizelka. Generalnie kamizelki bardzo mi się podobają, miałam zamiar już wcześniej kupić ale wkurza mnie że tyle dziewczyn w nich chodzi dlatego się wstrzymywałam, i dziś też się wahałam ale w końcu wzięłam, stwierdziłam że najwyżej poleci na all. I stąd po raz kolejny pytam was - ODDAĆ CZY ZOSTAWIĆ?
Fason ma fajny, podkreśla biust tak jak chciałam, ale sama nie wiem.... Dałam za nią 11zł.
|
|
#2277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moje: 1. brązowa spódnica trochę za kolana Voice of europe 2. brązowa bluzka bawełniana materiał super, moja miłość milano beauty3. bluzka ze srebrymi drobinkami, dla przyszłej teściowej, bo na mnie ciut za duża;/ KappAhl 4. materiałowe spodnie Marks&spencer 5. zblizenie na materiał 6. golfik Top Shop |
|||
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
i sweterek z fajnie wywijanym golfem i rekawami. Chose promise (?)
|
|
|
|
#2279 |
|
Zadomowienie
|
ja kupiłam aż 3 sukienki na lato - świetną zary, do tego atmo i george. a dziś piękny kardigan i smerfową czapkę. jak będę miała aparat chętnie wstawię zdjęcia...
|
#2280 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
cashmere
eva na razie zostawiam ja, ale jak mi sie znudzi bede o Tobie pamietac ![]() farfalla eyo ja tez zawsze sie zastanawiam,akurat moja miala metke, a tam cena 18 funtow ![]() kasiunia86 anecka za wszystko zaplacilam okolo 100 zl waniuśka okolice rzeszowa ![]() pani ćma calineczkaaa slonko8918 betinka6 niunio Paulinaaa wykrasana izkaaa_ Icy-fruit zaplacilam za wszystko okolo 100 zl dziekuje bardzo! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.

18zł

3/3/6-22/7/8
Boskie!!!! Kocham takie rzeczy azurowe (?) ale to co widzialam to tylko takie krotkie a mi sie marzy takie wlasnie do bioderka.. aaa jak Ci sie kiedys to odwidzi to wiesz.. no..
ale jestem bardzo zadowolona